Διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα με τα χέρια σας (φωτογραφία) διακοσμώντας τους τοίχους με μια πέτρα

Διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα με τα χέρια σας (φωτογραφία) διακοσμώντας τους τοίχους με μια πέτρα

Φωτογραφίες
Οι διακοσμητικοί τοίχοι με μια διακοσμητική πέτρα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές σχεδιασμού στην κατασκευή. Μηχανές και μηχανισμοί, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα τελευταία ηλεκτρονικά συστήματα περιβάλλουν όλο και περισσότερο τον σύγχρονο άνθρωπο. Κουρασμένος από την υπερβολική διάθεση νέων τεχνολογιών, αρχίζει να εκτιμά τη φύση περισσότερο. Το ξύλο και η πέτρα χρησιμοποιούνται ευρέως για το τελείωμα εκτός και εντός δημόσιων και οικιστικών κτιρίων.

Διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα με τα χέρια σας (φωτογραφία) διακοσμώντας τους τοίχους με μια πέτρα

Η διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα είναι μια από τις πιο περιζήτητες μεθόδους σχεδιασμού στο σπίτι.

Λεπτομέρειες για την πέτρα φινιρίσματος

Η διακοσμητική πέτρα που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των τοίχων είναι φυσική και τεχνητή.

Διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα με τα χέρια σας (φωτογραφία) διακοσμώντας τους τοίχους με μια πέτρα

Κατά τη διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι σε αυτή την αίθουσα χρειάζεται περισσότερο φως για να τονιστεί η υφή του υλικού και το χρώμα του.

Μια φυσική πέτρα βρίσκεται στη σειρά των αρχαιότερων κτιρίων και υλικών φινιρίσματος. Εξάγεται σε λατομεία και στη συνέχεια μεταποιείται: τρυπημένο, κομμένο, γυαλισμένο. Είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στη φθορά, εύκολο να καθαριστεί. Ένα από τα μειονεκτήματα είναι η υψηλή τιμή. Η εργασία με φυσικό υλικό απαιτεί χρόνο και μια συγκεκριμένη ικανότητα. Κάθε βότσαλο πρέπει να επιλεγεί και να δοκιμαστεί επί τόπου. Μια φυσική πέτρα με το βάρος της μπορεί να υπερφόρτωση του τοίχου, και η ευθραυστότητα δεν επιτρέπει το να τρυπηθεί ή να τρυπηθεί με ένα αρκετά λεπτό στρώμα.

Τεχνητό υλικό χρησιμοποιείται επίσης από τους αρχαίους χρόνους. Όλοι γνωρίζουν το τούβλο - το πρώτο ανθρωπογενές προϊόν αυτού του τύπου. Στην ανθεκτικότητα και τη μηχανική αντοχή του φυσικού υλικού, ακόμη και συχνά κατώτερη από την τεχνητή, που μπορεί να γίνει με λεπτό φως πλάκες. Διαθέσιμες τεχνολογίες για την παραγωγή πέτρας οποιουδήποτε χρώματος, υφής, μεγέθους και σχήματος. Τεχνητό υλικό μπορεί να γίνει επί τόπου, και πολλά είδη ακόμα και με τα χέρια τους.

Όταν διακοσμείτε τους τοίχους με μια διακοσμητική πέτρα, πρέπει να σημειώσετε ότι σε αυτή την αίθουσα χρειάζεστε περισσότερο φως για να τονίσετε την υφή του υλικού και το χρώμα του. Το θαμπό ή το αχνό φως θα κάνουν το δωμάτιο ζοφερό. Για να διορθώσετε την εντύπωση, θα συμβάλλετε στην εναλλαγή της τοιχοποιίας με περιοχές ανοιχτού χρώματος, σοβάς ή τοιχοποιίας. Δεν είναι κατάλληλη διακοσμητική πέτρα που αντιμετωπίζει για στενά δωμάτια. Ακόμη και σε αρκετά φωτεινό φως, θα φαίνονται ακόμη πιο ελκυστικές. Αλλά αν χρειαστεί να επισημάνετε ένα τζάκι, ένα παράθυρο ή μια πόρτα - τότε η διακοσμητική πέτρα είναι αναντικατάστατη. Η διακόσμηση των τοίχων με διακοσμητική πέτρα συνδυάζεται τέλεια με σιντριβάνια και ενυδρεία, καθώς και με φυτά εσωτερικού χώρου αναρρίχησης. Πιο συχνά χρησιμοποιείται πέτρα για διακόσμηση κουζίνας, σαλόνι, προθάλαμο.

Προετοιμασία της επιφάνειας

Η επιφάνεια του τοίχου που έχει σχεδιαστεί για φινίρισμα ισοπεδώνεται, οι ρωγμές είναι κλειστές. Η βάση για οποιαδήποτε πέτρα, τεχνητή ή φυσική, απαιτεί ένα στερεό και αξιόπιστο. Το τσιμεντένιο τοίχο πρέπει μόνο να καθαριστεί, και στην επιφάνεια τούβλο - επίσης να σταθεροποιήσετε το μεταλλικό πλέγμα, και στη συνέχεια γύψο. Ο τοίχος του γυψοσανίδας είναι ενισχυμένος και προετοιμασμένος.

Διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα με τα χέρια σας (φωτογραφία) διακοσμώντας τους τοίχους με μια πέτρα

Σχέδιο ευθυγράμμισης τοίχου.

Για να στερεώσετε την διακοσμητική πέτρα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα τυποποιημένο μίγμα άμμο-τσιμέντου και προσθέστε ένα πλαστικοποιητή. Είναι πιο λογικό να εφαρμόζεται κόλλα για πλακάκια ή κόλλα σιλικόνης, ανάλογα με την ποικιλία τεχνητής πέτρας. Για φυσικό υλικό χρησιμοποιούνται ειδικά σήματα κόλλας. Προετοιμάστε το διάλυμα ρίχνοντας το ξηρό μίγμα σε κάδο νερού. Ανακατεύουμε μέχρι την επιθυμητή πυκνότητα και ομοιομορφία της μάζας. Εάν εργάζεστε με γυψοσανίδα, τότε επιλέξτε μια κόλλα που μπορεί να συνδεθεί με χαρτόνι. Για λόγους ασφαλείας είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται διάτρηση στην επιφάνεια του φύλλου για να βελτιωθεί η πρόσφυση.

Είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί εκ των προτέρων πού και πώς να τελειώσετε τους τοίχους με μια πέτρα. Είναι καλύτερα να σχεδιάσετε ένα σκίτσο, δεδομένου του μεγέθους και του τρόπου τοποθέτησής του: με το άκρο ή σχηματίζοντας μια ραφή. Μπορείτε να βάλετε το υλικό στο πάτωμα για να αναπαριστάτε καλύτερα τη μελλοντική εικόνα. Ελέγχεται η ποιότητα των λίθων, η ρύθμιση πραγματοποιείται για τις απαιτούμενες παραμέτρους. Οι τοίχοι είναι έδαφος και έδαφος.

Τοποθέτηση διακοσμητικών λίθων

Για να εφαρμόσετε τη λύση στους τοίχους, είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε μια σπάτουλα ή μια σπάτουλα χτένας. Η πιο σημαντική είναι η πρώτη σειρά διακοσμητικών λίθων. Κατά την τοποθέτηση, πρέπει να εφαρμόσετε νερό ή επίπεδο λέιζερ. Στη συνέχεια, η επόμενη σειρά θα είναι ομαλή. Αν η στοίβαξη εφαρμόζεται από άκρο σε άκρο, κάθε στοιχείο απλώς πιέζεται στον τοίχο και κρατείται μέχρι να ασφαλίσει. Κατά την τοποθέτηση με ραφή, βεβαιωθείτε ότι οι αποστάσεις μεταξύ των σειρών είναι ίσες σε πλάτος και οι οριζόντιες γραμμές και κάθετες γραμμές τέμνονται σε ορθές γωνίες. Ότι η ραφή αποδείχθηκε ίση, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν πλαστικές σταυροί για πλακάκια, και σε απομίμηση ενός τσιμεντοκονιάματος gipsokartona.

Διακόσμηση των τοίχων με μια διακοσμητική πέτρα με τα χέρια σας (φωτογραφία) διακοσμώντας τους τοίχους με μια πέτρα

Διάταξη διακοσμητικής πέτρας.

Η πέτρα πρέπει να υγραίνεται πριν από την τοποθέτηση, ειδικά με μια απρόσκοπτη μέθοδο.

  1. Η ρύθμιση των διακοσμητικών στοιχείων για την τοποθέτηση πραγματοποιείται σε μια μηχανή κοπής κεραμιδιών ή σε ένα βουλγαρικό. Εάν το πάχος των πλακών είναι μεγαλύτερο από 15 mm, κάντε ένα διάλειμμα μετά από κάθε τρεις σειρές για να πιάσετε το διάλυμα και οι πέτρες δεν γλιστρήσουν.
  2. Χρειάζονται δύο ημέρες για να σκληρύνει η κόλλα. Μετά από αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα αξεσουάρ και να καθαρίσετε την τοιχοποιία.
  3. Οι ραφές είναι γεμάτες με ένα ειδικό διάλυμα ενέματος. Είναι δυνατή η χρήση έτοιμου σιλικονούχου πληρωτικού με ειδικό πυροβόλο όπλο.

Το τελικό στάδιο είναι η κάλυψη της τοιχοποιίας από την διακοσμητική πέτρα με λάκα. Ειδικά στην κουζίνα. Σε υγρές περιοχές απαιτείται πρόσθετη επεξεργασία με προστατευτικά εναύσματα.

Η διακόσμηση των τοίχων με μια πέτρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο δωμάτιο σε ένα κομψό και αξιοσέβαστο.

Μπορεί να μετατρέψει το εσωτερικό ενός οικιστικού σπιτιού, ενός εστιατορίου, ενός ξενοδοχείου ή ενός επιχειρηματικού κέντρου. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να συνειδητοποιήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη το εξηρτημένο δωμάτιο, ότι όλοι εργάζονται με την πέτρα γίνεται από τον εαυτό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 6 =