Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Σχεδιάζετε να αρχίσετε να επισκευάζετε το μπάνιο με μια οικονομική επιλογή, αλλά και κομψή ταυτόχρονα; Όλα αυτά είναι αρκετά αληθινά και ο καθένας μπορεί να το κάνει. Με περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε πώς να πραγματοποιήσετε τις εργασίες επισκευής στο μπάνιο, στις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο.

Τοποθέτηση των επικοινωνιών

Μια λεπτομερής ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο όπως ένα μπάνιο, όπου η υγρασία και η υγρασία είναι οι συνεχείς σύντροφοί του, περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των επικοινωνιών μηχανικής. Με το να μην κάνουν το χρόνο, θα είναι πολύ ενοχλημένος και εξοργισμένοι όταν, αφού υπενθύμισε γυαλάδα και δημιουργούν ένα όμορφο εσωτερικό, αποδεικνύεται ότι έχετε διαρροή σωληνώσεων και φραγμένο διαρροή αποχέτευσης.

Έτσι, ξεφορτώνουμε τις παλιές δομές σιδήρου, αλλάζουμε τους σωλήνες που έχουν ξεπεραστεί και εγκαθιστούμε σύγχρονους πλαστικούς σωλήνες νερού. Αν υπάρχουν ιδιαίτερες κοιλότητες στο δωμάτιο, κρύβουμε όλες αυτές τις επικοινωνίες εκεί, ελλείψει τέτοιων επικοινωνιών, κατασκευάζουμε ανεξάρτητα πλαστικά ή γυψοσανίδες και τα καλύπτουμε πίσω τους.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Οικονομική ανακαίνιση του μπάνιου

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της γενικής επισκευής στο μπάνιο, προχωρήστε στην επόμενη - τη διακόσμηση των τοίχων.

Διακόσμηση τοίχου

Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση των τειχών, θα πρέπει να τα απελευθερώσετε από το παλιό κάλυμμα: ξύστε το χρώμα, τα απομεινάρια του παρελθόντος - άσχημη πλακάκια και στόκος. Και μόνο μετά από αυτές τις σκονισμένες προπαρασκευαστικές εργασίες μπορείτε να αρχίσετε να ισιώσετε τις επιφάνειες. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε κονιάματα, η βάση των οποίων είναι υλικό τσιμεντοποίησης - ο αντίκτυπος του υγρού λουτρού μικροκλίματος πάνω σε αυτό δεν είναι πρακτικά αντικατοπτρίζεται.

Συμφωνώ, δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία εκτέλεσης αυτής ή εκείνης της επισκευής. Τι κάνουν εκείνοι οι άνθρωποι που θέλουν να δοκιμάσουν οι ίδιοι γυψοσανίδες ή να τους βάλουν με κεραμικά πλακίδια; Υπάρχει διέξοδος! Στη σύγχρονη εποχή μας, το Διαδίκτυο μπορεί πάντα να έρθει στη διάσωση. Έχοντας παρακολουθήσει βίντεο όπου βγαίνει βήμα προς βήμα και παρουσιάζεται κάθε στάδιο της επιλεγμένης τεχνολογικής διαδικασίας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παραδείγματα τους και να προσπαθήσετε να τα κάνετε μόνοι σας.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου

Το καθαρό και άνετο μπάνιο, η επισκευή (επιλογή οικονομίας) που μπορεί να πραγματοποιηθεί με ελάχιστο κόστος, πρέπει κατ 'ανάγκη να γίνει ένας αγαπημένος χώρος για όλα τα μέλη του νοικοκυριού. Μετά από όλα, από αυτό το δωμάτιο αρχίζει το πρωί μας, η κούραση της ημέρας την ημέρα που πυροβολούμε επίσης εδώ. Ως εκ τούτου, να σκεφτόμαστε το είδος του δωματίου στο διαμέρισμα αξίζει να ξεκινήσετε τις επισκευές, ακόμη και δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία - σίγουρα, από το μπάνιο.

