Επιλογή χρωμάτων σε διαφορετικά δωμάτια

Είναι δύσκολο να αναφέρουμε ένα νεότερο υλικό για το φινίρισμα του δαπέδου από ένα έλασμα. Έγινε αμέσως ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιείται για την αυτο-διακόσμηση του δαπέδου κατά την ανακαίνιση διαμερίσματα. Ερωτεύτηκε με το γεγονός ότι η εγκατάσταση του απλοποιείται από το γεγονός ότι η γλώσσα και η εγκοπή κλειδαριάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα μονολιθικό επίστρωση χωρίς κενά και υψομετρικές διαφορές.

Το φάσμα χρωμάτων του ελασματοποιημένου δαπέδου είναι αρκετά ευρύ - από λευκό έως σκούρο καφέ και μαύρο.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Οι πρώτοι τύποι ελασμάτων έχουν ένα μειονέκτημα - φοβήθηκαν την υγρασία από την άμεση επαφή με ακόμη και μια μικρή ποσότητα νερού εξωτερική επίστρωση από PVC χάνει τη γοητεία της. Τώρα μπορείτε να καλύψετε το δάπεδο με αυτό το ξύλινο υλικό σε όλες σχεδόν τις εγκαταστάσεις του διαμερίσματος. Η αυξημένη αντίσταση μεμονωμένων τύπων πολυστρωματικού υλικού σε νερό επιτυγχάνεται με ειδική επιλογή ρητινών στο πλαίσιο και για επικάλυψη του στρωματοποιημένου στρώματος.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Πλέον συχνά στην πώληση μπορείτε να βρείτε πάνελ με μοτίβο που μιμείται φυσικό ξύλο, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υφή. Μια τραχιά επιφάνεια μειώνει τη δυνατότητα πτώσης σε υγρό δάπεδο. Σχέδιο ξύλο δίνει τη ζεστασιά και την άνεση του δωματίου. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα του καλύμματος δαπέδου για τη διακόσμηση του δωματίου λόγω της ανάμειξης χρωμάτων και στυλ στο εσωτερικό του συνολικού σχεδιασμού του.

Λόγω των πολλών αποχρώσεων του ελάσματος και των ίδιων διαστάσεων των φύλλων, καθίσταται δυνατή η δημιουργία μιας συνδυασμένης επικάλυψης.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Συμβουλές για την επιλογή ενός laminate για ένα συνδυασμένο πάτωμα

Η δημιουργία ενός καλύμματος δαπέδου στο σαλόνι και μια κρεβατοκάμαρα από δύο αποχρώσεις του ξύλου πρέπει να συμμορφώνονται με αρκετούς κανόνες.

  • Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια σκιά από το κρύο χρώμα και το άλλο από ζεστό. Μια τέτοια επιλογή χρωμάτων στην επίστρωση όχι μόνο θα τονίσει ευνοϊκά το σημερινό εσωτερικό του χώρου. Με την επόμενη επισκευή καλλυντικών, η επιλογή του χρώματος του τοίχου δεν θα εξαρτάται πλέον από το επιλεγμένο χρώμα του laminate.
  • Για ένα δωμάτιο με σκούρα έπιπλα γραφείου, η καλύτερη επιλογή για χρήση είναι ένα πολυστρωματικό υλικό με σίγαση αλλά όχι πολύ φωτεινό ήχο. Για παράδειγμα, το γκρι χρώμα της λεύκας είναι σε απόλυτη αρμονία με τη μπεζ απόχρωση. Όταν χρησιμοποιείτε γκρι σκιά ωχράς είναι καλύτερα να αντικαταστήσετε με καφέ.
  • Μια ωραία γκρίζα σκιά στην επένδυση δαπέδου συνδυάζεται με έναν ελαφρύτερο, σχεδόν λευκό τόνο. Αλλά εδώ το χρώμα του δαπέδου υπαγορεύει ορισμένους περιορισμούς στην επιλογή του χρώματος των επίπλων και των ταπετσαριών για τους τοίχους.
  • Η παρουσία ενός από τα δύο στοιχεία του δαπέδου είναι σκούρο καφέ με τη σωστή επιλογή της δεύτερης απόχρωσης είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στο εσωτερικό σε οποιοδήποτε χρώμα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα συνδυασμό αυτού του χρώματος δαπέδου σε μια λευκή κρεβατοκάμαρα, το δεύτερο χρώμα πρέπει να ταιριάζει με το εσωτερικό του δωματίου. Αν τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης είναι λακαρισμένη γυαλάδα ή γυαλάδα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα καθαρό λευκό υλικό. Η κρεβατοκάμαρα σε ματ χρώματα θα φαίνεται θερμότερη εάν το στοιχείο του δεύτερου ορόφου θα έχει έναν υπαινιγμό κρέμας, ελεφαντόδοντου ή λιωμένου γάλακτος.
  • Η χρήση δύο τόνων αντίθεσης σε μια επένδυση δαπέδου είναι μια εξαίρεση, όχι ένας κανόνας. Το φαινόμενο ντόμινο στο πάτωμα απαιτεί μια συγκεκριμένη επιλογή τόνων στο εσωτερικό, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει χωρίς την πρόσκληση του σχεδιαστή. Στην επιλογή των δύο χρωμάτων του laminate είναι προτιμότερο να ληφθεί ως πρότυπο ο σχεδιασμός μιας ξύλινης σκακιέρας.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Εάν δεν σκέφτεστε για την επόμενη επισκευή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κάλυψη δαπέδου και άλλους τύπους laminate - πράσινο, μπλε, φωτεινό κίτρινο.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Επιλογή τόνων πολυουρεθάνης για μπάνιο, κουζίνα, διάδρομο

