Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Φωτογραφίες
Με την πρώτη ματιά, η ιδέα για το πώς να φτιάξεις μια κρεβατοκάμαρα από την κουζίνα δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο φαινόταν, απλά πρέπει να την θέλεις και θα δουλέψει. Ποιος ζούσε ποτέ σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, ξέρει με τι μπορεί να συνδεθεί. Το πρώτο πράγμα που μπορεί να έρθει στο νου για τον επανασχεδιασμό ενός δωματίου είναι να αφαιρέσετε όλους τους τοίχους.

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Το διαμέρισμα ενός δωματίου μπορεί να αυξηθεί λόγω της σύνδεσης της κουζίνας, του διαδρόμου και του ίδιου του δωματίου.

Το ρωσικό απόθεμα κατοικιών συνδέεται με έναν ελάχιστο αριθμό κατοικιών ενός δωματίου με βολική διάταξη. Ως εκ τούτου, συχνά είναι απαραίτητο να επιδεικνύει επινοητικότητα επιμονή, όπου θα ήθελα να δω περισσότερη ευκολία. Οι Ρώσοι πολίτες χωρίς καμία βοήθεια άρχισαν να ανακατασκευάσουν το εσωτερικό των διαμερισμάτων, αναζητώντας πιο επιτυχημένες επιλογές για να διευρύνουν κάπως το χώρο ενός διαμερίσματος ενός δωματίου με στόχο τη μεγιστοποίηση της χρήσιμης χρήσης τετραγωνικών μέτρων.

Συχνά υπάρχει μια παραλλαγή της ανάπλασης που συνδέεται με το συνδυασμό του καθιστικού και της κουζίνας σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, και η διάταξη ενός υπνοδωματίου στην κουζίνα είναι για τη συνήθη συνείδηση ​​ως μια εξωτική συμβίωση. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι αρκετό, παραμένει να καταλάβουμε ποια στιγμές είναι περισσότερο: θετικές ή αρνητικές. Ήρθε η ώρα να το λύσουμε.

Ποια χάσματα και αξιοπρέπειας μπορούν να έχουν μια αναδιαμόρφωση ενός διαμερίσματος ενός δωματίου

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Τα στούντιο διαμερίσματα είναι πολύ δημοφιλή πρόσφατα, αλλά δεν είναι κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά.

Ως αποτέλεσμα του συνδυασμού ενός υπνοδωματίου και μιας κουζίνας, τα διαμερίσματα ενός δωματίου είναι συχνά παρόμοια με τη συνηθισμένη αποθήκη των πραγμάτων, τα οποία αργά ή γρήγορα μπορεί να χρειαστούν στο αγρόκτημα. Αν βγάζετε όλα τα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών επίπλων, μπορείτε να αποκτήσετε ένα μέρος που μπορείτε να διαθέσετε σωστά και όπου μπορείτε άνετα να εγκατασταθείτε σε ένα μικρό καθιστικό. Ένα μειονέκτημα είναι ότι κανένα έπιπλο δεν μπορεί να τεθεί σε εσωτερικό χώρο.

Εάν βάζετε κάποια προσπάθεια, ακόμη και μια κουζίνα με ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να "πάρει μαζί" σε ένα δωμάτιο. Για παράδειγμα, την ημέρα χώρου δωμάτιο θα χρησιμοποιηθούν κατά οικονομικό προορισμό, το βράδυ είναι συχνά κυκλοφορήσει στην κουζίνα μπορεί να είναι ένα μέρος για χαλάρωση και αναψυχή, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία; Σε αυτήν την περίπτωση, ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος ενός δωματίου παίρνει ένα ευρύχωρο δωμάτιο, αντικαθιστώντας δύο μικρά, στα οποία κανείς δεν μπορεί να γυρίσει. Η σωστή επιλογή των επίπλων και βολική τοποθεσία του δεν θα είναι μόνο άνετα να ζουν σε ένα δωμάτιο, αλλά και για να κάνουν τους επισκέπτες άνετα rassazhivaya να μεταφέρουν σπίτι για τη γιορτή των διακοπών, και στη συνέχεια να προσφέρουν για να περάσουν τη νύχτα, στον οποίο θα είναι απαραίτητο.

