Πλήρωση δαπέδων 3d με δικά τους χέρια (φωτογραφία)

Πλήρωση δαπέδων 3d με δικά τους χέρια (φωτογραφία)

Φωτογραφίες
Δεν επισκευές δεν είναι χωρίς το σχέδιο του δαπέδου. Χωρίς αυτό, είναι απλώς αδύνατο να μεταφράσουμε τις ιδέες σχεδιασμού στην πραγματικότητα. Τα σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες επιτρέπουν την εκτέλεση ποιοτικών επισκευών του δαπέδου, δίνοντάς του μια πρωτότυπη εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό. Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς να κάνετε αυτοεπιπεδούμενα 3d δάπεδα.

Πλήρωση δαπέδων 3d με δικά τους χέρια (φωτογραφία)

Το 3ο πάτωμα σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα ιδέα σχεδίασης στη ζωή και ταυτόχρονα αυτή η απόφαση θα κάνει το σπίτι σας πρωτότυπο και κομψό.

Τεχνολογία πλήρωσης για 3 ορόφους

Η τεχνολογία σχηματισμού του δαπέδου πλήρωσης περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις: παρασκευή του υποστρώματος, εφαρμογή του βασικού στρώματος οριζοντίωσης, αυτοκόλλητο της φωτογραφίας ή του σχεδίου, σχηματισμός του πολυμερούς στρώματος, δημιουργία μίας εξωτερικής στρώσης ανθεκτικής σε κραδασμούς. Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει να έχετε μια τρισδιάστατη εικόνα. Το βάθος του καθορίζεται από το ύψος του τελευταίου στρώματος. Αντί για μια φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρες, έγχρωμη άμμο, αποξηραμένα λουλούδια, φύλλα ή κρύσταλλα. Η εμφάνιση του δαπέδου είναι ιδιωτική υπόθεση για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γεμίσουν τα τρία πατώματα με τα δικά τους χέρια. Τα σφάλματα κατά την εκτέλεση των εργασιών εγκατάστασης οδηγούν σε συντόμευση της διάρκειας ζωής, επομένως είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τον πλοίαρχο. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Επομένως, ακολουθώντας ξεκάθαρα τις οδηγίες και πραγματοποιώντας όλα τα τεχνολογικά βήματα, μπορεί να δημιουργηθεί ένα τρισδιάστατο κάλυμμα δαπέδου με τα χέρια σας.

Η διακοσμητική επίστρωση σχηματίζεται σχεδόν το ίδιο με τα συνηθισμένα πλημμυρισμένα δάπεδα. Υπάρχουν ορισμένες διαφορές, για παράδειγμα, στις προπαρασκευαστικές εργασίες. Περιλαμβάνουν την εφαρμογή του εξαναγκασμένου εξαερισμού, διότι χρησιμοποιείται όταν ρίχνει την επιφάνεια της ουσίας εκπέμπει τοξικά αέρια.

Η θερμοκρασία στο χώρο όπου θα γίνει το δάπεδο τροφοδοσίας 3d πρέπει να είναι τουλάχιστον + 10 ° C.

Οι επισκευές σε ένα μη θερμαινόμενο δωμάτιο το χειμώνα δεν θα λειτουργήσουν. Για να διαμορφώσετε μια επένδυση δαπέδου θα χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά και εργαλεία:

Πλήρωση δαπέδων 3d με δικά τους χέρια (φωτογραφία)

Επίπεδα 3d όροφος.

  • ένα πολυμερές μίγμα δύο συστατικών.
  • διακοσμητικά στοιχεία.
  • σκυρόδεμα ·
  • μυστρί?
  • μηχανή λείανσης;
  • το βουλγαρικό.
  • διατρητής;
  • αστάρωμα;
  • βούρτσες?
  • ρολό.

Προπαρασκευαστικό στάδιο

Οι προπαρασκευαστικές εργασίες αρχίζουν με την αφαίρεση των θυρών, των πλακιδίων και του παλαιού δαπέδου. Στο μπάνιο και στην κουζίνα, είναι καλύτερο να κάνετε μια στεγάνωση που θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του δαπέδου. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα κονίαμα σκυροδέματος ή ένα τσιμεντοειδές κονίαμα. Μετά τη σκλήρυνση, η βάση σκυροδέματος ή τσιμέντου λειαίνεται χρησιμοποιώντας μια μηχανή λείανσης ή ένα κυκλικό πριόνι με δίσκο διαμαντιού διαμέτρου 18 cm. Οι μεγάλες προεξοχές αφαιρούνται με μια σμίλη. Όλες οι λάκκες και οι ρωγμές πρέπει να γεμίζονται με τσιμεντοκονία με την προσθήκη εποξειδικής ρητίνης.

Πλήρωση δαπέδων 3d με δικά τους χέρια (φωτογραφία)

Υλικά για τη συσκευή των πολυμερών δαπέδων.

Μετά την οριοθέτηση της επιφάνειας του σκυροδέματος, είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν τα υπολείμματα της κατασκευής και η σκόνη. Κατά τον εντοπισμό των σημείων λίπους, πρέπει επίσης να αφαιρεθούν. Διαφορετικά, η επικάλυψη δεν προσκολλάται καλά στην επιφάνεια. Μην ανεχτείτε τα πλημμυρισμένα δάπεδα 3d με υπερβολική υγρασία, οπότε η βάση τσιμέντου ή άμμου πρέπει να στεγνώσει για τουλάχιστον ένα μήνα. Οι επακόλουθες εργασίες κατασκευής πρέπει να πραγματοποιούνται σε στεγνό χώρο.

