Στρατός άλμπουμ – η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

Στρατός άλμπουμ – η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

Οποιος τύπος πέρασε τη στρατιωτική θητεία στον στρατό θα ήθελε να έχει μια μνήμη αυτού του χρόνου μετά. Συνήθως στρατιώτες κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας είχαν το χρόνο να κάνουν ένα τεράστιο αριθμό φωτογραφιών, οι οποίες στη συνέχεια έγιναν σε ένα άλμπουμ. Αυτά τα άλμπουμ, μετά το τέλος της υπηρεσίας, καυχήθηκαν στους φίλους τους και υπενθύμισαν τη νεολαία τους.

Ας δούμε πώς να φτιάξουμε ένα αυτο-φτιαγμένο άλμπουμ. Σήμερα είναι η ψηφιακή εποχή, οι φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν στο Διαδίκτυο, και στη συνέχεια ως δώρο στον αγαπημένο τύπο να συντάξει ένα όμορφο άλμπουμ με θεματικές εικόνες.

Τι είναι ένα άλμπουμ στρατού;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι αυτό το άλμπουμ στρατού είναι μια αποτυχία. Αυτό είναι ένα έγγραφο που λέει για το χρόνο του στρατιώτη στο στρατό. Δεν είναι μόνο ένας συνηθισμένος απλός φορητός υπολογιστής με πολλές φωτογραφίες επικολλημένες σε αυτό. Το ίδιο το άλμπουμ μπορεί να ονομαστεί πραγματικό έργο τέχνης. Αυτό είναι ένα είδος μοναδικού βιβλίου - απλά δεν θα υπάρχει ένα δεύτερο αντίγραφο αυτού.

Άλμπουμ στρατού με τα χέρια του

Δημιουργήστε άλμπουμ πάντα για έναν στρατιώτη. Αρχίζοντας να τα κάνετε στον στρατό συνιστάται περίπου 100 ημέρες πριν από τη σειρά τερματισμού - περίπου τρεις μήνες πριν φύγετε από το στρατό. Και ακόμα και σήμερα τα παιδιά δουλεύουν μόνο ένα χρόνο, αλλά τα άλμπουμ είναι ακόμα δημοφιλή.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του τεχνούργου μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Το κάλυμμα, και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι, ήταν κατασκευασμένο από κόκκινο βελούδινο ύφασμα. Αλλά ήταν ακόμα καλύτερο να φτιάξουμε αυτή την κάλυψη από το ύφασμα των παλτών του αξιωματικού. Σήμερα τέτοιες παραδόσεις δεν είναι πλέον συναφείς, και το στρατιωτικό λεύκωμα γίνεται ακόμη και από ύφασμα χακί.

Dembelsky με δικά του χέρια

Οι σελίδες των λευκωμάτων πρέπει να είναι αρκετά παχιά - για αυτή τη χρήση χαρτόνι. Προηγουμένως, μερικές από τις σελίδες τοποθετήθηκαν από την ανίχνευση χαρτιού - το κάνουν σήμερα. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε οι φωτογραφίες να μην κολλάνε μεταξύ τους και οι φωτογραφίες να μην έχουν καταστραφεί.

Τα σχέδια κάνουν οτιδήποτε - χρησιμοποιούν μολύβια, δείκτες, δείκτες, χρώματα, συνηθισμένα απλά μολύβια. Για να κάνετε και να επικολλήσετε τις επιγραφές, χρειάζεστε αλουμινόχαρτο.

Άλμπουμ για το Στρατιώτη

Ποιος το κάνει αυτό;

Πρέπει να ειπωθεί ότι οι ίδιοι οι στρατιώτες δεν κάνουν πάντα αυτή τη μνήμη του στρατού. Τώρα ο συγγραφέας μπορεί να είναι οτιδήποτε - το κύριο πράγμα που κατάφερε να ζωγραφίσει και να ζωγραφίσει όμορφα. Συχνά, αυτά τα άλμπουμ γίνονται από στρατιώτες κοριτσιών. Το προϊόν δεν πρέπει μόνο να είναι αξέχαστο, αλλά και όμορφο. Συχνά, πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι συμμετέχουν στην παραγωγή ταυτόχρονα - αυτό είναι επιτρεπτό. Αλλά είναι καλύτερα να είναι άνθρωποι που είναι στην υπηρεσία και γνωρίζουν το καθεστώς του στρατιώτη της ημέρας, τη ζωή ενός στρατιώτη. Κάντε τα και αστικά, αλλά λιγότερο συχνά.