Στη Ρωσία, πολλές εταιρείες επίπλων προσφέρουν να αγοράσουν ανέξοδο άνετα έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων για συγκεκριμένα μεγέθη. Αυτή η επιλογή προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες, βοηθώντας να εξοικονομήσετε, να εξοπλίσετε το χώρο του δωματίου κατά βούληση, να σχεδιάσετε προσεκτικά τη χρήση κάθε οικιακού μετρητή στο διαμέρισμα. Επιλέγοντας μία επιλογή για να συνδυάσετε στην κουζίνα του διαμερίσματος και την κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για όλη την αναπόφευκτη αναστάτωση.

Πρώτον, ένα άτομο θα κοιμάται δίπλα σε οικιακές συσκευές, δηλαδή σε ψυγείο και κουζίνα, και αυτό θα πρέπει να γίνει ανεκτό. Για να ελαχιστοποιηθούν τυχόν ελλείψεις και μειονεκτήματα με ιδιαίτερη προσοχή: η κουζίνα θα πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε ο θόρυβος που παράγεται από το μηχάνημα να είναι ελάχιστος. Ως εκ τούτου, τοποθετείται στην κουζίνα μακριά από το μέρος για ύπνο.

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Η γωνιά κουζίνας που μετατρέπεται σε κρεβάτι θα ελευθερώσει χώρο στο κεντρικό δωμάτιο.

Το σετ μιας μαλακής γωνίας κουζίνας θα πρέπει να περιλαμβάνει καρέκλες, τραπέζι και καναπέ, το οποίο, εάν είναι απαραίτητο, μετατρέπεται σε κρεβάτι. Έτσι στην κουζίνα μπορείτε να κανονίσετε ένα κρεβάτι. Για να προσθέσετε επιπλέον άνεση, ένας τοίχος μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο δίπλα σε έναν μαλακό καναπέ κουζίνας και μπορεί να τοποθετηθεί ένα μικρό περίφραγμα, το οποίο θα παίξει το ρόλο των επίπλων στην κομοδίνα. Στο βάθρο μπορείτε να κανονίσετε, για παράδειγμα, λουλούδια ή σουβενίρ, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα πράγματα (ένα βιβλίο, ένα ξυπνητήρι και άλλα πράγματα).

Μια άλλη μέθοδος που σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια κουζίνα μπορεί να σχετίζεται με ορισμένες δυσκολίες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε την πραγματική δημιουργία της κουζίνας εκ νέου. Εδώ είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε, αν όχι τις υπηρεσίες ενός ειδικού, τις συμβουλές ενός πλοιάρχου.

Χρήσιμες συμβουλές για την ανάπλαση

Αν η απόφαση λαμβάνεται χωρίς τη βοήθεια άλλων για να κάνει την αναδιαμόρφωση στο διαμέρισμα, τότε μπορείτε να λάβετε υπόψη μερικές συμβουλές. Όταν επανασχεδιάζετε την κουζίνα στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε διάφορες δυσκολίες και προβλήματα που εξαρτώνται από την συγκεκριμένη κατάσταση. Οι ακόλουθοι κανόνες θα βοηθήσουν στη διευκόλυνση της δημιουργικής διαδικασίας.

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Όταν συνδυάζετε την κουζίνα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο τοίχος που θα κατεδαφιστεί δεν είναι φορέας.

Με την τυπική αναδιαμόρφωση των διαμερισμάτων με ένα δωμάτιο στα σπίτια πάνελ που χτίστηκαν το 1990-2000. Σαν να υπάρχει αρκετός χώρος διαβίωσης, αλλά δεν υπάρχει θέμα διαίρεσης του χρήσιμου χώρου. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει κάνοντας ένα υπνοδωμάτιο στην κουζίνα, εξοπλισμένο με κουκούλα, που απλώνεται στην οροφή μέσω polkvartiry.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να κάνουν δύο δωμάτια, οι ιδιοκτήτες πρέπει να θυσιάσουν την κουζίνα. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ο συνδυασμός κουζίνας και καθιστικού είναι από καιρό κοινό πράγμα. Αυτό δεν είναι μόνο εξοικονόμηση χώρου, αλλά και αυξημένο επίπεδο άνεσης. Αν χρησιμοποιείτε μπαλκόνι για να αυξήσετε το χώρο διαβίωσης και να βάλετε ένα ζεστό δάπεδο εκεί, τότε αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα.

