Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Επισκευές στο διαμέρισμα ή το σπίτι κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πώς να στόκος πριν από τη βαφή της οροφής, επειδή αυτός ο τύπος διακοσμητικό επίχρισμα αν και είναι ένα πολύ βολικό και όμορφο, έχει επίσης ένα μειονέκτημα, δηλαδή, δεν κρύβει τις υπάρχουσες ατέλειες. Ακόμη και ταπετσαρία μπορεί να καλύψει σε μεγάλο βαθμό ανωμαλίες ή τραχύτητα, αλλά όταν ζωγραφίζει ανεπαρκώς καλυμμένο ανώτατο όριο κάθε παρατυπία θα είναι αισθητή πολύ έντονα.

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Πριν από τη βαφή της οροφής, πρέπει να ισοπεδωθεί με στόκος.

Πώς να προετοιμάσει σωστά το ανώτατο όριο για το shpaklevke;

Η προκαταρκτική προετοιμασία της οροφής για το στόκο περιλαμβάνει ένα σύνολο μέτρων. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να επιθεωρηθεί προσεκτικά το ανώτατο όριο και να καθοριστεί αν αξίζει να αφαιρέσετε το παλιό shpaklevku. Εάν ο σοβάς είναι παλιά και ραγισμένα και ξεφλουδιστεί μακριά σε μέρη, είναι απαραίτητο να λάβει τα απαραίτητα, όπως η εφαρμογή του νέου στρώματος θα οδηγήσει στο γεγονός ότι πολύ γρήγορα θα υπάρξουν ρωγμές και άλλες ατέλειες.

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Πριν ξεκινήσετε το στόκο από την οροφή, πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό φινίρισμα, χρησιμοποιώντας νερό, ένα μαχαίρι και μια σπάτουλα.

Επιπλέον, εάν υπάρχει παλιά διακοσμητική στρώση στην οροφή, πρέπει να αφαιρεθεί εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από το τι είναι: βαφή, ασβέστη ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Πιο πρόσφατα, το χρώμα εφαρμόστηκε μόνο στην ταπετσαρία, οπότε αφαιρέστε το θα είναι τόσο απλό όσο η συνηθισμένη ταπετσαρία. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τίγρη ταπετσαρία, δηλαδή συσκευή με πολλές αιχμές, μπορείτε να κάνετε γρήγορα στην ταπετσαρία και το χρώμα πολλές τρύπες, μέσω των οποίων το νερό διαρρέει γρήγορα στην κόλλα, που επιτρέπει την αποκόλληση του ταπετσαρία με χρώμα. Αν η βαφή εφαρμοζόταν απευθείας στο ανώτατο όριο, τότε το θέμα γίνεται κάπως πιο περίπλοκο, καθώς θα πρέπει να δουλέψει με μια σπάτουλα.

Με ασβέστιο, όλα είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού πρέπει να ξεπλυθούν. Κατά τη διεξαγωγή της διαδικασίας έκπλυσης, πρέπει να τραβήξετε έναν κύλινδρο σε μια μακριά λαβή και να μαλακώσετε προσεκτικά την οροφή με ζεστό νερό. Για να είναι βρεγμένο, είναι απαραίτητο να είναι πολύ άφθονο, ότι όλο το στρώμα ασβεστίου έχει εμποτιστεί καλά. Στη συνέχεια, πρέπει να αφήσετε την οροφή για να απολαύσετε περίπου 15-20 λεπτά, μετά από την οποία μπορείτε να αφαιρέσετε το ασβέστη χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη φαρδιά σπάτουλα. Αφού καταλήξει η λεύκανση, η οροφή ξεπλένεται αρκετές φορές με καθαρό ζεστό νερό χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα του διακοσμητικού υλικού.

Το παλιό στόκο, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις ραφές των πλακών, είναι καλύτερο να αφαιρεθεί, αφού σε αυτές τις περιοχές, κατά κανόνα, στο μέλλον, μπορεί να εμφανιστεί ο μεγαλύτερος αριθμός ελαττωμάτων. Ενώ η οροφή στεγνώνει μετά την αφαίρεση της διακοσμητικής επίστρωσης και του παλαιού στόκου, πρέπει να φροντίσετε τα απαραίτητα εργαλεία που θα είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • υψηλής χωρητικότητας?
 • σπάτουλα - 100 mm.
 • σπάτουλα - 250 mm.
 • σπάτουλα - 450 mm.
 • οικοδομικό μίξερ;
 • ένα τραπέζι ικανό να αντέξει το βάρος του ατόμου.
 • ρολό χρωμάτων;
 • δεξαμενή εκκίνησης ·
 • αναπνευστήρα;
 • προστατευτικά γυαλιά?
 • πλέγμα νάυλον με κύτταρα 2x2 mm.
 • αδιάβροχο λεπτόκοκκο γυαλόχαρτο.

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Εργαλεία για την επένδυση της οροφής: σπάτουλα, μίξερ, βούρτσα, ρολό, nazhdachka, συνήθως, ένα κουβά για την ανάδευση του μείγματος.