Επιλέγοντας ένα κάλυμμα δαπέδου για ένα διάδρομο, μια μονάδα υγιεινής και μια αίθουσα φαγητού, η πρώτη απαίτηση σε αυτό είναι η αυξημένη αντοχή στην υγρασία του στρώματος στρωματοποίησης. Σε μέρη όπου το νερό μπορεί να φτάσει στην επίστρωση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα πολυστρωματικό υλικό ανθεκτικό στην υγρασία. Η επιλογή του είναι όχι λιγότερο ευρύ, εκτός από μπορείτε να επιλέξετε το απαραίτητο χρωματισμό σε οποιοδήποτε τόνο των τοίχων και οροφής.

Οι τοίχοι, με επένδυση από PVC, είναι εύκολα σε αρμονία με τις περισσότερες αποχρώσεις του ξύλου, αλλά για τα μικρότερα δωμάτια είναι επίσης δυνατή η χρήση φωτεινότερων χρωμάτων.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Στους τούρκους τοίχους είναι κατάλληλο το πλούσιο μπλε χρώμα του δαπέδου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή των κίτρινων και μπλε πάνελ σε μοτίβο σκακιέρας. Έτσι ένα μικρό μπάνιο θα φαίνεται ηλιόλουστο - πολύ ελαφρύ. Το μαύρο πάτωμα θα σκιάζει τέλεια τους λευκούς τοίχους, αλλά σε ένα τετράγωνο μπάνιο αυτή η παραλλαγή του δαπέδου θα περιορίσει οπτικά περαιτέρω τον χώρο.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Για την κουζίνα, η επιλογή των ελαφρών ελασματοποιημένων τόνων δεν είναι πολύ κατάλληλη λόγω του γεγονότος ότι στο πάτωμα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος μπορεί κάτι να χυθεί ή να πέσει. Η είσοδος του χυμού φρούτων ή λαχανικών μπορεί, ακόμη και με άμεσο καθαρισμό, να βάψει την επιφάνεια του ελαφρού φύλλου. Για να καλύψετε το χώρο μαγειρέματος και την τραπεζαρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολυστρωματικό φύλλο δύο διαφορετικών χρωμάτων.

Απευθείας από το τραπέζι πλάκα και κοπής είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα σκούρο κόκκινο κεράσι, βαθύ καφέ laminate πάτωμα χώρο φαγητού μπορεί να επιλέξει να σχεδιάσει μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το τραπεζαρία.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Δάπεδα από πλαστικό για το διάδρομο

Το θέατρο ξεκινά όχι μόνο με μια κρεμάστρα. Η πρώτη εντύπωση δίνεται στους επισκέπτες με τη διέλευση από το κατώφλι ενός άγνωστου σπιτιού. Ως εκ τούτου, ο διάδρομος πρέπει να είναι υποδειγματική, όχι μόνο για τη σειρά, αλλά και στην εγγραφή. Πολύ συχνά μπορείτε να βρείτε στο σχεδιασμό πάνελ που μιμούνται την εμφάνιση του φυσικού ξύλου, τούβλο, φυσική πέτρα. Είναι αρκετά ακατάλληλο για ένα τέτοιο σχέδιο των τοίχων να αφήνουν ένα πετρέλαιο που καλύπτεται δάπεδο ή για να καλύψει ένα λινέλαιο με μοτίβο χαλί.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Για να επιλέξετε ένα laminate στον τόνο των τοίχων δεν είναι δύσκολο, αλλά θα δημιουργήσει την επίδραση ενός κλειστού χώρου που θυμίζει ένα ασανσέρ. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από κλειστοφοβία σε ένα τέτοιο εσωτερικό θα είναι εξαιρετικά άβολα.

Για τοίχοι είναι καλυμμένοι με πίνακες από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι απαραίτητο να επιλέξετε το δάπεδο είναι ελαφρώς πιο σκούρα από ό, τι οι ίδιοι, και τον laminate προϊόντα από το τείχος, όταν η πόρτα είναι τοίχους.

χρώμα πατωμάτων σε φύλλα

Σε ένα μικρό τετράγωνο δωμάτιο του διαδρόμου, είναι καλύτερα να αποφύγετε τις σαφείς γραμμές στο πάτωμα. Υπάρχουν δύο επιλογές για να αποφευχθεί αυτό - χρησιμοποιήστε ένα φύλλο με ένα σχέδιο σύμφωνα με φυσική πέτρα ή να κάνετε πλάκες δαπέδου διχρωμία με μια μικρή μετατόπιση σε γειτονικές σειρές στο τρίτο πίνακα.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή