Πώς να σχεδιάσετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο

Πώς να σχεδιάσετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο

Φυσικά, μετά τη μετακίνηση σε ένα νέο σπίτι, όλοι θέλουν να το κάνουν όχι μόνο βολικό και πρακτικό, αλλά και να προσθέσουν ένα άγγιγμα της πρωτοτυπίας στο οικείο εσωτερικό. Πρόσφατα, η τάση προς την τοιχογραφία έχει γίνει ιδιαίτερα σημαντική. Η εικόνα στον τοίχο ταιριάζει σε κάθε απολύτως εσωτερικό χώρο, καθιστώντας την μοναδική και μοναδική. Μπαίνοντας στο δωμάτιο με τέτοια γραφικά τείχη, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να κάνουν μια πρώτη εντύπωση από τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος και οι ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα ακούσουν συχνά φιλοφρονήσεις για τη δημιουργικότητά τους και την άψογη γεύση τους.

Πώς να σχεδιάσετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο

Ανθισμένο κεράσι άνθος - για πάντα

Αλλά δεν μπορεί κανείς να αντέξει οικονομικά να προσλάβει έναν επαγγελματία διακοσμητή που θα κάνει στους τοίχους σας ένα λεπτομερές και καλά εντοπισμένο αριστούργημα. Για να συμμετάσχουν σε αυτή την αυτο-ίδιο να μην τον ώμο του καθενός, και υποτίμησαν καλλιτεχνικά ταλέντα τους, μπορείτε να, στην καλύτερη περίπτωση, να πάρει δύσβατο, αλλά ανεκτή, εικόνα, και στη χειρότερη περίπτωση - θα πρέπει να σκίτσο ή να ξεπλύνετε τα αποτελέσματα των καλλιτεχνικών προσπαθειών τους.

Επομένως, εάν κρατήσατε τελευταία ένα μολύβι και μια βούρτσα στα χέρια σας, όταν ήσασταν ακόμα στο σχολείο, είναι καλύτερα να προσπαθήσετε αρχικά να σχεδιάσετε το σχέδιο σε αρκετά μεγάλη μορφή. Σχεδιάζοντας μια μελλοντική εικόνα στο χαρτί, μπορείτε να αξιολογείτε με αξιοπρέπεια τις δυνατότητές τους. Καλύτερα, δείξτε την εικόνα σε συγγενείς ή φίλους για να μάθετε τη γνώμη τους.

Θυμηθείτε! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν οι συγγενείς ή συγγενείς σας ζουν μαζί σας. Δεν μπορείτε να έχετε ένα δωμάτιο που έχει γυρίσει από το εύκολο χέρι σας σε έναν ανθισμένο κήπο, έφερε διαφωνία στις οικογενειακές σχέσεις και έκανε τους συγγενείς σας νευρικό.

Σημαντικά σημεία όταν σχεδιάζετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο

Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία για ένα δωμάτιο, θα πρέπει να εξετάσετε:

  • Το μέγεθος του δωματίου.
  • Ο άμεσος σκοπός του.
  • Ενδιαφέροντα και ενθουσιασμός των ενοικιαστών.
  • Καλλιτεχνικά ταλέντα του συγγραφέα του σχεδίου.
  • Το ποσό χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη δημιουργία μιας εικόνας.

Με βάση τους παραπάνω παράγοντες, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η εικόνα στον τοίχο πρέπει να είναι αρκετά απλή και όχι αδέξια. Επιπλέον, αποθαρρύνεται ιδιαίτερα να κάνει μεγάλα σχέδια σε ολόκληρο το τείχος σε μικρά δωμάτια. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να επιλέξετε να ζωγραφίσετε ένα μέρος του τοίχου ή μιας γωνίας. Φυσικά, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα δωμάτιο στο σπίτι, όπου τα σχέδια στους τοίχους θα ήταν εκτός χώρου.

Πώς να σχεδιάσετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο

Η ψευδαίσθηση ενός δέντρου γεμάτου φυσικότητα

Όσο για την κρεβατοκάμαρα ή το παιδικό - εδώ θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί με την κατάρτιση στους τοίχους του φωτεινό και εντυπωσιακό εικόνες, δεδομένου ότι ο κύριος σκοπός αυτών των δωματίων είναι διακοπές, ένα πολύχρωμο πλούσια γραφικά μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από την χαλάρωση των ενηλίκων και των παιδιών να διαταράξει τον ύπνο.

