Εφαρμογή “κουκουβάγια” από φύλλα, ύφασμα και έγχρωμο χαρτί με πρότυπα

Εφαρμογή “κουκουβάγια” από φύλλα, ύφασμα και έγχρωμο χαρτί με πρότυπα

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή εκπληκτικών χειροτεχνιών, επειδή μπορείτε να βρείτε τόσα φυσικά υλικά στο πλησιέστερο πάρκο ή δάσος. Και μερικές φορές ακριβώς κάτω από τα πόδια σας! Μαντέψτε τι μιλάμε;  Αυτό είναι σωστό, μιλάμε για βιοτεχνίες από φύλλα. Τα φύλλα είναι ένα θαυμάσιο υλικό που είναι κατάλληλο για τη δημιουργία εφαρμογών, χειροτεχνίας και, φυσικά, του χερβαριού. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων των φύλλων, που επιτρέπει τη φαντασία να περιπλανηθεί και να εφεύρει όλα τα είδη των οικόπεδα εφαρμογών. Παρουσιάζουμε την προσοχή σας σε ένα master class για την εφαρμογή κουκουβάγιων από φύλλα με πρότυπα.

Εφαρμογή

Επίσης, εξετάστε τις επιλογές για τη δημιουργία εφαρμογών από ύφασμα, έγχρωμο χαρτί. Και ένα ειδικό πρόγραμμα επιδομάτων για την εφαρμογή του βελονιού "Owl".

Ξεκινώντας από τα φύλλα

Εφαρμογή

Θα χρειαστούμε:

 1. Χαρτόνι για τη βάση εφαρμογής.
 2. Ξηρά φύλλα, κατά προτίμηση επιλεγμένα στο ίδιο χρώμα ή σκιά.
 3. Ψαλίδι;
 4. Κουμπιά για τα μάτια.
 5. Κολλητικό πιστόλι.
 6. Χρωματισμένο χαρτί.

Εφαρμογή

Το πρώτο βήμα είναι να σχεδιάσετε ένα περίγραμμα κουκουβάγιας στο χαρτόνι ή να μεταφράσετε ένα τυπωμένο σχέδιο. Στη συνέχεια, πρέπει να κόψετε τη σιλουέτα και να την επικολλήσετε με τα φύλλα, τοποθετώντας τα επάνω το ένα πάνω στο άλλο, επικαλύπτοντάς τα. Η κόλλα λιπαίνει μόνο τη βάση, η οποία θα συνδεθεί, αυτό είναι απαραίτητο για την επίδραση των φτερών. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε θέσεις για τα μάτια, το ράμφος και τα πόδια.

Από το κίτρινο χαρτί κόβουμε δύο κύκλους - αυτά είναι τα μάτια. Τα κουμπιά μαθητών (ή τα μάτια των παιχνιδιών) κολλάνε στην κόλλα. Στη συνέχεια, κόβουμε το ράμφος και τα πόδια και τα κολλάμε και σε ειδικά αριστερά μέρη.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον γρήγορο τρόπο δημιουργίας αυτής της εφαρμογής: εδώ χρειάζεστε μόνο τέσσερα φύλλα. Ένα μεγάλο για τον κορμό, το άκρο ενός για το δεύτερο αυτί και δύο επιμήκεις για τα φτερά.

Εφαρμογή

Αυτά τα φύλλα πρέπει να κολληθούν στο χαρτόνι, κόβουν τα πόδια από το μαύρο χαρτί. Τα μάτια επίσης κόβονται από χαρτί. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε ένα κλαδί στο οποίο θα κάτσει το ζαμπόν. Η κουκουβάγια είναι έτοιμη!

Υλικά τέχνης

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Η κουκουβάγια είναι σύμβολο σοφίας, τόσο συχνά τα δώρα με τη μορφή κουκουβάγιων δείχνουν το βαθύ σεβασμό του δωρητή. Και αν το δέρμα προβάτου είναι κατασκευασμένο από ύφασμα με τα χέρια του, δεν υπάρχει καμία τιμή για ένα τέτοιο δώρο.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια κουκουβάγια για να κάνετε μια αισθητική, καθώς διατηρεί το σχήμα τέλεια.

Εφαρμογή

Για τη κουκουβάγια της πίτας θα χρειαζόμαστε:

 1. Ένιωσα πολλά χρώματα.
 2. Ψαλίδι;
 3. Το όπλο κόλλας.

