Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

Οι ρωμαϊκές κουρτίνες για δύο χιλιετίες παραμένουν μία από τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές κουρτινών παραθύρων. Είναι σύντομη και απλή, αλλά ταυτόχρονα κομψή - τέτοια προϊόντα θα ταιριάζουν στο εσωτερικό κάθε δωματίου, από την κουζίνα μέχρι το γραφείο.

Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

Ρωμικοί τυφλοί

 • Έτοιμες κουρτίνες
 • Atelier για την κατασκευή ρωμαϊκών κουρτινών
 • Συστάσεις για τη φροντίδα του διακοσμητικού υφάσματος
 • Αν ψάχνετε για ένα αποδεδειγμένα κατάστημα Ρωμαϊκή περσίδες - την προσοχή των Leroy Merlin, ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων για το σπίτι, στην περιοχή της οποίας παρουσιάζονται τα τελικά Ρωμαϊκή περσίδες και υφαντικές ύλες για την προσαρμογή τους, που μπορεί να γίνει στο κατάστημα στούντιο με την παραγγελία του πελάτη.

  Ρωμαϊκές κουρτίνες από την Leroy Merlin

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Η πώληση της ρωμαϊκής κουρτίνες αποθήκευσης Leroy Merlin έχει ασχοληθεί από την εμφάνισή της στη ρωσική αγορά. Που ειδικεύεται σε προϊόντα για το σχεδιασμό των παραθύρων είναι μια έμφαση στις δραστηριότητες της εταιρείας - στα ράφια των καταστημάτων Leroy παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες επιλογές για την Ρωμαϊκή κουρτίνες στο εύρος τιμών σας, ακόμα και σε low-end μοντέλα μπορούν να βρεθούν ύφασμα που μπορεί να γίνει μια πραγματική διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου.

  Αφού αγοράσατε ρωμαϊκές κουρτίνες στο Leroy Merlin, έχετε ένα ποιοτικό προϊόν με πολλά πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με τους συνήθεις τύπους διακόσμησης παραθύρων:

  • Οι ρωμαϊκές κουρτίνες είναι καθολικές - είναι εξίσου ενδεδειγμένες να δούμε τόσο τις κουζίνες όσο και τα μπαλκόνια, καθώς και στα παράθυρα των καθιστικών και των υπνοδωματίων. Τα προϊόντα αυτά παρουσιάζονται σε ένα ευρύ διαστάσεων δίκτυο - το πλάτος τους κυμαίνεται από 25 έως 200 εκατοστά, και το μήκος μπορεί να φτάσει έως και 350 εκατοστά μεγάλο μέγεθος Ρωμαϊκή περσίδες σας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούν όχι μόνο ως διακοσμητικά παραθύρων, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης ως παραπέτασμα για το άνοιγμα στον τοίχο. , για τον περιορισμό των θέσεων για ντουλάπια ή αποθήκες.

   Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  • Οι ρωμαϊκές περσίδες στα παράθυρα έχουν διάφορους τρόπους στερέωσης, είναι εγκατεστημένοι στο φύλλο του παραθύρου, μέσα στο άνοιγμα, στον τοίχο πάνω από το άνοιγμα ή στην οροφή. Ωστόσο, η ίδια η εγκατάσταση δεν απαιτεί σημαντική προσπάθεια - χρειάζεται μόνο να στερεώσετε δύο βραχίονες στον τοίχο και να εισάγετε ένα πλαίσιο μέσα τους. Υπάρχουν επίσης προϊόντα με στερέωση στα υαλοστάσια του παραθύρου, είναι ντυμένα στο φύλλο με άγκιστρα-γάντζους.
  • Οι ρωμαϊκές περσίδες στα πλαστικά παράθυρα είναι πρακτικές και λειτουργικές - με το κύριο καθήκον τους, να εξασθενίζουν το δωμάτιο, αντιμετωπίζουν τέλεια. Λόγω της χρήσης για ράψιμο κουρτίνες μοντέρνα υφάσματα όπως το black-out, μπορείτε να παραλάβετε την κουρτίνα στο τέλος της οποίας ο χώρος θα είναι σκοτεινό στη μέση του μέρα μεσημέρι, όπως εάν το ναυπηγείο μεσάνυχτα?
  • Τα προϊόντα αυτά είναι εύκολο να καθαριστούν - χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του υφάσματος και την απουσία άκαμπτων στοιχείων στο σχέδιο κουρτίνας, τα ρούχα σε ρωμαϊκό στιλ μπορούν να πλυθούν σε ένα πλυντήριο ρούχων.