Άλμπουμ στρατού με τα χέρια του

Το πιο πολύτιμο είναι το προϊόν στο οποίο ο στρατιώτης, ή μάλλον το μελλοντικό demobil, δεν άγγιξε ούτε καν. Συνήθως ζητούν τη βοήθεια ταλαντούχων συναδέλφων. Όταν ολοκληρωθεί η υπηρεσία, θα παρουσιαστεί απλά. Και ως ενθάρρυνση, φίλοι του υπηρέτη έχουν την ευκαιρία να μερικές φορές δεν πηγαίνουν στα φορέματα και κοιμούνται περισσότερο.

Πώς να δημιουργήσετε ένα δίσκο dubbling

Το πιο βασικό

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν ακριβείς κανόνες για το σχεδιασμό ενός τέτοιου άλμπουμ. Αρχικά, χρειάζεται μόνο μια καλή φαντασία. Είναι επίσης απαραίτητο να καθοριστεί ποιο θέμα θα αφιερωθεί στο προϊόν, τι είδους στρατεύματα εξυπηρετεί ο στρατιώτης. Το άλμπουμ μπορεί να σας πει πώς ξεκίνησε η υπηρεσία, πώς τελείωσε, μπορούν να περιγραφούν οι πιο αξέχαστες στιγμές.

Αυτό το σημειωματάριο μπορεί ακόμη να είναι ένα ημερολόγιο ενός στρατιώτη που ονειρεύεται να επιστρέψει στην πολιτική ζωή μάλλον σύντομα. Τι θα είναι στο άλμπουμ, όλοι επιλέγουν ανεξάρτητα.

Τι θα έπρεπε να είναι στο λεύκωμα του στρατού

Διακόσμηση

Τώρα προσφέρουν έτοιμες λύσεις που μπορούν να αγοραστούν και να επικολληθούν σε φωτογραφίες, να γράψουν ενδιαφέρουσες ιστορίες ή να περιγράψουν τις αισθήσεις. Αλλά είναι βαρετό, αλλά θέλετε κάτι πρωτότυπο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να δουλέψετε με τα χέρια σας. Τέτοια προϊόντα είναι συχνά κατασκευασμένα από χαρτόνι - οι σελίδες του άλμπουμ πρέπει να είναι πολύ δυνατές και είναι καλό να διατηρήσουμε ό, τι κολλούν.

Άλμπουμ για το Στρατιώτη

Προκαταρκτικά οι σελίδες καλύπτονται με λάκα και μεταξύ των φύλλων χαρτονιού τοποθετείται ειδικό χαρτί χαρτιού ανίχνευσης. Είναι αρκετά δύσκολο να κάνετε σχέδια για βερνίκι, επομένως χρησιμοποιούνται οδοντόβουρτσες, βελόνες για ψεκασμό χρωμάτων. Τώρα οι σελίδες είναι βερνικωμένες μάλλον σπάνια, αλλά ο σχεδιασμός είναι μια μακρά και χρονοβόρα εργασία. Επίσης, οι σελίδες μπορούν να καλυφθούν με κορδέλα από φυσικό μετάξι.

Τα καλύμματα καλύπτονται με ύφασμα, ενώ οι επιγραφές επιτίθενται με τη μέθοδο του τυλίγματος. Ολόκληρη η δομή είναι στερεωμένη με μεγάλους δακτυλίους ή μπουλόνια.

Το άλμπουμ των στρατιωτών με τα χέρια του

Τι πρέπει να είναι στο άλμπουμ

Πρώτα απ 'όλα, αυτή είναι μια φωτογραφία. Είναι με τη βοήθεια των φωτογραφιών ότι είναι καλύτερο να μιλάμε για όλες τις κακουχίες της υπηρεσίας στο σύγχρονο στρατό. Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες με σαφή χρονολογική σειρά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ολόκληρος ο στρατιώτης περνά από την πρώτη μέρα στο DMB.

Dembelsky με δικά του χέρια

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την εξόρυξη φωτογραφιών στην υπηρεσία των στρατιωτών μπορεί να έχουν προβλήματα. Στις φωτογραφίες, εκτός από τους φίλους, μπορούν να αποτυπωθούν και μυστικά αντικείμενα - είναι εύκολο να δίδεται η θέση αυτού ή του μέρους αυτού. Συχνά για το λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι της διοίκησης διεξάγουν έρευνες για να κάνουν αυτές τις φωτογραφίες όλο και λιγότερο.

