Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Στο εσωτερικό των σπιτιών, το δέντρο έχει αποκοπεί πολύ σπάνια. Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός - οι επαγγελματίες σχεδιαστές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα πλήρως αυτή την ιδέα και είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου ανοικτοί στους οπαδούς να κάνουν τα ίδια τα πρωτότυπα πράγματα. Αν έχετε δικό του κήπο σας και προαστιακή περιοχή, όπου πρέπει ακόμα να περιοδικά μειώσει ή ακόμα και εντελώς κόψει τα δέντρα, και τη σωστή χρήση για την παραγωγή ξύλου εκεί, δεν είναι απαραίτητα για τη μετατροπή αυτών των κλάδων και των κορμών στα σκουπίδια - να τους δώσουμε άλλη μια ευκαιρία, και θα δώσει το εσωτερικό της κατοικίας πραγματικό δεύτερη ζωή!

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Τοίχος από τις σούβλες ενός δέντρου

Ξύλινο σπίρι στο εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας φαίνεται πολύ κομψό και δίνει στο δωμάτιο κάποια φυσικότητα και πρωτοτυπία. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση τοίχων. Έγινε ένα τέτοιο πριόνι είναι πολύ απλό - ένα κλαδί ή κορμό πρέπει να κοπεί σε λεπτές "τηγανίτες", το οποίο θα γίνει ένα στοιχείο διακόσμησης. Κάθε "πλάκα" θα είναι μοναδική, ακόμη και αν όλα κατασκευάζονται από ένα κομμάτι ξύλου. Για να τελειώσει ο τοίχος, το πάχος του στρώματος δεν έχει σημασία.

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Διακόσμηση τοίχου με ξύλινα ακόντια

Ο ίδιος ο δημιουργός αποφασίζει αν θα αφαιρέσει το φλοιό ή θα τον αφήσει, αν και είναι πάρα πολύ παχύ, τότε στον τοίχο, πιθανότατα δεν ανήκει. Παρά το γεγονός ότι ένα τέτοιο φινίρισμα και έχει σχεδιαστεί για να φέρει στο σχεδιασμό ενός στοιχείου της βαρβαρότητας, είναι επιθυμητό να γυαλίσετε την επιφάνεια με μια απρόσεκτη επισκέπτης ή ο ιδιοκτήτης δεν κάνει κακό, κατά λάθος σε επαφή με ένα τραχύ προϊόν. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το φυσικό ξύλο είναι ένα ελκυστικό περιβάλλον για πολλά έντομα, επομένως πρέπει να εμποτιστεί με ειδικές προστατευτικές ενώσεις. Για ένα πιο αισθητικό αποτέλεσμα, μπορεί επίσης να καλύπτεται με λεκέ, λάκα ή βαφή.

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Διακοσμητικός τοίχος από ξύλο

Πώς να κανονίσετε τις διαρροές στην επιφάνεια του τοίχου - εξαρτάται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Ένα τέτοιο φινίρισμα μπορεί να καλύψει ολόκληρο τον τοίχο, και μέρος του, σαν χώρος χωρισμού. Είναι επίσης δυνατή μια παραλλαγή ενός ξεχωριστού πλαισίου πλαισίου. Σε κάθε περίπτωση, η διακόσμηση του τοίχου με τις διαρροές γίνεται με τη βοήθεια ειδικής κόλλας.

Σημαντικό! Προκειμένου η κόλλα να συγκρατηθεί σταθερά στο δέντρο, η επιφάνεια του τοίχου πρέπει να καθαριστεί και να ευθυγραμμιστεί.

Πίνακας από τις απολήξεις ενός δέντρου

Πάνελ φυσικού ξύλου - αυτό είναι ένα θέμα που απαιτεί ξεχωριστή εξέταση. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ότι μια συγκεκριμένη σύνθεση δημιουργείται από μεμονωμένα κομμάτια, τα οποία φαίνονται όμορφα και πρωτότυπα. Το πάνελ είναι ένα είδος διακόσμησης με τη μορφή μιας εικόνας, και όχι μόνο μια διακόσμηση τοίχων - ένα πραγματικό έργο τέχνης, το οποίο έχει έντονο οπτικό προσανατολισμό.

Ο πίνακας, όπως ένας τοίχος τεμαχίων, μπορεί να περιέχει φλοιό ή να διανέμει χωρίς αυτό. Η απαίτηση για το επίπεδο των επιμέρους τεμαχίων ξύλου δεν είναι απαραίτητη, αν και το συγκεκριμένο περίγραμμα θα διακριθεί καλύτερα σε αυτή την εκδοχή. Παρ 'όλα αυτά, το ξύλο, που αντιπροσωπεύεται από συνηθισμένες περικοπές χωρίς ειδική διαμόρφωση, δεν είναι καλά προσαρμοσμένο για τη μεταφορά των συνηθισμένων έργων ζωγραφικής σε εμάς, έτσι οι πίνακες από αυτό συχνά γίνονται αφηρημένοι. Και εδώ δεν υπάρχουν όρια.

