Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Καλαφάτισμα παρκέ χρησιμοποιείται για την εξάλειψη όλων στο πάτωμα nedostatkiKrasivy είδος του δαπέδου και λειτουργικές ιδιότητες εξαρτώνται από το πόσο θα πρέπει να ακολουθούνται όλοι οι κανόνες για την τοποθέτηση και τη συντήρηση. Οι αλλαγές στη θερμοκρασία, την υγρασία κατά την εγκατάσταση, όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε ρωγμές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέντρο έχει την ιδιότητα της ξήρανσης και της στένωσης, και στην περίπτωση της αυξημένης θερμοκρασίας, αντίθετα, πρήζεται και αυξάνεται. Όλες αυτές οι αλλαγές παραβιάζουν την ακεραιότητα του παρκέ. Για να εξαλείψετε αυτά τα μειονεκτήματα, εφαρμόστε πλήρωση παρκέ.

Στόκος για παρκέ: συμβουλές για δουλειά

Το Shpaklevku θεωρείται μια από τις πιο φθηνές και απλές τεχνολογίες για την επισκευή ξύλινων δαπέδων. Αυτή η μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό στην εργασία με παρκέ. Όταν εργάζεστε με αυτό το υλικό υπάρχει μια συγκεκριμένη θετική πλευρά, αυτή είναι η ελάχιστη αποσυναρμολόγηση του δαπέδου. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι δεν χρησιμοποιούν όλοι shpaklevko, καθώς στεγνώνει πολύ καιρό, μπορεί να θεωρηθεί ως μειονέκτημα.

Πριν αρχίσετε να εργάζεστε, οι ειδικοί συμβουλεύουν τα εξής. Για να το πάτωμά σας ήταν ομαλή και δεν είχε ελαττώματα, θα πρέπει να οδηγήσετε μια οριζόντια πηχάκια φάρους, και μεταξύ τους είναι γεμάτο με το μείγμα, η βάση της οποίας περιλαμβάνει την κόλλα PVA και πριονίδι.

Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Πριν αρχίσετε να καρφώνει το πάτωμα, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τη βάση

Για ένα καλό τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να διαβάσετε τις 13 βασικές συμβουλές:

 1. Πριν από την ανάμειξη της κόλλας και των πριονιδιών, πρέπει να υγρανθούν και να εξωθηθούν. Αφού εκτελέσετε μια τέτοια ενέργεια, αποκλείετε την επιλογή γρήγορης απορρόφησης της κόλλας.
 2. Το μείγμα πρέπει να εφαρμοστεί μια παχιά στρώση αρκετές φορές. Κάθε στρώση πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 2 cm.
 3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το μείγμα να στεγνώσει εντελώς. Μόνο μετά την αποξήρανσή του, μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε ένα υλικό ισοπέδωσης.
 4. Η ισοπέδωση του δαπέδου είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία. Είναι δυνατόν να το αντιμετωπίσετε ανεξάρτητα, αλλά μόνο αν χρησιμοποιηθεί μια ειδική μηχανή λείανσης.
 5. Πριν ξεκινήσετε την εργασία, φροντίστε να επιθεωρήσετε την επιφάνεια δαπέδου. Όλα τα καρφιά που βρίσκονται στα δάπεδα πρέπει να είναι εσοχή.
 6. Η θηλιά πρέπει να ξεκινά από τη μία γωνία του δωματίου. Όλες οι επόμενες κινήσεις πρέπει να είναι παρόμοιες με ένα φίδι.
 7. Αρχικά, αφαιρείται το πιο βρώμικο ανώτερο στρώμα. Μόνο μετά από αυτό, είναι δυνατό να προχωρήσετε με προσεκτική επεξεργασία των αρμών και των οπών με στόκο.
 8. Επιλέξτε το χρώμα του στόκου ανάλογα με την επικάλυψη. Η σωστή αναλογία χρώματος είναι μια υπόσχεση ενός όμορφου είδους.
 9. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε τον κύκλο ταυτόχρονα. Περιμένετε έως ότου το στρώμα πλήρωσης στεγνώσει τελείως.
 10. Υπάρχει ένα μυστικό για την επισκευή των κατεστραμμένων σανίδων. Αρκεί να τα αφαιρέσετε, να τα μετατρέψετε και να τα τοποθετήσετε στην ίδια θέση. Η υφή και το χρώμα ταυτόχρονα δεν θα διαφέρουν.
 11. Αν δεν έχετε μηχανή λείανσης, χρησιμοποιήστε μια συσκευή χειρός για να γυρίσετε τον εαυτό σας. Είναι βολικό για χρήση σε χώρους με δυσκολία πρόσβασης.
 12. Αφού τελειώσει η εργασία, πρέπει να καθαριστεί καλά το δωμάτιο. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση όλων των μικρών συντριμμιών.
 13. Πριν από την εφαρμογή του βερνικιού στην επιφάνεια, τα δάπεδα πρέπει να σκουπιστούν με ειδικό πανί. Είναι καλύτερο να υποβληθεί σε επεξεργασία σε διαλύτη.

