Διακόσμηση μιας αίθουσας εισόδου στο στιλ της Προβηγκίας: φωτογραφία εσωτερικών χώρων και γενικές συμβουλές

Διακόσμηση μιας αίθουσας εισόδου στο στιλ της Προβηγκίας: φωτογραφία εσωτερικών χώρων και γενικές συμβουλές

Το στυλ της Προβηγκίας συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά κίνητρα και τα σύγχρονα επιτεύγματα της ανθρωπότητας. Αν κοιτάξετε την εμφάνιση του διαδρόμου στο στυλ της Προβηγκίας, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φυσικά υλικά, σε συνδυασμό με τεχνικές συσκευές. Provence θα είναι μια ιδανική λύση για το σχεδιασμό του διαδρόμου, ενώ η περιοχή του δωματίου είναι σχεδόν άσχετη. Αρκετός χώρος είναι αρκετός για να συμβεί αυτό.

Κύρια χαρακτηριστικά της Προβηγκίας

Το στιλ της Προβηγκίας είναι μια γαλλική ερμηνεία του στυλ του χωριού. Ο σχεδιασμός είναι καθολικός με πολλούς τρόπους, καθώς συνδυάζει όχι μόνο τη νεωτερικότητα και τη φυσικότητα, αλλά και την πολυτέλεια με την αγροτική απλότητα. Για εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται παστέλ ανοιχτά χρώματα, έπιπλα λυγαριάς, κλωστοϋφαντουργική διακόσμηση. Το δωμάτιο πρέπει να είναι φωτεινό.

Εξετάστε λεπτομερέστερα τα χαρακτηριστικά του στυλ της Προβηγκίας:

  • Φωτεινό φως της ημέρας. Ο σχεδιασμός προϋποθέτει την παρουσία τεράστιων παραθύρων, αλλά λόγω ορισμένων ιδιομορφιών της ρύθμισης του χώρου δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα φωτισμού. Για να αναδημιουργηθεί η φυσικότητα του φυσικού φωτισμού, χρησιμοποιούνται λαμπτήρες τοίχου και τοίχου. Όσο περισσότερα τέτοια φωτιστικά θα εγκατασταθούν, τόσο καλύτερα.

  • Η παλέτα χρωμάτων αντιπροσωπεύεται μόνο από ελαφρούς τόνους. Τα πιο δημοφιλή είναι λεβάντα, τυρκουάζ, μπλε και πράσινο. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε σβηστές αποχρώσεις. Συχνά χρησιμοποιείται άμμος, μπεζ, γαλακτοκομικά και μπεζ.

  • Υλικά φινιρίσματος για τοίχους έχουν πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά είναι όλα φυσικά. Συχνά οι τοίχοι τελειώνουν με κονίαμα, που μπορεί να ξαναβαφτεί στο μέλλον. Μερικές φορές οι τοίχοι είναι απλά βαμμένοι. Ένα ξύλινο πλαίσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σχηματισμό ενός πίνακα. Η ταπετσαρία είναι πολύ σπάνια για την Προβηγκία, αλλά αν επιλέξετε ταπετσαρία, είναι εξαιρετικά ελαφριά με μια φωτεινή φυτική εκτύπωση.

  • Το δάπεδο καλύπτει συνήθως ξύλινα, πιο σπάνια - ακατέργαστα πλακάκια. Φυσικά, αυτό το υλικό δεν είναι πολύ αισθητική και σχετική στα διαμερίσματα, ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί με παρκέ.

  • Μόνο φυσικά έπιπλα χρησιμοποιούνται από καλάμια, μπαστούνι και ξύλο. Άλλες επιλογές απλά δεν είναι κατάλληλες. Δεν είναι επιθυμητό να αγοράσετε έπιπλα, στα οποία υπάρχουν στοιχεία από γυαλί και μέταλλο. Σε αυτή την περίπτωση, τα σχήματα, τα μεγέθη και η διακόσμηση πρέπει να είναι απλά.

Ο σχεδιασμός στο στυλ της Προβηγκίας συνεπάγεται τη χρήση απλών στοιχείων διακόσμησης. Καλώς ήρθατε σε floral print και ελαφριά υφάσματα, δημιουργώντας έτσι μια ρομαντική εικόνα για το δωμάτιο.

Στο βίντεο: διαθέτει στιλ της Προβηγκίας.

Επιλογή επίπλων στο διάδρομο

Μπορείτε να αναδημιουργήσετε το στυλ της Προβηγκίας στο σχεδιασμό του διαδρόμου με τα δικά σας χέρια. Το κύριο πράγμα είναι να τηρήσουμε τις βασικές απαιτήσεις στο σχεδιασμό ενός ρομαντικού σχεδιασμού. Επιπλέον, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη θέση και τη λειτουργικότητα αυτού του δωματίου.