Εφαρμογή

Για την κατασκευή του υφάσματος κουκουβάγια, χρειαζόμαστε ένα μοτίβο μέρη του σώματος, δηλαδή τα μέρη του σώματος 2, 2 μέρη των φτερών, στομάχου, εσωτερικά και εξωτερικά μέρη του οφθαλμού (2), οι μαθητές, μύτη και 2 πόδια. Αρχικά χτίζουμε σχέδια σε χαρτί, στη συνέχεια μεταφέρουμε στο τσόχα και κόβουμε τις λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια προχωρήστε στη συγκόλληση. Στο πίσω μέρος του σώματος κόβουμε τα φτερά να επικαλύπτονται. Το ίδιο γίνεται με τα πόδια.

Αν sovushka προγραμματιστεί ως παιχνίδι δέντρο ή μπιχλιμπίδι, τοποθετεί στο πίσω μέρος, καθώς και τα πόδια με φτερά, πάνω από ένα σατέν κορδέλα ή ένα ειδικό κούμπωμα για μπρελόκ.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το μπροστινό μέρος του κορμού και κολλάμε προσεκτικά κατά μήκος του περιγράμματος. Έτσι, τα φτερά και τα πόδια φαίνεται να είναι μεταξύ δύο τμημάτων του κορμού. Στη συνέχεια, κολλήστε την κοιλιά, τα μάτια, τη μύτη στο μπροστινό τμήμα του κορμού.

Εάν θέλετε, μπορείτε να περπατήσετε με μικρές βελονιές κατά μήκος του περιγράμματος όλων των λεπτομερειών, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το πλιγούρι βρώμης, γεμίζοντας το με sintepon. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να μην κολλήσετε το σχήμα εντελώς, αλλά αφήστε μια τρύπα για την πλήρωση, η οποία μετά θα είναι απαραίτητο να κολλήσει καλά.

Εφαρμογή

Κουκουβάγια από ύφασμα είναι έτοιμη!

Λουκάνικο χαρτί

Εφαρμογή

Η δημιουργία κουκουβάγιας από χρωματισμένο χαρτί είναι απίστευτα απλή. Για τέτοιες βιοτεχνίες, χρειαζόμαστε πολύχρωμο χαρτί, ψαλίδι και κόλλα.

 1. Κόψτε τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή.

Εφαρμογή

 1. Στο σώμα κολλάμε τα μάτια, το ράμφος και τα πόδια.
 2. Διακοσμούμε την κοιλιά με εκτυπώσεις φωτεινού χρώματος, που μιμούνται φτερά.

Εφαρμογή

 1. Κόβουμε τα φτερά ενάντια στο σώμα.

Εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κουκουβάγια χρωματισμένου χαρτιού, χρησιμοποιώντας ως φύλλα ντεκόρ. Έτσι, μπορείτε να συνδέσετε τις δύο τεχνικές σε μία.

Εφαρμογή

Για τέτοια αντικείμενα, θα χρειαστείτε: ένα χαρτόνι για τη βάση, κόλλα, κλαδιά, έγχρωμο χαρτί για το σώμα και τα μάτια και τα φύλλα για τα φτερά.

Αρχικά, κόβουμε τις λεπτομέρειες του κορμού, του ράμφους και των ματιών από το χρωματιστό χαρτί. Στη συνέχεια, κόβουμε τα μικρά κομμάτια στον κορμό, και στη συνέχεια κολλώνουμε τα φύλλα σαν φτερά. Επίσης, από τις άκρες των φύλλων κάνουν τα αυτιά και τα πόδια, κολλήστε τα στο αντικείμενο εργασίας, και το ίδιο το αντικείμενο εργασίας και ένα κλαδάκι κόλλα στο χαρτόνι έτσι ώστε ο κλάδος είχε τοποθετηθεί κάτω από τις κουκουβάγιες πόδια.

Οι χάρτινες ζωές μας είναι έτοιμες!

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Κρότσα

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Η κουκουβάγια, που είναι κροσέ, θα είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο της διακόσμησης τόσο του εσωτερικού όσο και του ρουχισμού. Ως εκ τούτου, ένα ειδικό επίδομα της κύριας τάξης μας είναι τα σχέδια για το πλέξιμο της εφαρμογής "κουκουβάγια" με βελονάκι.

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Εφαρμογή

Η επιτυχημένη δημιουργικότητα!

Σχετικά βίντεο του άρθρου

Μια σύνταξη βίντεο σχετικά με το θέμα θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εφαρμογές κουκουβάγιας σε διάφορες τεχνικές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 69 = 74