Όλες αυτές οι ενέργειες, υπό την προϋπόθεση της αυστηρής συμμόρφωσης, θα είναι ο εγγυητής ενός ιδανικού τελικού αποτελέσματος.

Μείγμα για παρκέ: γιατί να επιλέξετε λάδι

Έχετε ακούσει πιθανώς ότι το παρκέ μπορεί να καλύπτεται μόνο με ένα λάδι, χωρίς να εφαρμόζεται βερνίκι. Αυτή η επιλογή μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή στρώματος τελειώματος. Σύμφωνα με τους έμπειρους ανθρώπους, το πετρέλαιο από ορισμένες παραμέτρους ξεπερνά ακόμη και το βερνίκι.

Για να είμαι ακριβής:

 1. Το λάδι προσκολλάται καλύτερα στο ξύλο. Το βερνίκι διακρίνεται από την ικανότητά του να απορροφάται στην επιφάνεια των πτερυγίων και το λάδι διεισδύει τέλεια στους πόρους του υλικού και τις γεμίζει. Από αυτή την άποψη, το δέντρο αποκτά καλή πυκνότητα και δύναμη.
 2. Το λάδι επιτρέπει στο ξύλο να "αναπνεύσει" Αυτό δεν μπορεί να λεχθεί για ένα βερνίκι που διατηρεί την υπερβολική υγρασία.
 3. Λόγω του γεγονότος ότι το βερνίκι δεν είναι ιδιαίτερα απορροφήσιμο, μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αρχίζει να ραγίζει και να ξεφλουδίζει. Το πετρέλαιο δεν διαθέτει τέτοιους δείκτες.

Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Ως στεγανωτικό για παρκέ, έμπειροι ειδικοί επιλέγουν λάδι

Το παρκέ, το οποίο είναι στο πετρέλαιο, χρειάζεται προσοχή καθ 'όλη τη διάρκεια της εργασίας. Για το λόγο αυτό, μερικές φορές θα χρειαστεί να ενημερώσετε το στρώμα τερματισμού. Για αυτό το έργο, πρέπει να πάρετε εμποτισμό με ένα μεγάλο ποσοστό του διαλύτη. Θα είναι σε θέση να διεισδύσει στα δημιουργημένα στρώματα του πετρελαίου, ανακαλύπτοντας έτσι όλες τις προστατευτικές ιδιότητες.

Το λάδι για παρκέ μπορεί να είναι είτε λευκό είτε έγχρωμο. Εάν θέλετε να αφήσετε το φυσικό χρώμα του καλύμματος σας, τότε χρησιμοποιείται λευκό χρώμα. Και αν θέλετε να δώσετε στο δέντρο έναν ειδικό τόνο, χρησιμοποιήστε χρωματιστά έλαια.

