Πώς να αποκαταστήσετε ένα παλιό λουτρό; Τρόποι αποκατάστασης ενός λουτρού

Πώς να αποκαταστήσετε ένα παλιό λουτρό; Τρόποι αποκατάστασης ενός λουτρού

Πώς να αποκαταστήσετε ένα παλιό λουτρό; Τρόποι αποκατάστασης ενός λουτρούΌταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αναπόφευκτη γήρανση του αγαπημένου λουτρού, στη συνέχεια, από όλες τις επιλογές από αυτή την κατάσταση μόνο δύο: να πετάς το παλιό λουτρό άσχημο περίσσεια και να πάει για την αγορά ενός νέου, και στη συνέχεια να απολαύσετε βρίσκεται σε ένα πολυτελές αφρό στα κεριά που περιβάλλεται και μπορείτε να κάνετε "Μικρό αίμα", αποκαθιστώντας την εσωτερική επιφάνεια του λουτρού, το οποίο θα κοστίσει λιγότερο από μια αντικατάσταση και θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του.

Επωφεληθείτε από την πιο πρόσφατη έκδοση μπορεί να γίνει αισθητό, εκτιμάται πόσο θα κοστίσει η διάλυση της σκάφες, μετακινούμενοι έργο που θα το μεταφέρει στο n-ου ορόφου, η αντικατάσταση των κατεστραμμένων πλακιδίων και άλλα μικρά πράγματα που «επιπλέουν» κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης και αφαίρεσης. Είναι δίκαιο να πούμε ότι, αν υπάρχουν τέτοιες σοβαρές ζημιές, όπως τα τσιπ, μεγάλες ρωγμές, τρύπες ή παραμόρφωση, τότε να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα της ανάκαμψης ήδη, δυστυχώς, δεν είναι απαραίτητο. Επειδή με τέτοια σημάδια γήρατος, η αποκατάσταση δεν έχει νόημα πια.

Τρόποι αποκατάστασης του συστήματος των λουτρών

Ωστόσο, εάν η κατάσταση του ίδιου του λουτρού είναι καλή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους τρεις τρόπους για να το επαναφέρετε:

 • Ακρυλική επένδυση.
 • Επικάλυψη με νέο σμάλτο.
 • Μια πισίνα έγχυσης.

Και τώρα για αυτές τις μεθόδους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακρυλικό ένθετο

Πώς να αποκαταστήσετε ένα παλιό λουτρό; Τρόποι αποκατάστασης ενός λουτρού

Αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος και ευκολότερος τρόπος για την επίλυση του προβλήματος. Αρκεί να αγοράσετε ένα πλαστικό μπανιέρα-ένθετο, το οποίο εισάγεται μέσα στο παλιό. Αυτό παράγει ένα νικηφόρο συνδυασμό πλαστικού και, για παράδειγμα, χυτοσίδηρο. Η λεπτή επένδυση έχει πάχος τοιχώματος περίπου 4 mm. Επομένως, αυτό δεν επηρεάζει τον όγκο πάρα πολύ.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το πλαστικό δεν σκουριάζει, δεν οξειδώνει. Δεν απαιτεί επικάλυψη σμάλτου. Το μπανιέρα από χυτοσίδηρο έχει ανθεκτική ισχύ, η οποία είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Σε αντίθεση με τα πλαστικά μοντέλα, είναι σταθερό, έχει τη δυνατότητα συσσώρευσης θερμότητας. Και ένα μικρό κενό αέρα μεταξύ της επένδυσης και της μητρικής βάσης σας επιτρέπει να κρατάτε τη θερμότητα του νερού μακρύτερη. Αν, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ανάμεσά τους ήταν ένα υλικό πληρώσεως, είναι δυνατόν να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα και πώς να εισάγετε την ανάληψη και την εμφάνιση των ρωγμών σε αυτό, τα οποία μειώνουν «ζωή» περίοδος της μέχρι 2-3 ετών.

