Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Ένα ξύλινο σπίτι είναι ένα όνειρο για πολλούς. Επομένως, όταν υπάρχει η ευκαιρία να το αγοράσετε ή να το φτιάξετε μόνοι σας, θέλετε να χαίρεται με τη ζεστασιά και την άνεση του για πολλές δεκαετίες. Και για αυτό πρέπει να προσεγγίσετε προσεκτικά το φινίρισμα της δομής. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στα θέματα: τι μπορώ να ράψω τοίχους σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα και πώς να το κάνω σωστά.

Τώρα στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές για την πώληση κατοικιών και εξοχικών σπιτιών, τα οποία έχουν ήδη εσωτερική διακόσμηση. Αλλά δεν μπορεί να εμπιστευτεί όλους τους. Συχνά συμβαίνει ότι για λόγους οικονομίας, οι τοίχοι είναι επιστρωμένοι κατά παράβαση όλων των τεχνολογιών. Αυτό θα γίνει σαφές όχι αμέσως, αλλά μόνο μετά από μια ορισμένη περίοδο. Ως εκ τούτου, η καλύτερη επιλογή θα είναι η ανεξάρτητη επένδυση των τοίχων του ξύλινου σπιτιού.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Χαρακτηριστικά και ιδιότητες υλικών για επένδυση τοίχων

Διάφορα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασία μέσα σε ξύλινα σπίτια. Η επιλογή τους είναι αρκετά μεγάλη. Ξεκινάει με ένα ειδικό είδος μόνωσης και τελειώνει με υλικά φινιρίσματος - που έχουν φυσική ή τεχνητή προέλευση.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Οικολογική συμβατότητα. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης που είναι υπεύθυνος για τη γενική κατάσταση ενός ατόμου. Οποιοσδήποτε επιβλαβής καπνός είναι απλά απαράδεκτος.
 2. Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα αιώνιο, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά που δεν μπορούν να διαρκέσουν δώδεκα χρόνια.
 3. Προστατευτικές ιδιότητες. Αυτό περιλαμβάνει σωστή εναλλαγή θερμότητας, όταν δεν επιτρέπεται η απώλεια θερμότητας και η ψυχρή διείσδυση. στεγανοποίηση και προστασία από την εμφάνιση στατικού ηλεκτρισμού.

Εάν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν ένα ενιαίο σύνολο, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ζωή σε ένα ξύλινο σπίτι θα είναι άνετο και άνετο.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Προσοχή παρακαλώ! Ανεξάρτητα από το πόσο κάποιος θα ήθελε, αλλά αν το σπίτι είναι εντελώς νέο, τότε είναι καλύτερο να αναβάλει κάθε εργασία για αρκετούς μήνες. Είναι θέμα συρρίκνωσης. Ναι, θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά κατά την πρώτη φορά συμβαίνουν οι πιο σημαντικές αλλαγές. Ή πρέπει να λαμβάνεται υπόψη αυτή η απόχρωση ταυτόχρονα, αφήνοντας ειδικά κενά στην επένδυση.

Είδη τελειώματος

Είναι αδύνατο να πάρετε μόνο ένα υλικό και να το καρφώσετε στους τοίχους του σπιτιού. Από αυτό, τίποτα καλό δεν θα βγει. Οποιαδήποτε εργασία τελειώματος περιλαμβάνει διάφορα αλληλένδετα στάδια. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι το φινίρισμα: τραχύ και φινίρισμα.

Ακατάλληλη εργασία:

 • Υπάρχει μόνωση σε όλη την περίμετρο του σπιτιού. Όλες οι αρθρώσεις και οι ραφές που βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες σε ξύλινες κατασκευές είναι σφραγισμένες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα shpak για αυτό.
 • Παράθυρα και κουφώματα είναι εγκατεστημένα.
 • Το δάπεδο τοποθετείται.
 • Προετοιμάζονται τοίχοι και οροφές.

Σε κάθε περίπτωση, χωρίς αυτά τα μέτρα, είναι αδύνατο να ξεκινήσει η επένδυση τοίχων. Η παραβίαση αυτής της αρχής οδηγεί στο γεγονός ότι το έργο υπερτίθεται σε ένα άλλο και κανένας από αυτούς δεν μπορεί να εκτελεστεί πραγματικά ποιοτικά.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Προετοιμασία των τοίχων ενός ξύλινου σπιτιού για φινίρισμα

Φινίρισμα:

 • Οι τοίχοι είναι μονωμένοι από το εσωτερικό. Ένας θερμαντήρας τοποθετείται στα κελιά του κλουβιού που πρόκειται να ανεγερθεί. Το χρησιμοποιούμενο υλικό είναι ορυκτό μαλλί ή πολυστυρένιο.
 • Προετοιμάστε τις προετοιμασμένες επικοινωνίες.
 • Υπάρχει κάλυψη επιφανειών.

Τι χρησιμοποιείται για την εσωτερική επένδυση ενός ξύλινου σπιτιού

Για εργασία μέσα σε ένα ξύλινο σπίτι χρησιμοποιήστε αρκετούς βασικούς τύπους υλικών. Αν και είναι πολύ μεγαλύτερες. Τι θα είναι καλύτερη επιλέγεται από μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Επένδυση

Τι είναι αυτό; Η επένδυση είναι μια σανίδα που έχει υποστεί επεξεργασία, μετά την οποία έγινε αρκετά λεπτή και απέκτησε μια διακοσμητική εμφάνιση. Εξαιρετική για εσωτερικές εργασίες στους τοίχους. Αυτό περιλαμβάνει falshrus.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Διακόσμηση τοίχου με ψευδοσύγχρονη μπάρα απομίμησης

Σημαντικό! Πριν από την επιλογή αυτού του προϊόντος, πρέπει να γνωρίζετε την κλάση του. Υπάρχουν τρία συνολικά. Κατά συνέπεια, όσο υψηλότερος είναι αυτός ο δείκτης, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα και οι εξωτερικές ιδιότητες.

