Τι είναι μια σύνθεση επίστρωσης και πού είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιήσετε

Τι είναι μια σύνθεση επίστρωσης και πού είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιήσετε

Για όσους ήδη ασχολούνται με ξύλο και ξύλινα προϊόντα απαραίτητα εξοικειωμένοι με την έκφραση «τζάμια σύνθεση», αλλά και για αρχάριους που χρησιμοποιούν το ξύλο ως εσωτερικά τμήματα ή επιστρώσεις, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι είναι και πώς η χρήση του υλικού αυτού. Μετά από όλα, οι ενώσεις επίστρωσης επιτρέπουν στο δέντρο να διατηρήσει την αρχική του εμφάνιση και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής.

Τι είναι μια σύνθεση επίστρωσης και πού είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιήσετε

Μικρότερη σύνθεση

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού αρχίσετε να εργάζεστε με το υλικό

Τι είναι μια σύνθεση επίστρωσης και πού είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιήσετε

Τελείωμα με σύνθεση επικάλυψης

Υαλοστάσιο νοείται από έναν επεξεργασίας ξύλου ορισμένες ενώσεις που μπορούν να προσθέσουν λάμψη ξύλο, επεκτείνει τη ζωή του, λίγη σκιά του, καθώς και σχετικά με την ανάγκη να αμβλύνουν την υφή της κατεργασμένης επιφάνειας. Στους ανθρώπους, τέτοιες ενώσεις ονομάζονται γυαλιστερά χρώματα που προστατεύουν το δέντρο από τέτοια δυσμενή αποτελέσματα όπως:

 1. Αν το τζάμι πραγματοποιείται έξω από το σπίτι, τότε προστατεύει από διάφορα φαινόμενα της ατμόσφαιρας
 2. Προστατεύει από τις δυσμενείς ακτίνες UV και απότομη πτώση της θερμοκρασίας
 3. Προστατεύει από την εμφάνιση μούχλας και μύκητα

Σημαντικό! Εκτός από τις προστατευτικές λειτουργίες, το λούστρο δίνει σε ολόκληρο το φινίρισμα μια ελκυστική και άψογη εμφάνιση.

Δεδομένου ότι έχει ήδη καταστεί σαφές ότι τέτοιες ενώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για εσωτερικές αλλά και για υπαίθριες εργασίες, τότε εξετάστε τις ιδιότητες αυτής της εφαρμογής:

 • Δεδομένου ότι οι βαφές για εξωτερική και εσωτερική εργασία διαφέρουν ως προς τη σύνθεση, οι ιδιότητες αυτών θα διαφέρουν
 • Τα χρώματα για εξωτερική χρήση χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στην υγρασία
 • Αντοχή επαρκώς σε ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας
 • Η χρήση σε εξωτερικούς χώρους συνεπάγεται αντοχή σε παγετό των σκευασμάτων

Σημαντικό! Για εξωτερική χρήση, λάβετε συνθετικές ενώσεις επικάλυψης. Αυτά μπορεί να είναι χρώματα πολυουρεθάνης ή αλκυδ-ουρεθάνης. Έχοντας την ιδιότητα να μην διαλύονται στο νερό, έχουν εξαιρετική αντίσταση στο νερό.

Μην ξεχνάτε ότι οι ενώσεις για εξωτερική χρήση δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται μέσα στο σπίτι, καθώς δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Και η χρήση τους στα δωμάτια και στα υπνοδωμάτια των παιδιών απαγορεύεται τελείως! Αλλά μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ακρυλικών ή λαδιών βαφών. Επιπλέον, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, δεν έχουν επίσης δυσάρεστη οσμή. Αν μιλάμε για τις ιδιότητες τέτοιων χρωμάτων, τότε:

 • Ανθεκτικό στην υγρασία και επίσης δεν φοβάται το υπεριώδες φως
 • Σε τέτοιες φινίρισμα δεν καθίσει τη σκόνη και λιγότερο συσσωρεύει βρωμιά
 • Δεν αφήνει ραβδώσεις
 • Μετά από λίγο καιρό, η σκιά του δέντρου δεν αλλάζει
 • Γρήγορα στεγνώστε και τονίστε την υφή του ξύλου

Σημαντικό! Το στέγνωμα αυτών των βαφών επικάλυψης διαρκεί συνήθως 2-4 ώρες. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλό ποσοστό ξήρανσης, αν μιλάμε για εσωτερική εργασία.

