Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Φωτογραφίες
Για να κατανοήσετε τη μεγάλη ποικιλία προσφερόμενων πλαστικών προφίλ και να επιλέξετε το καλύτερο, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με την ταξινόμηση των τύπων πλαστικών παραθύρων σύμφωνα με ορισμένα χαρακτηριστικά.

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τα σύγχρονα πλαστικά παράθυρα διακρίνονται από μια τεράστια ποικιλία διαμορφώσεων και επιλογών χρώματος.

Είναι ήδη αδύνατο να φανταστούμε νέες κατοικίες υπό κατασκευή χωρίς πλαστικά προφίλ σε διάφορες παραλλαγές, επειδή πήραν τη σταθερή τους θέση στην αγορά αγαθών λόγω των ιδιοτήτων τους. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι χρήσιμες σε άτομα που δεν γνωρίζουν ποια παράθυρα είναι διαφορετικά για σήμερα και για ιδιοκτήτες που δεν πληρούν πλέον τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Έτσι, αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα προφίλ στο διαμέρισμά σας, τότε θα πρέπει να γνωρίσετε τις ποικιλίες τους.

Και είναι απαραίτητο να αποφασίσετε για την επιλογή σας πριν καλέσετε έναν διαχειριστή που θα σας βοηθήσει με την απόφαση σχετικά με τον αριθμό των θυρών, κάμερες και παραμέτρους της μελλοντικής απόκτησης.

Ταξινόμηση προφίλ

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Η πιο βολική έκδοση του τρικυπιού είναι τα δύο πτερύγια ακραίων ανοίγματος.

Υπάρχουν τα παρακάτω είδη που χρησιμοποιούνται σε συμβατικά διαμερίσματα:

 • με ένα φύλλο (μονόφυλλο).
 • με δύο φύλλα (bicuspid).
 • με τρία φύλλα (τρικυκλικά).

Εάν ο τύπος προφίλ είναι μονόφυλλο, συνήθως γίνεται με τη λειτουργία ανοίγματος. Τα δίθυρα μπορούν επίσης να γίνουν σε δύο παραλλαγές (ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη): ένα φύλλο ανοίγει ή και τα δύο ανοικτά. Στα τριγλώχινα, είναι δυνατοί οι ακόλουθοι συνδυασμοί: το πτερύγιο ανοίγματος είναι ένα, συνήθως βρίσκεται στην άκρη. Η δεύτερη και πιο βολική επιλογή είναι τα δύο ακραία ανοίγματα πτερύγια? είναι επίσης δυνατό να ανοίξετε και τις τρεις πόρτες, αλλά αυτό είναι ακατάλληλο. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όσο μικρότερα είναι τα ανοίγματα, η εγκατάσταση θα φτάσετε φθηνότερα (και αντίστροφα).

Μέθοδος ανοίγματος των φυλλαδίων

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι πλαστικών:

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Το πλαστικό μπορεί να έχει διαφορετικούς τρόπους ανοίγματος: A) Ο περιστρεφόμενος είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος. Το φύλλο ανοίγει προς τα μέσα. Β) Αρθρωτά στελέχη - η πόρτα διπλώνεται προς τα μέσα. Β) Turn-και-tilt παράθυρο - αυτός ο τύπος είναι πολύ εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να ανοίξετε το κάλυμμα σε δύο επίπεδα, το οποίο παρέχει μεγαλύτερη τρόπους μεταβλητότητα του αερισμού. D) Κωφών - δεν ανοίγεται και χρησιμοποιείται, τυπικά σε μπλοκ, όταν μια προσέγγιση παρέχεται στην εξωτερική πλευρά.