Ο τρόπος δημιουργίας ενός διαμερίσματος δύο δωματίων από ένα δωμάτιο. Μπορείτε να μειώσετε την κουζίνα συνδυάζοντας το υπνοδωμάτιο με το μπαλκόνι. Αυτή είναι μια από τις πιο τολμηρές επιλογές. Ταυτόχρονα, ανάμεσα στα δωμάτια χωρίζεται ένα διαμέρισμα. Εάν χρησιμοποιείτε τετραγωνικά μέτρα στο διάδρομο, μπορείτε να κάνετε την κουζίνα περισσότερο. Είναι επιτακτική η φροντίδα της υψηλής ποιότητας μόνωσης του μπαλκονιού, το οποίο πρέπει κατ 'ανάγκη να είναι τζάμια, ενώ εγκαθίσταται ένα χωρίο γυψοσανίδας μεταξύ του δωματίου και της κουζίνας.

Σε έναν μη τυποποιημένο επανασχεδιασμό όλοι έχουν μια γωνία. Αυτός είναι ένας εύκολος και επιτυχημένος τρόπος να μετατρέψετε ένα δωμάτιο σε διαμέρισμα δύο δωματίων. Για να το ενσωματώσετε, πρέπει να σπάσετε ένα μέρος του τοίχου στο μπάνιο, αγγίζοντας τον τοίχο στην κουζίνα. Αποδεικνύεται ένας πραγματικός διάδρομος και μια μικρή ζώνη, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό ντουλάπι. Λόγω του προκύπτοντος γωνιακού χώρου, η κουζίνα θα κλείσει από το υπνοδωμάτιο με γωνιακό ντουλάπι.

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Το μπαλκόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση του διαμερίσματος. Από αυτό μπορείτε να κάνετε μια ανοιχτή loggia.

Ο τρόπος για να δημιουργήσετε ένα υπνοδωμάτιο όχι μόνο από την κουζίνα, αλλά και από το μπαλκόνι. Για παράδειγμα, μπορείτε να επανασχεδιάσετε το δωμάτιο όπου ήταν η κουζίνα, συνδυάζοντάς το με την αίθουσα μπαλκονιών. Βγάζει ένα υπνοδωμάτιο.

Ένας τρόπος χρήσης ενός ανοικτού σχεδίου. Οι σύγχρονοι προγραμματιστές πωλούν ακίνητα με δωρεάν προγραμματισμό. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τους ενοικιαστές, και από την άλλη - είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε κατατμήσεις εάν το σχέδιο δεν είναι ικανοποιημένοι, η οποία συνδέεται με σημαντικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του σχεδιαστή.

Μπορείτε να εξετάσετε κάθε μια από τις επιλογές με μια πολύ καλή αρχική διάταξη, όταν μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο σχέδιο και ταυτόχρονα να κρατήσετε τη χρήσιμη επιφάνεια του τετραγωνικού μέτρου του διαμερίσματος.

Διαμέρισμα με ανοιχτό σχέδιο

Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα διαμερίσματα ενός δωματίου είναι σε μεγάλη ζήτηση, δεδομένου ότι είναι πιο εύκολο να εφαρμοστούν, να ενοικιαστούν και να αγοραστούν.

Επειδή ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος ενός δωματίου είναι ένα ζωντανό, οικονομικό πρόσωπο, που ξέρει να βγάζει τα καλύτερα από όλα.

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Τυπική διάταξη του Χρουστσιόφ.

Πριν από τον επανασχεδιασμό, είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί επαρκώς η κατάσταση που συνδέεται με τον συνολικό αριθμό τετραγωνικών μέτρων. Συνήθως διαμερίσματα ενός δωματίου έχουν δύο παράθυρα, το ένα αφορά στην κουζίνα και το άλλο στο υπνοδωμάτιο. Ο αριθμός των τετραγωνικών μέτρων ενός διαμερίσματος ενός δωματίου μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 32-60 τετραγωνικών μέτρων.

Τα διαμερίσματα ενός δωματίου με μια μέγιστη επιφάνεια έχουν βελτιωμένη διάταξη, ώστε να οδηγούνται σε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων. Με τέτοιο αριθμό τετραγωνικών μέτρων διαφόρων δυσκολιών μπορεί να αποφευχθεί με ασφάλεια, έχοντας λάβει από ένα δύο δωμάτια. Η κουζίνα συνήθως μεταφέρεται στο σκοτεινότερο μέρος του δωματίου και το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο είναι πιο κοντά στο παράθυρο.