Ο έτοιμος σκυρόδεμα πρέπει να επεξεργαστεί με ένα αστάρι. Θα γεμίσει τους πόρους και θα διεισδύσει βαθιά στο σκυρόδεμα. Αυτό θα εξασφαλίσει την καλή προσκόλληση του διακοσμητικού στρώματος στη βάση σκυροδέματος. Το αστάρι εφαρμόζεται με μια επίπεδη βούρτσα, ρολό ή σπάτουλα. Οι εκκινητές πρέπει να εφαρμόζονται σε διάφορα στρώματα, επιτρέποντας σε κάθε ένα από αυτά να στεγνώσει σχολαστικά. Μετά από 5 ώρες μετά την εφαρμογή του εκκινητή, είναι δυνατόν να προχωρήσουμε με το σχηματισμό του στρώματος οριζοντίωσης. Για αυτό, χρησιμοποιείται ένα πολυμερές μίγμα, ιδανικό για την εφαρμογή μιας εικόνας. Εάν το πάτωμα είναι γεμάτο με φυσικά ή τεχνητά υλικά, το κύριο στρώμα θα παίξει το ρόλο του φόντου. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το χρώμα του και να το βάλετε με ποιοτικό τρόπο.

Ειδικές ενώσεις πολυμερών εφαρμόζονται απευθείας στο σκυρόδεμα. Για να γίνει αυτό, ο πολυμερής όγκος δαπέδου αναμειγνύεται με τον διαλύτη με ένα ειδικό μίξερ (απαγορεύεται αυστηρά να το αναμιγνύετε με το χέρι). Μαγειρέψτε το μείγμα σε μικρές μερίδες, καθώς θα αρχίσει να τοποθετείται μετά από 30 λεπτά. Η σύνθεση πρέπει να χύνεται στην επιφάνεια και να ισοπεδώνεται με έναν κύλινδρο ή βελόνα, απαραίτητο για την αφαίρεση φυσαλίδων αέρα. Ο πλήρης πολυμερισμός της επικάλυψης διαρκεί τουλάχιστον 24 ώρες.

Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την ομαλότητα της εφαρμογής του υποστρώματος με τη βοήθεια ενός επιπέδου κτιρίου. Χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα για να στεγνώσει τελείως ο σκελετός του πολυμερούς. Εάν το δάπεδο πρόκειται να διακοσμηθεί με μικρά αντικείμενα, δεν είναι απαραίτητο να περιμένουμε τον πλήρη πολυμερισμό του στρώματος βάσης.

Σχεδίαση εικόνας και προστατευτικής επίστρωσης

Αφού στεγνώσει η βάση του πολυμερούς, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του δαπέδου. Μπορείτε να το κάνετε με 2 τρόπους: να σχεδιάσετε με ειδικές βαφές ή να επικολλήσετε μια έτοιμη εικόνα. Η πρώτη μέθοδος θεωρείται πιο αξιόπιστη, αλλά ταυτόχρονα είναι πιο ακριβή. Ποιότητα χρώματα, ανθεκτικά στο ηλιακό φως, δεν μπορεί να είναι φθηνή. Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι το κύριο μέρος του κόστους. Εξοικονόμηση δεν αξίζει τον κόπο, επειδή η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται από την εμφάνιση του δαπέδου. Πάνω από την ζωγραφισμένη εικόνα είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ένα προστατευτικό βερνίκι. Αυτό θα προστατεύσει την εικόνα από ζημιές κατά την περαιτέρω εργασία με την επένδυση δαπέδου.

Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι να κόψετε ένα έτοιμο σχέδιο, τυπωμένο σε ένα πυκνό μέσο. Μια εικόνα υψηλής ανάλυσης θα πρέπει να εκτυπώνεται σε ματ σατέν. Αν η εικόνα είναι κατασκευασμένη σε ταινία βινυλίου, είναι κολλημένη στη βάση. Η ταινία πρέπει να είναι τέλεια ομοιόμορφη, χωρίς φυσαλίδες. Το σχεδιάγραμμα πιέζεται στη βάση και εξομαλύνεται σωστά. Αν η εικόνα εκτυπώνεται σε ένα ύφασμα, στερεώνεται με ένα λεπτό τελικό στρώμα του δαπέδου με τζελ. Η εικόνα εφαρμόζεται σε υγρή βάση.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να ρίχνετε ένα διαφανές πολυμερές στρώμα. Για να γίνει αυτό, αναμείξτε όλα τα απαραίτητα συστατικά σε ένα καθαρό δοχείο χρησιμοποιώντας ένα μίξερ κατασκευής. Πολυμερές υλικό χύνεται πάνω στην εικόνα με ένα στρώμα τουλάχιστον 3 mm. Διαφανής λύση χύνεται στο πάτωμα σε μικρές μερίδες και εξομαλύνεται από τον κανόνα. Στη συνέχεια, πρέπει να απελευθερώσετε όλο τον αέρα, κυλώντας τη σύνθεση με έναν κύλινδρο βελόνας. Το πολυμερές υλικό αρχίζει να ρυθμίζεται μετά από 40 λεπτά.

Για πρόσθετη προστασία της επικάλυψης δαπέδου από χημικές ή μηχανικές επιδράσεις και παράταση της διάρκειας ζωής της, το δάπεδο καλύπτεται με προστατευτικό βερνίκι. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλοί τύποι βερνικιών που έχουν αντι-σοκ και αντιολισθητικές ιδιότητες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 2 =