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν να τοποθετήσετε στον τοίχο κοντά στο τζάκι ένα θεματικό πάνελ ξύλου spili

Αυτή η δημιουργικότητα συχνά αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια της φύσης. Σε αυτή την περίπτωση, οι λεπτομέρειες του πίνακα επεξεργάζονται από ένα άτομο μόνο στη μία πλευρά - με εκείνη όπου θα κολληθούν στον τοίχο. Η αντίστροφη πλευρά παραμένει άθικτο, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό την τρισδιάστατη πάνελ περιπλοκή τώρα εκφράζονται όχι μόνο στις μοναδικές γραμμές, αλλά επίσης και με τη μορφή κομμένων. Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο πάνελ, συνιστάται να χρησιμοποιείτε σπασμένα κλαδιά, κούτσουρα και άλλο ανεμοθραύστη.

Ξύλο σπίλι για δάπεδα

Δεδομένου ότι το δάπεδο εξακολουθεί να είναι συχνά κατασκευασμένο από ξύλο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει μια χρήση για διαρροές εδώ. Είναι σαφές ότι για το φινίρισμα του δαπέδου οι μικρότεροι κλάδοι δεν είναι πλέον κατάλληλοι - εδώ είναι απαραίτητο να ληφθούν, αν όχι μόνο κορμούς, τότε τουλάχιστον αποκλειστικά οι κύριοι κλάδοι μεγάλων δέντρων.

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Το πάχος κάθε κοπής πρέπει να είναι σημαντικό, καθώς το πάτωμα υπόκειται σε σταθερό φορτίο. Για τον ίδιο λόγο, είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείται μαλακό ξύλο, διαφορετικά η διάρκεια ζωής ενός τέτοιου δαπέδου θα μειωθεί σημαντικά.

Σε γενικές γραμμές, είναι το φινίρισμα του δαπέδου από ξύλο πριόνια που είναι το πιο δύσκολο. Πρώτον, απλή κόλλα εδώ δεν μπορεί να κάνει χωρίς - ως βάση είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ειδικά μικτή λύση. Αφού τοποθετήσετε μεμονωμένα θραύσματα, το δάπεδο πρέπει να αλεσθεί προσεκτικά, μέχρις ότου όλα τα στοιχεία του χωρίς εξαίρεση να είναι τέλεια λεία επιφάνεια με ένα οριζόντιο επίπεδο, χωρίς διαφορές. Μόνο μετά από αυτό το πάτωμα καλύπτεται με ένα ειδικό βερνίκι, το οποίο θα το δώσει λάμψη και θα το προστατεύσει από το σκούπισμα, τη βρωμιά και το νερό. Δώστε προτεραιότητα σε αυτά τα βερνίκια που παράγονται ειδικά για το φυσικό ξύλινο δάπεδο - πολλές από αυτές αποτελούνται από ειδικές ουσίες, παρασίτων απωθητικό και αφήστε το δέντρο να διατηρήσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα πλέον.

Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

Ο αρχικός όροφος των διαρροών θα φέρει μια αίσθηση στο εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Διακόσμηση με ξύλινα πριόνια

Ο μέγιστος χώρος για φαντασία μπορεί να βρεθεί σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται ξύλινοι σπίλοι ως διακοσμητικά στοιχεία. Από τέτοιου είδους ελατό υλικό, μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε τίποτα, οπότε γιατί περιορίστε τον εαυτό σας στους τοίχους και το σεξ; Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα διακοσμήσεως από ξύλο είναι:

 • Διάφορα αγγεία και μπανιέρες για λουλούδια. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να πάρετε το φθηνότερο ανθοπωλείο, το οποίο θα γίνει το κεντρικό στοιχείο της διακόσμησης σε όλο το διαμέρισμα! Ζει φυτά τέλεια σε αρμονία με το φυσικό ξύλο, και αν το προϊόν εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα όμορφο ξύλινο πάτωμα, τότε η αρμονία θα αποδειχθεί ιδανικό. Το υλικό σας επιτρέπει να μεταφέρετε οποιοδήποτε σχήμα του αρχικού αντικειμένου, αλλά για το σκοπό αυτό είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε κύκλους που περιστρέφονται από κλάδους μικρής διαμέτρου.

  Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

 • Ράφια οποιουδήποτε σκοπού ή στάση για ζεστά πιάτα. Ως βάση, σε κάθε περίπτωση, κόβεται ένας παχός κορμός, αλλά υπάρχουν δύο επιλογές κατασκευής. Στην πρώτη, πιο απλή, αρκεί να το αλέσετε και να το καλύψετε με βερνίκι - το προϊόν είναι έτοιμο. Ωστόσο, αυτό είναι πιο κατάλληλο για ράφια, τα οποία κόβονται στο μισό (μέχρι την κατάσταση του ημικύκλου) η φόρμα είναι στερεωμένη στους τοίχους με τη βοήθεια μεταλλικών στηριγμάτων. Τα τραπέζια συχνά απαιτούν πιο εκλεπτυσμένη διακόσμηση, γεγονός που τους καθιστά πιο δύσκολη. Για αυτό, χρησιμοποιείται το ίδιο κομμάτι κορμού, αλλά ο πυρήνας αφαιρείται από αυτό. Το προκύπτον άνοιγμα γεμίζει με κοψίματα μικρότερης διαμέτρου, γεγονός που δίνει στο προϊόν ένα μοναδικό σχέδιο. Οι πλοίαρχοι αρχαρίων μπορούν να εκπαιδευτούν σε ελαφρύτερα μοντέλα, για παράδειγμα, είναι δυνατό να κατασκευαστεί ένα στήριγμα δύο στρωμάτων κατασκευασμένο από ξύλινα πριόνια μικρού μεγέθους.

  Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

 • Παρακολουθήστε. Μια τέτοια διακόσμηση θα αποδειχθεί σίγουρα λειτουργική και καθημερινή χρήσιμη, η οποία θα είναι πάντοτε στο προσκήνιο. Είναι αλήθεια ότι για την κατασκευή θα χρειαστεί επίσης ένα πραγματικό ρολόι με ένα μηχανισμό λειτουργίας. Στις μικρές kruglyasha μεγάλες ή μεσαίες διαμέτρου τρύπες γροθιά στη μέση μέσω του οποίου εμφανίζεται το βέλος έξω από τον κάτοχο (ο μηχανισμός είναι στο πίσω μέρος του πριονίσματος), στη συνέχεια, στερεώστε οι ίδιοι arrow - τελειώσατε! Ακόμη και οι αριθμοί δεν πρέπει να εφαρμοστούν - φαίνεται ταυτόχρονα οικολογικά και σύγχρονος!

  Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

 • Κορνίζες για καθρέφτες ή πίνακες ζωγραφικής. Από μόνα τους, ως στοιχείο διακόσμησης, τα προϊόντα αυτά θα γίνουν πραγματικά μοναδικά αν τα καλύψετε με μικρά δόρατα μικρών διακλαδώσεων.

  Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

 • Τμήματα στυλιζαρισμένων στεφάνων. Στη διακόσμηση του δωματίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνητά λουλούδια, αλλά η τοποθέτησή τους σε ένα βάζο θα ήταν πολύ εύκολη. Μπορείτε να πάρετε ως βάση για μία στρογγυλή μεταλλική ταινία ή ένα κανονικό καλώδιο, το οποίο μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή, πάστα πάνω από τους νέους της πήρε για να πιει, και στη συνέχεια να προσθέσετε πάνω στο άλλο και τεχνητά άνθη, μπουμπούκια, κλαδάκια, κλπ .. Το στεφάνι θα είναι η δημιουργία άξιο θαυμασμού, ακόμη και από επαγγελματίες ανθοπώλες , μπορεί να κρεμαστεί, για παράδειγμα, στο διάδρομο.

  Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

 • Κρεμάστρα. Ένα απολύτως κομψό στοιχείο του ντεκόρ θα είναι μια κρεμάστρα, που αποτελείται από μακρές διαρροές μεσαίου πάχους, τοποθετημένες σε ορθογώνιο πλαίσιο. Το κύριο πράγμα είναι ότι αυτά τα σπίτια έχουν προεξέχοντα θραύσματα μικρότερων κλάδων - θα τους κρεμάμε ρούχα.

  Spil δέντρα στο εσωτερικό: λεπτότητα και μοναδικότητα του σχεδιασμού

 • Τραπέζια και καρέκλες. Είναι όλα προφανή - στο μεγάλο λίπος roundboy τα πόδια που συνδέονται, και το έπιπλο είναι έτοιμο. Αυτό το προϊόν συνήθως δεν είναι βαμμένο, ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό ενός τυπικού εξοχικού σπιτιού.

Ένα άτομο με φαντασία είναι σε θέση να βρει εκατοντάδες επιλογές για το πώς να χρησιμοποιήσει ξυλουργικά ξύλα με το μέγιστο όφελος για τον εαυτό τους. Από το λειτουργικό μπορεί κανείς να διακρίνει τις βάσεις για στυλό και μολύβια, και αν το αντικείμενο εκτελεί μόνο αισθητικές λειτουργίες, τότε οι ιδέες δεν είναι λιγότερο από δημιουργικοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Και τι θα δημιουργούσατε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

82 − = 79