Λιπαντικά αντισηπτικά

Τι είναι μια σύνθεση επίστρωσης και πού είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιήσετε

Εφαρμογή μιας σύνθεσης επικάλυψης

Έτσι, καθώς το έργο αναλαμβάνει με το δέντρο και την προστασία του από τους μύκητες, μούχλα, και άλλα επιβλαβή ζωύφια διάφορες συνθέσεις, απαιτεί απαραιτήτως τη χρήση αντισηπτικών γι 'αυτόν. Το αντισηπτικό που διαλύεται τέλεια καταπολεμά τα μικροβιακά παράσιτα και ακόμη και τα έντομα.

Στη σύνθεση αυτού του αντισηπτικού είναι αλκυδικές και τροποποιημένες ρητίνες, καθώς και διάφορα έλαια, τα οποία μπορούν να επιτύχουν αντισηπτικές ιδιότητες. Η ταξινόμηση με αυτό το αντισηπτικό είναι δυνατή μόνο αφού ληφθούν υπόψη οι ποικιλίες αυτής της σύνθεσης. Τα συμπτώματα της διαφοράς στα αντισηπτικά:

 • Αραιώστε - αυτά ονομάζονται νερό και οργανικές ενώσεις, δεδομένου ότι παράγονται με ενισχυμένα περιβαλλοντικά πρότυπα
 • Βαθμός λαμπρότητας - μια ομάδα τέτοιων ενώσεων αποξέσεως περιλαμβάνει ουσίες ματ και ημικύλωμα. Είναι επίσης δυνατή η χρήση σατινικών αντισηπτικών. Οι ιδιότητες του ματ υλικού είναι ότι απορροφάται πλήρως κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Τα στοιχεία Semigloss είναι διαφορετικά στο ότι το επίπεδο γυαλάδας είναι υπεύθυνο για την ικανότητα επικάλυψης

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά την αντισηπτική επικάλυψη πρέπει να γνωρίζετε κάποια κόλπα και αποχρώσεις της εφαρμογής της. Για παράδειγμα, για να το καταστήσετε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό, εφαρμόστε το αμέσως μετά την κατασκευή του περιβλήματος. Επίσης, η εφαρμογή είναι απαραίτητη με ένα λεπτό στρώμα, το οποίο αν χρειαστεί εφαρμόζεται αρκετές φορές - αυτό προστατεύει την επίστρωση από το σχηματισμό λεκέδων.

Τι είναι μια σύνθεση επίστρωσης και πού είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιήσετε

Η καταπραϋντική σύνθεση του τι είναι

Πριν αγοράσετε το υλικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται. Δεδομένου ότι υπάρχουν ενώσεις αποξένωσης για εξωτερικά και εσωτερικά έργα έχουν διαφορετικούς δείκτες περιβαλλοντικής φιλικότητας. Και αν ο παγετός λαμβάνει χώρα στο δρόμο, τότε απαγορεύεται αυστηρά η χρήση μιας τέτοιας σύνθεσης στο σπίτι. Εάν τα μίγματα που χρησιμοποιούνται για τους υαλοπίνακες παλιές ξύλινες επιφάνειες, πριν την εφαρμογή ενός αντισηπτικού επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί από παλιό χρώμα και άλλα στοιχεία, όπως επίσης και απομακρύνουν τη βρωμιά σκόνη και γράσο λεκέδες. Η διάρκεια των χρωμάτων είναι κατά μέσον όρο 5-7 χρόνια, αλλά για αυτό είναι σημαντικό να τηρούνται όλες οι συνθήκες και οι τεχνολογίες εφαρμογής στην επιφάνεια. Εκτελέστε όλες τις εργασίες φινιρίσματος σε θερμοκρασία άνω των πέντε βαθμών Κελσίου και το ποσοστό υγρασίας δεν υπερβαίνει το 80%.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι τέτοια αντισηπτικά καθίστανται ανθεκτικά στη φθορά μόνο μετά από 4 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μην καθαρίσετε καλά την επιφάνεια της συσσωρευμένης σκόνης, θα είναι εύκολο να καθαριστεί χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

31 − 28 =