Επικάλυψη με νέο σμάλτο

Πώς να αποκαταστήσετε ένα παλιό λουτρό; Τρόποι αποκατάστασης ενός λουτρού

Ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους για να επιστρέψετε το προηγούμενο ακτινοβόλο βλέμμα στο λουτρό είναι να καλύψετε την εσωτερική του επιφάνεια με νέο σμάλτο. Ωστόσο, θα πρέπει να ειπωθεί αμέσως ότι δεν είναι κάθε σμάλτο κατάλληλο για αυτούς τους σκοπούς. Επιπλέον, για να μπορεί το "σωστό" σμάλτο να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει κανείς να τηρεί την τεχνολογία της εφαρμογής του. Διαφορετικά, η επίστρωση θα απολεπιστεί απλά και θα είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε τα πάντα από την αρχή.

Σχεδόν κάθε αγορά κτιρίων διαθέτει μια πλούσια επιλογή τόσο των ξένων όσο και των εγχώριων προϊόντων. Τα σμάλτα παράγονται με τη μορφή αερολυμάτων και παραδοσιακά σε κονσέρβες. Κατά την επιλογή αξίζει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι τα αεροζόλ στη σύνθεσή τους περιέχουν ένα μεγάλο ποσοστό του διαλύτη. Αυτό ελαττώνει κάπως τη διάρκεια ζωής της τελικής επικάλυψης. Φυσικά, μικρά ελαττώματα μπορούν να εξαλειφθούν, αλλά για μια μεγάλη αποκατάσταση δεν είναι κατάλληλα.

Κάθε κατασκευαστής στη συσκευασία εκτυπώνει μια οδηγία σύμφωνα με την οποία είναι δυνατή η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης. Παρ 'όλα αυτά, όπως και σε κάθε επιχείρηση, υπάρχουν αποχρώσεις.

 • Τα σμάλτα αυτοκινήτων δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.
 • Alkyd, και μαζί με αυτά το πετρέλαιο και τα νιτροχρώματα δεν είναι κατάλληλα σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και μεγάλες αιφνίδιες αλλαγές θερμοκρασίας.
 • Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών είναι σε θέση να αντέξει τις δοκιμές ισχυρής αντοχής. Είναι με τιμή να αντέχει φορτία και είναι κατάλληλο για έργα αποκατάστασης.

Ακολουθία εργασίας

Έτσι, αγοράσατε τη συσκευασία σμάλτου. Έχει ήδη οδηγίες χρήσης. Παρ 'όλα αυτά, δίνουμε την τυπική σειρά έργων.

 1. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αφαιρέσετε το σιφόνι. Όλα τα ανοίγματα πρέπει να αποσυνδεθούν από τις επικοινωνίες.
 2. Βάζουμε στην επιφάνεια της σκόνης καθαρισμού του μπάνιου. Προσοχή παρακαλώ! Δεν πρέπει να περιέχει χλώριο. Και αφαιρέστε το λειαντικό που συνδέεται με το τρυπάνι, όλο το εργοστασιακό σμάλτο στις ζημιές. Η υπόλοιπη επιφάνεια είναι ξεφλουδισμένη σε ματ κατάσταση. Ταυτόχρονα, η ποιότητα του καθαρισμού εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής της νέας επίστρωσης.
 3. Ξεπλύνετε σχολαστικά την υπόλοιπη επίστρωση. Γεμίζουμε το ήδη καθαρισμένο μπάνιο με ζεστό νερό και περιμένουμε 10 λεπτά. Μετά από αυτό, το νερό συγχωνεύεται και το λουτρό πρέπει να στεγνώσει καλά.
 4. Αν, ωστόσο, εμφανίζονται τα απομεινάρια της σκουριάς ή σε περιοχές με υψηλή στιλπνότητα, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3. Ως αποτέλεσμα των κόπων μας θα πρέπει να στεγνώσει, ματ και λεία επιφάνεια.
 5. Τα βαθιά κομμάτια μπορούν να αποκατασταθούν με εποξειδικές ρητίνες.
 6. Στη συνέχεια, η επιφάνεια πρέπει να προετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, τα αεροζόλ εφαρμόζονται εύκολα και χωρίς προβλήματα. Το μίγμα δύο συστατικών πρέπει να βρίσκεται χωρίς φυσαλίδες, διότι στη θέση τους, αν δεν αφαιρεθεί, η επικάλυψη στη συνέχεια αποκολλάται. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε το σμάλτο με ένα ρολό, δεδομένου ότι σωρός από βούρτσες μπορεί να καταστρέψει όλα τα έργα. Επιπλέον, ο κύλινδρος εφαρμόζει πιο ομοιόμορφα χρώμα. Προκειμένου το σμάλτο να παραμείνει στους τοίχους για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να το τρίβει κυριολεκτικά.
 7. Ξήρανση ξανά.
 8. Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις επίστρωσης, αφήνοντας το καθένα να στεγνώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά.
 9. Μετά από 24 ώρες, η επίστρωση γίνεται σκληρή και το μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία εβδομάδα και συνιστάται να εξασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι περίπου 20 ° C. Ναι. Ένα ακόμη πράγμα. Μην αφήνετε αντικείμενα ή υγρά να εισέρχονται στο λουτρό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 10. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο, με μια απαλή λάμψη και ένα beckoning λευκό μπανιέρα.

