Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Όταν αγοράζετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων ή όταν μετακινείτε μπροστά σας, προκύπτει το πρόβλημα της σύνδεσης της συσκευής με την παροχή νερού. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται συχνότερα μια βρύση, που ονομάζεται tee.

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Σκοπός

Η ιδέα ότι το τρυπάνι για ένα πλυντήριο δεν είναι τόσο σημαντικό, εμφανίζεται σε πολλούς ανθρώπους. Τέτοια χρήστες πιθανόν δεν θα γνωρίζουν την έννοια της αύξησης των σωλήνων νερού, ως αποτέλεσμα του οποίου ο σωλήνας μέταλλο και μέταλλο-πλαστικό μπορεί να διαλύσει τη ραφή. Εάν ο εύκαμπτος σωλήνας εισόδου συνδέεται άμεσα με το νερό, υπάρχει υψηλός κίνδυνος ότι θα σπάσει εξαιτίας αυτού του κύματος, που οδηγεί σε ρεύματα του νερού στο διαμέρισμα.

Η χρήση ενός διαδρόμου γερανού θα σας εξοικονομήσει από την ανάγκη να επαναλάβετε την επισκευή στο διαμέρισμά σας και τους γείτονες από το κάτω μέρος. Και είναι το τσάι που είναι ιδιαίτερα βολικό, καθώς επιτρέπει την σύνδεση πολλών οικιακών συσκευών, όπως πλυντήριο πιάτων και πλυντηρίου ρούχων, στο σωλήνα νερού.

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Τύποι γερανών

Στη σύνδεση του πλυντηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Τάπες ή τροφοδοτικές βρύσες. Χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση σε αγωγό.
  • Στρόφιγγες γωνίας. Επιλέγονται εάν πρέπει να συνδέσετε τον εξοπλισμό σε ξεχωριστό υποκατάστημα.

Κάθε τύπος αυτών των βαλβίδων είναι μια βαλβίδα, μια σφαίρα ή ένα πέρασμα. Η διαφορά έγκειται στον τρόπο με τον οποίο το νερό αποκλείεται σε τέτοιες βρύσες. Επιπλέον, μπορούν να διαφέρουν από το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται (συνήθως ορείχαλκος ή σιλουμίνη).

Για μια σύντομη ανασκόπηση βίντεο των τσάι / βρύσες, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ποια είναι καλύτερα να εγκαταστήσετε;

Για να επιλέξετε μια κατάλληλη βρύση θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να παρακολουθείτε τις ικανότητες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Η επιλογή του τύπου γερανού θα πρέπει να βασίζεται στον προϋπολογισμό αγοράς και όχι στη θέση του πλυντηρίου.

Το πιο οικονομικό και απλό είναι η βρύση, καθώς δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για την τοποθέτησή της. Συνδέοντας μια βαλβίδα στον εύκαμπτο σωλήνα νερού τροφοδοσίας, το πλυντήριο μπορεί να συνδεθεί με τον ανάμικτη, το νεροχύτη, του θερμαντήρα νερού (στο σωλήνα παροχής νερού στη δεξαμενή θερμαντήρα) ή σε μία δεξαμενή αποστράγγισης (shlangochki τόσο μετά και πριν από αυτό). Όταν επιλέγετε μια βαλβίδα πύλης, είναι σημαντικό να προσέχετε την κατεύθυνση του μοχλού ώστε να μην στηρίζεται στον τοίχο και ήταν εύκολο να φτάσετε σε αυτό.

Για να συνδέσετε το τσάι, πρέπει να προετοιμάσετε ένα κλειδί αερίου και ένα σύνολο πλήκτρων. Επίσης για εργασία θα χρειαστείτε μια ταινία FSM, η οποία πρέπει να βιδωθεί στο νήμα. Για να σφίξετε τη σύνδεση με ένα κλειδί αερίου, πρέπει να ελέγξετε τη στεγανότητα του. Δεν συνιστάται η τοποθέτηση ενός tee σε παλιούς σωλήνες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για τη διαδικασία σύνδεσης.

Αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε μια γωνιακή βαλβίδα, πρέπει να αγοράσετε επιπλέον σωλήνα. Επίσης, θα χρειαστείτε ένα ειδικό tee, το οποίο είναι εγκατεστημένο στα τμήματα σωλήνων. Σε γενικές γραμμές, τοποθέτηση βαλβίδας γωνία είναι η ίδια με τη σύνδεση του ΤΕΕ-βρύση, που σημαίνει θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την FUM-ταινία, περιέλιξη το πάνω στο νήμα. Κατόπιν η βαλβίδα βιδώνεται μέσα στο σωλήνα και ο σωλήνας από το μηχάνημα είναι συνδεδεμένος με αυτό. Στη συνέχεια, η σύνδεση σφίγγεται με κλειδί αερίου.

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Τρόποι σύνδεσης στο σύστημα ύδρευσης

Μεταλλικός σωλήνας

Ο ευκολότερος τρόπος σύνδεσης της μηχανής σε ένα μέρος όπου υπάρχει ήδη ένα tee για μια βρύση, ένα μπολ της τουαλέτας ή ένα πλυντήριο πιάτων. Αποσυνδέοντας τον εύκαμπτο σωλήνα της συσκευής, στη θέση του, εγκαταστήστε ένα ακόμα τρυπάνι. Στις εξόδους του, τοποθετήστε και συνδέστε υδραυλικά, και μια βρύση για το πλυντήριο.

Η δεύτερη μέθοδος θα είναι η χρήση ενός "βαμπίρ" - μιας ειδικής συσκευής που είναι προσαρτημένη στο σωλήνα με σφιγκτήρες. Ο "βαμπίρ" έχει ένα κλαδί με νήμα παρόμοιο με ένα τσάι. Τεχνολογία σύνδεσης στο παρακάτω βίντεο.

Εάν ο σωλήνας δεν έχει εγκαταστήσει προηγουμένως ένα τσάι και δεν έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το "βαμπίρ", πρέπει να ολοκληρώσετε την πλαϊνή μπάρα. Κόψτε το τμήμα του κορμού, πρέπει να κάνετε ένα νήμα και στη συνέχεια να συνδέσετε το τσάι.

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Σωλήνας κατασκευασμένος από μεταλλικό πλαστικό

Για να εγκαταστήσετε το τσάι σε πλαστικούς σωλήνες, απαιτείται ένα ειδικό εργαλείο και η σωστή επιλογή του τσαγιού με καμπύλες τοποθέτησης που ταιριάζουν στους μεταλλικούς σωλήνες. Χρησιμοποιώντας ειδικό ψαλίδι, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε ποιοτική πτύχωση των στροφών. Αν δεν έχετε τέτοια ψαλίδια και δεν έχετε εργαστεί με μεταλλικά πλαστικά σωληνάρια, είναι καλύτερο να προσκαλέσετε έναν ειδικό για σύνδεση.

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Σχόλια χρήσης

Οι άνθρωποι που έχουν εμπειρία στη χρήση των γερανών-tees για να συνδέσετε το πλυντήριο με την παροχή νερού, σημειώστε ότι τα προϊόντα silumin είναι πολύ λιγότερο από βαλβίδων με σφαιρίδια από ορείχαλκο και πιο αξιόπιστο από το multi. Όσο για τον κατασκευαστή, οι αγοραστές σημειώνουν την υψηλή ποιότητα των τριπλών βαλβίδων ιταλικής και κροατικής παραγωγής.

Εναλλακτικές λύσεις

Αντί για ένα γραβάτα, μπορείτε να προτιμήσετε να τοποθετήσετε ένα τσιμπιδάκι. Μετά το κόψιμο του σωλήνα, αυτό το εξάρτημα τοποθετείται μεταξύ των τεμαχίων του, και στη συνέχεια ένας σωλήνας εισάγεται στην ελεύθερη οπή του, που πηγαίνει στο πλυντήριο. Αυτό είναι τόσο ένας απλός και φθηνός τρόπος, αλλά δεν μπορεί να ονομαστεί πολύ αξιόπιστος. Τα εξαρτήματα σφραγίζονται με φθορά χρόνου, γεγονός που οδηγεί σε διαρροή.

Επίσης, το τσάι γερανού μπορεί να αντικατασταθεί με μια συμβατική σφαιρική βαλβίδα. Η αξιοπιστία του είναι τόσο υψηλή όσο αυτή ενός εξειδικευμένου γερανού, ενώ το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο.

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Tee για τη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στην παροχή νερού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

84 + = 85