Στις πρώτες σελίδες, κατά τη διάρκεια της εγγραφής, τίθεται εντολή για στρατολόγηση στο στρατό. Στην τελευταία σελίδα υπάρχει μια παραγγελία για DMB. Όλα αυτά μπορούν να συνοδεύονται από όμορφα και αστεία σχέδια.

Οι εικόνες πρέπει να μιλούν για την υπηρεσία στο στρατό, είναι συχνά γελοιογραφίες. Το χρονικό της ζωής ενός στρατιώτη μπορεί να συμπληρωθεί με τραγούδια και ποιήματα.

Άλμπουμ στρατού

Στο βίντεο: πώς να κάνει ένα κενό για ένα λεύκωμα στρατού.

Dembelsky άλμπουμ με δικά του χέρια (master class)

Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας καλύτερο άλμπουμ στρατού με τα χέρια σας, οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν. Για να γίνει αυτό το αξέχαστο προϊόν θα είμαστε στη δημοφιλής τεχνική scrapbooking. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν πρέπει να συμπληρώσετε ένα τέτοιο άλμπουμ με πάρα πολλά πολύχρωμα στολίδια και λεπτομέρειες - όλα θα πρέπει να είναι μετριοπαθής, σύμφωνα με το θέμα.

Τι πρέπει να εργαστείτε

Απαραίτητα υλικά και εργαλεία:

  • έτοιμο μέγεθος σύνδεσης 20 × 30 cm.
  • χαρτί για scrapbooking, χαρτί kraft, χαρτόνι?
  • εικόνες για την κατασκευή διακοσμητικών στοιχείων.
  • μοσχεύματα, μεταλλικά αξεσουάρ από το στρατό ·
  • βέργες, άγκυρες, οπές, εξοπλισμός για την τοποθέτηση των οφθαλμών.
  • ακρυλικά χρώματα, σχοινί-σπάγγους;
  • Ψαλίδι, μαχαίρι, χάρακα, γροθιά.
  • ραπτομηχανή.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

Βήμα-βήμα οδηγίες

Εξετάστε βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ για έναν στρατιώτη για μνήμη ή ως δώρο:

1. Αφαιρέστε πρώτα τα φύλλα χαρτιού. Το χαρτόνι που χρησιμοποιείται ως υπόστρωμα κόβεται κατά βούληση. Στα υποστρώματα πρέπει να λυγίζετε και να κόβετε τις γωνίες. Συμπληρώστε το άλμπουμ στο μισό και προσθέστε τα υπόλοιπα υποστρώματα με χαρτί.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

2. Στη συνέχεια, στο κενό χαρτόνι, πρέπει να επικολλήσετε τις φωτογραφίες και αφού κολληθούν, προσθέστε ένα ράμμα στη γραφομηχανή. Στο ίδιο στάδιο, κάνουμε μια διάταξη. Βήμα προς βήμα κόβουμε και ράβουμε κάθε ένα από τα στοιχεία. Εάν το διακοσμητικό στοιχείο εφαρμοστεί στο υπόστρωμα χωρίς κάρτα φωτογραφίας, πρέπει να είναι ραμμένη και κολλημένη εκ των προτέρων.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

3. Στη συνέχεια, συνδέστε τα πτυσσόμενα μέρη. Στη σελίδα πρέπει να κάνετε μια τομή και να εισάγετε την προεξέχουσα άκρη του υποστρώματος μέσα σε αυτή. Μια συμβολοσειρά είναι σπειρωμένη στην τομή, η φωτογραφία είναι επικολλημένη, ραμμένη από την μπροστινή πλευρά. Ο κάτοχος για μια φωτογραφία μπορεί να είναι ένας κύκλος κομμένος από ένα χαρτόνι, το οποίο είναι στερεωμένο με μια οπή. Μετά την επικόλληση των φωτογραφιών για την επόμενη σελίδα με την ίδια αρχή όπως στο προηγούμενο βήμα.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

4. Ένα από τα πτυσσόμενα στοιχεία που έχουμε βγάλει περισσότερο από άλλα, γι 'αυτό συμπληρώνουμε με εικόνες και διαφορετικές επιγραφές.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

