Ενδιαφέρουσες ιδέες για μπαλκόνι: DIY (+40 φωτογραφίες)

Ενδιαφέρουσες ιδέες για μπαλκόνι: DIY (+40 φωτογραφίες)

Αυτός ο χώρος στα σύγχρονα διαμερίσματα, όπως ένα μπαλκόνι, δεν είχε δοθεί προσοχή στο παρελθόν και συνηθέστερα χρησίμευε για την αποθήκευση περιττών απορριμμάτων και αποθέματος σκαφών. Σήμερα, η χρήση του μπαλκόνι είναι πολύ διαφορετική. Η κατάσταση με βάση το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκτίμησαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν επιπλέον χώρο και σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει να κάνει από το μπαλκόνι με τα χέρια του την πλήρη λειτουργικότητα του χώρου, σκοπός της οποίας εξαρτάται από το μέγεθος του και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Για να δημιουργήσετε ζεστές γωνιές στο μπαλκόνι, υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια τους, η εφαρμογή των οποίων απαιτεί μια διεξοδική, εποικοδομητική προσέγγιση και προκαταρκτική μελέτη ορισμένων πληροφοριών.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Το πρώτο βήμα στο σχεδιασμό του μπαλκονιού είναι η εξάλειψη της ακαταστασίας. Αντιμέτωποι με την απόφαση του θέματος, οι κάτοικοι συχνά διαπιστώνουν ότι για να βάλει τα επιπλέον πράγματα δεν έχουν πουθενά και να μην αφήνουν τους πραγματικά θέλετε, για το λόγο ότι πολλά από αυτά που είναι αποθηκευμένα μπορεί να εξακολουθούν να χρειάζονται το αγρόκτημα. Αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε μια απόφαση με κάποιο τρόπο, και η καλύτερη λύση είναι να πετάξουμε όλα όσα εμποδίζουν, έχοντας ξεκινήσει τη διευθέτηση του μπαλκονιού χωρίς καμία λύπη. Μετά από όλα, η ευκολία και η άνεση είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο σημαντική από τα συσσωρευμένα, σκονισμένα σκουπίδια που χαλάζουν το εξωτερικό του μπαλκονιού.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Σχετικά με τις ιδέες της τοποθέτησης μπαλκονιών

Ενδιαφέρουσες επιλογές και ιδέες για τη μετατροπή του μπαλκονιού με τα χέρια σας είναι ένα πεδίο για την εφαρμογή των πιο τολμηρών ιδεών. Όταν ενσωματώνονται στη ζωή τόσο των κυρίων όσο και των επαγγελματιών κατασκευαστών, είναι δυνατό να δείξουν την πιο τρελή φαντασία. Ως αρχική εργασία είναι η επισκευή του ίδιου του μπαλκονιού. Και είναι καλύτερο ότι ήταν πρωτεύουσα.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του μπαλκονιού, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με κάθε σοβαρότητα, λαμβάνοντας υπόψη και αυτή την πτυχή. Ένα μπαλκόνι μικρού μεγέθους μπορεί να κάνει τα μοντέρνα έπιπλα άνετα, με ένα μικρό τραπέζι, τραβέρσα, καρέκλες και οθωμανούς. Ένα σημαντικό σημείο είναι η επιλογή των κουρτινών. Μπορείτε να οργανώσετε φυτά στο μπαλκόνι των τύπων αναρρίχησης, να τα κρεμάσετε στους τοίχους σε ένα δοχείο και να τα τοποθετήσετε στα παράθυρα.

Πριν αρχίσετε να ενεργείτε, πρέπει να αποφασίσετε για τον τύπο, τον σκοπό και το στυλ του δωματίου που σχεδιάζετε να αναδημιουργήσετε. Οι ιδέες για τη μετενσάρκωση του μπαλκονιού είναι πολλές και το καθένα αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και ιδιαίτερη προσοχή.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Καλά γραφείο