Αυτό το υλικό έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • Έχει επαρκές επίπεδο μηχανικής αντοχής.
 • Είναι απόλυτα οικολογική και έχει υψηλό βαθμό διαπερατότητας ατμών.
 • Δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες για χρήση.
 • Να στερεώνεται σε αγκάθια ή αυλάκια.

Σε γενικές γραμμές, η επένδυση είναι ένα αγαπημένο υλικό για ξύλινα σπίτια, εξοχικές κατοικίες, λουτρά. Το γεγονός είναι ότι συχνά θεωρείται ότι είναι η φυσικότητα όλων των δομικών υλικών που θα αποτελέσουν χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανεγερμένου κτιρίου.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Η επένδυση είναι ο ηγέτης μεταξύ όλων των υλικών για την εσωτερική επένδυση ξύλινων κατοικιών

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για να κρύψετε όλες τις πιθανές ανομοιότητες, που είναι τόσο πλούσιες στους τοίχους των ξύλινων κατοικιών, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα κλουβί εκ των προτέρων. Αυτό θα διευκολύνει την τοποθέτηση θερμαντήρων (ορυκτοβάμβακας, πολυστυρένιο) και θα απλοποιήσει τη στερέωση της επένδυσης.

Κάποιος δεν μπορεί παρά να εξετάσει μερικές από τις ελλείψεις που είναι διαθέσιμες για αυτόν τον τύπο υλικού:

 1. Απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία. Δηλαδή - ζωγραφική, βερνίκωμα ή άλλο εμποτισμό.
 2. Υπόκεινται σε στρέβλωση. Αυτό παρατηρείται ιδιαίτερα όταν παρατηρούνται αλλαγές θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, το σπίτι δεν θερμαίνεται συνεχώς.
 3. Όταν επιλέγετε, μπορεί να υπάρχουν πολλά ελαττωματικά προϊόντα.
 4. Χρειάζεται υψηλή ποιότητα ξήρανσης.

Block House

Κατ 'αρχήν, αυτό το υλικό μπορεί να αποδοθεί στην επένδυση. Αλλά, ξεχωρίζει εμφανώς στο παρασκήνιο και έχει μεγάλη δημοτικότητα.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Θήκη από μπλοκ

Χαρακτηριστικά:

 • Είναι εντελώς οικολογικό.
 • Έχει εξαιρετική μηχανική αντοχή.
 • Το βάρος ακόμη και ενός μεγάλου σχεδίου αυτού του υλικού δεν είναι πολύ μεγάλο.
 • Απορροφά εξωτερικό θόρυβο.
 • Το υλικό αναπνέει (ωστόσο, όπως όλες οι ποικιλίες του vagonki).
 • Δημιουργήστε ένα μοναδικό μικροκλίμα.

Το μπλοκ διαφέρει από την κανονική επένδυση στο ότι έχει διαφορετική μπροστινή πλευρά και το μέγεθος των σανίδων. Δηλαδή, μιμούνται την εμφάνιση ενός κυλινδρικού κορμού με την εμφάνισή τους. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό που είναι εντελώς σαν το σπίτι από ένα κτίριο κούτσουρων.

Γυψοσανίδα

Πολύ συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό. Το κύριο πλεονέκτημα της γυψοσανίδας είναι ότι είναι αρκετά φτηνό, και με αυτό μπορείτε να κόψετε πολύ γρήγορα τους τοίχους από κάθε δωμάτιο.

Όσο καλύτερα οι τοίχοι σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα

Εάν δεν υπάρχει κανένας στόχος να επιτευχθεί η μέγιστη φυσικότητα στο φινίρισμα του ξύλινου σπιτιού, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους με γυψοσανίδες με μετέπειτα διακοσμητικό σχεδιασμό

Ορισμένα χαρακτηριστικά της εργασίας με χαρτόνι γύψου και τις ιδιότητές του:

 • Οικολογικό υλικό που μπορεί να ρυθμίσει την υγρασία στο δωμάτιο.
 • Ιδανικό για μετέπειτα εφαρμογή διακοσμητικού στρώματος. Δηλαδή, από μόνο του δεν εμφανίζεται σε αυτό το ρόλο.
 • Τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο.
 • Δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία πριν από τη χρήση.

Έχει επίσης μείγματα. Συγκεκριμένα: δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους που δεν θερμαίνονται και επίσης φοβούνται την υπερβολική υγρασία.

Κάθε εργασία σχετικά με την επένδυση τοίχου είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με την επιλογή του επιθυμητού εσωτερικού χώρου. Έτσι, η επένδυση (οι ποικιλίες της) επιτρέπει να αποκτήσετε ένα πρακτικά φυσικό σχεδιασμό που θα μιμείται διαφορετικά είδη δέντρων. Ένα γυψοσανίδας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πλήρη ατομικότητα και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους μεταγενέστερων διακοσμητικών στρώσεων.