Λουτρό πλήρωσης

Πώς να αποκαταστήσετε ένα παλιό λουτρό; Τρόποι αποκατάστασης ενός λουτρού

τεχνολογία πληρωτικό λουτρό είναι αρκετά νέα και είναι μια διαδικασία κατά την οποία το υγρό εφαρμόζεται στην επιφάνεια του σοκ-ανθεκτικό πλαστικό, έχοντας στον πυρήνα χύτευσης ακρυλικού της με προσθήκη του κεραμικού σκληρυντή. Η προετοιμασία της επιφάνειας γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως για την εφαρμογή σμάλτου.

Για να επαναφέρετε ένα πρότυπο λουτρό, πρέπει να αγοράσετε 4 κιλά από ειδικό υγρό πλαστικό. Γίνεται ελαφρά έκπλυση στο λουτρό, εξαλείφοντας λεκέδες και πιθανά ελαττώματα με σπάτουλα. Το πάχος του στρώματος μπορεί να κυμαίνεται από 6 mm στα τοιχώματα του λουτρού έως 10 mm στον πυθμένα του.

Μετά από 24 ώρες, το πλαστικό στερεοποιείται σε θερμοκρασία δωματίου.

Αυτό είναι όλο. Το πλαστικό έχει γυαλιστερή γυαλάδα, είναι ανθεκτικό σε διάφορες βλάβες και δεν προσφέρεται σε βακτήρια. Ασφαλές για την υγεία και όχι ολισθηρό.

Συμπέρασμα: Ποιος τρόπος για να αποκαταστήσετε το μπάνιο είναι καλύτερο;

Κάθε επιλογή έχει τα υπέρ και τα κατά. Από τη μία πλευρά, η ευκολία εγκατάστασης και η σχετικά χαμηλή τιμή των χαλαρών φύλλων. Αλλά έχουν μια μικρή διάρκεια ζωής. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αντικαταστήσετε το σμάλτο. Αυτό είναι πιο έντονο για εργασία, ενώ πρέπει να είστε έτοιμοι για μια εβδομάδα να ξεχάσετε να κολυμπήσετε. Αλλά μπορείτε να κάνετε, όπως λένε, "λίγο αίμα" οικονομικά. Το σωστά χρωματισμένο μπάνιο μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Ωστόσο, η αμέλεια στο προπαρασκευαστικό στάδιο μπορεί να αναιρέσει όλες τις προσπάθειες. Η έκδοση με πλαστικό χύμα είναι εντυπωσιακή. Ταυτόχρονα, είναι γνωστό από καιρό ότι όλα καλά είναι χρήσιμα.

Εναπόκειται σε σας να αποφασίσετε πώς να χειριστείτε το παλιό μπάνιο. Σε κάθε περίπτωση, το μπάνιο σας θα λάμψει με νέα γυαλάδα και θα σας καλέσει να απολαύσετε τη ζεστασιά της αγκαλιάς σας.

Αποκαταστήστε τον εαυτό σας. Βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

26 + = 33