Αν ακόμα αποφάσισε να απεικονίσει στους τοίχους αυτών των δωματίων, οποιεσδήποτε ζωγραφιές, είναι καλύτερο να τις τοποθετήσετε στο κεφάλι του κρεβατιού. Όσο για το είδος του σχεδίου και το περιεχόμενό του - όλα εδώ θα εξαρτηθούν από τις μεμονωμένες επιθυμίες του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Όμως, ότι στο σπίτι όλα τα εσωτερικά θέματα θα μπορούσαν να συνδυαστούν αρμονικά με ένα σχέδιο, είναι απαραίτητο να ιδρώνει σωστά. Η καθολικότητα της τοιχογραφίας θα πρέπει να αιτιολογείται από πρακτικούς λόγους. Μετά από όλα, θα συμφωνήσετε, είναι αρκετά ανόητο να επιλέξετε έπιπλα και αξεσουάρ κάτω από το αριστούργημα ζωγραφισμένο από εσάς, και όχι το αντίστροφο.

Ένα από τα πιο καθολικά σχέδια απερίσκεπτα θεωρούσε ένα δέντρο ή τα στοιχεία του. Το γεγονός είναι ότι αυτό το σχέδιο μπορεί να εκτελεστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ, και, ανάλογα με το δωμάτιο όπου θα απεικονιστεί, προσθέστε διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Επιπλέον, η εικόνα ενός δέντρου μπορεί εύκολα να διακοσμηθεί με όλα τα είδη τρισδιάστατων αξεσουάρ. Στα κλαδιά ενός δέντρου είναι εύκολο να κανονίσετε γάντζους για ρούχα, κάνοντας μια κρεμάστρα, πλαίσια για φωτογραφίες ή οποιαδήποτε άλλα μικρά αντικείμενα.

Πώς να σχεδιάσετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο

Το δέντρο μπορεί να διακοσμηθεί με ευχάριστα μικρά κομμάτια

Θυμηθείτε ότι τα κλαδιά δέντρων γίνονται καλύτερα ασύμμετρα, αυτό θα απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία της σχεδίασης και θα κάνει την εικόνα πιο ζωντανή και φυσική.

Πώς να σχεδιάσετε ένα δέντρο σε έναν τοίχο και ποια υλικά να χρησιμοποιήσετε

Όταν αποφασίσατε τελικά σε ένα σχέδιο, μπορείτε να αρχίσετε να μεταφράζετε την ιδέα σας στην πραγματικότητα. Αυτό γίνεται καλύτερα σε διάφορα στάδια:

  1. Προπαρασκευαστική. Επιλέξτε ένα μέρος στον τοίχο και αξιολογήστε προσεκτικά την επιφάνεια. Αν τοίχους δεν έχουν σημαντικές ελλείψεις - μπορείτε να προχωρήσετε αμέσως στο κύκλωμα εφαρμογής, και αν ο τοίχος είναι σημαντικές ανωμαλίες ή ατέλειες και παλιό χρώμα αποκρούσεις, στη συνέχεια τοποθετήστε κάτω από την εικόνα του μέλλοντος, είναι απαραίτητο να ευθυγραμμιστούν και καθαρό.
  2. Δημιουργήστε ένα σκίτσο. Όταν ολοκληρωθεί η προπαρασκευαστική εργασία, τραβήξτε ένα απλό μολύβι και τραβήξτε τα περιγράμματα του μελλοντικού σχεδίου με λεπτές, μόλις εμφανείς γραμμές. Αν δεν έχετε ειδικά καλλιτεχνικά ταλέντα, δείξτε την εφευρετικότητα και χρησιμοποιήστε έναν προβολέα. Σε αυτή την περίπτωση, απλά θα χρειαστεί να περιγράψετε την προβαλλόμενη εικόνα στον τοίχο.
  3. Χρωματισμός. Στη διαδικασία της ζωγραφικής της εικόνας, χρησιμοποιήστε βούρτσες διαφορετικού πάχους. Αρχικά εφαρμόστε το χρώμα με μια μεγάλη βούρτσα στα μεγαλύτερα μονόχρωμα στοιχεία (κορμό, χοντρά κλαδιά). Στη συνέχεια, τραβήξτε τα λεπτά κλαδιά με μια μικρότερη βούρτσα. Όταν εφαρμόζονται τα βασικά χρώματα, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια στην τοποθέτηση των τόνων και στην προσθήκη μικρών λεπτομερειών. Τα φύλλα, τα λουλούδια και τα λεπτά κλαδιά μπορούν να απεικονιστούν με ένα στένσιλ. Κοιτάξτε καλά στο δέντρο και στους διάφορους κατοίκους του δάσους.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο για έμπνευση:

Έτσι, τώρα ξέρετε πώς να σχεδιάσετε σωστά ένα δέντρο στον τοίχο ενός δωματίου σε ένα διαμέρισμα! Σας ευχόμαστε μια επιτυχημένη επισκευή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

28 − = 23