Γιατί αποκόπτουν την ηλεκτρική ενέργεια;

Γιατί αποκόπτουν την ηλεκτρική ενέργεια;

Από την διακοπή ρεύματος τώρα κανείς δεν είναι ασφαλισμένος, μπορεί να απενεργοποιηθεί σε ιδιωτικό σπίτι, διαμέρισμα, στην επιχείρηση και σε ένα μεγάλο κατάστημα. Εάν το φως σβήσει, είναι πάντα δυσάρεστο και προκαλεί πολλή δυσφορία. Επομένως, σε αυτό το άρθρο, αποφασίζουμε να πούμε γιατί απενεργοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια στο διαμέρισμα και στην ιδιωτική κατοικία και τι πρέπει να κάνουν σε μια τέτοια κατάσταση για να λύσουν το πρόβλημα.

Γιατί κόβουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ιδιωτικό σπίτι ή διαμέρισμα;

 • Τεχνικοί λόγοι.
 • Οικονομικοί λόγοι.

Θα τα αναλύσουμε και θα προσπαθήσουμε να σας πούμε λεπτομερώς τι πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση. Απλά θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, αλλά θα το αναλύσουμε λεπτομερέστερα.

Τεχνικοί λόγοι για την απενεργοποίηση του φωτός

 1. Ο κύριος λόγος για την απενεργοποίηση του φωτός είναι η επισκευή μεμονωμένων αντικειμένων. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα γραμμή ή να δημιουργήσετε πόλους. Πριν απενεργοποιήσετε το φως σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να υπάρχει προειδοποίηση. Το μέγιστο φως μπορεί να απενεργοποιηθεί για 24 ώρες. Σε ένα χρόνο μπορεί να αποσυνδεθεί τρεις φορές (μέγιστο 72 ώρες).
  Γιατί αποκόπτουν την ηλεκτρική ενέργεια;
 2. Η αποτυχία του συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας. Εδώ κανείς δεν μπορεί να προειδοποιήσει εκ των προτέρων και κανείς δεν περιορίζει τα χρονικά όρια.
 3. Καιρικές συνθήκες. Συμβαίνει επίσης να αποκόπτονται τα καλώδια, τα δέντρα πέφτουν και πολλά άλλα. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει απλώς να περιμένετε να το διορθώσουν όλοι. Κατά κανόνα, πολλά εξαρτώνται από το πόσα καλώδια έχουν υποστεί ζημιά.
 4. Μη ικανοποιητική κατάσταση του ηλεκτρικού δικτύου. Για παράδειγμα, εάν το καλώδιο είναι συνεχώς κοντά στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ηλεκτρισμό μέχρι να εξαλειφθεί η αιτία. Αν και η ενδεικτική λυχνία είναι απενεργοποιημένη, η επισκευή δεν ξεκινά πάντα αμέσως.

Δώστε προσοχή! Εάν απενεργοποιήσατε το φως και βλέπετε ότι κανείς δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να καλέσετε το γραφείο στέγασης και να το αναφέρετε. Πρέπει να αποδεχθούν την πρόκληση και να πούμε πότε η ταξιαρχία είναι στη θέση της. Μετά από όλα, συμβαίνει ότι στο ZhEKe απλά δεν ξέρω ότι κάπου υπήρχε ένα γκρεμό.

Οικονομικοί λόγοι για την απενεργοποίηση του φωτός

Υπάρχουν φορές που ένα άτομο απλά σταματά να πληρώνει για το φως ή αφήνει το διαμέρισμα. Συζητήσαμε ήδη αυτήν την κατάσταση στο άρθρο, τι πρέπει να κάνουμε αν τα φώτα σβήσουν για μη πληρωμή και θα θυμηθούμε λίγο τι πρέπει να κάνει η εταιρεία παροχής υπηρεσιών:
Γιατί αποκόπτουν την ηλεκτρική ενέργεια;

 • Το φως μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο εάν δεν καταβλήθηκε για τρεις μήνες.
 • 30 ημέρες πριν από την αποσύνδεση, θα πρέπει να υπάρχει γραπτή ειδοποίηση αποσύνδεσης.
 • Εάν το χρέος δεν επιστραφεί, τότε αποστέλλεται μια ειδοποίηση για τρεις ημέρες.

Αφού ολοκληρωθούν αυτά τα βήματα, το φως μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Επίσης, υπάρχουν δύο άλλοι λόγοι για την απενεργοποίηση του φωτός για οικονομικούς λόγους:

 • Ασυνείδητη χρήση φωτός. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση στο δίκτυο. Εδώ, κανείς δεν θα προειδοποιήσει, αρχικά να απενεργοποιήσει το φως, τότε γράψτε μια σοβαρή ποινή.
 • Εάν χρησιμοποιείτε πάρα πολλές ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ισχυρές συσκευές που ξεπερνούν τα χαρακτηριστικά του δικτύου. Στη συνέχεια, για λόγους ασφάλειας, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών απλά πρέπει να αποσυνδέσει το άτομο από το δίκτυο για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους.

Εδώ είμαστε και αποσυναρμολογούμε, για τους οποίους μπορούν να απενεργοποιήσουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ιδιωτικό σπίτι και διαμέρισμα. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, γράψτε τους σε εμάς στα σχόλια, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να τα καταλάβετε όλα.

Επίσης, παρακολουθήστε το βίντεο: τι πρέπει να κάνετε αν η ηλεκτρική ενέργεια έχει φύγει.

Επίσης διαβάστε: πώς να λαμβάνετε μετρήσεις από το μετρητή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 2 = 4