Επιλογή και εγκατάσταση κουτιών μπαλκονιών για λουλούδια (+ σπιτικές γλάστρες)

Επιλογή και εγκατάσταση κουτιών μπαλκονιών για λουλούδια (+ σπιτικές γλάστρες)

Το μπαλκόνι με λουλούδια είναι ένα στολίδι οποιασδήποτε πρόσοψης. Αλλά προκειμένου τα φυτά να βλαστήσουν κανονικά εκτός από τη συνεχή φροντίδα, χρειαζόμαστε ένα σωστά επιλεγμένο κιβώτιο μπαλκόνι για λουλούδια. Σήμερα, τα πλαστικά δοχεία είναι πολύ δημοφιλή, παράγονται σε διαφορετικές εκδόσεις - με συνδετήρες, που μπορούν να κρεμαστούν σε ράγες, συστήματα δαπέδων και εξοπλισμένα με αυτόματη πότισμα. Η επιλογή της σωστής επιλογής εξαρτάται από τη θέση των δοχείων.

Είδη συσκευασίας λουλουδιών

Το δοχείο για το μπαλκόνι χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά σχεδιασμού:

 • με τη μέθοδο καθορισμού: σε κρεμαστούς τοίχους (με τη βοήθεια των κατόχων), κιγκλιδώματα, στο πάτωμα ή έξω από το μπαλκόνι.
 • σε μέγεθος - για μονόχρωμα και πολλαπλά χρώματα.
 • από υλικό: κεραμικά, πλαστικά, ξύλινα, μεταλλικά, πέτρινα.
 • το χρώμα και το σχήμα.

λουλούδια στο μπαλκόνι

Συμβουλές! Τα κουτιά μπαλκονιών πρέπει να έχουν επαρκή αντοχή και ανθεκτικότητα υπό την επίδραση εξωτερικών παραγόντων - βροχή, άνεμο, ηλιακό φως και πτώση θερμοκρασίας.

Απαιτήσεις χωρητικότητας

Εκτός από τα κριτήρια που περιγράφονται παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό τα κουτιά να μεταφέρουν θερμότητα καλά και να παρέχουν οξυγόνο στο ριζικό σύστημα. Ως ελαφριά πλαστικά δοχεία, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ελαφριά δοχεία. Για λουλούδια στο πάτωμα, κατάλληλο είναι ένα ξύλινο ή κεραμικό δοχείο.

Συμβουλές! Κατά τον υπολογισμό της μέγιστης ποσότητας συσκευασίας, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η μάζα του εδάφους μετά την άρδευση.

διακοσμημένο δοχείο

Δεν το τελευταίο νόημα είναι το χρώμα του κουτιού. Αν το μπαλκόνι βρίσκεται στη νότια πλευρά, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα δοχείο ελαφρού φωτός που θα απωθεί τις ακτίνες του ήλιου και θα αποτρέψει την υπερθέρμανση των φυτών. Η επιλογή μιας συγκεκριμένης απόχρωσης εξαρτάται από το σχεδιασμό του δωματίου. Κατά συνέπεια, σκούρα δοχεία που προσελκύουν τις ακτίνες του ήλιου, κατάλληλα για βόρεια μπαλκόνια.

Πώς να επιλέξετε ένα συρτάρι για το μπαλκόνι;

Τα ράφια, στα οποία θα αποθηκεύονται τα λουλούδια, θα πρέπει να παρέχουν τη δυνατότητα φροντίδας των φυτών:

 • Τα δοχεία πρέπει να είναι εξοπλισμένα με οπές αποστράγγισης διαμέτρου 10 mm. Αυτό θα εξασφαλίσει την εκροή υπερβολικής υγρασίας και θα μειώσει τον κίνδυνο της σήψης των ριζών.
 • Το κουτί πρέπει να είναι εφοδιασμένο με δίσκο με εξογκώματα 3 cm, στα οποία θα συγκεντρωθεί περίσσεια νερού.
 • Το δοχείο πρέπει να αντιστοιχεί στην ποικιλία των φυτών. Μεγάλα λουλούδια δεν θα πάρουν μαζί σε μικρά γλάστρες. Το βέλτιστο είναι το κουτί, το οποίο είναι 2 εκατοστά μεγαλύτερο από το ριζικό σύστημα με ένα πήλινο κομμάτι.
 • Σε μικρά δοχεία δεν είναι πάντα βολικό να φροντίζετε τα φυτά.

