Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Το παράθυρο χωρίζει τον ζεστό αέρα της κατοικίας και το κρύο από το δρόμο. Αν δεν κάνει ένα πλαίσιο, η συσσώρευση, που συσσωρεύεται, θα αρχίσει να ρέει κάτω από τους τοίχους, καταστρέφοντάς τις. Θα υπάρξει ένας άνεμος που φυσάει κατά μήκος των πλευρών. Η εγκατάσταση της μονάδας παραθύρων απαιτεί τον εξοπλισμό και την ικανότητα των επαγγελματιών. Η εγκατάσταση του περβάζι παραθύρου με τα δικά σας χέρια είναι αρκετά δυνατή. Μετά από αυτό, οι λάτρεις θα αντιμετωπίσουν τόσο το κρύο όσο και το φινίρισμα του ανοίγματος.

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Τελειώνοντας πλαγιές και τοποθετώντας ένα περβάζι παραθύρου

Χωρίς κλίσεις θα χτυπήσει από τις ρωγμές, και ο τοίχος θα βρέξει

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Εγκαταστήστε τα παράθυρα και τις πλαγιές στα πλαστικά παράθυρα με τα χέρια σας

Ο φίλος μου ήρθε σε μένα να συμβουλευτεί. Πρέπει να φέρει και να βάζει πλαστικά παράθυρα. Με πλαγιές και περβάζι παραθύρου αποφάσισε να το κάνει ο ίδιος. Για τον Vadik ήταν σημαντικό να καταλάβουμε γιατί είναι απαραίτητο να πλαισιώσουμε τα παράθυρα μέσα και έξω. Πώς να εγκαταστήσετε σωστά.

Όταν η εγκατάσταση της μονάδας παράθυρο, το μέγεθος του ανοίγματος στον τοίχο υπερβαίνει τις διαστάσεις του. Οι υποδοχές χύνεται από τις πλευρές και από πάνω με αφρό. Η μόνωση είναι ανεπαρκής. Επιπλέον, ο αφρός καταστρέφεται όταν χτυπά τον ήλιο. Εάν οι ειδικοί δεν περιλαμβάνουν την εγκατάσταση κλίσεων και εκροής από έξω, τότε μέσα σε μια εβδομάδα πρέπει να γίνει ανεξάρτητα.

Η τοποθέτηση ενός περβάζι παραθύρου και η εγκατάσταση πρανών επιτελούν διάφορες λειτουργίες:

 • θερμομόνωση του ανοίγματος παραθύρου.
 • σφράγιση, σφράγιση ρωγμών και κενών.
 • ηχομόνωση;
 • αποστράγγιση του συμπυκνώματος από τον τοίχο.
 • δίνοντας μια αισθητική εμφάνιση στο διάφραγμα.

Από τις πλαγιές του δρόμου και απόρριψη θα πρέπει να εγκατασταθεί στα παράθυρα, λαμβάνοντας υπόψη το πιθανό χιόνι και βροχή. Ως εκ τούτου, όλες οι διασταυρώσεις λιπαίνονται με σφραγιστικό σιλικόνης. Δεδομένου ότι το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα ψηλό κτίριο, ο Vadik περιέγραψε αμέσως τα εξωτερικά έργα στον κατάλογο των υπηρεσιών. Κουνώντας σε ένα παράθυρο ύψους 20 μέτρων και προσπαθώντας να κάνει κάτι, εκτός από το σωστό, είναι απίθανο να δουλέψει. Η εταιρεία διαθέτει εξοπλισμό ανύψωσης και ειδικούς-ορειβάτες. Κάνουν την αποσυναρμολόγηση των εναπομενόντων στοιχείων του παλαιού μπλοκ, και η εγκατάσταση μιας νέας άκρης, βάζουν τα πάνελ κλίσης. Ένας φίλος χρησιμοποίησε ήδη τις υπηρεσίες τους όταν ήταν απαραίτητο να καθαρίσουν τα γυαλιά έξω από τη σκόνη.

