Βέλτιστα χρώματα τεντωμένων οροφών για το εσωτερικό

Stretch οροφές - αυτή είναι η καλύτερη λύση για κάθε δωμάτιο, τόσο κατοικιών όσο και γραφείων. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη διακόσμηση των μπαρ, των καφετεριών και των εστιατορίων, των πισίνων και των εκθεσιακών κέντρων. Και όλα αυτά επειδή το τέντωμα οροφής έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και ταιριάζει απόλυτα σε κυριολεκτικά σε οποιαδήποτε το εσωτερικό. Αλλά πώς να επιλέξετε σωστά το χρώμα της οροφής;

Φωτεινή οροφή

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τη σωστή σκιά. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία σχεδιαστή εσωτερικών χώρων - η επιλογή των χρωμάτων είναι πολύ απλοποιημένη. Εάν όχι, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις. Και το βασικό καθήκον δεν είναι να χαλάσει ολόκληρο το σχέδιο του δωματίου με μια πολύ φωτεινή, αντίθετη απόχρωση ή μια που δεν θα εναρμονιστεί με τους γενικούς τόνους του εσωτερικού.

Αψίδα από την οροφή τέντωμα

Για να αποφύγετε ένα τέτοιο λάθος, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες που αποτελούν τη βάση για κάθε δωμάτιο. Επίσης καθοδηγούνται από έμπειρους σχεδιαστές.

Η γενική διάθεση του δωματίου

Όταν πρόκειται για χώρο διαβίωσης, πρέπει να λάβετε υπόψη όχι μόνο τις τάσεις της μόδας στο σχεδιασμό αλλά και τις δικές σας προτιμήσεις. Αυτό ισχύει για την επιλογή του χρώματος της οροφής, και απολύτως όλες τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στο σχεδιασμό του δωματίου, του υπνοδωματίου ή οποιουδήποτε άλλου δωματίου.

Ιδιότητες σκίασης:

  1. Κόκκινο λειτουργεί για την ψυχή είναι συναρπαστικό, είναι καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσετε στην κρεβατοκάμαρα, το δωμάτιο των παιδιών και το σαλόνι, αν πρόκειται να περάσετε το χρόνο σε αυτό το δωμάτιο.
  2. Πορτοκαλί τονίζει και προκαλεί σε ενεργές ενέργειες, πρόσφατα είναι δημοφιλές στη χρήση στις κουζίνες.
  3. Κίτρινο βελτιώνει τη διάθεση, αλλά μην το παρακάνετε με τη φωτεινότητα.
  4. Πράσινο - πολύ επικίνδυνο χρώμα. Εάν επιλέξετε ήρεμες κωνοφόρων αποχρώσεις, θα έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχή, θα βοηθήσει να φέρει τα νεύρα σε μια φυσιολογική κατάσταση, θα ομαλοποιήσει την αρτηριακή πίεση. Τα χρώματα σαλάτας λειτουργούν ακριβώς απέναντι, και μια τέτοια οροφή μπορεί να είναι ειλικρινά ενοχλητική αν επιλέξετε μια φωτεινή εκδοχή της απόχρωσης.
  5. Μπλε και μπλε ενεργούν σε ένα άτομο που χαλαρώνει. Οι βαθιές μπλε αποχρώσεις μπορούν ακόμη και να επιβραδυνθούν και να ειδοποιηθούν ειλικρινά.
  6. Επιλογή μοβ Το χρώμα είναι αυστηρά ατομικό για κάθε άτομο, μερικά ερεθίζει και η ψυχή ενός ατόμου οδηγεί στο φυσιολογικό. Μετά από όλα, στη βιολετί συνδυάζονται δύο αντίθετα χρώματα - κόκκινο και μπλε.
  7. Μπεζ και καφέ - αριστοκρατικές αποχρώσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τους επιστήμονες, υποκινούν ακόμη και την πειθαρχία και την ψυχική ισορροπία.