Είναι αρκετά σαφές ότι η ενημέρωση για την κατάσταση και παρέχουν μπάνιο οικοδομικών υλικών για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος εισέρχεται σε «πολλά χρήματα», έτσι, όπως συχνά συμβαίνει, η αρχή της επισκευής καθυστερήσει ή αναβληθεί επ 'αόριστον. Ωστόσο, αν γνωρίζετε κάποια χαρακτηριστικά στην επιλογή των υλικών και την ακρίβεια των κατασκευαστικών εργασιών, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά ένα τέτοιο γεγονός - επιπλέον, δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα και την εμφάνισή του. Τι χρειάζεται για αυτό; Προσδιορίστε τα βασικά σημεία και εργάζονται σε αυτά, επειδή η δημοσιονομική έκδοση της επισκευής απαιτεί αυτή την προσέγγιση.

Υλικά και φινίρισμα

Ένας τακτικός επισκέπτης ενός οικοδομικού καταστήματος γνωρίζει ότι σχεδόν κάθε προϊόν έχει τη δική του κατηγορία τιμών - είναι οικονομία, πρότυπο και, τέλος, ελίτ. Δεδομένου ότι πρόκειται να κάνουμε επισκευή λουτρών με μια οικονομία, όταν επιλέγουμε υλικά, πρέπει να δώσουμε προσοχή μόνο στις δύο πρώτες. Όπως δείχνει η πρακτική, η υπερβολική τιμή συχνά συμβαίνει μόνο λόγω του δυνατού ονόματος του κατασκευαστή. Για παράδειγμα, μια οικοδομική κόλλα που έχει τις ίδιες ιδιότητες αλλά αντιπροσωπεύεται από διαφορετικές μάρκες μπορεί να έχει πολύ διαφορετική τιμή και είναι πιθανό ο σύμβουλος να σας προσφέρει ένα πιο ακριβό. Αλλά αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον, μπορεί να είναι ότι τόσο αυτό όσο και άλλα αγαθά απελευθερώθηκαν από μία εταιρεία.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ανανεώσιμη ανακαίνιση λουτρών

Συμβούλιο. Προκειμένου να μην κάνετε λάθος στην επιλογή του υλικού και να αξιολογήσετε ικανοποιητικά την καταλληλότητά του, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τις πολυάριθμες αναθεωρήσεις των χρηστών του Διαδικτύου - σίγουρα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για αυτό ή το προϊόν.

Όσον αφορά την επένδυση τοίχων, γι 'αυτό δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μια επιλογή υπέρ του κεραμιδιού. Είναι αρκετά αποδεκτό και ωφέλιμο επιλογή - ολοκληρώνει ένα πλαστικό μπάνιο πάνελ σάντουιτς, που στην εμφάνιση δεν είναι πολύ κατώτερη από την κεραμική διακόσμηση, και η χαμηλή τιμή του, που βοηθούν να πληρούν την προϋπόθεση της οικονομικής επισκευής. Επιπλέον, η εγκατάσταση πλαστικού είναι μια αρκετά απλή διαδικασία σε σύγκριση με την εγκατάσταση πλακιδίων, ώστε να μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε αυτό το έργο. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να σημειωθεί, φροντίδα για αυτό επίσης δεν απαιτεί ιδιαίτερες προσπάθειες - θα είναι αρκετό μόνο για να πραγματοποιήσει ένα υγρό καθαρισμό από καιρό σε καιρό. Μια τεράστια ποικιλία από τέτοια υλικά στα καταστήματα κτιρίων θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πιο αυστηρών και επιλεκτικών αγοραστών, αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να δώσετε στο δωμάτιο μια κλασική εμφάνιση - επιλέξτε πάνελ με απομίμηση πλακιδίων.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου

Μια άλλη, όχι λιγότερο οικονομική επιλογή - είναι η ζωγραφική στους τοίχους. Πρώτον, οι τοίχοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με μίγματα ανθεκτικά στο νερό, κατόπιν βαμμένα με χρώματα με βάση το νερό. Αυξήστε οπτικά την ένταση του μπάνιου θα βοηθήσει τα ελαφρά παστέλ χρώματα.

Και, τέλος, η τρίτη παραλλαγή της τοποθέτησης των τοίχων - επικόλληση αδιάβροχο χαρτί τοίχου. Εμφάνιση του δωματίου, την ίδια στιγμή, βέβαια, την αλλαγή, αλλά θέλω να σας προειδοποιήσω ότι είναι διακοσμημένα αυτά ταπετσαρίες μπάνιο (επισκευή Οικονομίας), τις αξιολογήσεις των χρηστών ευρέως επιβεβαιώνουν τη θέση αυτή, θα σας ενθουσιάσει με όχι πολύ καιρό - το χάρτινο υπόστρωμα θα χάσει το σχήμα του από την τακτική έκθεση σε υγρασία, καθώς και οι διαφορές θερμοκρασίες.

