Αρχική υφασμάτινα κουρτίνες

Αρχική υφασμάτινα κουρτίνες

Μια φορά κι έναν καιρό, οι αρχικές κουρτίνες των κλωστών ήταν ένα τολμηρό συμπλήρωμα στο εσωτερικό. Αφού θεωρήθηκαν ένα λείψανο του παρελθόντος, αλλά σήμερα η παλιά ιδέα πήρε μια νέα ενσάρκωση και κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα. Σήμερα, οι κουρτίνες κλωστών στο εσωτερικό σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να βρεθούν στο εσωτερικό και να επιλέξουν από αυτές τις πιο κατάλληλες για τον εαυτό τους.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Σύντομο ιστορικό 

Κουρτίνες του νήματος στο εσωτερικό εμφανίστηκαν πριν από πολλά χρόνια στις ζεστές ανατολικές χώρες. Λόγω του ζεστού κλίματος, δεν ήταν δυνατό να κρατηθούν οι πόρτες κλειστές, αλλά τα σπίτια πάντα χρειάζονταν προστασία από τα αδιάκριτα μάτια, δημιούργησαν επίσης το απαραίτητο σκοτάδι και άνεση.

Αργότερα, η πρακτικότητα τους εξαπλώθηκε σε άλλες χώρες, κυρίως ο καταναλωτής προσελκύστηκε από την εμφάνιση και όχι από τις χρήσιμες ιδιότητές τους.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Έτσι, οι κουρτίνες από νήματα στο εσωτερικό ριζώθηκαν σε όλες σχεδόν τις χώρες και βρήκαν ακόμη και νέες επιλογές σχεδίασης.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Τύποι κουρτίνες 

Για πολλά χρόνια ύπαρξης, το πέπλο των νημάτων κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών.

Με όρους, μπορείτε να διαιρέσετε όλες τις κουρτίνες σε δύο τύπους:

  • κουρτίνες από μουσελίνη.
  • κουρτίνες από ανθεκτικά υλικά.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό
Το υλικό κουρτίνας επιλέγεται με βάση τον προορισμό. Για χώρους, μπορείτε να επιλέξετε κουρτίνες νήματος από διαφορετικά υλικά και με πρωτότυπο σχέδιο. 

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Κισέι 

Τα Kisei είναι κουρτίνες από συνυφασμένα νήματα, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο στολίδια ή απλά να πέσει κάτω. Απλώς κρεμούν, απλά αποφασίζουν για το μέγεθος και το σχέδιο.
Δεδομένου ότι η μουσελίνα είναι κατασκευασμένη από υφάσματα υφάσματος, παίρνει γρήγορα βρώμικο και χρειάζεται φροντίδα. Περιοδικά πρέπει να πλυθούν και να κρεμαστούν προσεκτικά για αυτοεξήρανση.

Όμορφα μοτίβα αλεξίπτωτου βλέπουν αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξει τον σωστό στιλιστικό συνδυασμό. Μπορούν να κρεμαστούν σε δωμάτια στα παράθυρα, στις πόρτες ή στον χώρο με ζωνών.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Διακόσμηση για κουρτίνες

Πολύ ασυνήθιστες κουρτίνες από ίνες με εμφάνιση στο εσωτερικό, κατασκευασμένες από όλα τα είδη πρωτότυπων υλικών.

Για κατασκευαστική χρήση:

  • χάντρες διαφορετικών μεγεθών.
  • στρας και χάντρες.
  • φυσικές πέτρες?
  • μεταλλικά και πλαστικά στοιχεία διαφόρων μορφών.
  • αρχικές λεπτομέρειες: φτερά, πούλιες, λεπτομέρειες γυαλιού και ούτω καθεξής.
  • χάντρες από ξύλο και άλλα υλικά.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Τέτοιες κουρτίνες μπορούν να γίνουν από τα ίδια μέρη με το ίδιο ύφος ή να συνδυάσουν διάφορα στοιχεία και λεπτομέρειες. Με συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων, μπορείτε να πάρετε ένα πρωτότυπο ουράνιο τόξο βροχής που θα διακοσμήσει το παράθυρο ή την πόρτα. Το πλεονέκτημα των σκληρών υλικών είναι ότι δεν χρειάζεται να πλυθούν.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Φροντίδα 

Για να εξασφαλίσετε τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας των κουρτινών, θα πρέπει να φροντίζετε τακτικά και σωστά.
Οι κουρτίνες των νημάτων πρέπει να πλένονται περιοδικά σε σαπουνόνερο. Ένα προϊόν κατασκευασμένο από σκληρά υλικά πρέπει να σκουπιστεί με ένα μαλακό υγρό πανί ή να τα σκουπίσει με ένα ειδικό πινέλο.

Οι κουρτίνες με σπείρωμα από το ύφασμα δεν μπορούν να πλυθούν σε αυτόματο μηχάνημα, όλα τα στοιχεία είναι συνυφασμένα και το προϊόν θα καταστραφεί ανεπανόρθωτα.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Για το σαλόνι 

Οι κουρτίνες Nitian συμπληρώνουν τέλεια κάθε δωμάτιο, μπορείτε να τους κρεμάσετε στο σαλόνι. Απλά πρέπει να επιλέξετε το σωστό στυλ και συνδυασμό. Με τη βοήθεια του μουσελίνα είναι ενδιαφέρον να κτυπήσει την πόρτα ή άνοιγμα παράθυρο, καθώς μπορεί να γίνει μια αρχική διακόσμηση του τοίχου στο σαλόνι.