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Το τελευταίο του είδους του, αλλά ένα από τα πρώτα οφέλη της σημασίας της - επαρκή κόστους, λόγω του γεγονότος ότι η προσαρμογή των ιστών ιστού είναι πολύ μικρότερη από ό, τι για την παραγωγή του κλασικού κάθετες κουρτίνες και κουρτίνες, Ρωμαϊκή τιμή τυφλοί δεν χτύπησε πάρα πολύ ακριβό.

  Το αρχικό κόστος των ρωμαϊκών κουρτινών είναι 350 ρούβλια, το οποίο είναι ακόμη μικρότερο από το κόστος των συμβατικών πλαστικών περσίδων.

  Υφάσματα για περαιτέρω ραπτική

  Υφάσματα για κουρτίνες στο Leroy Merlin παρουσιάζονται στο ευρύτερο φάσμα. Το κατάστημα, ως επί το πλείστον, ειδικεύεται στην πώληση φυσικών υφασμάτων - καμπρικό, ζακάρ, οργανζά, βαμβάκι, λινά και ταφτά. Μεταξύ των συνθετικών υφασμάτων, η κύρια έμφαση δίνεται στα υφάσματα πολυεστέρα, τα οποία στον κατάλογο της εταιρείας είναι περισσότερα από 150 είδη.

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  ζακάρ

  Οποιοδήποτε ύφασμα από τον κατάλογο του καταστήματος χρησιμοποιείται κατά την παραγγελία των υπηρεσιών ράψιμης κουρτίνας στο Leroy. Την ίδια σύμβουλοι πάντα να σας προσφέρει συμβουλές για την επιλογή του βέλτιστου παραλλαγή των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τόσο ως προς τα χαρακτηριστικά των επιδόσεων - την αντοχή, τη δύναμη, και με συνδυασμό των χρωμάτων και υφές των υφασμάτων με το εσωτερικό του σπιτιού σας.

  Έτοιμες κουρτίνες

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Η μέση τιμή των ρωμαϊκών κουρτινών στα πλαστικά παράθυρα είναι 600-800 ρούβλια. Μπορείτε να βρείτε έτοιμα προϊόντα προϋπολογισμού, στην περιοχή των 350-400 ρούβλια, τέτοια υφάσματα είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υφάσματα με βάση τις ίνες πολυεστέρα. Αν μιλάμε για κλινοσκεπάσματα από φυσικά υφάσματα - λινά, βαμβάκι, λινάτσα, τότε η τιμή για ρωμαϊκά blinds είναι 1-1,5 τρ. Τα πιο ακριβά Ρωμαϊκή κουρτίνες σε Leroy είναι 2,5 χιλ αυτό το πολυτελές ύφασμα από χοντρό ύφασμα βελούδινη επικαλυμμένα με αντι-σκόνη και με ένα υδρόφοβο στρώμα.

  Εκτός από τα προϊόντα του ρωμαϊκού τύπου, η Leroy Merlin προσφέρει τους ακόλουθους τύπους τελειωμένων κουρτινών:

  • Ιαπωνικά πάνελ, αποτελούμενα από ευθείες κάθετες λωρίδες, οι οποίες σχηματίζουν μία μόνο κουρτίνα όταν είναι κλειστές. Τα ιαπωνικά προϊόντα φαίνονται εξαιρετικά ασυνήθιστα, είναι μια καλή λύση για τους εσωτερικούς χώρους στο στυλ του μινιμαλισμού και του νεωτερισμού.

   Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  • Κουρτίνες και κουρτίνες - δίνονται ιδιαίτερη προσοχή στις κλασικές κουρτίνες στη συλλογή της Λέρου, το πιο κατάλληλο για αυτούς θα βρεθεί καν ο πιο απαιτητικός αισθητής.
  • Γαλλική και Αυστριακή περσίδες, ρωμαϊκά Παρόμοιες κουρτίνες πήξη λόγω κατακόρυφο, όμως σε τέτοιες ιστούς πλούσιο κουρτίνα λόγω του μεγάλου αριθμού των εγκάρσιων πτυχώσεων?

