Κάνουμε ένα παιχνίδι σπίτι – μια σκηνή για τα παιδιά στο μπαλκόνι (+32 φωτογραφίες)

Κάνουμε ένα παιχνίδι σπίτι – μια σκηνή για τα παιδιά στο μπαλκόνι (+32 φωτογραφίες)

Σκηνή για τα παιδιά με τα χέρια τους γίνεται γρήγορα από αυτοσχέδια υλικά, πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με τη θέση. Ένα μπαλκόνι ή ένα λότζια είναι ένα καλό, αλλά όχι πάντα σε ζήτηση, δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα. Ειδικά αν η loggia δεν είναι μία. Το μέγιστο για το οποίο είναι κατάλληλο είναι η αποθήκευση περιττών πραγμάτων στο ντουλάπι και η καλλιέργεια λουλουδιών. Όταν υπάρχει ένα μικρό παιδί στο σπίτι, υπάρχει ένα πρόβλημα καταστροφικής έλλειψης ελεύθερου χώρου. Γιατί λοιπόν να μην εξοπλίσετε τον εαυτό σας με μια loggia για μια αίθουσα παιχνιδιών, όπου θα τοποθετηθούν παιχνίδια, παιδικά έπιπλα και, φυσικά, μια σκηνή για παιδιά.

σκηνή για παιδιά με τα χέρια τους

Προετοιμασία του μπαλκονιού

Το παιδί πρέπει να παίζει στο δωμάτιο το καλοκαίρι και το χειμώνα. Δεν υπάρχει νόημα στα χέρια του να εξοπλιστεί η έκδοση του καλοκαιριού της αίθουσας παιχνιδιών. Μετά από όλα, θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί με την έναρξη του κρύου καιρού και το διαμέρισμα θα φορτωθεί και πάλι με πολλά παιδικά πράγματα και παιχνίδια. Θα πρέπει να είναι απλούστερο - να μονώσει το μπαλκόνι ή το λιφτ, όπου υπάρχει μια σκηνή.

Είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εργασία:

  • θέρμανση του δαπέδου.
  • εγκατάσταση πλαστικού πλαισίου παραθύρου.
  • Μόνωση τοίχου.
  • εγκατάσταση πρόσθετης πηγής θερμότητας. Ίσως θα είναι ένα θερμό πάτωμα.

σκηνή για παιδιά με τα χέρια τους

Πιστεύετε ότι η μόνωση του μπαλκονιού θα είναι πολύ ακριβή; Αλλά αυτά τα μέτρα θα σας βοηθήσουν να ζεστάνετε ολόκληρο το διαμέρισμα, το οποίο επιπλέον θα εξοικονομήσει σημαντικά επιπλέον θέρμανση. Επιπλέον, τα παιδιά μεγαλώνουν και, στη συνέχεια, τα παιχνίδια μπορούν να αφαιρεθούν και να κάνουν το loggia ένα πλήρες καταψύκτη όπου το παιδί μπορεί να κάνει τα μαθήματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές.

Το κύριο πράγμα είναι η ασφάλεια του παιδιού στο μπαλκόνι. Αν ζείτε στον πρώτο όροφο και η λεωφόρος είναι αποκλεισμένη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να αφήσετε ήσυχα το παράθυρο στον αερισμό. Αλλά αν το μπαλκόνι δεν προστατεύεται από τις γρίλιες, οι γείες πρέπει να τοποθετηθούν στις λαβές των παραθύρων έτσι ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να το ανοίξουν.

σκηνή για παιδιά με τα χέρια τους

Επιλογές δημιουργίας σκηνής

Στο δίκτυο μπορείτε να δείτε διάφορες φωτογραφίες παιδικών σκηνών, που πωλούνται σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Μπορείτε να δείτε από αυτά: με τα χέρια σας είναι εύκολο, αλλά τα υλικά θα είναι πολύ απλά. Μια σκηνή μπορεί να κατασκευαστεί από μια παλιά κουρτίνα.