Η είσοδος στο στυλ της Προβηγκίας πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει μια ντουλάπα, ένα ράφι για παπούτσια, ένα καλάθι για ομπρέλες, έναν μεγάλο καθρέφτη. Αυτά είναι τα βασικά και πιο απαραίτητα στοιχεία διακόσμησης. Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να βάλετε ένα pouffe ή μια μαλακή πολυθρόνα, ή ένα τραπέζι του καφέ. Σφυρήλατα μπορεί επίσης να είναι ράφια.

Έτσι εκτός από ξύλο, μπαστούνι και καλάμια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φυσική πέτρα και πλαστά αντικείμενα. Το καλάθι για ομπρέλες και ένα τραπέζι του καφέ μπορεί να αγοραστεί ακριβώς σφυρηλατημένο και μια πέτρα να χρησιμοποιηθεί ως τελικό υλικό για ένα πάτωμα ή ένα κατώτατο σημείο των επίπλων.

Η καρέκλα ή το μπωλ πρέπει να καλύπτεται με φυσικό πανί - η χρήση του δέρματος ή της δερμαντίνης είναι απαράδεκτη.

Διακοσμητικός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός στο στυλ της Προβηγκίας παρέχει τη δυνατότητα χρήσης πολλών λεπτομερειών. Δεδομένου ότι το διάδρομο δεν απαιτεί υπερβολές στις διακοσμήσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε κάθε λεπτομέρεια. Είναι καλύτερο να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φυσικά υλικά, ειδικά επειδή η προέλευση είναι ακριβώς αυτό που υπονοεί αυτό.

Μια θαυμάσια διακόσμηση θα είναι μια κουρτίνα ή ένα μαλακό διακοσμητικό μαξιλάρι για μια πολυθρόνα, με μαλακά σκαμπό. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λουλούδια για να διακοσμήσετε το διάδρομο - μπορείτε να ζήσετε σε ένα βάζο, εσωτερικά λουλούδια σε γλάστρες ή αποξηραμένα. Εσωτερικά εσωτερικά στοιχεία επίσης δεν θα είναι περιττά, μπορεί να είναι τραπεζομάντιλα, πλεκτά χαρτοπετσέτες, κασετίνες.

Η πιο βασική διακόσμηση οποιουδήποτε διαδρόμου αυτού του σχεδίου θα είναι ένα πλαίσιο για τον καθρέφτη. Μπορεί να είναι σφυρηλατημένο ή ξύλινο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο τεχνητά ηλικίας. Το μέταλλο στο σχεδιασμό του διαδρόμου δεν χρησιμοποιείται τόσο συχνά. Είναι εδώ που μπορείτε να δώσετε διέξοδο στη φαντασία, η απλότητα δεν είναι κατάλληλη. Συχνά είναι μια σκαλιστή σύνθεση από συμπαγές ξύλο.

Το κύριο πράγμα δεν είναι να κάνει το εσωτερικό πολύ φωτεινό και πιασάρικο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα κομμάτι κοσμήματος, τότε το άλλο είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε.

Προκειμένου να απλοποιηθεί η ιδέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επίδραση της τεχνητής γήρανσης, όχι μόνο για μεμονωμένα στοιχεία, αλλά και για έπιπλα. Χαλιά και σκουπίδια πραγματοποιούνται επίσης στο σχεδιασμό του διαδρόμου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ύφος της διακόσμησης Προβηγκία διακοσμητικό σχεδιασμό γίνεται με λίγη προσπάθεια, αν χρησιμοποιείτε ξεπερασμένα πράγματα που σκονίζονται στη σοφίτα ή ντουλάπα.

Παλιά κλουβιά πουλιών, κορνίζες φωτογραφιών, ξύλινες παλέτες και κασέλες - όλα αυτά είναι τέλεια για το στιλ της Προβηγκίας. Ακόμα και τα έπιπλα μπορεί να είναι παλιά, αλλά προ-κομμένα σωστά.

Provence υπάρχει όχι μόνο σε γενική μορφή, αλλά και στη μυρωδιά, τόσο συχνά χρησιμοποιούν σακούλες βότανα ή τα ίδια τα βότανα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με τους τοίχους και την οροφή. Ειδικά ευπρόσδεκτη λεβάντα - θα δώσει το δωμάτιο κατάλληλη διακόσμηση και τη μυρωδιά της ίδιας της Προβηγκίας. Σε πολλές περιπτώσεις, ο διάδρομος σε αυτό το ύφος μοιάζει περισσότερο με ένα θόλο σε μια σύγχρονη οικιστική κατοικία με γαλλικά μοτίβα.

Στυλ της Προβηγκίας στο εσωτερικό (2 βίντεο)

Είσοδος με πνεύμα της Προβηγκίας (45 φωτογραφίες)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

51 − = 46