Αν το δωμάτιο είναι πραγματικά τετράγωνο, τότε δεν είναι τόσο δύσκολο να το ξανακάνετε και υπάρχουν φαντασιώσεις όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα. Η ανακατασκευή μπορεί να γίνει με τη λιγότερη μεταφορά τοίχων - είναι φθηνή, επομένως αυτή η επιλογή είναι η πλέον κατάλληλη. Μπορείτε να παράσχετε ένα γωνιακό τοίχο με μια πόρτα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα, έτσι ώστε να μην χάσετε πολύτιμα τετραγωνικά μέτρα. Αν περαιτέρω χρήσιμα τετραγωνικά μέτρα στο δωμάτιο θα είναι μικρά, είναι δυνατόν να μονώσει το τζάμι μπαλκόνι, και από τον τοίχο κάνει ένα πέρασμα από την αψίδα. Μπορείτε να οργανώσετε ένα μικρό χώρο εργασίας στο μπαλκόνι.

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Το χώρισμα μπορεί να χρησιμεύσει ως διαχωριστικό ανάμεσα στον υπνοδωμάτιο και την κουζίνα.

Εάν το διαμέρισμα έχει 45-60 τετραγωνικά μέτρα, δύο παράθυρα, μόνωση λότζια, τότε από αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων με μια είσοδο και ένα ευρύχωρο μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο μπορεί να χωριστεί από την κουζίνα-σαλόνι με τη βοήθεια μιας ντουλάπας, έχοντας λάβει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Αυτή η επιλογή σημαίνει 2 κρεβάτια και είναι απόλυτα κατάλληλη για μια οικογένεια με ένα παιδί.

Μπορείτε να πάτε πιο μακριά κάνοντας στο τετράγωνο διαμέρισμα ενός δωματίου τρίκλινα, σαν να τοποθετούν δύο καθιστικά στο παράθυρο. Ένα δωμάτιο με τη μεγαλύτερη περιοχή χωρίζεται σε δύο μέρη, και το παρακείμενο είναι σε συνδυασμό με ένα διάδρομο ή διάδρομο. Ένας τέτοιος σχεδιασμός στο σαλόνι, στο απώτερο μέρος αυτού του δωματίου, είναι απόλυτα κατάλληλο για διανυκτερεύσεις, όλες οι άλλες ζώνες, δηλαδή η είσοδος, η κουζίνα, η κρεβατοκάμαρα θα μετακινούνται η μια στην άλλη. Έτσι, από μια ευρύχωρη κουζίνα για να φτιάξετε ένα υπνοδωμάτιο είναι πολύ απλή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει παράθυρο στο χώρο της κουζίνας-καθιστικού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τεχνητός φωτισμός, αφού σε ένα από τα τρία δωμάτια που δημιουργούνται δεν θα υπάρχει παράθυρο.

Η χρήση τεχνικών σχεδιασμού για τον επανασχεδιασμό ενός δωματίου

Είναι δυνατή η κατασκευή ενός υπνοδωματίου από μια κουζίνα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (φωτογραφία)

Μια κρεβατοκάμαρα μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο.

Για παράδειγμα, στο διαμέρισμα που χωρίζει το δωμάτιο μιας μεγάλης περιοχής σε ένα σαλόνι και ένα υπνοδωμάτιο, μπορεί να τοποθετηθούν βιτρό παράθυρα που προσομοιώνουν ένα συμβατικό παράθυρο πιο κοντά στην οροφή ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν γυάλινες πλάκες. Ένα τέτοιο τοίχωμα θα χρησιμεύσει ως εμπόδιο στη διείσδυση του θορύβου. Στην περίπτωση αυτή, το φυσικό φως θα περάσει και στα δύο κλειστά δωμάτια. Η συνολική έκταση χωρίζεται μερικές φορές σε ανοιχτά ή κλειστά ράφια, τα οποία καθορίζουν τον βαθμό απομόνωσης των δύο δωματίων που δημιουργούνται μεταξύ τους.

Στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε μια ξεχωριστή πολυθρόνα ή καναπέ, πολυθρόνες, υπολογιστή, τραπέζι του καφέ. Στο διάδρομο μπορείτε να βάλετε ένα ντουλάπι, να ενισχύσετε τα ράφια κάτω από τα λουλούδια ή ένα ράφι για βιβλία. Παρέχετε ένα μέρος για την αποθήκευση των παιδικών παιχνιδιών.
Ως διακοσμητικά χωρίσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί γυψοσανίδα, κόντρα πλακέ ή μοριοσανίδες, το οποίο θα μετατραπεί σε ένα στούντιο δύο δωματίων. Πρέπει να κάνει ένα πλαίσιο της σιδηροτροχιάς οδηγού, το οποίο στη συνέχεια επενδυμένα με ένα κατάλληλο υλικό, και μεταξύ ταρατσόπλακες γυψοσανίδα εσωτερικό στρώμα της ηχομόνωσης με την εγκατάσταση ενός συστήματος πόρτα με μια συρόμενη χωρίσματα των γυψοσανίδων. Σε αυτό, για παράδειγμα, στην κορυφή μπορείτε να κάνετε ένα μικρό στενό παράθυρο σε όλο το πλάτος του δωματίου στο ανώτατο όριο. Είναι δυνατή η δημιουργία αμφίδρομων κόγχων για την αποθήκευση βιβλίων, τα οποία εξοικονομούν χώρο. Η τοποθέτηση μιας στενής ταινίας γυάλινων τεμαχίων θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική λύση που επιτρέπει την αντικατάσταση του φυσικού φωτός με ένα τεχνητό.

Για να κάνει τα πράγματα πιο άνετα αμέτρητες διαμέρισμα μιας παλιάς θεμελίωσης, οι σχεδιαστές και οι σχεδιαστές πρέπει να επινοήσει και να εφεύρει και τραβώντας έξω το καλύτερο σχέδιο, πολύ καλά οργανωμένο μέρος για να είναι σε θέση να μεμονωμένες οικογένειες ζουν άνετα ακόμη και για ένα μικρό, αλλά ξεχωριστά.

Συμπεράσματα σχετικά με την ανακατασκευή του διαμερίσματος

Δυστυχώς, πολλές οικογένειες είναι υποχρεωμένες να ζουν σε πολύ μικρά διαμερίσματα ενός δωματίου. Οι προτεινόμενες συστάσεις θα μας επιτρέψουν να εξετάσουμε το πρόβλημα από την άλλη πλευρά.

  1. Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα υπνοδωμάτιο δεν είναι μόνο η κουζίνα, αλλά και το μπαλκόνι.
  2. Δεν είναι απαραίτητο να φοβάστε να χωρίσετε ξεχωριστά δωμάτια, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε δύο μικρούς, αλλά πραγματικούς χώρους.
  3. Η συνεργασία ενός υπνοδωματίου και μιας κουζίνας είναι ένας σίγουρος τρόπος, σύμφωνα με τα αποδεκτά ευρωπαϊκά πρότυπα.

Κατά την εφαρμογή της ανάπλασης, πρέπει να θυμόμαστε ότι το ζήτημα αυτό ρυθμίζεται από το νόμο. Σύμφωνα με το νόμο, δεν είναι απαραίτητο να κατεδαφιστεί ο τοίχος που περισφίγγει την κουζίνα από τον υπόλοιπο χώρο, εάν έχει εγκατασταθεί μια σόμπα αερίου. Πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε ένα υπνοδωμάτιο από την κουζίνα με τη μέθοδο του επανασχεδιασμού και όχι με σχεδιαστικό τρόπο, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά όλη τη νομοθεσία σχετικά με αυτό το ζήτημα ή να συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα.

Δεν επιτρέπεται κάθε ανάπλαση σε νομοθετικό επίπεδο, οι κύριοι λόγοι που μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων είναι οι εξής:

  1. Το αποτέλεσμα είναι μια παραβίαση της δύναμης και της καταστροφής του κτιρίου, δηλαδή, οι τοίχοι του, η μείωση της ποιότητας της εμφάνισης του κτιρίου, η βλάβη των πυροσβεστικών συσκευών.
  2. Επιδείνωση των συνθηκών λειτουργίας που εμποδίζουν τη συνήθη διαμονή των κατοίκων αυτού του σπιτιού ή ενός διαμερίσματος ενός δωματίου σε αυτό.
  3. Εφαρμογή διαφόρων έργων που περιλαμβάνουν επανασχεδιασμό χωρίς συμφωνία με όλους τους μισθωτές της νόμιμης ηλικίας και εκείνους που κατέχουν το διαμέρισμα.
  4. Εάν σκοπεύουν να προβούν σε ανακατασκευή των εγκαταστάσεων, οι οποίες παρατίθενται στην έδρα του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας.

Είναι αδύνατο να επιτραπεί η αναδιαμόρφωση κατοικιών και διαμερισμάτων που υπόκεινται σε κατεδάφιση. Είναι αδύνατο να γίνει μια ανάπλαση χωρίς επιστροφή στο παλιό σπίτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

84 − = 82