λουλούδια στο μπαλκόνι

Στο κρεμαστό δοχείο πρέπει να υπάρχει κατάλληλη βάση, στηρίγματα και βάση. Για να τοποθετήσετε το ράφι στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού, χρησιμοποιούνται αγκύλες σχοινιού μέσα και αγκύλες έξω από το δωμάτιο.

Οι σύνδεσμοι πρέπει να είναι ισχυροί και αξιόπιστοι, αλλά όχι πιασμένοι. Η κορυφαία θέση στο μπαλκόνι πρέπει να δοθεί στη σύνθεση, όχι στην κατσαρόλα. Αν συμπληρώσετε το δοχείο με διακοσμητικά στοιχεία, για παράδειγμα, ψάθινα δοχεία, το μπαλκόνι θα μετατραπεί σε μια γραφική γωνία.

διακοσμημένο μπαλκόνι

Κουτιά με στερέωση στις ράγες

Τέτοια δοχεία χρησιμοποιούνται για την στέγαση φυτών στις ράγες ενός ανοιχτού μπαλκονιού. Τα κιβώτια είναι εφοδιασμένα με μεταλλικά στηρίγματα, με τα οποία τοποθετούνται έξω ή μέσα στο δωμάτιο. Σε ένα στενό δοχείο τα φυτά φυτεύονται σε μια σειρά, και σε μια ευρεία και ευρύχωρη - σε δύο.

συρτάρια σε ράγες

Κουτί δαπέδου

Εκτός από τα κιγκλιδώματα, τα φυτά είναι επίσης καλά τοποθετημένα στην επιφάνεια του δαπέδου. Πρώτα απ 'όλα, πρόκειται για θάμνους. Η Tara τοποθετείται σε υποστηρίγματα με τροχούς. Είναι επίσης καλό να φυτέψετε λαχανικά. Σε ανοιχτά μπαλκόνια, είναι απαραίτητο να ασφαλίζονται απολύτως όλα τα δοχεία, έτσι ώστε να μην πέφτουν στο έδαφος από μια ροή ανέμου ή βροχής.

γλάστρες για στερέωση

Ξύλινα κιβώτια

Τέτοιες κατασκευές είναι στερεωμένες στις ράγες ή στα ανοιχτά χωρίσματα του μπαλκονιού. Ειδικές βάσεις χρησιμοποιούνται για στερέωση. Μερικές φορές τοποθετούνται στον σκελετό του ίδιου του μπαλκονιού. Οι βραχίονες μπορούν επίσης να αγοραστούν από το κατάστημα. Διατίθενται ξεχωριστά ή σε κιτ με δοχείο.

Συμβουλές! Ακόμα και ένα κιβώτιο δαπέδου πρέπει να τοποθετηθεί σε ξύλινα ράφια ή πλαστά περίπτερα. Τέτοιες συνθέσεις θα συμπληρώσουν το ντεκόρ του εσωτερικού.

γλάστρες στο πάτωμα

Κουτιά με αυτόματο σύστημα ποτίσματος

Οι γλάστρες με αυτόματο πότισμα είναι εξοπλισμένες με δεξαμενή νερού. Εισέρχεται στο ριζικό σύστημα μέσω του στρώματος αποστράγγισης μέσω των τριχοειδών σωλήνων. Αλλά για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα, τα φυτά πρέπει να φτάσουν σε κάποιο μήκος στο έδαφος. Για να γίνει αυτό, είναι προ-πότισμα με τον συνήθη τρόπο. Τα κιβώτια με σύστημα avtopoliv απλοποιούν σε μεγάλο βαθμό τη φροντίδα των φυτών. Αρκεί να γεμίσετε τη δεξαμενή μία φορά και μπορείτε να ξεχάσετε την ανάγκη να τροφοδοτήσετε τα λουλούδια για τρεις μήνες.

λουλούδια σε μια κατσαρόλα

Διαστάσεις συρταριού

Το βέλτιστο δοχείο είναι δοχείο με τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • πλάτος - 15-20 cm.
 • μήκος - 1 m.
 • βάθος - 30 cm.

Σε τέτοιους περιέκτες τοποθετούνται από 5 έως 10 φυτά.

Θέση κοντέινερ

Οι δεξαμενές με ψηλά φυτά εκτίθενται κατά μήκος του μπαλκονιού, αν δεν δημιουργούν σκιά. Φωτοφυλικές φυτείες πρέπει να τοποθετούνται σε ράφια πάνω από μπαλκονόπορτες. Τα τετράγωνα κουτιά με μεγάλα φυτά τοποθετούνται επίσης στις γωνίες.

Τι λουλούδια μπορούν να φυτευτούν στο μπαλκόνι;

Τα μεγάλα κιβώτια χρησιμοποιούνται για τη φύτευση μεμονωμένων φυτών, τα οποία θα βρίσκονται στις γωνίες του δωματίου. Σε ορθογώνια δοχεία φυτικών φυτών σε ομάδες. Σε ένα κουτί μήκους 1 μ., Μπορούν να φυτευτούν 8-10 φυτά πέντε ειδών. Είναι σημαντικό να μην αναμειγνύονται οι ταχέως αναπτυσσόμενες ποικιλίες με αργά αναπτυσσόμενες ποικιλίες. Επειδή, για παράδειγμα, η πετούνια δεν θα επιτρέψει σε άλλα φυτά να ανέβουν.

λουλούδια σε μια κατσαρόλα

Στο βάθος, θα πρέπει να τοποθετούνται ψηλά λουλούδια (περίπου 40 εκατοστά σε ύψος), στα μεσαία ψηλά λουλούδια και το μπροστινό μέρος γεμάτο με σγουρές ποικιλίες. Με αυτή τη διάταξη, η ακραία επιφάνεια θα καλύψει με βλάστηση, και οι βλαστοί θα κρεμάσουν 30-40 cm. Μια τέτοια σύνθεση θα είναι σε θέση να γεμίσει το χώρο κάτω από τα δοχεία.

Συμβουλές! Το καλοκαίρι, τα εσωτερικά λουλούδια μπορούν να τοποθετηθούν στον βήχα, χωρίς μεταφύτευση.

Τα ράφια θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, έτσι ώστε το πότισμα να είναι ομοιόμορφο και το νερό να απλώνεται σε όλη την περιοχή της γλάστρας.

Πώς να επιλέξετε φυτείες;

Φυτά Είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η γενική εμφάνιση της σύνθεσης εξαρτάται από τη διάταξη των χρωμάτων στο δοχείο. Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα χαρακτηριστικά της επιλογής φυτεύσεων:

Η τοποθέτηση των φυτών εξαρτάται από τον τύπο του μπαλκονιού (τζάμια ή ανοιχτό) και τις πλευρές της θέσης του (ηλιόλουστη ή σκιερή). Μόνο ανθεκτικά φυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα ανοιχτό μπαλκόνι. Από την ηλιόλουστη πλευρά, θα πρέπει να τοποθετούνται ανθοφόρα φυτά. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι άμεσες ακτίνες έχουν καταστρεπτική επίδραση σε κάθε φυτεία. Δηλαδή, ακόμη και ένα φωτοσλαβικό φυτό μαραίνεται κάτω από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου.

λουλούδια σε μια κατσαρόλα

Σε μεγάλες γλάστρες, το καννάκι μεγαλώνει καλά, ο αγαπανθός είναι αφρικανός. Σε ένα δοχείο μπορείτε να τοποθετήσετε flox, zinnia και καπνό. Η Petunia από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο ξεχωρίζει ευνοϊκά μεταξύ άλλων φυτών. Σε ένα ελαφρύ μπαλκόνι μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε βότανα: μέντα, βασιλικό, κόλιανδρο, φασκόμηλο, μαϊντανό.

Αναρρίχηση φυτά φαίνονται καταπληκτικά στο μπαλκόνι, που βρίσκεται στη νότια πλευρά. Αγιόκλημα, κινεζική αμπελώνια μανόλιας, διακοσμητικά φασόλια, αρωματικά μπιζέλια, μανταλάκια σκοτεινιάζουν τα παράθυρα από τον καυτό ήλιο στους ψηλούς ορόφους.

Στο μπαλκόνι στην σκιερή πλευρά ο ήλιος λάμπει καλά το πρωί. Επομένως, βάλσαμο, begonia, φούξια, tagetes και άλλοι θα πρέπει να τοποθετηθούν εδώ. Τα φυτά Ampelnye πρέπει να τοποθετούνται σε ανασταλμένα δοχεία με όχι πολύ βάρος. Αυτά είναι φυτά ανθεκτικά στη σκιά.

κρεμασμένο δοχείο

Σπιτικές γλάστρες

Εάν δεν σας αρέσουν τα τυποποιημένα αγγεία, τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα αποκλειστικό μπαλκόνι με μπαλκόνια με σπιτικές γλάστρες. Μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία υλικών: ξύλο, πλαστικό, κόντρα πλακέ, μέταλλο, μοριοσανίδες. Το κύριο πλεονέκτημα των σπιτικών δοχείων είναι φθηνό. Μπορείτε, φυσικά, να αγοράσετε μια έτοιμη λύση σε ένα κατάστημα, αλλά είναι καλύτερα να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο κουτί με τα δικά σας χέρια. Αυτά τα προϊόντα είναι καθολικά, πρακτικά και χωράνε σε οποιοδήποτε σχέδιο.

Σωλήνες

Το μέταλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη στερέωση, αλλά και για την κατασκευή γλάστρας. Στον σωλήνα, πρέπει να κόψετε μια ορθογώνια τρύπα με ένα Bolgar. Τα πλευρικά του μέρη πρέπει να σφραγίζονται ή να σφραγίζονται. Μια τέτοια κατσαρόλα πρέπει να τοποθετείται σε μια βάση υπό τη μορφή ενός συνηθισμένου ράφι, έτσι ώστε να μην κυλάει.

Συμβουλές! Με τον ίδιο αλγόριθμο, μπορείτε να φτιάξετε ένα δοχείο με τα χέρια σας από πλαστικό σωλήνα.

Φιάλες

Πλαστικά μπουκάλια ασυνήθιστου σχεδιασμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τον ίδιο τον Cajal. Αρκεί να κόψετε την κορυφή της φιάλης, να κόψετε τις άκρες ή να στρίψετε. Κάνετε μικρές τρύπες κατά μήκος των πλευρών, μέσω των οποίων μπορείτε να τεντώσετε το σχοινί.

Συμβουλές! Η κάσα, κατασκευασμένη από βαμμένο πλαστικό, φαίνεται πιο αποτελεσματική.

Υποδήματα

Από τα παλιά παπούτσια από καουτσούκ μπορείτε να κάνετε ασυνήθιστα μπαλκόνια μπαλκόνι. Για να γίνει αυτό, αρκεί να διακοσμήσετε την κάλτσα με ένα σπρέι ψεκασμού.

παπουτσιών παπουτσιών

Επιτραπέζια

Ένα δοχείο σμάλτου μπορεί να γίνει με το χέρι από ένα δοχείο. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν τρύπες στον πυθμένα, μέσω των οποίων θα απομακρυνθεί το υπόλοιπο της υγρασίας, και στη συνέχεια να διακοσμήσετε την επιφάνεια του τηγανιού με χρώματα ή να απεικονίσετε το μοτίβο μέσα από τα στένσιλ.

Ξύλινο κιβώτιο

Για να δημιουργήσετε ένα κουτί για τα λουλούδια σας, θα χρειαστείτε ξύλινα ράφια, καρφιά, κόλλα και βερνίκι, και από εργαλεία - ένα μύλο και ένα κατσαβίδι. Τα ράφια πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικό εμποτισμό και μετά βερνίκι. Μόνο στην περίπτωση αυτή το δοχείο θα εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά τις προπαρασκευαστικές εργασίες, είναι δυνατή η κάλυψη της επιφάνειας με σμάλτο οποιουδήποτε χρώματος.

Συμβουλές! Ένας συμβατικός κάδος μπορεί να χρησιμεύσει ως δοχείο για ένα μεγάλο και βαρύ φυτό.

εργαλεία για εργασία

Για να φτιάξετε ένα ξύλινο δοχείο, θα χρειαστείτε:

 • βαφή?
 • μεταλλικές γωνίες.
 • λεκέ ·
 • κατσαβίδι?
 • κομμάτια πλαστικού αφρού.
 • τρυπάνι?
 • Ξύλινες σχάρες και ράφια, πάχους 2 εκατοστών.
 • κόλλα?
 • είδε?
 • ρουλέτα;
 • χάρακας.

Συμβουλές! Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να υπολογίσετε τις διαστάσεις του δοχείου. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σχέδιο του προϊόντος για τις διαστάσεις του δοχείου. Αλλά η αύξηση του όγκου πρέπει να πολλαπλασιάσει όλους τους συντελεστές με μια ισοδύναμη τιμή.

Αλγόριθμος εργασίας

Πρώτα πρέπει να ετοιμάσετε δύο ορθογώνια ράφια. Το ελάχιστο ύψος του κόντρα πλακέ είναι 20 εκ. Το μήκος επιλέγεται για τις διαστάσεις του μελλοντικού προϊόντος. Εξαρτάται από το πόσα δοχεία θα εγκατασταθούν μέσα. Ο κάτοχος της κατασκευής θα είναι ένα άλλο ορθογώνιο του ίδιου ύψους, αλλά μικρότερου μήκους.

Μήκος ραφιών = Μήκος ιμάντα + Κάτω μέρος συρταριού

εγκατάσταση κουτιού

Ως στερέωση του μελλοντικού κουτιού χρησιμοποιείται κόλλα για ξύλο. Τα ξύλινα πρόσωπα διπλώνονται σε τετράγωνο κομμάτι. Στις γωνίες στερεώστε τα πτερύγια στην πρώτη κόλλα και, στη συνέχεια, βιδώστε με βίδες ή βίδες. Για να στερεώσετε το προϊόν από μέσα, χρησιμοποιούνται μεταλλικές γωνίες, οι οποίες τοποθετούνται στις βίδες. Στη συνέχεια, πρέπει να τρυπήσετε τις οπές αποστράγγισης στο κάτω μέρος και να τις συνδέσετε στο κύριο κουτί. Ήδη στο τελικό προϊόν που αποστράγγισης σύστημα από κομμάτια αφρού και έρπητα ζωστήρα. Από πάνω απ 'όλα αυτό είναι πασπαλισμένο με χονδρόκοκκο άμμο.

ξύλινο κουτί

Σπιτική κρεμαστή κουτί

Οι λάτρεις της σχεδίασης λουλουδιών τυποποιημένη λύση για τη ρύθμιση των δοχείων με λουλούδια δεν φαίνεται να είναι κατάλληλες. Αλλά τα φυτά μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στα ράφια, αλλά και να τοποθετήσουν τα γλάστρες στα στηρίγματα ή να τα κρεμάσουν στην οροφή. Τέτοια προϊόντα μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με το χέρι. Το κύριο μυστικό αυτής της ιδέας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα δοχείο για βαφή ή το ίδιο κουτί με ένα δοχείο.

κρεμασμένο δοχείο

Επιπλέον, θα πρέπει να προετοιμάσετε τέτοια εργαλεία:

 • ένα παζλ?
 • δύο χρώματα του χρώματος πρόσοψης (για παράδειγμα, κόκκινο και μαύρο)?
 • νύχια και ένα σφυρί?
 • παχύ κόντρα πλακέ?
 • βερνίκι?
 • Ευρύχωρο καθρέφτη 4 τεμαχίων στο πλαίσιο.

Όλα τα πλαίσια πρέπει να είναι βαμμένα με κόκκινο χρώμα και στη συνέχεια να στεγνώνονται. Από το κόντρα πλακέ πρέπει να κόψετε ένα τετράγωνο προϊόν. Θα χρησιμεύσει ως παλέτα. Σε μέγεθος, θα πρέπει να προεξέχει πέρα ​​από τον καθρέφτη κατά 1 cm από κάθε πλευρά. Ο πυθμένας πρέπει να είναι καρφωμένος στον καθρέφτη. Με τον τρόπο αυτό, το τμήμα του καθρέπτη πρέπει να κοιτάζει προς τα έξω. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα με τις πλευρές. Ο κάτοχος στη φόρμα πρέπει να χτυπήσει τα πλευρικά τοιχώματα όλων των καθρεφτών.

λευκό δοχείο

Τελικό κτύπημα - Διακόσμηση πλαισίων με χρώμα διαφορετικού χρώματος. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο οποιουδήποτε είδους, αλλά κατά προτίμηση από το ανατολικό θέμα. Ένα τέτοιο δοχείο θα φαίνεται λακωνικά σε κάθε κήπο ή στο μπαλκόνι. Για να διορθώσετε το αποτέλεσμα της εργασίας είναι ένα στρώμα βερνίκι. Ο κάτοχος για ένα τέτοιο δοχείο μπορεί να είναι ένα σχοινί χωρίς παρακολούθηση.

Πλαστικό ξύλο VS

Πλαστικά δοχεία Είναι καθολικά προϊόντα. Μπορούν να βαφτούν και να διακοσμηθούν. Αλλά ένα τέτοιο υλικό στον ήλιο γρήγορα παραμορφώνεται. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου της θέρμανσης επηρεάζει αρνητικά τα φυτά. Τα τελικά προϊόντα είναι τυποποιημένα μεγέθη. Μπορεί να μην ταιριάζουν σε ένα μικρό μπαλκόνι. Όλα αυτά τα μειονεκτήματα στερούνται ξύλινα ράφια. Είναι ανθεκτικά, άνετα και ευέλικτα.

κεραμικά δοχεία

Βελτίωση της πλαστικής γλάστρας

Οι κάτοχοι πλαστικών δοχείων, αν και έχουν καθολική μορφή. Αλλά μπορούν να διακοσμηθούν με τα χέρια τους.

Για να διακοσμήσετε το δοχείο θα χρειαστείτε:

 • αδιάβροχα χρώματα: όσο πιο φωτεινή είναι η παλέτα, τόσο πιο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα.
 • για να δώσει μια κατσαρόλα, που γίνεται από τα χέρια γυαλιστερό λάμψη, θα χρειαστείτε ένα fixer για μπογιά?
 • το μωσαϊκό αποτέλεσμα στη δημιουργία θα δημιουργήσει ένα κεραμίδι, και θα συνδεθεί με το στόκο?
 • ορισμένα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να στερεωθούν με κόλλα.
 • Οι γλάστρες ενός φυσικού δέντρου πρέπει να προστατεύονται από τη φθορά και τα παράσιτα με ειδικό εμποτισμό.
 • αστάρι, σφραγιστικό και ματ βερνίκι πρόσοψης.

Πρώτον, η κατσαρόλα πρέπει να καλύπτεται με έδαφος ακρυλικού τύπου. Αφού στεγνώσει, θα πρέπει να καλύπτεται με λευκή βαφή πρόσοψης από το εξωτερικό εντελώς και 4 cm από το επάνω μέρος του κιβωτίου. Το επόμενο στρώμα είναι ένα μέσο για το σχηματισμό κροσσών. Το τελευταίο άγγιγμα είναι μπεζ χρώμα. Σε λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή του εμφανίζονται λευκές ρωγμές στην επιφάνεια του δίσκου. Μετά από πλήρη ξήρανση, η κατσαρόλα θα πρέπει να είναι βερνικωμένη σε δύο στρώσεις και η στόκος χυτεύεται. Έτσι δημιουργούν από τα χέρια τους πρωτότυπα κατόχους για λουλούδια.

διακοσμημένο δοχείο

Συμπέρασμα

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό πλαίσιο για τα χρώματα. Οι φυτείες μπορούν να τοποθετηθούν σε πλαστικά, ξύλινα και κεραμικά δοχεία. Το μέγεθος και το χρώμα του δοχείου καθορίζουν τη θέση των δοχείων. Από τη σωστή διάταξη φυτειών στο δοχείο, εξαρτάται η συνολική εμφάνιση της σύνθεσης.

Συνθέσεις λουλουδιών για μπαλκόνι (2 βίντεο)

Επιλογές για το σχεδιασμό κουτιού μπαλκόνι για λουλούδια (40 φωτογραφίες)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

42 + = 47