Κάνοντας στένσιλ για παιδικό δωμάτιο (+40 φωτογραφίες)

Κάνοντας στένσιλ για παιδικό δωμάτιο (+40 φωτογραφίες)

Σεντόνια για τους τοίχους του παιδικού δωματίου θα σας βοηθήσουν με τη διακόσμηση. Αυτό θα είναι μια πραγματική περιπέτεια για δημιουργικούς ανθρώπους. Εδώ μπορείτε να "σκουπίσετε" και να τραβήξετε στον τοίχο του πολύ "ροζ ελέφαντα". Αλλά τι γίνεται αν δεν είστε σίγουροι για τις καλλιτεχνικές ικανότητές σας;

Κάντε αυτό με στένσιλ για τους τοίχους. Στο φυτώριο μπορούν να γίνουν μόνοι τους.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Μέθοδος μεμβρανών διακοσμήσεως τοίχων

Θυμάσαι πώς κατά τη διάρκεια του χρόνου τους καθένας είχε στένσιλ για όμορφα τυπωμένα γράμματα; Με τη βοήθειά τους έλαβαν ομαλές και λεπτές επιγραφές. Ομοίως, όμορφη σχέδιο μπορεί να εφαρμοστεί ως διακοσμητικό δωμάτιο για παιδιά, δημιουργώντας ένα ιδανικό περίγραμμα. Τα στένσιλ στη διακόσμηση των χώρων δεν είναι μια νέα τάση - έχουν χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα. Αλλά για τους τοίχους του παιδικού δωματίου, έχουν γίνει μια σύγχρονη μοντέρνα τάση.

Τα στένσιλ σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον εαυτό σας μια χαρούμενη, όμορφη ιστορία, σαν τον κύριο να αφήνει το πινέλο.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Όσο για τα στένσιλ, μπορούν να αγοραστούν και μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας. Η δεύτερη επιλογή δίνει τη δυνατότητα διακόσμησης των τοίχων με ένα πρωτότυπο σχέδιο. Για τα παιδιά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να συμμετάσχετε μαζί σας στην επιλογή του οικοπέδου και στην ίδια τη διαδικασία εφαρμογής του χρώματος. Ακόμη και το παιδί μπορεί να αντεπεξέλθει στο σχέδιο του μεμβράνης και οι ενήλικες θα ελέγξουν και θα φέρουν το θέμα στο τέλος.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Πώς να φτιάξετε ένα στένσιλ

Σχεδιάστε το πρωτότυπο δωμάτιο θα βοηθήσει τα στένσιλ που κάνετε με τα χέρια σας.

Τα παρακάτω υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση:

 • χαρτί πάχους?
 • χαρτόνι?
 • Φάκελοι από πλαστικό.
 • μια μεμβράνη για πλαστικοποίηση.
 • κάθε πυκνό υλικό.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Το μειονέκτημα της βάσης χαρτιού είναι ότι μπορεί να αποξειδώσει και αν πρόκειται να εφαρμόσετε πολλές παρόμοιες εικόνες, θα πρέπει να προετοιμάσετε πολλά κενά. Όπου είναι πιο βολικό να κόψετε ένα μεμβράνη από ένα μεγάλο πλαστικό φάκελο στο κουμπί - φτηνό επαναχρησιμοποιούμενο υλικό.

Υλικά για εργασία:

 • Βάση για στένσιλ: παχύ χαρτί ή μεμβράνη.
 • μαχαίρια χαρτικά?
 • χαρτί ·
 • ένα απλό μολύβι.
 • ψαλίδι;
 • Ζωγραφική ταινία?
 • σκάφους ·

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Επιλογή σκηνής

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιλέξετε μια φωτογραφία ή μια ιστορία για το δωμάτιο των παιδιών. Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλές πρωτότυπες ιστορίες. Αυτά είναι φυτικά μοτίβα, μικρά ζώα, εικόνες μπαλονιών, πεταλούδες, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, πριγκίπισσες, αυτοκίνητα και πολλά άλλα. Τα φύλλα για παιδιά πρέπει να προτιμούν, ειδικά για τα παιδιά. Μην επιλέγετε φωτογραφίες με πολύ μικρές λεπτομέρειες - μπορεί να είναι δύσκολο να ζωγραφιστούν και να φαίνονται ακατάπαυστα.

Επιλογές κερδοφορίας για το δωμάτιο των παιδιών:

 • για τα κορίτσια - που πετούν πεταλούδες όλων των μεγεθών και όλων των ειδών τις γάτες?
 • για αγόρια - ένα κοπάδι δελφινιών ή ένα όμορφο ελέφαντα και κάτω από φοίνικες.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Η αρχική λύση μπορεί να είναι ένας τροχός ανάπτυξης, ωστόσο, το μέγεθός του είναι αρκετά μεγάλο και είναι δύσκολο να το κάνει ο ίδιος. Με μικρές εικόνες, είναι ευκολότερο να δουλέψετε στο στάδιο της κατασκευής μεμβρανών και στο στάδιο της διακόσμησης των τοίχων.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Δημιουργία μεμβρανών

Όπως και η εικόνα που εκτυπώνουμε στον εκτυπωτή, προσαρμόζουμε το μοτίβο στη βάση με ταινία scotch. Κύκλο με κάτι γραφής σε πλαστικό, για παράδειγμα, ένας δείκτης για εγγραφή στο δίσκο. Η ταινία θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μια σανίδα και να κόψει το σχέδιο με ένα χαρτικά μαχαίρι. Κόψτε το έτσι ώστε να έχετε ένα στέρεο στένσιλ με τη μορφή μιας επιλεγμένης εικόνας.