Η αποσυναρμολόγηση του παλαιού παραθύρου έγινε νωρίτερα, τώρα βάζουμε μια νέα πλάκα από PVC

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Διενεργούμε την τοποθέτηση παραπετασμάτων και πλακών στα πλαστικά παράθυρα

Η ομάδα έκανε την αποσυναρμολόγηση του παραθύρου και το παλιό περβάζι παραθύρου. Διαγράφηκε το άνοιγμα και εγκαταστάθηκε ένα νέο μπλοκ. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με σφράγιση των εγκοπών κατά μήκος της περιμέτρου του πλαισίου. Την επόμενη μέρα, όταν όλα στεγνώσουν, κόψτε την περίσσεια αφρού από το εξωτερικό, φτιάχνοντας το άνοιγμα και την παλίρροια.

Ο Βαντίκ δεν διέταξε εκ των προτέρων τις πλάκες για το περβάζι και αγόρασε τις πλάκες κάτω από τις πλαγιές. Μπορείτε να προσδιορίσετε το σωστό μέγεθος αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του παραθύρου. Το περβάζι παραθύρου πρέπει να προεξέχει περίπου 5 cm και από τις δύο πλευρές πίσω από το πλαίσιο. Οι διαστάσεις της παλιάς μονάδας μπορεί να διαφέρουν, όπως τα πλαίσια. Μετά την αποσυναρμολόγηση, οι εργάτες καθαρίστηκαν και επέκτειναν το άνοιγμα, προσαρμόζοντάς το στην τελική δομή. Το πλαστικό κουτί είναι ήδη παλιό ξύλινο και η προεξοχή του τοίχου αποδείχθηκε ευρύτερη.

Αρχικά ο φίλος μου έπρεπε να καθαρίσει και να ξεπλύνει τους πλευρικούς τοίχους των συντριμμιών του κτιρίου. Κόψτε τον αφρό που προεξέχει πέρα ​​από το πλαίσιο. Στη συνέχεια πήραμε το περβάζι του παραθύρου. Πρότεινα τον απλούστερο και πιο αξιόπιστο τρόπο με τον οποίο τα πάνελ παραμένουν άθικτα κάτω από οποιοδήποτε φορτίο.

 1. Το περβάζι παραθύρου από PVC διατέθηκε περισσότερο από το πλαίσιο και 10 έως 12 cm ευρύτερο από την προεξοχή του τοίχου.
 2. Σημείωσε την κατακόρυφη γραμμή κάτω από το πλαίσιο για το πλάτος του περβάζι.
 3. Έκαναν το δάπεδο στο επιθυμητό επίπεδο.
 4. Βιδώσατε στην πλάκα Z του τζαμιού.
 5. Στην άκρη της γωνίας για στροφή.
 6. Την επόμενη μέρα ένα υγρό κονίαμα καλύφθηκε με μια επίστρωση στο τέλος του τοίχου, το περβάζι παραθύρου τοποθετήθηκε κάτω από το πλαίσιο μέχρι να σταματήσει στις πλάκες και να συμπιεστεί στο προφίλ. Ελέγξαμε την κλίση του πάνελ από το παράθυρο 1 - 2 μοίρες.

Παραμένει να ξεπλυθεί η περίσσεια διαλύματος του πάνελ και του τοίχου, έως ότου το τσιμέντο παγώσει. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κρυστάλλωσης, είναι δυνατό να γίνετε στο παράθυρο παραθύρου ακόμη και στο κέντρο ενός ενήλικα για να πλύνετε τη σκόνη από το πλαστικό παράθυρο ή να κρεμάσετε κουρτίνες.

Οι οικοδόμοι χρησιμοποιούν συχνά άλλες μεθόδους για να καθορίσουν το κεραμίδι στο περβάζι.

 1. Οι βίδες στο πάχος του πάνελ από PVC βιδώνονται κάτω από το πλαίσιο. Για το σταμάτημα βάλτε τις σφήνες από κάτω προς το τέλος του τοίχου. Το περβάζι περνάει μέχρι το όριο και από κάτω ο χώρος γεμίζει με αφρό. Εάν είναι απαραίτητο, η αντικατάσταση του παλαιού περβάζι παραθύρων με άλλους γίνεται γρήγορα. Αλλά τα μεγάλα πάνελ μπορούν να κάμπτονται και να καταρρέουν κάτω από το φορτίο.
 2. Αντί για τα μπουλόνια, η στερέωση του περβάζι παραθύρου από κάτω μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ειδικών κλιπ ελατηρίου. Τοποθετούνται κάτω από το πλαίσιο, στερεώνονται στον τοίχο και πιέζονται στην άκρη της πλάκας στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Και οι δύο μέθοδοι διαφέρουν μόνο στο υλικό. Το στυλό πρέπει να εφαρμοστεί σταδιακά, με την επέκταση να μπορεί να ανυψώσει τον πίνακα και ακόμη και να περιστρέψει το σχέδιο του πλαστικού παραθύρου. Συνιστάται να έχετε εμπειρία με τον αφρό, πλύνετε αμέσως το πλεόνασμα από τον πίνακα και τους τοίχους, μέχρι να καταψυχθεί η σύνθεση.