Μετά την προετοιμασία όλων των εργαλείων, πρέπει να φροντίσετε να αγοράσετε τόσο το αρχικό όσο και το τελειωτικό τσιμέντο, καθώς και το αστάρι. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες αυτών των υλικών από διάφορους κατασκευαστές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την πιο αποδεκτή επιλογή αφού λάβετε συμβουλές από τον πωλητή των υλικών.

Μετά το στέγνωμα της οροφής και την προετοιμασία όλων των εργαλείων που απαιτούνται για την εργασία, μπορείτε να προχωρήσετε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της επιφανειακής εφαρμογής στόκου. Σε αυτό το στάδιο διεξάγεται η προετοιμασία της καθαρισμένης επιφάνειας οροφής. Το βασικό μέταλλο είναι πολύ σημαντικό, καθώς δεν αποτρέπει μόνο την εμφάνιση μούχλας και μύκητα, αλλά επίσης προάγει την καλή πρόσφυση του στόκου στην επιφάνεια. Το αστάρι εφαρμόζεται καλύτερα σε διάφορα στρώματα. Αφού στεγνώσει το αστάρι, σταθεροποιείται ένα πλέγμα καπρών, το οποίο θα προστατεύει περαιτέρω το υλικό πλήρωσης από παραμόρφωση και ρωγμές.

Πώς να εφαρμόσετε ένα πληρωτικό εκκίνησης για τη βαφή της οροφής;

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Η τεχνική του στόκου.

Αφού εκτελέσετε όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε το αρχικό στόκο και να το εφαρμόσετε. Ξεκινήστε shpaklevku πωλούν σε ξηρή μορφή, οπότε πρώτα απ 'όλα πρέπει να προετοιμάσετε σωστά το μείγμα. Στη συσκευασία του υλικού υπάρχει πάντα μια σαφής οδηγία, σε ποιες αναλογίες είναι απαραίτητο να αναμειχθεί το ξηρό μείγμα με νερό. Για ανάμιξη, χρησιμοποιήστε ένα ευρύ δοχείο και ένα μίξερ κατασκευής. Τελειώστε shpaklevka αρχή της συνέπειας της θα πρέπει να μοιάζει με πολύ παχιά ξινή κρέμα. Αφού το αρχικό στόκο είναι έτοιμο, πρέπει να πάρετε τη στενότερη σπάτουλα και να επισκευάσετε προσεκτικά όλες τις μικρές ρωγμές και ελαττώματα που βρίσκονται στην οροφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στο κύριο μέρος της εργασίας.

Χρησιμοποιώντας μια μικρή σπάτουλα, πρέπει να συλλέξετε μια μικρή ποσότητα υλικού από το δοχείο με στόκο και να το εφαρμόσετε ομοιόμορφα στη μεγαλύτερη σπάτουλα που είναι διαθέσιμη στο κιτ. Η τοποθέτηση της οροφής κάτω από τη ζωγραφική πραγματοποιείται με μια μεγάλη σπάτουλα. Το πάχος του πρώτου στρώματος του αρχικού στόκου δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1 cm. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, πρέπει να προσπαθήσετε να μην αφήσετε ίχνη της σπάτουλας, αλλά ταυτόχρονα να εφαρμόσετε το στρώμα με όσο το δυνατόν πιο λεπτό και λεπτό τρόπο.

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Κατεύθυνση εφαρμογής της τελικής επίστρωσης του στόκου στην οροφή.

Για να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα, κρατήστε τη σπάτουλα σε γωνία 45 μοιρών και μην την πιέζετε πολύ σκληρά από την επιφάνεια. Μετά την εφαρμογή του πρώτου στρώματος, εφαρμόστε το 2ο στρώμα του πλέγματος καπρο. Το πλέγμα μεταφέρεται κυριολεκτικά στο υπάρχον στρώμα στόκου. Στην κορυφή του πλέγματος, εφαρμόζεται ένα άλλο στρώμα στόκου 1-2 mm.

Στη συνέχεια, πρέπει να δώσετε το αρχικό στρώμα εντελώς στεγνό, το οποίο θα διαρκέσει τουλάχιστον 8 ώρες. Μετά από αυτό, πρέπει να εφαρμοστεί ένα δεύτερο στρώμα αρχικού στόκου, το πάχος του οποίου δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1 εκ. Το αρχικό στόκος πρέπει να είναι εντελώς στεγνό, το οποίο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 24 ώρες. Μετά από αυτό, θα πρέπει να επιθεωρήσετε προσεκτικά την οροφή και να εξαλείψετε όλες τις ραβδώσεις, τις ανωμαλίες και τους σβώλους που μπορείτε να δείτε με το χαρτί αλέσεως. Όταν εφαρμόζετε όλα τα στρώματα του αρχικού στόκου, είναι απαραίτητο να χειρίζεστε προσεκτικά τις περιοχές που γειτνιάζουν με το τοίχο και τις γωνίες, καθώς είναι οι πιο προβληματικές.