Υπάρχουν δύο επιλογές:

  • τεντώστε την κουρτίνα ή τις κουρτίνες σε όλο το δωμάτιο, διαχωρίζοντας έτσι τμήμα του μπαλκονιού.
  • φτιάξτε από τις ίδιες κουρτίνες μια παιδική σκηνή με τα χέρια τους και βάλτε το στο μπαλκόνι.

σκηνή για παιδιά με τα χέρια τους

Η πρώτη επιλογή:

Είναι πιο εύκολο να το εφαρμόσετε: στην κορυφή του μπαλκονιού βάζουμε το γείσο, στο οποίο θα στερεωθεί η κουρτίνα. Ο χωρισμένος χώρος μπορεί να έχει τη μορφή τετραγώνου ή τριγώνου.

Η δεύτερη επιλογή:

  • Κτυπάμε το πλαίσιο για τη μελλοντική σκηνή, το καλύπτουμε με κουρτίνα, τα άκρα του υφάσματος στερεώνονται με συρραπτικό ή μικρά γαρίφαλα. Μια πλευρά της σκηνής πρέπει να ανοίξει.
  • Η δομή ανάρτησης γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Στο ανώτατο όριο στερεώνουμε ένα μικρό άγκιστρο. Πάρτε δύο στεφάνες (hula στεφάνες ή περιτυλίγματα από μέταλλο), διάμετρο περίπου 0,5 m, το δεύτερο -. Θα χρειαστούν διάστημα 1-1,5 μέτρα πλάτος περσίδες ή κουρτίνες, και 4 μετρητής σχοινί εξανοϊκό μήκος. Τα άκρα των τμημάτων συνδέονται με ένα μεγάλο στεφάνι έτσι ώστε να υπάρχει ίση απόσταση μεταξύ τους, στερεώνοντας μια μικρή στεφάνη στη μέση κάθε σχοινιού. Συνδέουμε τα χαλαρά άκρα των σχοινιών με ένα ισχυρό κόμπο. Διορθώνουμε όλες τις συνδέσεις με σούπερ κόλλα, έτσι ώστε οι κόμποι να μην γλιστρήσουν. Παίρνουμε ένα μικρό κομμάτι σχοινί, το ένα άκρο συνδέεται με τον κορυφαίο κόμπο σε νάιλον σχοινιά, από το δεύτερο κάνουμε βρόχο. Συλλέγουμε το τυφλό και το στερεώνουμε στον κόμβο, τα άκρα του να πέφτουν ελεύθερα στο πάτωμα. Βιδώστε τις άκρες στη διασταύρωση με τη μεγάλη στεφάνη. Η σκηνή για το παιδί είναι έτοιμη.

Μπορείτε να βρείτε τη δική σας έκδοση της σκηνής από τις κουρτίνες. Για παράδειγμα - χτυπήστε την κορυφή των 4 σανίδων και καλύψτε με μια κουρτίνα, παίρνετε κάτι σαν ένα wigwam.

σκηνή για παιδιά με τα χέρια τους

Βεράντα διακόσμηση

Η αίθουσα παιχνιδιών για το παιδί πρέπει να έχει ράφια ή ντουλάπα για παιχνίδια. Το ζωγραφίζουμε σε ένα χαρούμενο χρώμα. Οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με το ίδιο πνεύμα, να κρεμάσουν τη φωτογραφία ενός μωρού ή εικόνες με ζώα. Βάζουμε μαλακό υλικό, χαλί ή ειδικά παζλ στο πάτωμα.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια των υλικών, επειδή το δωμάτιο είναι έτοιμο για παιδιά. Είναι καλύτερα να κρεμάστε κουρτίνες στα παράθυρα, ειδικά αν το μπαλκόνι αντιμετωπίζει την ηλιόλουστη πλευρά. Θα εκτελεί ταυτόχρονα μια διακοσμητική λειτουργία και θα προστατεύει το παιδί από τον ήλιο.

σκηνή για παιδιά με τα χέρια τους

Κάντε τα χέρια σας κάτι όμορφο και χρήσιμο για το παιδί απλά. Το κύριο πράγμα είναι να έχουμε μια επιθυμία και να φανταστούμε.

Videogallery


Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

50 + = 57