Για να φτιάξετε τα δικά σας χέρια από το ντουλάπι του μπαλκονιού, πρέπει να είναι τζάμι και να αντιπροσωπεύει ένα κομψό δωμάτιο. Για την εσωτερική διακόσμηση των τοίχων σε αυτή την περίπτωση, τέλεια σύγχρονη ταπετσαρία για τη ζωγραφική. Όταν αυτή η ιδέα είναι ενσωματωμένη, οι τοίχοι και το κονίαμα θα φαίνονται πρωτότυπα. Η χρήση ενός τέτοιου σχεδίου θα προδώσει τον χώρο της πρωτοτυπίας. Παράθυρα μπαλκονιών είναι καλύτερο να καλύψουν τις περσίδες, αν και θα φανεί καλό και η διαθεσιμότητα κουρτινών.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Περαιτέρω ρύθμιση ενός μικρού μπαλκονιού κάτω από μια μελέτη ή μια θέση για ανάπαυση, όπου μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε και να διαβάσετε ένα βιβλίο, δεν παρουσιάζει πολλή εργασία. Μια καλή επιλογή θα ήταν να μετακινήσετε ένα γραφείο, έναν υπολογιστή και να επισυνάψετε ράφια βιβλίων στο δωμάτιο.

Μην παρεμβαίνετε εδώ και στοιχεία διακόσμησης, με τη μορφή αγγείων, ζωγραφικής ή γλυπτικής. Αυτό είναι βασικά όλα. Ένα άνετο δωμάτιο για γόνιμη δημιουργική δουλειά είναι απόλυτα έτοιμο.

22

Μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι

Το μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι είναι μια από τις τελευταίες και ασυνήθιστες ιδέες. Το μόνο μειονέκτημα του είναι η αδυναμία παιχνιδιού σε ένα μικρό μπαλκόνι, πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στο δωμάτιο. Το σημαντικό σημείο εδώ είναι η ευκολία του δωματίου, υποδοχή τα έπιπλα, κουρτίνες και ένα μπάρμπεκιου για τους επισκέπτες και μια απόφαση αισθητική πλευρά του θέματος, με τη συμμετοχή του σχεδιασμού ασφάλειας. Η ιδέα της δημιουργίας ενός μπαλκονιού μπορεί να δανειστεί σε εργοτάξια ή σε περιοδικά μόδας. Ωστόσο, αν υπάρχει αυτοπεποίθηση, τότε μην σταματήσετε την πτήση της φαντασίας και το καταλάβετε.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Δωμάτιο για ξεκούραση

Τόσο ένα μικρό όσο και ένα μεγάλο μπαλκόνι μπορούν να κανονιστούν ως χώρος ανάπαυσης όπου μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, να χαλαρώσετε, να διαβάσετε βιβλία. Εάν επιτρέπετε την περιοχή, τότε από τα έπιπλα εκτός από λυγαριά κιλά και τραπέζι μπορείτε να αγοράσετε έναν μικρό καναπέ με μαλακά διακοσμητικά μαξιλάρια. Ένα σημαντικό σημείο εδώ είναι μια στιγμή όπως ο σχεδιασμός.

Μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια πληθώρα λουλουδιών, μερικά σκηνικά, πίνακες ζωγραφικής και πανέμορφες κουρτίνες. Εάν τα πάντα σχεδιάζονται με γούστο, θα πρέπει να έχετε ένα άνετο καλοκαιρινό δωμάτιο, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει τα ταξίδια στη φύση. Δεν θα είναι περιττό να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό μπάρμπεκιου για κρέας και ψάρι με λαχανικά.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Εργαστήριο

Για να αναπαραχθούν οι ιδέες του εργαστηρίου, το μικρό και το μεγάλο μπαλκόνι είναι ιδανικό μέρος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δημιουργικοί άνθρωποι που είναι λάτρης της σχεδίασης, ύφανση από χάντρες, καθώς και την απόφαση της κοινά προβλήματα των νοικοκυριών που σχετίζονται με την επισκευή ηλεκτρικών καλωδιώσεων, επισκευή παπούτσια και ούτω καθεξής.