 1. Οι κωφοί. Αυτό δεν είναι δυνατό να ανοίξει και έχει, κατά κανόνα, ένα φύλλο. Λόγω της φτήνια της, η ευκολία της κατασκευής στην κατασκευή και την εγκατάσταση αυτού του τύπου προφίλ έχει λάβει την εξάπλωσή της. Κωφών συνήθως βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας, σε έναν τοίχο, στέκεται ανάμεσα στο μπαλκόνι και μπάνιο, καθώς και ένα μικρό άνοιγμα και το άνοιγμα του φύλλου χωρίς αρχές. Τα κύρια μειονεκτήματα αυτού του τύπου είναι η αδυναμία να καθαρίσει την εξωτερική πλευρά να είναι σε ένα δωμάτιο για να αερίζεται το αέρα.
 2. Με περιστρεφόμενο άνοιγμα. Αυτό το είδος είναι επίσης απλό. Η ουσία του έγκειται στο γεγονός ότι η μια πλευρά είναι στερεωμένη στους μεντεσέδες. Για να ανοίξετε το παράθυρο, απλά πρέπει να τραβήξετε τη λαβή και ανοίγει με περιστροφή γύρω από τον σταθερό άξονα. Ανοίγει στον εαυτό της, μέσα στο δωμάτιο. Αυτή η αρχή είναι ήδη γνωστή σε σας, χρησιμοποιείται σε όλα τα παλιά ξύλινα παράθυρα. Τα είδη αυτά έχουν πλεονεκτήματα έναντι των κωφών. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να φτάσετε στο εξωτερικό, να καθαρίσετε από σκόνη, ιζήματα και βρωμιά. Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός τέτοιου προφίλ είναι ότι είναι δυνατόν να αερίζεται ελεύθερα το δωμάτιο.
 3. Με γοητευτικό τρόπο ανοίγματος. Ένα άλλο όνομα για αυτό το είδος είναι ένα πτυσσόμενο πλαστικό. Αυτή η αρχή λειτουργεί σαν ένα παράθυρο, όταν το επίπεδο περιστρέφεται οριζόντια (αυτή είναι η κύρια διαφορά από την προηγούμενη προβολή). Ο μηχανισμός περιστροφής και κλίσης του προφίλ είναι περίπλοκος στην κατασκευή, ωστόσο είναι ο πιο βολικός και δημοφιλής στην αγορά πλαστικών προφίλ. Οι βαλβίδες μπορούν να ανυψωθούν είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
 4. Συνδυασμένος τρόπος. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τον συνδυασμό της δυνατότητας ενός ταλαντευόμενου ανοίγματος του πτερυγίου προφίλ και ενός μηχανισμού ταλάντωσης και κλίσης. Έτσι, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο με πλήρη στροφή ή να χρησιμοποιήσετε ένα τραβέρσα. Για την εφαρμογή αυτού του συνδυασμού ο κατασκευαστής θέτει τη δυνατότητα περιστροφής της λαβής σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι, αν χρειαστεί να ανοίξετε έναν περιστρεφόμενο κάθετο μηχανισμό, τότε η λαβή στρέφεται στην οριζόντια θέση και τραβιέται από τον εαυτό σας. Για να διπλώσετε το παράθυρο, η λαβή στρέφεται προς τα πάνω σε κάθετη θέση και ελαφρώς χαμηλώνει προς την ίδια.

Αυτά είναι πολύ βολικά όταν πρέπει να αερίσετε το δωμάτιο. Ο εξαερισμός, που σχηματίζεται από μια σχισμή στον μηχανισμό κλίσης, χρησιμεύει για την παροχή φρέσκου αέρα σε μικρή ποσότητα. Είναι βολικό το χειμώνα ή την κρύα εποχή, όταν ανοίξει το παράθυρο είναι ευρύ ανοιχτό με το πάγωμα, και είναι απαραίτητη μια δροσερή ροή αέρα. Ομοίως, σε ζεστό καιρό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τον μηχανισμό περιστροφής για τον αερισμό.

Αριθμός φωτογραφικών μηχανών

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τα απλά παράθυρα με διπλά τζάμια είναι μονόχωρα. Αυτά ταιριάζουν με επιτυχία στο εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού. Σε αστικές συνθήκες, όπου χρειάζεστε πιο σοβαρή προστασία από τον θόρυβο, συνιστάται να επιλέξετε ένα πλαστικό παράθυρο με παράθυρο με διπλά τζάμια, στο οποίο θα έχετε 2 - 3 κάμερες.

