8 επιλογές διακόσμησης για το σπίτι

8 επιλογές διακόσμησης για το σπίτι

Οι σχεδιαστές φαντασίας συχνά φαίνονται απεριόριστοι. Για να δημιουργήσετε διακοσμητικά στοιχεία στο μάθημα είναι όλες οι εγγυήσεις: τεχνητές πέτρες, κοχύλια, μπουκάλια και ακόμη και κλαδιά δέντρων. Με τη βοήθειά τους μπορείτε να φτιάξετε ένα πασχαλινό στεφάνι για το σπίτι, ένα πάνελ, τεχνητά μπουκέτα, ένα πλαίσιο, μια φωλιά κλπ. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα τη διαδικασία κατασκευής ντεκόρ από κλαδιά.

Εφαρμογή

Τα διακοσμητικά στοιχεία από τους ξηρούς κλαδιά είναι κατάλληλα για το εσωτερικό του κάθε δωματίου: σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, διάδρομο, κουζίνα. Μια τέτοια διακόσμηση δίνει στο δωμάτιο μια ατομικότητα, αποκλειστικότητα, ζωντανεύει το δωμάτιο και το παίζει σε ένα φυσικό στυλ. Για να κάνετε διακοσμητικά αντικείμενα, είτε πρόκειται για το πλαίσιο, πάνελ, λουλούδι, φωλιά, υποκατάστημα κεράσι ή το Πάσχα στεφάνι από κλαδιά μπορούν να συγκεντρωθούν στο δάσος. Μπορείτε φυσικά, φρέσκα κομμένα κλαδιά, για να σπάσει μαζί τους, τα φύλλα Rowan, τότε ξηρά, αλλά γιατί για άλλη μια φορά μαρτύριο της φύσης;

το

Προετοιμασία του

Πριν από τη δημιουργία τεχνητών στοιχείων, αν πάνελ, φωλιά, υποκατάστημα κεράσι, ένα μπουκέτο από αποξηραμένα λουλούδια, διακοσμητικά κορνίζα ή ένα πολυέλαιο για το σπίτι, θα πρέπει να πραγματοποιήσει προπαρασκευαστικές εργασίες. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα υλικά εργασίας από τη βρωμιά, τα φύλλα, να τα επεξεργαστείτε με ειδικό προστατευτικό παράγοντα και στη συνέχεια να βάψετε με βερνίκι, βαφή ή λεκέ.

κόκκινο καναπέ

Οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές για τη διακόσμηση του εσωτερικού με κλαδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση ενός διαμερίσματος ή ενός ιδιωτικού σπιτιού. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα πώς μπορεί κανείς να κατασκευάζει πίνακες και χειροτεχνίες από κλάδους από τον εαυτό του.

Στεφάνι

Το αρχικό στεφάνι του Πάσχα για το σπίτι φαίνεται πρωτότυπο.

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο διακοσμητικό στοιχείο, θα χρειαστείτε:

  • σύρματα οποιουδήποτε πάχους ή υγρών κλάδων, επί των οποίων δεν υπάρχουν φύλλα.
  • Καφέ τσέπη.
  • αφρισίνη;
  • κίτρινες στήμονες;
  • παστέλ.

Το Στεφάνι του Πάσχα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική διακόσμηση, γίνεται σε αυτή τη σειρά.

διακοσμημένο στεφάνι

14 σύρματα είναι τυλιγμένα σε κομμάτια καστανιάς κασέτας. Ανάλογα με το τι πρέπει να γίνει διάμετρο του Πάσχα στεφάνι, ένα (δύο ή τρεις), το πρώτο σύρμα πλέκονται μεταξύ τους, και στη συνέχεια έναν κύκλο δημιουργείται. Όλα τα επόμενα σύρματα κινούνται γύρω από τον κύκλο, σχηματίζοντας το επιθυμητό πλάτος. Οι άκρες συνδέονται με ταινία ή είναι κρυμμένες σε "κλάδους". Αφού το στεφάνι του Πάσχα είναι έτοιμο, πρέπει να είναι διακοσμημένο. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται διακοσμητικά λουλούδια ή φύλλα.

στεφάνι στην πόρτα

Πίνακας

Από τους κλάδους της τέφρας του βουνού μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο ένα μπουκέτο, αλλά και ένα εξαιρετικό πάνελ για το σπίτι. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ξύλινες ράβδοι διαφορετικού μήκους και πάχους, στις οποίες προσκολλώνται στεγνά φύλλα και λουλούδια. Η δημιουργημένη σύνθεση είναι στερεωμένη με ένα θερμο-πιστόλι. Αυτός ο πίνακας θα διακοσμήσει τέλεια το σαλόνι, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο.

πρίσματα για πλαίσια

Πλαίσιο

Από τους κλάδους της τέφρας των βουνών, ένα πλαίσιο φωτογραφιών και καθρεφτών είναι επίσης φτιαγμένο.  Ο αλγόριθμος έχει ως εξής. Ένα πλαστικό ένθετο πλαίσιο ή καθρέφτης καλύπτεται με μεμβράνη ή χαρτί. Στη συνέχεια, το πλαίσιο καλύπτεται με κλαδιά από τέφρα βουνού ή sakura. Αυτά τα στοιχεία στερεώνονται μαζί με κόλλα ή σύρμα. Εκτός από το ντεκόρ των κλαδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρες, κελύφη και χάντρες. Αυτό δημιουργεί ένα πλαίσιο από ράβδους από ασβεστόλιθο ή σακούρα.

bezel

Βάζο

Απολαυστικά στο παράθυρο του σπιτιού μοιάζει σαν αγγείο με τα αγαπημένα σας λουλούδια, τυλιγμένα σε κλαδιά. Μια τέτοια σύνθεση συγχωνεύεται με τη φύση. Τα κλαδάκια, από τα οποία προηγουμένως έχουν αφαιρεθεί η βρωμιά και τα φύλλα, πρέπει να στερεώνονται πάνω στο δοχείο με κόλλα ή ταινία. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχνάμε τα κεντημένα τεχνητά υλικά με βερνίκι.

διακόσμηση των υποκαταστημάτων

Συμβουλές! Οι διασταυρωμένοι κλαδιά με τριαντάφυλλα και λαμπερούς μίσχους φαίνονται πρωτότυπα.

Ένα ζευγάρι κλαδιών τέφρας μπορεί να εισαχθεί απευθείας στο βάζο. Ένα τέτοιο τεχνητό μπουκέτο θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε εσωτερικό.

Φωλιά

Για να πλέξουμε μια φωλιά, χρειαζόμαστε κλαδιά καλής κάμψης. Για παράδειγμα, σημύδες. Τα υποκαταστήματα πρέπει να είναι υγρά και δεν πρέπει να σπάσουν όταν λυγίζονται. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να αφαιρέσετε παλιά βρωμιά από αυτά.

Για να κάνετε μια φωλιά για ένα πουλί, πρέπει να πάρετε μια ράβδο και να την λυγίσετε σε έναν κύκλο. Τα επόμενα σκεύη θα σχηματιστούν ήδη γύρω από το κέντρο. Στο κέντρο θα πρέπει να υπάρχει και ένας βραχυκυκλωτήρας στον οποίο θα στερεώνονται οι πλευρές της υποδοχής.

φωλιά κλαδιών

Δεν πρέπει να είναι ένας ζυγός αριθμός. Τότε θα είναι δυνατή η ύφανση κλαδιών μεταξύ τους. Για να διασφαλιστεί ότι οι ράβδοι δεν σπάσουν, πρέπει να στερεωθούν μαζί με ένα σύρμα. Αν κατά την πρώτη προσπάθεια η υποδοχή αποδειχτεί διαρρέουσα, τότε μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα περιστρέφοντας κλαδιά σε αυτές τις τρύπες.

Οθόνη

Από τα κλαδιά, μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο ένα μπουκέτο, αλλά και εσωτερικά χωρίσματα. Η οθόνη θα διαιρέσει το χώρο σε ζώνες, και θα κρύψει τα ελαττώματα στο εσωτερικό του σπιτιού. Για να το κάνετε, χρειάζεστε έναν κηδεμόνα για να φτιάξετε όλα τα κλαδιά ίσου μήκους και ένα σχοινί που θα χρησιμεύσει ως συνδετικό στοιχείο. Μια ξύλινη βάση πρέπει να χρησιμεύει ως δάπεδο για την οθόνη. Θα στερεωθεί με ράβδους, και στη συνέχεια θα στερεωθεί μαζί με ένα σχοινί ή ένα σύρμα.

τραπέζι και καρέκλες

Κηροπήγιο

Πολύχρωμοι κλαδιά δέντρων που αποτελούν μέρος τεχνητού μπουκέτου κοσμούν επίσης ένα λευκό κηροπήγιο. Μπορείτε να συνδέσετε όλα τα στοιχεία σε ένα ποτήρι ή να τα βυθίσετε στο νερό και να τα συμπληρώσετε με πλωτά κεριά.

κηροπήγιο από κλαδιά

Λάμπα

Οι ράβδοι του δέντρου είναι διακοσμημένες με φωτιστικά και πολυέλαιο. Μια τέτοια εσωτερική διακόσμηση θα φανεί πρωτότυπο στην κρεβατοκάμαρα. Οι ράβδοι σχηματίζουν τους λαμπτήρες, τον φωτισμό δαπέδου ή το πολυέλαιο. Η διαδικασία διακόσμησης είναι στάνταρ. Βέργες είναι προσαρτημένες στο φως δαπέδου και με κόλλα ή σύρμα.

λαμπτήρα των υποκαταστημάτων

Φθινόπωρο στεφάνι και διακόσμηση μπουκάλι κλαδιών (2 βίντεο)

Γκαλερί διακοσμώντας δωμάτια από κλαδιά (41 φωτογραφίες)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 23 = 31