Για να εξοπλίσετε το εργαστήριο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι βολικό και άνετο να κάνετε ό, τι σας άρεσε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά: βάλτε το ερμάριο πού να διανέμετε εργαλεία και υλικά, τραπέζι, καρέκλα, πάγκο.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Ο σχεδιασμός του εργαστηρίου πρέπει να ενθαρρύνει την έμπνευση και να ενθαρρύνει την επιθυμία να εργαστεί σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Σε ένα τέτοιο εργαστήριο πρέπει αναγκαστικά να υπάρχουν πολλά λουλούδια λυγαριών, σχεδιασμένα να δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργικότητας. Φυσικά δεν μπορείτε να ξεχάσετε τη διαθεσιμότητα κουρτίνες. Αν και σε αυτή την περίπτωση, μια καλή εναλλακτική λύση μπορεί να χρησιμεύσει ως ευρεία blinds.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Καλοκαιρινή μίνι τραπεζαρία

Καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια καλοκαιρινή εκδοχή της τραπεζαρίας της οικογένειας από το μπαλκόνι. Για αυτό μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο τραπέζι, άνετες καρέκλες ψάθινα, βάλτε ένα ντουλάπι και να αγοράσετε ένα μικρό συμπαγές ψυγείο. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τα έπιπλα και τις οικιακές συσκευές κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομείτε χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο για το στυλ, στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να κολλήσετε στο στυλ σύγχρονη. Αν και σε αυτή την περίπτωση, ταιριάζει και υψηλής τεχνολογίας.

Ο σχεδιασμός τραπεζαρίας στο μπαλκόνι μπορεί να αναδημιουργηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε αυτό το δωμάτιο να μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το διαμέρισμα.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το μπαλκόνι είναι εξαιρετικό φυσικό φωτισμό, το οποίο δεν απαιτεί επιπλέον κόστος. Όσο για τις κουρτίνες, είναι καλύτερα να τις επιλέξετε από πυκνό ύφασμα, ειδικά αν το μπαλκόνι βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά. Σε μια τέτοια τραπεζαρία είναι πολύ βολικό να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια το Σαββατοκύριακο για δείπνο, μεσημεριανό γεύμα ή τσάι.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Αθλητικό δωμάτιο

Στο ίδιο διαμέρισμα μπορείτε να πάτε για σπορ, να αγοράσετε προσομοιωτές, οι οποίοι βρίσκονται πιο βολικά έξω από το διαμέρισμα, αλλά ταυτόχρονα είναι στο σπίτι. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε ένα χαλί και να παίξετε σπορ, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική. Στην ύπαιθρο, θα υπάρξουν πολύ περισσότερα οφέλη από αυτές τις δραστηριότητες. Κατάλληλο μπαλκόνι για γιόγκα και διαλογισμό. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο δεν πρέπει να υπάρχουν περιττά πράγματα και το σχέδιο πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στο σκοπό του. Αντί κουρτίνες, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε περσίδες, παρόλο που οι κουρτίνες από καμπυλωτό ή πυκνό βαμβάκι denim είναι επίσης κατάλληλες.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Γκαρνταρόμπα

Το μπαλκόνι που βλέπει στο υπνοδωμάτιο είναι ιδανικό μέρος για γκαρνταρόμπα, το οποίο είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες που έχουν πολλά μοντέρνα ρούχα. Στα σύγχρονα διαμερίσματα, η καινοτομία έχει γίνει δημοφιλής. Μετά την εμφάνιση της ιδέας, αυτό επισημάνθηκε κυριολεκτικά από μια επιδρομή. Και αν προηγουμένως δεν υπήρχαν σχεδόν τζάμια, αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι κάτοικοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μόνο βολικό αλλά και κερδοφόρο. Όσο για το σχεδιασμό, το dressing room θα πρέπει να είναι προδιάθεση στο πιο άνετο δωμάτιο, το οποίο προϋποθέτει τη διατήρηση της εξωτερικής τάξης και της άνεσης.

Η ιδανική επιλογή για ένα γκαρνταρόμπα είναι η χρήση ενός μικρού μπαλκονιού. Ως κουρτίνες, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τεχνητό μετάξι ή άλλο ελαφρύ υλικό.

ενδιαφέρουσες ιδέες για το μπαλκόνι με τα χέρια σας

Στην πραγματικότητα, οι επιλογές για το παιχνίδι από το μπαλκόνι με τα χέρια τους πολύ. Το κύριο πράγμα στην επίλυση αυτού του ζητήματος είναι να αποφασίσει για την επιλογή και να παρουσιάσει μια μικρή δημιουργική φαντασία. Πρέπει να δοθεί προσοχή σε όλα, από την επιλογή επίπλων μέχρι τις κουρτίνες.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 3 = 6