Παρκέ στόκος: πώς να επιλέξετε μια έτοιμη σύνθεση

Πολλοί προτιμούν να δημιουργήσουν στόκο από μόνοι τους, αλλά γιατί, αν μπορείτε να αγοράσετε μια έτοιμη σύνθεση σε ένα ειδικό κατάστημα; Μπορούν να είναι διαφορετικών τύπων και χρωμάτων. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ακριβώς το είδος που ταιριάζει ακριβώς κάτω από το δάπεδο σας.

Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Παρκέ στόκος μπορεί να είναι διαφορετικών τύπων και χρωμάτων

Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι έτοιμων σκευασμάτων:

 1. Ακρυλικό. Ένα τέτοιο στόκο είναι απαραίτητο αν θέλετε να δώσετε στο δάπεδο σας απωθητικό νερού. Είναι ελαστικό, αντέχει τα περισσότερα μηχανικά φορτία και είναι περιβαλλοντικά ασφαλές. Επιπλέον, είναι σε θέση να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της επίστρωσης.
 2. Με βάση τον διαλύτη. Εδώ η κύρια συνιστώσα είναι τα ξυλάκια των διαφόρων ειδών δένδρων. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί, στεγνώνει γρήγορα, αλλά έχει δυσάρεστη οσμή. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το στόκο σε ένα δωμάτιο με καλό εξαερισμό και αερισμό.
 3. Στεγανοποίηση. Πρόκειται για ένα στερεό τύπου κερί που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των ελαττωμάτων. Για την εφαρμογή ενός τέτοιου στόκου θα χρειαστείτε ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο από ειδικούς. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται σπάνια μόνος του.

Όλα τα τελικά προϊόντα παράγονται από τον κατασκευαστή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανάγκες των πελατών. Ως εκ τούτου, δεν είναι δύσκολο να αποκτηθεί ένα τελικό προϊόν.

Πώς να στόκος παρκέ

Η διαδικασία του στόκου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δύσκολη επιχείρηση. Η σύνθεση απλώς εφαρμόζεται στην επιφάνεια με μια μεταλλική σπάτουλα και στη συνέχεια απλώς ισιώνεται με κυκλική κίνηση.

Σε αυτό το έργο, όλες οι μάρκες, οι ρωγμές ή οι ραφές θα είναι εντελώς γεμάτες με στόκο.

Στόκος για παρκέ: στόκος και ενέματα παρκέ, πώς να στόκος, βερνίκι και αυτο-κέικ

Πριν ξεκινήσετε την τοποθέτηση παρκέ, πρέπει να αφαιρέσετε όλη τη σκόνη και τη σκόνη

Για την κάλυψή σας έχει εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη σωστή τοποθέτηση, και πριν προχωρήσετε με την spackling, φροντίστε να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και τη σκόνη.

Μετά την αποξήρανση του στόκου, όλα τα περιττά θα πρέπει να αφαιρεθούν προσεκτικά με μια σπάτουλα, και η ίδια η επίστρωση θα πρέπει να γυαλιστεί. Αυτό το έργο μπορεί να γίνει όχι μόνο μετά την τοποθέτηση του παρκέ αλλά και κατά την επισκευή του, καθώς και για την αφαίρεση των ελαττωμάτων.

Παρκέ (βίντεο)

Παρκέ στόμα είναι ένα σημαντικό και υπεύθυνο βήμα στην εγκατάσταση του δαπέδου φυσικού τύπου. Η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη, αλλά χρειάζεται προσοχή και σωστή επιλογή του υλικού. Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη τα πάντα, ειδικά εκείνες τις προστατευτικές ιδιότητες που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί και εκείνες που θέλετε να δείτε στο νέο σας φινίρισμα. Επομένως, προσεγγίστε το θέμα αργά και με σύνεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 82 = 89