Πώς να εφαρμόσετε το τελειωτικό υλικό πλήρωσης για ζωγραφική;

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Μετά την ξήρανση του στόκου, η οροφή πρέπει να λειανθεί.

Η τελική οροφή στόκου για ζωγραφική είναι απολύτως απαραίτητη. Εφαρμόζεται πάνω από το αρχικό στρώμα σε ένα πιο λεπτό στρώμα και η τεχνική εναπόθεσης είναι σημαντικά διαφορετική. Για να σχηματίσετε το τελικό στρώμα στόκου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια σπάτουλα πλάτους 250 mm. Πρώτον, είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις οδηγίες, να ετοιμάσετε ένα κονίαμα στόκος, το οποίο επίσης θα πρέπει να ομοιάζει με μια πολύ παχιά ξινή κρέμα.

Αν υποτεθεί ομαλή ζωγραφική του ανώτατου ορίου, είναι καλύτερα να αγοράσετε έτοιμα ακρυλικό φινίρισμα γύψο, το οποίο ήδη πωλείται σε αραιωμένη μορφή και δεν περιέχει σβώλους και άλλα στοιχεία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια υψηλότερη ποιότητα φινιρίσματος. Το στρώμα του φινιριστικού στόκου πρέπει να είναι 1-2 mm, οπότε κατά την εφαρμογή του υλικού, είναι απαραίτητο να πιέσετε καλά τη σπάτουλα στην οροφή.

Κρατήστε τη σπάτουλα σε γωνία 70-90 μοίρες. Όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία, τόσο μικρότερη είναι η στρώση που θα εφαρμοστεί στην οροφή. Όλη η περίσσεια του μίγματος πρέπει να απομακρύνεται προσεκτικά με μια μικρή σπάτουλα. Μετά την εφαρμογή του πρώτου στρώματος του τελικού στόκου, είναι απαραίτητο να σχηματιστεί το ίδιο λεπτό 2ο στρώμα που επικαλύπτει το 1ο.

Επιφανειακή λείανση και προετοιμασία για ζωγραφική

Πώς να στόκος το ανώτατο όριο για τη ζωγραφική;

Χαρακτηριστικά των λύσεων στόκος.

Το τελείωμα για την οροφή για τη ζωγραφική ολοκληρώνει την άλεση. Κατά τη διενέργεια γυάλισμα φροντίστε να φοράτε μάσκα για τη σκόνη και την προστασία των ματιών, όπως η διαδικασία της επιφανειακής επεξεργασίας αναπόφευκτα συνοδεύεται από την εμφάνιση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης, η οποία μπορεί να εισέλθει στους πνεύμονες και τους βλεννογόνους των ματιών, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα υγείας.

Grind δάπεδο για την οροφή για τη ζωγραφική είναι καλύτερο το πρωί ή όταν τα παράθυρα είναι κουρτίνα. Για φωτισμό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα φακό, η ακτίνα του οποίου κατευθύνεται προς την οροφή. Στην περίπτωση αυτή, όλα τα υπάρχοντα ελαττώματα και παρατυπίες θα είναι σαφώς ορατά, γεγονός που θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία εργασίας. Για λείανση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λεπτόκοκκο γυαλόχαρτο, που είναι τοποθετημένο σε ξύλινη λαβή. Συχνά χρησιμοποιείται ως χειρολαβή είναι ένα συνηθισμένο μικρό ξύλινο μπλοκ, το οποίο είναι βολικό να κρατήσει.

Η διαδικασία λείανσης πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και αργά, αφού αν παραμείνουν ακόμη και μικρά ελαττώματα, θα είναι ορατά μετά το βάψιμο της οροφής.

Εάν ένα άτομο δεν έχει αρκετή εμπειρία να κάνει τέτοια εργασία, είναι καλύτερο, μετά την άλεση ολόκληρης της οροφής θα εκτελεστεί, περιμένετε έως ότου η σκόνη εγκατασταθεί και έπειτα ελέγξτε την επιφάνεια χρησιμοποιώντας μια κατευθυντική δέσμη φωτός. Αφού εκτελεστεί η άλεση, η επιφάνεια της οροφής πρέπει να προετοιμαστεί ξανά. Ο βασικός σκελετός σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας της οροφής για βαφή μπορεί να εφαρμοστεί με συμβατικό κύλινδρο βαφής, ενώ οι δυσπρόσιτοι χώροι πρέπει να βαφτούν με κανονική βούρτσα.

Είναι καλύτερο να παίρνετε κυλίνδρους με ένα βελούδινο μικρό σωρό, καθώς αυτό εγγυάται ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εφαρμόστε το αστάρι σε διάφορα στρώματα, αλλά έτσι ώστε το 2ο να είναι κάθετο προς το 1ο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης δεν πρέπει να παραμείνει στην επιφάνεια της οροφής πλεονάζον υγρό. Περίπου μια ημέρα μετά την εφαρμογή του αστάρι, μπορείτε να αρχίσετε να ζωγραφίζετε το ανώτατο όριο.