Αυτές οι ιδιότητες και θα πρέπει να είναι αποφασιστικής σημασίας για την επιλογή ενός κοινού χρώματος γ για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Μετά από όλα, με την επιρροή τους σε εμάς, πρέπει απλά να δεχτούμε, ανεξάρτητα από το αν μας αρέσει η σκιά, ή όχι.

Ίσως, οι παραλλαγές των αποχρώσεων θα είναι αποφασιστικές σε αυτό το θέμα, επειδή το μπορντό χρώμα, σε αντίθεση με το κόκκινο, φέρνει τις σκέψεις στην τάξη. Και ροζ προκαλεί μια αίσθηση ευφορίας. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα χρώματα.

Η επιλογή του χρωματισμού οροφή τέντωμα σχολαστική κατοχή και την προσέγγιση της επίλυσης του προβλήματος ζυγίζει όλα τα υπέρ και τα κατά.

Καθιστικό με τέντα

Εξετάζουμε το ανώτατο όριο συχνότερα από ό, τι στους τοίχους, και αυτό είναι μια άλλη παρατήρηση των επιστημόνων. Αυτό ισχύει για την κρεβατοκάμαρα, και την αίθουσα, γενικά - εκείνα τα δωμάτια όπου ξεκουράζουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή της οροφής χρώματος stretch είναι ένα σοβαρό καθήκον για όλους όσους αποφάσισαν να ξεκινήσουν την επισκευή σε ένα δωμάτιο ή σε όλο το σπίτι.

Επέκταση οροφής

Η οροφή πρέπει να ταιριάζει σε ολόκληρο το δωμάτιο

Μερικές φορές συμβαίνει ότι δεν έχει σημασία πόσο όμορφο και ακριβό είναι το τέντωμα οροφής, απλά δεν κοιτάζει σε αυτό το συγκεκριμένο δωμάτιο, και ως αποτέλεσμα υπάρχει ένα αίσθημα ελλείψεων ολόκληρης της επισκευής. Για να αποφύγετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε τα χρώματα των τοίχων.

Stretch οροφή με πρωτότυπο σχεδιασμό

Σημαντικό! Είναι καλύτερα οι αποχρώσεις των τοίχων και της οροφής να είναι σε αρμονία και να είναι στο ίδιο χρώμα. Αλλά πρόσφατα η τάση της αντίθεση των αποχρώσεων των επιφανειών έγινε δημοφιλής. Αυτό είναι καλύτερα να είστε προσεκτικοί, και αν δημιουργήσετε μια αντίθεση, τότε αφήστε την να παρατηρηθεί όχι μεταξύ των τοίχων και της οροφής, αλλά στο σχεδιασμό των τειχών τους και ομαλά να μετακινηθείτε στην οροφή.

Για παράδειγμα, μια περιοχή με διακοσμητικό σχέδιο στον τοίχο μπορεί να έχει αντίθεση με το κύριο χρώμα τους. Μπορεί να είναι ένα μοβ γενικό υπόβαθρο και μια κίτρινη διακοσμητική επιφάνεια. Υπάρχουν εκατομμύρια τέτοιων παραλλαγών. Και αυτά τα κίνητρα μπορούν να μεταφερθούν μερικώς στην επιφάνεια της οροφής, φυσικά, εντός λογικών ορίων.

Εκτύπωση φωτογραφιών σε οροφή τεντώματος

Για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή για τη διακόσμηση ολόκληρου του δωματίου, θα πρέπει να διαιρέσετε τις αποχρώσεις σε ζεστά και κρύα χρώματα, προσπαθώντας να αποφύγετε το ασπρόμαυρο. Αλλά το δάπεδο είναι αρκετά εύκολο, επειδή οι αποχρώσεις της laminitis και άλλων παρόμοιων υλικών φινιρίσματος, κατά κανόνα, ταιριάζουν απόλυτα με όλους τους τόνους των τοίχων και των οροφών.