  Εάν ενδιαφέρεστε για απλές και πρακτικές λύσεις, δώστε προσοχή στα ρολά. Τα φίλτρα φωτισμού για πλαστικά παράθυρα στη Leroy Merlin αντιπροσωπεύονται από προϊόντα από τους κορυφαίους κατασκευαστές "Uyut", "Calcutta", "Miranda".

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Φίλτρα φωτός

  Τα φίλτρα στα παράθυρα του Leroy Merlin χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

  1. Παρέχετε πλήρη διακοπή του δωματίου.
  2. Ομαλοποιώντας και διασκορπίζοντας το ηλιακό φως διεισδύοντας μέσα στο δωμάτιο.

  Τα προϊόντα για πλήρη εξάντληση είναι κατασκευασμένα από πολυστρωματικά υφάσματα εξουδετέρωσης, για διασκορπισμό του φωτός - από το ύφασμα του φωτός. Υπάρχουν επίσης συνδυασμένες επιλογές που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το επίπεδο συστολής ανάλογα με την κατάσταση, όπως τα φίλτρα ονομάζονται "ημέρα-νύχτα".

  Atelier για την κατασκευή ρωμαϊκών κουρτινών

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Εάν μεταξύ των παρουσιαζόμενων ποικιλιών τελειωμένων κουρτινών δεν σας άρεσε καμία επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ράψιμης κουρτίνες, η οποία παρέχεται από το κατάστημα που εργάζεται στο κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να γνωρίζετε τις διαστάσεις των πλαστικών παραθύρων, στην Leroy Merlin οι κουρτίνες κατασκευάζονται αυστηρά σύμφωνα με τις διαστάσεις του ανοίγματος παραθύρου που παρέχεται από τον πελάτη.

  Για να παραγγείλετε τις κουρτίνες ραφής στο Leroy Merlin, επικοινωνήστε με τους συμβούλους του τμήματος διακοσμητικών και τελικών υλικών. Θα σας προσφέρουν έναν κατάλογο διαθέσιμων δειγμάτων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, στα οποία μπορείτε να επιλέξετε το ύφασμα που σας αρέσει. Στη συνέχεια θα σας προσφερθεί να συμπληρώσετε το μελλοντικό προϊόν με αξεσουάρ και διακοσμητικά στοιχεία - αυτά μπορεί να είναι πρόσθετες κουρτίνες από τούλι ή lambrequins.

  Ως αποτέλεσμα, θα δημιουργήσετε κουρτίνες με βάση την ιδέα του σχεδιασμού σας. Οι κουρτίνες ραφής Leroy Merlin εκτελούν γρήγορα - το προϊόν θα είναι έτοιμο μετά από μερικές ημέρες μετά την παραγγελία.

  ΒΛΕΠΤΕ ΒΙΝΤΕΟΚΙΝΗΤΑ

  Συστάσεις για τη φροντίδα του διακοσμητικού υφάσματος

  Χαρακτηριστικά φροντίδα διακοσμητικά υφάσματα ποικίλλουν για κάθε συγκεκριμένο τύπο ιστού, οπότε αγοράζοντας αντικείμενα στο Leroy είστε βέβαιος να ζητήσει από τον σύμβουλο πωλητή από ένα ύφασμα ραμμένα κουρτίνες, και πώς να εκτελέσει σωστά τον καθαρισμό του.

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Οι καθολικές συστάσεις για τη φροντίδα των διακοσμητικών τύπων υφασμάτων είναι απλές:

  • Με τη συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, καθαρίστε το πανί από τη συσσωρευμένη σκόνη, μπορείτε να το κάνετε με μια ηλεκτρική σκούπα εξοπλισμένη με ακροφύσιο με κοντό σωρό.
  • Κατά την ανίχνευση των ρύπων στην επιφάνεια του υφάσματος να προσπαθήσει να τρίψετε το λεκέ με ένα πανί εμποτισμένο με ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού, αν η ιδέα δεν ήταν επιτυχής, λαμβάνουν κουρτίνα στεγνό καθάρισμα. Η πλύση των κουρτινών σε ένα πλυντήριο ρούχων δεν συνιστάται.

  Ρωμαϊκές κουρτίνες στη Leroy Merlin: έτοιμα μοντέλα και προσαρμογή στην τάξη

  Με σωστή φροντίδα, η διάρκεια ζωής των κουρτινών δεν είναι περιορισμένη - όσο πιο προσεκτικά ακολουθείτε τη διακόσμηση του παραθύρου, τόσο περισσότερο θα σας ευχαριστήσει.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  *

  24 + = 26