Είναι πολύ βολικό να τους κρεμάσετε για να ζωντανεύσετε ένα μικρό σαλόνι, κουρτίνες νήματος δεν υπερφορτώνουν το χώρο, την ίδια στιγμή να βοηθήσει να διαχωρίσετε μια ζώνη από την άλλη.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Έτσι στο σαλόνι μπορείτε να χωρίσετε τον χώρο ανάπαυσης ή μια μικρή τραπεζαρία. Εάν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε το διαμέρισμα ακριβώς προς την πλευρά και επιστρέψτε το σαλόνι στην ακεραιότητα. Εάν εμφανιστεί βρωμιά, μπορείτε γρήγορα να τα πλύνετε ή να τα σκουπίσετε με ένα υγρό πανί.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Αρχικές κουρτίνες για την κρεβατοκάμαρα 

Ανάλογα με το ύφος στο οποίο αποτελείται η κρεβατοκάμαρα από κουρτίνες από νήματα, είναι πολύ αποτελεσματικό να διακοσμήσετε το παράθυρο ή την πόρτα πολύ αποτελεσματικά. Είναι επίσης ενδιαφέρον να αναζητήσετε γάζα στο κεφάλι του κρεβατιού.  Χάντρες, χάντρες, γυάλινες μπάλες και σταγονίδια και άλλες φωτεινές λεπτομέρειες μπορούν να προστεθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό
Τα νήματα με χάντρες δεν μπορούν μόνο να συνδυαστούν μεταξύ τους, μπορούν να συμπληρώσουν τα συνηθισμένα parterres και να τους δώσουν μια ορισμένη αίσθηση. Μερικά σπειρώματα με πούλιες και λάμψη μπορούν να γίνουν ένα στολίδι ενός γυναικείου τραπέζι. Ένα ουράνιο τόξο rhinestones και χάντρες θα φανεί πολύ ωραία και στην κρεβατοκάμαρα. Μπορούν επίσης να κρεμαστούν στην είσοδο του δωματίου. Οι κουρτίνες με νήματα δεν πρέπει να ξεχνούν να πλύνουν, ώστε να μην χαλάσουν την εμφάνιση του δωματίου.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Βερνίκι για κουζίνα

Οι συμβατικές κλωστοϋφαντουργικές κουρτίνες στην κουζίνα πάσχουν συχνά από λίπη και άλλες μολυσματικές ουσίες, οι οποίες στην κουζίνα δεν είναι μικρές. Χρησιμοποιώντας κουρτίνες από διάφορα στερεά στοιχεία για αυτό το σκοπό, μπορείτε να διευκολύνετε πολύ τον καθαρισμό στην κουζίνα. Δεν χρειάζεται να πλένετε συνεχώς τις κουρτίνες για την κουζίνα, θα είναι αρκετό για να τα σκουπίσετε περιοδικά με απορρυπαντικό. Για να διακοσμήσετε την κουζίνα με το στυλ art deco ή hi-tech, αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν απόλυτα καλά, δεν θα προστατεύουν μόνο την κουζίνα από τον ήλιο, αλλά θα την προδώσουν και την ατομικότητα και την λαμπερή κομψότητα.

Η κουζίνα μπορεί επίσης να διακοσμεί και να γάζα. Ένα ουράνιο τόξο από ιριδίζουσες χάντρες θα είναι επίσης κατάλληλο.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Παιδικό δωμάτιο 

Μπορείτε ακόμη και να διακοσμήσετε το δωμάτιο των παιδιών με κουρτίνες νήματος, μπορείτε ακόμη και να προσφέρετε στο παιδί για να τα κάνετε μόνοι σας, με τη βοήθεια μιας μαμάς ή μπαμπάς, και να τα κρεμάσετε σε ένα δωμάτιο μαζί. Κάθε μωρό θα αρέσει να τεντώνει στο σχοινί μια ποικιλία χάντρες και άλλα κατάλληλα στολίδια. Χρησιμοποιώντας πολύχρωμα χάντρες μπορεί να γίνει, έτσι ώστε να είναι ένα ουράνιο τόξο. Ένα τέτοιο ουράνιο τόξο που συμπληρώνει κάθε παιδικό δωμάτιο.

Ένα ουράνιο τόξο από χάντρες δεν χρειάζεται να συνδυαστεί με το ύφος ολόκληρου του δωματίου, μπορεί να είναι η λαμπρή λεπτομέρεια του.
Για μια μικρή πριγκίπισσα, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με ένα ασυνήθιστο θόλο, για ένα κρεβάτι από μουσελίνα.

νήματα κουρτίνες στο εσωτερικό

Οι κουρτίνες με νήματα μπορούν να γίνουν διακοσμητικά για οποιοδήποτε δωμάτιο, μια ποικιλία υλικών και χρωμάτων καθιστούν δυνατή την ενσωμάτωση οποιωνδήποτε, ακόμη και των πιο τολμηρών φαντασιών.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

29 − 24 =