Ο αριθμός των θαλάμων σε ένα παράθυρο με διπλά τζάμια καθορίζει τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές του ιδιότητες. Ξεχωρίστε:

 • Μονόχωρο. Η παρουσία δύο ποτηριών που χωρίζονται από ένα κενό.
 • Δύο θάλαμο. Η παρουσία τριών ποτηριών χωρίζεται από δύο αντίστοιχα κενά.
 • Τριών δωματίων, κλπ.

Οι περισσότερες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για την επιλογή και την εγκατάσταση των πλαστικών παραθύρων, προσφέρουν περιορισμένο σε δύο ή τριών θαλάμων. Παρόλο που ακόμη και ένας δύο θάλαμος προστατεύει αξιόπιστα από τους παγετούς στη μεσαία ζώνη της Ρωσίας. Φυσικά, για ένα ψυχρότερο κλίμα, για παράδειγμα, στις βόρειες περιοχές, θα πρέπει να εγκατασταθεί ένα προφίλ με μεγάλο αριθμό θαλάμων. Κατά συνέπεια, όσο περισσότεροι θάλαμοι, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση της θερμομόνωσης.

Διαφορά στη μορφή

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Το πλαστικό χαρακτηρίζεται από ευελιξία, έτσι με τη βοήθεια ειδικής τεχνολογίας μπορεί να δοθεί διαφορετικά σχήματα.

Η επιλογή ποικιλίας για αυτήν την ιδιότητα εξαρτάται από τις προτιμήσεις γεύσης και από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης του τοίχου στον οποίο είναι τοποθετημένο. Έτσι, υπό όρους είναι δυνατό να χωριστούν σε παράθυρα:

 • ορθογώνιο προφίλ. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής θέα, η οποία είναι χτισμένη σε κτίρια κατοικιών και γραφείων. Επίσης είναι η φθηνότερη επιλογή μεταξύ των ομολόγων τους.
 • τραπεζοειδές προφίλ ·
 • σχήμα τριγωνικού προφίλ.
 • προφίλ σε σχήμα τόξου και άλλες πιθανές επιλογές μεγαλύτερης πολυπλοκότητας, κατόπιν παραγγελίας.

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Για λόγους ασφαλείας, είναι δυνατή η τοποθέτηση ενός παράθυρου διπλού υαλοπίνακα με γυαλί ανθεκτικό στην κρούση. Όταν σπάσει, το γυαλί χωρίζεται σε πολλά μικρά στρογγυλά κομμάτια που δεν έχουν αιχμηρές άκρες.

Εκτός από όλες τις ταξινομημένες ταξινομήσεις, μπορείτε επίσης να επιλέξετε παράθυρα στα οποία το γυαλί δεν θα είναι συνηθισμένο, αλλά κραδασμούς. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του τύπου νέας γενιάς είναι οι ιδιότητες εξοικονόμησης ενέργειας των πλαστικών διπλών υαλοπινάκων. Η ουσία τους έγκειται στο γεγονός ότι το γυάλινο προφίλ, καλυμμένο με μια ειδική μεμβράνη που αντανακλά το φως στο φάσμα των υπέρυθρων μηκών κύματος, δεν αφήνει τη θερμική ενέργεια έξω από το δωμάτιο προς τα έξω.

Επιπλέον, αξίζει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μην διατάξει την τυπική λευκό πλαστικό, και κάθε είδους πρωτοτύπου, επειδή τώρα υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των βαφών που προστίθενται στα πλαστικά, μεμβράνες, ή μιμείται υφή ξύλου με φλέβες και κόμπους.

Σε γενικές γραμμές, ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία πλαστικών παραθύρων, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό και κατάλληλο παράθυρό σας, με γνώμονα τις επιθυμίες σας και τη γκάμα επιλογών προφίλ.

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Τύποι πλαστικών παραθύρων (φωτογραφία)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

72 − 71 =