Το κόψιμο της βάσης χαρτιού είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά θα καταστραφεί στην πρώτη "μάχη". Το χαρτί μπορεί να είναι πλαστικοποιημένο, αν είναι δυνατόν.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Ειδικές περιπτώσεις

Τι γίνεται αν το σχέδιο είναι περίπλοκο και πολύχρωμο; Για παράδειγμα, κατηγορήστε το χνούδι από ένα ξένο κινούμενο σχέδιο, θα πρέπει να χωριστεί σε λογικά μέρη: αυτιά, κεφάλι, πόδια, ρούχα κ.λπ. Και η εικόνα στον τοίχο θα πρέπει να εφαρμοστεί σε διάφορα στάδια - το κεφάλι σε ένα χρώμα, και στη συνέχεια τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Είναι πολύ πιο εύκολο να δουλεύετε με ειδικά κενά, τα οποία τοποθετούνται στο Internet.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Stencilling

Για τη διακόσμηση με τη χρήση διατρητικού σχεδίου, είναι κατάλληλο ένας λευκός τοίχος, αν και μπορεί να είναι και άλλα μονοχρωματικά τοιχώματα παστέλ. Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μονόχρωμες εικόνες, αποτελούμενες από μια ενιαία στερεά εικόνα. Τα υπερβολικά πολύπλοκες και υψηλής έντασης εργατικού δυναμικού επιλογές είναι καλύτερο να μην λαμβάνονται στη μέση του έργου δεν έχουν ρίξει τα πάντα delo.Bukvy διάφορα μεγέθη και χρώματα θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει την αλφαβήτα και θα είναι πολύ πρωτότυπο. Ιδανικά προσαρμόζονται εικόνες και γεωμετρικά σχήματα φωτεινών χρωμάτων.

Για εργασία θα χρειαστείτε:

 • βαφή ή ακρυλικό ψεκασμό.
 • σφουγγάρι ή βούρτσα.
 • ταινία βαφής.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Αν έχετε ένα πολύχρωμο οικόπεδο, είναι φτηνότερο και πιο εύκολο να αγοράσετε λευκή βαφή ως βάση και λίγα χρώματα. Τι είδους μπογιά χρειάζεστε για να επιλέξετε το καλύτερο ρωτήστε έναν σύμβουλο για την πώληση βαφής τοίχου. Τα λουλούδια είναι κατάλληλα για παιδιά: πράσινο, πορτοκαλί, λιλά, μπλε και αντίθεση για τους μαύρους τοίχους.

Πρακτική εφαρμογή του χρώματος σε ένα κομμάτι ταπετσαρίας, τότε θα είστε πιο σίγουροι κατά τη διακόσμηση των τοίχων.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Το μεμβράνη που δημιουργείται από τα χέρια θα πρέπει να συνδεθεί στον τοίχο με τη βοήθεια της ταινίας βαφής - ο τοίχος πρέπει να είναι καθαρός και στεγνός. Μπορείτε να εφαρμόσετε το χρώμα με δύο τρόπους, ανάλογα με το υλικό που διαθέτετε.

Τρεις επιλογές για την εφαρμογή χρώματος:

 • Ακρυλικό χρώμα με τη μορφή ψεκασμού είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί, αλλά δεν το παρακάνετε, αλλιώς θα ρέει. Ομοιόμορφα βαφή της επιφάνειας σε διάφορα στρώματα από απόσταση τουλάχιστον 30 cm.
 • Χρησιμοποιώντας το σφουγγάρι μπορεί γρήγορα και ομοιόμορφα να διανείμει το χρώμα. Βυθίστε το σφουγγάρι στη βαφή και αφαιρέστε την περίσσεια από αυτό πατώντας ένα κομμάτι χαρτί. Τώρα προχωρήστε να καλύψετε το τμήμα του τοίχου κάτω από το στένσιλ. Επαναλάβετε έως ότου το χρώμα είναι υψηλής ποιότητας.
 • με τη βοήθεια μιας βούρτσας, επίσης βαφή, εκτελώντας την απομάκρυνση της περίσσειας του χρώματος πριν ζωγραφίσει τον τοίχο, όπως στην προηγούμενη παράγραφο. Βούρτσα με επίπεδη τρίχα είναι βολικό να βάψετε κουκκίδες.

Στερεώστε προσεκτικά από τον τοίχο, για να μην καταστρέψετε το μοτίβο.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Antiphrip

Εάν θέλετε κάτι ξεχωριστό, τότε πάρτε ως μεμβράνη εκείνο το μέρος, το οποίο για το συμβατικό στένσιλ απορρίπτεται ως υποχώρηση. Χρησιμοποιώντας ένα δοχείο ψεκασμού γύρω από την εικόνα και ένα ασυνήθιστο σχέδιο του δωματίου παρέχεται. Μέσα στην εικόνα παραμένει άβαφη, και έξω από το λάμψη αποτέλεσμα σχηματίζεται - μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τη διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου.

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση: ένα πλήρες αντίβαρο, όταν ολόκληρο το τείχος είναι ζωγραφισμένο στο επιλεγμένο χρώμα και το σχέδιο παραμένει άβαφο. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να ενσωματώσετε μοναδικές ιστορίες. Για μια τέτοια διακόσμηση, ένας κύλινδρος χρησιμοποιείται ως συσκευή για τη βαφή τοίχων.

Σεντόνια για τοίχους σε παιδικό δωμάτιο

Τα στένσιλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τη διακόσμηση τοίχων σε ένα φυτώριο αλλά και για τη δημιουργία ταπετσαριών σχεδιαστών με δικά σας χέρια. Αν σχεδιάσετε ένα κανονικό μοτίβο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κομψό μοτίβο. Είναι πιθανό ότι η ιδέα της διακόσμησης τοίχων με ένα στένσιλ δεν σταματά στο δωμάτιο των παιδιών.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 2 = 1