Οι κλίσεις στηρίζονται από το κάτω και το πάνω άκρο των οριζόντιων πλακών ακμής

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Αυτόματη εγκατάσταση παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Οι πλαγιές τοποθετούνται μετά την αντικατάσταση του παραθύρου και το περβάζι παραθύρου έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Θα πρέπει να ταιριάζουν άνετα στα άκρα του άνω πλαισίου του αυλού και του παραθύρου. Η γωνία σκέδασης δεν έχει ρυθμιστεί. Σωστά στην εγκατάσταση για να καθοδηγείται από ένα ρεύμα φωτός. Όσο πιο στενό είναι το παράθυρο και όσο παχύτερο είναι ο τοίχος, τόσο μεγαλύτερη είναι η γωνία της στροφής. Η χρήση για πλαγιές είναι ο καλύτερος πίνακας σάντουιτς. Είναι κατάλληλα για αυτο-εγκατάσταση:

 • ισχυρή?
 • κρατήστε τη θερμότητα?
 • κόβεται με ένα μικρό εργαλείο.

Στην περίμετρο του πλαισίου στερεώνεται το προφίλ εκκίνησης. Στην άκρη του δωματίου είναι τοποθετημένο ένα ξύλινο μπαρ. Μετά τη στοίβαξη της μόνωσης, ο πίνακας τυλίγεται πίσω από το προφίλ του πλαισίου και κολλά με τα καρφιά του υγρού στη ράβδο. Μπορείτε να το διορθώσετε με ταινία scotch. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από τον επάνω πίνακα και, στη συνέχεια, να βάλετε πλευρικές πλαγιές.

Μετά την πλήρη ξήρανση της κόλλας, τοποθετείται ένα διακοσμητικό γωνιακό προφίλ που καλύπτει το εξωτερικό άκρο των πλαγιών. Στη συνέχεια οι υποδοχές είναι επιπλέον σφραγισμένες.

Αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, είναι ευκολότερο να χρωματίσετε ένα πλαστικό περβάζι παραθύρου

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Εγκατάσταση περβάζων παραθύρων και πλακών σε πλαστικά παράθυρα

Τα πλαστικά παράθυρα εξυπηρετούν περισσότερα από 20 χρόνια. Το περβάζι από PVC παραμένει πιο ελκυστικό και χρειάζεται αντικατάσταση ή ανανέωση. Υπάρχει μια ερώτηση, τι να ζωγραφίσει ένα πλαστικό περβάζι παραθύρων, ποιο αστάρι να εφαρμόσει. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ζωγραφίζοντας το παλιό περβάζι παραθύρου, εκτελώντας σωστά καθορισμένες απαιτήσεις.

 1. Το περβάζι παραθύρου πρέπει να καθαριστεί και να απολιπανθεί.
 2. Σε μια ομαλή επιφάνεια, περπατήστε με ένα λεπτό γυαλόχαρτο, δημιουργώντας τραχύτητα.
 3. Εφαρμόστε ένα αστάρι σχεδιασμένο για πλαστικό.
 4. Μια καλή ποιότητα του φινιρίσματος δίνει χρώμα από ένα κουτί για τα αυτοκίνητα.

Τα πλαστικά μέρη συχνά βαφτούν κατά την επισκευή αυτοκινήτων. Ποιότητα βαφή και αστάρι για PVC περβάζι παραθύρων είναι καλύτερο να αγοράσει σε ένα κατάστημα αυτοκινήτων. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε και να πλύνετε. Με το παλιό πλαστικό χρώμα μπορεί να πλυθεί. Άλλες μέθοδοι αλλοιώνουν την επιφάνεια του πίνακα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 5 = 2