Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Η άγνοια των ιδιοτήτων και του σκοπού αυτού ή του ξήρανσης του πετρελαίου οδηγεί σε επόμενα προβλήματα κατά τη διάρκεια της ζωγραφικής. Όλοι δεν γνωρίζουν ότι μια επίστρωση μη στεγνώματος μετά την εφαρμογή της βαφής είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με την εσφαλμένη επιλογή του ξηραντικού πετρελαίου. Σήμερα θα πω για τον παράγοντα ξήρανσης των συνδυασμένων τεχνικών χαρακτηριστικών K-3 σύμφωνα με την GOST, ποια είναι η ιδιαιτερότητά της και η διαφορά ενός ελαίου λιναρόσπορου από το άλλο.

Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Συνδυασμός στεγνώματος

Διαφορές και απαραίτητες πληροφορίες

Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Ολοκλήρωση της μάρκας k3

Πριν ξεκινήσετε μια συζήτηση για το υλικό, θα πρέπει να έχετε κάποια ιδέα για το υλικό. Εάν είστε αρχάριος και δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη αυτό το υλικό, θυμηθείτε: ένα μη χρωματισμένο χρώμα ονομάζεται λιναρόσπορο, το οποίο είναι υλικό που σχηματίζει φιλμ. Υπάρχουν πετρέλαιο, συνθετικά και σύνθετα διαλύματα, και αν μιλάμε για το συνδυασμένο μείγμα μάρκας K-3, τότε ανήκει στην ομάδα του πετρελαίου.

Αλλά συνθετικά περιλαμβάνουν το αλκυδικό έλαιο και τα πεντόλια. Τέλος, θέλω να πω για την ομάδα σύνθεσης - περιλαμβάνει προϊόντα διύλισης πετρελαίου, σχιστόλιθο και διάφορες ρητίνες. Η κλήση του συνδυασμένου ελαίου ξήρανσης K-3 συνίσταται στην κατασκευή βαφών λαδιού, τα οποία είναι έτοιμα για χρήση, αλλά και για την αραίωση των δύσκαμπτων μειγμάτων. Επιπλέον, με μια συνδυασμένη μείγμα εμποτισμένων με ξύλο επιφάνειες, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη ζωγραφική με λάδι βαφής.

Σημαντικό! Η χρήση του βερνικιού K-3 είναι αποδεκτή τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη σε αυτό, επεξεργάζονται ακόμη και ξύλινοι στύλοι με τέντες, οι οποίοι πρέπει να προστατεύονται από τις αρνητικές επιπτώσεις της υγρασίας.

Το συνδυασμένο έλαιο ξήρανσης K-3 είναι ένα διαφανές υλικό με χαρακτηριστική κίτρινη απόχρωση, το οποίο είναι λιγότερο έντονο για τον βαθμό 1 και περισσότερο κορεσμένο για το δεύτερο. Με την ευκαιρία της επεξεργασίας του ξύλου με αυτό το υλικό, υπάρχει μια φυσική ευγενική σκιά με λαμπρότητα. Πόσο στεγνώνει το ξηραντικό έλαιο είναι πολύ απλό: σε μια βέλτιστη θερμοκρασία 18-22 μοίρες, η διαδικασία σκληρού σχηματισμού επικάλυψης θα διαρκέσει περίπου 1 ημέρα. Αν εργάζεστε με λιπαντικό λάδι μόνοι σας, χρησιμοποιήστε μικρές μερίδες υλικού, με το συνολικό βάρος κλεισμένο καλά με ένα καπάκι.

Αν συγκρίνετε το μάρκα συνδυασμένων βερνικιών 3 και 2, το δεύτερο χρησιμοποιείται για χρώματα που προορίζονται μόνο για εσωτερικές εργασίες. Η παρουσία του επιτρέπει στο υλικό να στεγνώσει ομοιόμορφα, με το στρώμα να είναι ομοιόμορφο. Το Olifa K 2 είναι επίσης διαφανές, αλλά με χαρακτηριστική σκιά που είναι ελαφρώς πιο σκούρα από τον 1ο βαθμό της συνδυασμένης μάρκας K-3. Εφαρμογή του υλικού λαμβάνει χώρα με μια βούρτσα στην προετοιμασμένη και πλήρως αποξηραμένα ξύλο, το χρόνο στεγνώματος Στέγνωμα K-2 διαρκεί απολύτως, όπως στον συνδυασμό των Κ-3 - 24 ώρες στην βέλτιστη θερμοκρασία.

Εφαρμογή συνδυασμένης σύνθεσης

Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Τεχνικά χαρακτηριστικά ποιότητας k3 συνδυασμένου βαθμού k3

Αν μιλάμε για GOST, γίνεται σαφές ότι ένα μείγμα φυσικών ελαίων χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενός συνδυασμένου ξηραντικού πετρελαίου, καθώς και την προηγούμενη επένδυση πρώτων υλών με τη βοήθεια των οποίων το υλικό αποκτά αυτή ή εκείνη την ιδιότητα. Ας δούμε ποια υλικά βαφής σύμφωνα με την GOST παράγονται με βάση αυτό το βερνίκι:

 1. Τελειωμένα χρώματα λαδιού
 2. Ohr MA15
 3. Surik ΜΑ15
 4. Mummy MA15

Το συνδυασμένο έλαιο ξήρανσης K-3 είναι το πιο δημοφιλές και ευρέως διαδεδομένο λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μίγματα, η εργασία των οποίων είναι δυνατή τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές διαδικασίες. Λίγο αργότερα, θα γνωρίσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δείχνουν τους δείκτες για τους βαθμούς 1 και 2 του βαθμού Κ-3. Δύο ποικιλίες χρησιμοποιούνται για χρώματα με διαφορετικά χρώματα. Και αν το πρώτο ισχύει για πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις λόγω της μέγιστης διαφάνειας, το δεύτερο δίνει έμφαση στις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Πριν από τη διεξαγωγή εργασιών με λιναρόσπορο, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με την τεχνολογία ασφαλείας σύμφωνα με το GOST, εφόσον το φυσικό λιναρόσπορο είναι εύφλεκτο μείγμα. Αυτός ο συνδυασμός είναι επίσης εκρηκτικός.

