Τύποι διαστάσεων και χρήση τους για εσωτερική διακόσμηση

Τύποι διαστάσεων και χρήση τους για εσωτερική διακόσμηση

Τα διακοσμητικά σχέδια για διακόσμηση, τα πρότυπα που κατασκευάζονται από τα χέρια και τα έτοιμα προς χρήση σχέδια είναι πάντα χρήσιμα για τη διακόσμηση τοίχων, δαπέδων, οροφής του δωματίου ή για μικρότερα αντικείμενα. Τα στένσιλ χρησιμοποιούνται ευρέως για τη διακόσμηση των επιφανειών. Στην επιθυμία και την επιδεξιότητα με τη βοήθεια ενός stencil είναι δυνατόν να κάνετε ογκομετρικά σχέδια πεταλούδων, γατών ή λουλουδιών. Επίσης, μια έγχρωμη εντύπωση θα βοηθήσει να διακοσμήσετε τους τοίχους στην κουζίνα, στο μπάνιο, στην κρεβατοκάμαρα, στον παιδικό σταθμό και σε κάθε άλλο δωμάτιο.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης

Τύποι διατομών

Μοτίβα για τοίχους, εφευρέθηκαν μόνο για το σχεδιασμό του δωματίου, είναι συνήθως πολύ πιο ενδιαφέρον, επειδή καλύπτουν τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ένα σμήνος πουλιών, ένα σμήνος πεταλούδων ή αστεία ζώα για ένα παιδικό δωμάτιο, θα γίνουν οι ήρωες της οικογενειακής ζωής. Αγοράζοντας ένα έτοιμο stencil για να διακοσμήσετε το δωμάτιο ή να κάνετε καλλυντικές ενημερώσεις στο εσωτερική διακόσμηση θα πρέπει να καταλάβετε πόσο καιρό ή πόσες φορές, θα υπάρχει αρκετή δουλειά για να επιτρέψει την ευκαιρία να διακοσμήσει το σπίτι σύμφωνα με το σχεδιασμό του.

Τα στένσιλ χωρίζονται σε διάφορους τύπους:

  •  Μεμβράνη μεμβράνης σε συγκολλητική βάση. Πρόκειται για μια λεπτή μεμβράνη, στην οποία εφαρμόζεται σύνθεση κόλλας στη μία πλευρά. Πρόκειται για μια μοναδική επιλογή, αν και υπάρχουν τεχνίτες που μπορούν να διακοσμήσουν με τη βοήθειά του μερικά μέτρα από τον τοίχο. Η ποικιλία είναι τεράστια: αρκετές παραλλαγές πεταλούδων, πουλιών, γάτων, αστείες εικόνες ζώων και ζώων multgeroyev. Υπάρχουν όμορφα σχέδια για το εσωτερικό του δωματίου και όλα σε προσιτή τιμή.
  • Στυλό για ζωγραφική από πυκνό σκληρό πλαστικό. Είναι πιο βολικό από διαφανές υλικό. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η σωστή αποθήκευση, φροντίστε να ξεπλύνετε το χρώμα μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Χρησιμοποιείται ένα επαναχρησιμοποιούμενο μεμβράνη για την εφαρμογή ενός μοτίβου χρωμάτων. Με τη βοήθειά του, γίνονται ογκώδη σχέδια πτηνών ή πεταλούδων. Για να πάρει την εντύπωση χρησιμοποιείται στόκος, το οποίο θα βοηθήσει να διακοσμήσετε το εσωτερικό της κουζίνας, βρεφικών σταθμών ή άλλων χώρων.
  • Σεντόνια με δική τους κατασκευή. Είναι κατασκευασμένα από οτιδήποτε άλλο, αλλά προτιμάται το χαρτί, το χαρτόνι ή το πλαστικό. Αυτά τα υλικά είναι βολικά για την απόκτηση της πρακτικής της κοπής και της χρήσης εργαλείων. Με τη διεξαγωγή των δοκιμών σας με βάση το stencil, μπορείτε συχνά να βρείτε απρόσμενες λύσεις για το εσωτερικό. Επιπλέον, μόνο η πρακτική θα σας βοηθήσει να μάθετε δεξιότητες σχεδίασης, να κατανοήσετε όλες τις αποχρώσεις της χρήσης ενός μαχαιριού για κοπή. Και επίσης να καταλάβετε από ποιο είναι πιο πρακτικό να κάνετε πρότυπα, ποια μοτίβα μοτίβων καταρτίζονται καλύτερα, να φανταστείτε τη δική σας εικόνα. Για να κάνετε το δικό σας μεγάλο ή μικρό stencil δεν είναι δύσκολο, κάντε πρώτα δείγματα χαρτιού. Αλλά προτού φτάσετε στην επιχείρηση, κάντε πρότυπα ώστε η κοπή του μεμβράνης να είναι γρήγορη.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
στολίδια

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης

Όπου χρησιμοποιούνται στένσιλ

Ο καθένας μπορεί να γίνει καλλιτέχνης, ακόμη και αν οι δεξιότητες σχεδίασης περιορίζονται στην ικανότητα να σχεδιάζει χαμόγελο. Είναι απαραίτητο να κάνουμε μερικά γραμματόσημα, στένσιλ και να κατεβαίνουμε στην επιχείρηση, ειδικά αφού υπάρχει ήδη ένα ρεύμα στη ζωγραφική, όπου γράφουν καμβά με τη βοήθεια της σφράγισης.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
Οι εντυπώσεις των σχεδίων κοσμούν το διάδρομο. Έχοντας κάνει τα σημάδια στον τοίχο και χρησιμοποιώντας ένα στένσιλ, μπορείτε να φτιάξετε ένα σκοτεινό στολίδι, όπου τα πιο συνηθισμένα είναι η ρύπανση. Εάν η γενική κατάσταση του διαδρόμου απαιτεί καλλυντικά επισκευή, αλλά δεν υπάρχει καμία επιθυμία να επανασυνθέσετε την ταπετσαρία ή να βάψετε τα τείχη εντελώς, το stencil θα έρθει επίσης στη διάσωση. Οι τοίχοι, διακοσμημένοι με εικόνες πεταλούδων, γάτων, πουλιών, θα αναβαθμίσουν σημαντικά το χώρο.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
Για την κουζίνα, η καλλιτεχνική χρήση των εκτυπώσεων θα δημιουργήσει έναν νέο ήχο στους τοίχους, τα έπιπλα ή την τεχνολογία. Διακοσμητικά σχέδια ή στολίδια στους τοίχους της τραπεζαρίας θα επιτρέψουν την ανανέωση των τοίχων χωρίς επιπλέον κόστος. Στην κουζίνα, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι συχνά και ως εκ τούτου το εσωτερικό γρήγορα βαρεθεί. Τα έπιπλα φαίνεται θαμπό, οι τοίχοι είναι βαρετές και το κεραμίδι είναι κοινότοπο. Είναι τα στένσιλ που βοηθούν στη διαφοροποίηση της παλέτας χρωμάτων. Κάθε εποχή μπορείτε να αλλάξετε το περιβάλλον για την κουζίνα, και αν όλοι οι τοίχοι είναι τοποθετημένοι με κεραμικά πλακάκια, μπορείτε να αλλάξετε τη διάθεση για κάθε γιορτή.

Ένα μικρό μυστικό των συχνών αναβαθμίσεων της κουζίνας με τη βοήθεια ενός χρωματισμένου με ζωγραφική ζωγραφική βαφή είναι ακρυλικό χρώμα. Εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα, δεν έχει οσμή και τοξικότητα, πλένεται πολύ γρήγορα.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
Τα στένσιλ για το μπάνιο είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση ελαφρών τοίχων. Αλλά για να πάρετε μια σταθερή εικόνα, χρησιμοποιήστε αδιάβροχο χρώμα. Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιείτε ένα χρώμα ενός χρώματος, δίνοντας μια ματ και γυαλιστερή επιφάνεια. Ποια θα είναι η βάση, εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά ο συνδυασμός της θολότητας και της στιλπνότητας δίνει πολυτελή διακοσμητικά χαρακτηριστικά.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης

Για οικιακούς χώρους

Καθιστικό, υπνοδωμάτιο μπορεί να διακοσμήσει την οθόνη σχέδιο μεγάλο μέγεθος. Αυτό είναι πολύ πιο αρμονικό για μεγάλα δωμάτια. Με τη βοήθεια ενός ενιαίου μεμβράνης μπορεί να τοποθετηθεί στους τοίχους ενός αποκλειστικού κόσμου και για αυτό δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες. Το πλαστικό με το σχέδιο αποκοπής είναι στερεωμένο στον τοίχο με τη βοήθεια της ταινίας βαφής και, έχοντας κάνει έγχρωμη εντύπωση, μεταφέρεται στο νέο μέρος του τοίχου. Έτσι, βήμα προς βήμα, φτιάχνετε ολόκληρο το τείχος.

Στολίδι που εφαρμόζεται με ένα διάτρητο, διακοσμεί τους τοίχους στα σύνορα με την οροφή ή στο baseboard. Όχι λιγότερο οργανικό κόσμημα φαίνεται στα μέρη του χωρισμού των λειτουργικών ζωνών ενός δωματίου.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
Για να εφαρμόσετε ένα σχέδιο που δεν χρειάζεται πάντα να αφαιρέσετε την ταπετσαρία, μπορείτε να καθαρίσετε τους τοίχους και να εφαρμόσετε μια ζωγραφική με διαβαθμίσεις, και αυτό θα είναι μια λύση σχεδιασμού για τη διακόσμηση των τοίχων.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
Το μεγαλύτερο πεδίο δραστηριότητας με ένα στένσιλ στα χέρια βρίσκεται στο παιδικό δωμάτιο. Εδώ μπορείτε να σχεδιάσετε με σχέδια! Έχετε αρκετή υπομονή, μπογιά και εφεδρεία σχεδίων. Στο νηπιαγωγείο, γάτες, γάτες, πουλιά, ένα σμήνος πεταλούδων, δέντρων και λουλουδιών θα ζουν τέλεια. Αστεία και αστεία χαρακτήρες των κινούμενων σχεδίων θα είναι διασκεδαστικό να εγκατασταθούν στον κομοδίνα, στο πίσω μέρος του κρεβατιού, στις ντουλάπες στις παιδικές αίθουσες. Μπορείτε κυριολεκτικά να διακοσμήσετε τα πάντα! Το φύλο στο νηπιαγωγείο δεν αποτελεί εξαίρεση, γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον να κυλίνουμε τα αυτοκίνητα στον ζωγραφισμένο δρόμο.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης
Πώς να κάνετε ένα stencil τον εαυτό σας μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο. Για κοπή, θα χρειαστείτε ένα ειδικό μαχαίρι με πολλά ακροφύσια, ένα σκληρό διαφανές φύλλο πλαστικού και πρότυπα, κατά μήκος του οποίου θα κοπεί το στένσιλ. Τα πρότυπα μπορούν να γίνουν από χαρτί, χαρτόνι. Το πρότυπο από το πρότυπο μεταφέρεται στο πλαστικό με δείκτη αλκοόλης ή δείκτη και στη συνέχεια κόβεται στις καθορισμένες γραμμές.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης

Σφάλματα στη ζωγραφική του μεμβράνης

Πάντα θέλετε να πάρετε το αποτέλεσμα από την πρώτη φορά, αλλά σπάνια όταν λειτουργεί. Επομένως, κάντε τις πρώτες δοκιμές σε χαρτί. Όταν σχεδιάζουμε, νιώθουμε την πίεση του βουρτσίσματος, την ποσότητα του χρώματος. Με το stencil μια διαφορετική τεχνική. Το χρώμα εφαρμόζεται είτε από ένα σφουγγάρι, αν το στολίδι δεν είναι μεγάλο, είτε από έναν κύλινδρο, εάν χρησιμοποιείται ένα μεμβράνη μεγάλου μεγέθους. Επίσης, για την επίλυση των τεχνικών δυνατοτήτων της σκάλισμα, το πρώτο μοτίβο διακόσμησης ή πεταλούδας πρέπει να είναι κατασκευασμένο από χαρτί. Δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα εκπληρώσει την αποστολή. Αποθηκεύστε το αγαπημένο σας πρότυπο, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης


Βασικά σφάλματα κατά τη χρήση του μεμβράνης:

  • Δεν έχει σταθερό στένσιλ. Εάν συμβεί αυτό, η εικόνα θα είναι θολή.
  • Διαρροές κατά την εφαρμογή του χρώματος. Χρησιμοποιήστε παχύτερο χρώμα και μην πάρετε πάρα πολύ κάθε φορά.
  • Δεν είναι ομοιόμορφη εφαρμογή της βαφής. Η πίεση του κυλίνδρου ή του σφουγγαριού πρέπει να είναι σταθερή στη δύναμη της πίεσης.

μεμβράνες για πρότυπα διακόσμησης

Χρησιμοποιώντας ένα stencil για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, θα έχετε μια πραγματική ευχαρίστηση από τη διαδικασία και το αποτέλεσμα. Τι εικόνες θα εμφανιστεί στο δωμάτιο, το ζήτημα είναι μόνο γεύση. Τα πιο δημοφιλή είναι διάφορα είδη πεταλούδων, πουλιών, αστείες εικόνες χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου. Οι εικόνες προτύπων μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο ή να βρεθούν μόνοι σας.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

52 − 51 =