5. Εάν το πτυσσόμενο στοιχείο είναι μεγάλο, στερεώνεται από την πίσω πλευρά και στη συνέχεια ραμμένο στη σελίδα. Η άλλη πλευρά της αναστροφής θα έχει αρκετό χώρο για φωτογραφίες, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν όπως θέλετε. Το υπόστρωμα είναι κολλημένο από διάφορα χαρτιά και εμείς γροθιάσαμε τις γωνίες με μια γροθιά.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

6. Στη συνέχεια, με μια βολική σειρά, τοποθετούμε τις φωτογραφίες και αφού είναι σταθερές. Ορισμένες στροφές θα περιλαμβάνουν περισσότερα στολίδια (ταχύτητες) - θα κρύβονται κάτω από την επάνω φωτογραφία. Ως διακοσμητικό στοιχείο, μια κορδέλα ραμμένη σε μια λωρίδα από χαρτόνι είναι καλή - μπορεί εύκολα να ραμμένο οπουδήποτε.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

7. Η οδηγία προτείνει την προσθήκη ενός highlight - αυτό είναι ένα φάκελο για γράμματα και μια εικόνα για το πώς το κορίτσι περίμενε έναν στρατιώτη. Ως κενό, χρησιμοποιούμε χαρτί kraft. Ένας φάκελος θα ληφθεί - το κομμάτι εργασίας δεν είναι κολλημένο στην μπροστινή πλευρά, αλλά είναι ραμμένο με σπείρες.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

8. Οι εικόνες είναι κολλημένες μέσα στην πτυσσόμενη δομή του χαρτιού και έχουν ραμμένες. Στη συνέχεια, κολλάμε το clamshell στο φάκελο και στερεώνουμε τα κεντρικά πλάνα. Απομένει μόνο να επικολλήσετε το φάκελο στη βάση και να προσθέσετε την τελευταία φωτογραφία.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

9. Μια από τις εικόνες του στρατιώτη θα είναι αναγκαστικά μια ομάδα, η οποία δεν είναι επιθυμητή να επικαλύπτεται με διακοσμήσεις και εικόνες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τσέπη ακριβώς πίσω από τη φωτογραφία. Ράψτε μια εικόνα στην επάνω άκρη και στη συνέχεια επικολλήστε τις στις γωνίες. Όλα τα υπόλοιπα μέρη πρέπει επίσης να αναβοσβήνουν. Στην τσέπη μπορείτε να βάλετε ένα φύλλο με τα ονόματα των συναδέλφων.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

10. Η τελευταία αντιστροφή είναι συνήθως αφιερωμένη όχι μόνο στη διαταγή του DMB, αλλά για μια συνάντηση με συγγενείς. Το διακοσμητικό φινίρισμα πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως. Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι κολλημένα και ραμμένα. Περαιτέρω όλα αυτά είναι επικολλημένα στην άκρη και στη συνέχεια ραμμένα ξανά.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

11. Συμπερασματικά, σύμφωνα με τις οδηγίες, πρέπει να επικολλήσετε όλες τις ληφθείσες σελίδες στη βάση. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κάλυμμα κατά την κρίση σας, το κύριο πράγμα είναι ότι το άλμπουμ αποδείχθηκε πραγματικά στρατιώτης.

Στρατός άλμπουμ - η μνήμη της υπηρεσίας και το καλύτερο δώρο με τα δικά σας χέρια

Αυτό είναι κάτι τέτοιο με τη βοήθεια υλικών που είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα, μπορείτε να κάνετε ένα καλό δώρο για το άτομο που έλαβε την παραγγελία για DMB. Με τη βοήθεια αυτού του άλμπουμ, θα θυμάται αυτή τη μέρα για πολύ καιρό. Αυτό που τελικά αποδείχθηκε, κατ 'ανάγκην όπως ο στρατιώτης. Και πώς θα κάνατε ένα τέτοιο άλμπουμ; Περιμένουμε σχόλια, περισσότερες φωτογραφίες από μια όμορφη κάλυψη, η πρώτη διάδοση, σε γενικές γραμμές, μοιράζονται έναν σύνδεσμο με το έργο και τα άρθρα τους.

Επισκόπηση των άλμπουμ (3 βίντεο)

Επιτυχημένα παραδείγματα (48 φωτογραφίες)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 5 = 4