Το δάπεδο σε αυτό το δωμάτιο είναι καλύτερο να τελειώσει με κεραμικά πλακίδια. Μερικές φορές ένα τέτοιο υλικό μπορεί να αγοραστεί με μια μεγάλη έκπτωση, όταν περάσει σε καταστήματα, προωθήσεις.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Επιδιορθώστε οικονομική επιλογή στο μπάνιο - επένδυση τοίχων με πάνελ από PVC

Μην εγκαταλείπετε τα υλικά όπως το λινέλαιο, επειδή δεν φοβάται επίσης την υγρασία και την υγρασία, εκτός από αυτό θα είναι καλό για μια έκδοση προϋπολογισμού του μπάνιου. Βάλτε ένα κομμάτι από ένα τέτοιο υλικό δεν θα είναι δύσκολο για κανέναν, ειδικά, μπορεί πάντα να αλλάξει σε μια νέα, περισσότερο σαν επιλογή.

Το τελευταίο στάδιο στο φινίρισμα του μπάνιου είναι το ανώτατο όριο. Μια εναλλακτική λύση σε μια σύγχρονη, αλλά πιο ακριβή οροφή τεντώματος, μπορεί να είναι η επένδυση με πλαστικό. Στις αρμούς των πάνελ, πρέπει να εγκαταστήσετε μερικούς προβολείς - με αυτόν τον τρόπο θα επεκτείνετε οπτικά αυτό το μικρό δωμάτιο. Εάν αποφασίσετε να αφήσετε τον φωτισμό οροφής ή τοίχου με τη μορφή συμβατικού λαμπτήρα, καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσετε το χώρο - φτιάξτε ένα φθηνό και όμορφο πλαφόν. Μπορείτε να βάψετε απλά την οροφή με υψηλής ποιότητας υδατοαπωθητικές βαφές - επιλέγοντας χρώματα για να είναι καλύτερα από τους τόνους φωτός.

Φυσικά, για να αποφύγετε την περιττή ταλαιπωρία και τα προβλήματα σε μια επισκευή ενός λουτρού, θα σας βοηθήσει κάποιος εξειδικευμένος ειδικός, ο οποίος θα κάνει τη δουλειά του γρήγορα και αποτελεσματικά. Αλλά ακόμα, για να εξοικονομήσετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό, η αποσυναρμολόγηση της παλιάς επίστρωσης και η διακόσμηση των τοίχων με πλαστικό προσπαθήστε να το κάνετε μόνοι σας.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ανακαίνιση μπάνιου στην οικονομική θέση

Ενδιαφέρεστε για οικονομικές επισκευές στο μπάνιο; Οι φωτογραφίες, σε μεγάλους αριθμούς που παρουσιάζονται στον ιστότοπό μας, δείχνουν σαφώς πώς είναι δυνατόν να σχηματοποιηθούν τέτοιες εγκαταστάσεις, οι οποίες τεχνικές σχεδιασμού θα τους βοηθήσουν να γίνουν ζεστοί και άνετοι. Κοιτάξτε και εφαρμόστε στην πράξη.

Διακοσμούμε το μπάνιο

Μην βιαστείτε να πετάξετε όλο τον εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων για να το αντικαταστήσετε με ένα νέο. Πιθανώς, κάτι από αυτά τα αντικείμενα μπορεί ακόμα να μείνει, στο άκρο, προσπαθήστε να αποκαταστήσετε. Για παράδειγμα, αν το μπάνιο σας δεν διαρρέει, δεν έχει τσιπ και ορατή ζημιά, μπορείτε να το ενημερώσετε. Τα σύγχρονα μέσα σας επιτρέπουν να το πάρετε, αν και όχι πρωτότυπο, αλλά με αστραφτερό χρώμα, εμφάνιση. Και αυτή η επιλογή θα είναι πολύ φθηνότερη από την αγορά ενός νέου λουτρού.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ανακαινισμένη οικονομία στο μπάνιο