Σημαντικό! Η αποθήκευση του υλικού πρέπει να γίνεται μακριά από την ανοικτή πηγή φωτιάς και η διαδικασία επεξεργασίας με το μείγμα πρέπει να είναι εξαιρετικά ακριβής.

Ένας μικρός πίνακας τεχνικών χαρακτηριστικών

Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Λάδια στεγνώματος συνδυάζονται βαθμός k3

Το συνδυασμένο έλαιο ξήρανσης K-3 θα πρέπει να διαθέτει δείκτες οι οποίοι προδιαγράφονται στα πρότυπα GOST:

Όνομα Olifa Κ-3
Το χρώμα στη ιωδομετρική κλίμακα δεν πρέπει να είναι μικρότερο από / mg 1η τάξη 2η τάξη
220 700
Υποχρεωτικό ιξώδες 20-60
Αριθμός οξέος όχι περισσότερο από / mg KOH / g 10
Το κλάσμα μάζας της ουσίας σχηματισμού φιλμ 71 + -1
Ιλύος κατ 'όγκο / όχι περισσότερο 1%
Διαφάνεια του υλικού Πλήρως διαφανές υλικό
Σκληρότητα ταινίας σε συμβατικές μονάδες / όχι περισσότερο από 0.1
Χρόνος στεγνώματος Ημέρα

Το συνδυασμένο λάδι ξήρανσης χρησιμοποιείται για την προστασία του ξύλου από τις αρνητικές επιπτώσεις της υγρασίας και την εμφάνιση μούχλας και μύκητα σε αυτό. Παρά τη συνταγή του, το υλικό εξακολουθεί να είναι σε ζήτηση και απαραίτητο για την εκτέλεση ορισμένων διαδικασιών στις οποίες το δέντρο επεξεργάζεται.

Αυξάνουμε το ασήμι

Ξήρανση ελαίου συνδυασμένης ποιότητας σε 3 προδιαγραφές

Αραιώνουμε το ασήμι με λιναρόσπορο

Προκειμένου να καταλάβετε πώς να αναπαράγετε το ασήμι και γιατί είναι τόσο απαιτητικός, αποφάσισα να ξεκινήσω με τα πλεονεκτήματά του:

 • Εκτός από το γεγονός ότι το ασήμι έχει την ιδιότητα να βρίσκεται επίπεδη, τονίζει την ανακούφιση και την υφή της προς βαφή επιφάνειας
 • Είναι πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό. Μετά την ξήρανση, η επικάλυψη δεν απολεπίσει και είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί σκόπιμα η βαφή
 • Οι παραγωγοί εξασφαλίζουν ότι το silverfish κρατιέται στον αέρα για περίπου 7 χρόνια, και νερό περίπου τριών
 • Το αραιωμένο υλικό ταιριάζει τέλεια σε διαφορετικές επιφάνειες, έτσι καλύπτονται, όπως το ξύλο, και το μέταλλο ή το σκυρόδεμα
 • Η βαφή είναι μη τοξική και στεγνώνει πολύ γρήγορα.
 • Η πρωτοτυπία των βαμμένων προϊόντων και επιφανειών είναι ασύγκριτη με τις συνήθεις χρωστικές ουσίες

Αραιώστε ξήρανση silverfish ελαίου είναι εύκολο, αρκεί να χρησιμοποιήσει μια αναλογία 1: 3 ή 1: 4, όπου το 1 - είναι το μέρος της σκόνης, και 3 και 4 - λινέλαιο ή βερνίκι. Εάν στη διαδικασία ανάμειξης πάρετε πολύ παχύ μίγμα, τότε μπορεί να αραιωθεί με λευκό ποτό. Με την ευκαιρία, η χρήση διαλύτη είναι σημαντική για την εφαρμογή του χρώματος:

 • Εάν ζωγραφίζετε με ένα πινέλο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαλύτη
 • Αλλά για ένα πινέλο, απλά πρέπει να αραιωθεί σε αναλογίες 1: 1, επειδή το ακροφύσιο δεν περάσει πάρα πολύ παχύ μίγμα

Μετά την αναπαραγωγή αργύρου με ένα συνδυασμό ξήρανσης πετρελαίου αρχίζει η διαδικασία της ζωγραφικής προϊόντων. Ως συνήθως, όλα ξεκινούν με την προετοιμασία και τον καθαρισμό των επιφανειών, αν αφαιρέσετε πλήρως την παλιά επίστρωση, τότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το έδαφος. Σε άλλες περιπτώσεις, η εφαρμογή μιας κόλλας είναι απλά απαραίτητη. Εφαρμόστε τουλάχιστον δύο ή τρία στρώματα χρώματος αργύρου, μόνο στην περίπτωση αυτή θα πάρετε μια πραγματικά όμορφη επιφάνεια. Η ποιότητα της εργασίας με τα χέρια τους θα επηρεάσει την αντοχή στη θερμότητα, καθώς και την αντοχή στον παγετό του υλικού. Επομένως, προσεγγίστε όλες τις διαδικασίες πολύ σοβαρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

84 + = 93