Μήπως πρέπει να καθαρίσετε το μπάνιο; Νιώστε ελεύθεροι να αγοράσετε ένα δίσκο ντους και μια όμορφη κουρτίνα, και ακόμη καλύτερα, αντί να το εγκαταστήσετε πλαστικές κουρτίνες - αποδειχθεί κάτι σαν ένα πραγματικό καμπίνα ντους. Δύο μίξερ - ένας για το μπάνιο, ο άλλος για τον νιπτήρα είναι επίσης προαιρετικός. Αρκεί να τα κανονίσετε σωστά σε σχέση μεταξύ τους και μπορείτε να τα κάνετε με μια κοινή βρύση.

Στο πίνακα ανακοινώσεων, συχνά υποβάλλει προσφορές προς πώληση σε χαμηλές τιμές, και μερικές φορές ακόμη και ένα "δώρο", είδη υγιεινής. Επομένως, έχοντας θέσει έναν τέτοιο στόχο, είναι δυνατό να αγοράσετε αρκετά φτηνά όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και αξεσουάρ για το μπάνιο.

Καλή συμβουλή

  1. Εάν επιλέξετε να πάστα πάνω από το τοίχους των λουτρών ανθεκτικό στο νερό ταπετσαρία, στην άκρη της παρουσίας στη σταθερή υγρασία δωματίου δεν άφησε, θα πρέπει να εμποτίζεται με σφραγιστικό σιλικόνης.
  2. Θέλετε να σώσετε την αγορά κεραμικών πλακιδίων; Τοποθετήστε τα κεραμίδια όχι όλοι οι τοίχοι του δωματίου, αλλά μόνο, οι λεγόμενες ποδιές - γύρω από το ίδιο το μπάνιο και το ενσωματωμένο νεροχύτη. Καλύψτε τον υπόλοιπο χώρο με ένα στρώμα αδιάβροχου χρώματος.
  3. Μην συμμορφώνεστε με τη γνώμη ότι μόνο τα εισαγόμενα προϊόντα μπορεί να είναι υψηλής ποιότητας. Πολλές αναθεωρήσεις λένε ότι τα οικιακά οικοδομικά υλικά έχουν πρακτικά τις ίδιες ιδιότητες, οπότε μην πληρώνετε υπερβολικά το εντυπωσιακό εμπορικό σήμα.
  4. Πριν αρχίσετε να αποσυναρμολογείτε τα παλιά υδραυλικά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για το θέμα της ακεραιότητάς του. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι φθηνότερο από το να πλημμυρίζεις το μπάνιο σου ή τους γείτονές σου.

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Επισκευή στην επιλογή οικονομικών λουτρών

Οικονομία ανακαινισμένο μπάνιο, μια φωτογραφία από τα οποία παρουσιάζονται στο Gallery λύσεων άρθρο, πρόκειται για μια αγορά από φθηνά υλικά, διακριτικό είδη υγιεινής και έπιπλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εμφάνιση του δωματίου, θα δούμε πάρα πολύ απλό. Με τον κατάλληλο και σωστό προγραμματισμό και επιλογή υλικών, όταν εισάγετε τις σταφίδες σας στο εσωτερικό του μπάνιου, μπορείτε να εφαρμόσετε μια αρκετά καλή παραλλαγή της επισκευής του προϋπολογισμού.

Καλή τύχη σε σας!

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Επισκευή στην επιλογή οικονομικών λουτρών

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Επιδιορθώστε οικονομική επιλογή στο μπάνιο - επένδυση τοίχων με πάνελ από PVC

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Επισκευάστε την επιλογή οικονομικών λουτρών με τα χέρια σας

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ανακαινισμένη οικονομία στο μπάνιο

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ανακαίνιση μπάνιου στην οικονομική θέση

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Τοίχωμα τοίχων μπάνιου με πάνελ PVC

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ανανεώσιμη ανακαίνιση λουτρών

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Οικονομική ανακαίνιση του μπάνιου

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Ένα μικρό μπάνιο - εξαρτήματα

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Εσωτερική διακόσμηση ενός μικρού λουτρού

Μπάνιο: αυτο-επισκευή, διδασκαλία φωτογραφιών

Μικρό σχεδιασμό μπάνιου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 2 = 2