Αντίθεση οροφής χρώματος

Επιλογή στυλ

Φυσικά, όταν επιλέγετε ένα ανώτατο όριο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο στυλ με το οποίο θα διακοσμηθεί ολόκληρο το δωμάτιο. Για παράδειγμα, αν είναι ένα κλασικό και τα στυλ κοντά σε αυτό, τότε υποθέτουν ότι το ανώτατο όριο είναι μερικούς τόνους ελαφρύτερο από τους τοίχους. Αν το στυλ είναι πιο μοντέρνο, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τον αντίθετο κανόνα. Το κύριο πράγμα είναι ότι το δωμάτιο δεν φαίνεται πολύ ζοφερή και βαρετή.

Stretch οροφή σκούρου χρώματος

Μην ξεχνάτε τον συνδυασμό τόνων και αποχρώσεων, γιατί σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα αδύνατο με το σχεδιασμό της οροφής, μπορεί να υπάρχουν και διαφορές ύψους και αλλαγές υφής. Ένα πρόσθετο σενάριο φωτισμού θα βοηθήσει να παίξει με το χώρο και θα δώσει νέες ιδέες για το σχεδιασμό οροφής.

Γυαλιστερή οροφή τέντωμα με λάμψη

Για παράδειγμα, για την αίθουσα μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή ενός σταβλισμένου οροφή, στο οποίο μπορεί να συνδυαστεί ένα σκοτεινότερο κέντρο και μια ελαφριά απόχρωση στις άκρες. Επίσης σήμερα υπάρχουν πίνακες ζωγραφικής με ταπετσαρίες φωτογραφιών και άλλα σχέδια που μπορούν να ανανεώσουν σημαντικά τον σχεδιασμό του δωματίου και να κάνουν το σχέδιο πιο κορεσμένο.

Παστέλ τόνος της οροφής τέντωμα

Μην ξεχνάτε τις παραμέτρους του δωματίου

Όταν επιλέγουμε μια σκιά, ακολουθούμε επίσης απλούς κανόνες που μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο δωμάτιο πιο άνετο και ένα μικρό δωμάτιο που πρέπει να επεκταθεί οπτικά. Για παράδειγμα:

  • Τα ανοιχτά χρώματα κάνουν τους τοίχους ψηλότερους και το ίδιο το δωμάτιο είναι πιο ευρύχωρο. Είναι λευκά, μπεζ, ανοιχτό μπλε, αποχρώσεις ροδακινιάς.
  • βαθιές σκούρες αποχρώσεις, για παράδειγμα - μπλε, πράσινο και μπορντό μπορεί να κάνει ένα επιπλέον μεγάλο δωμάτιο πιο προσαρμοσμένο για ένα ζεστό οικείο χόμπι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν μια ευρύχωρη αίθουσα?
  • Το δωμάτιο μπορεί να δοθεί περισσότερο επίσημη με μπλε, καφέ, μαύρο ή λευκό ανώτατο όριο.

Κοίλη οροφή με κορεσμένο χρώμα

Μην ξεχνάτε την ποικιλία των υφών των σύγχρονων υλικών ταινιών. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε επίσης να παίξετε με το σχεδιασμό του χώρου στην περιοχή οροφής. Γυαλιστερό επιφάνειες επεκτείνουν το δωμάτιο, ειδικά αν αντανακλούν το φως από τα παράθυρα.

Ένα σκοτεινό, λίγο φωτισμένο δωμάτιο μπορεί να γίνει ελαφρύτερο χρησιμοποιώντας μια παστέλ σειρά από κλασικές αποχρώσεις του χρώματος. Αντίθετα, αν το δωμάτιο είναι πολύ φωτεινό, το φως απορροφά αποτελεσματικά την ματ επιφάνεια του σκοτεινού φάσματος της σκιάς της οροφής τεντώματος.

Αρχικό ανώτατο όριο

Η ίδια αρχή θα βοηθήσει την τοποθέτηση ζωνών στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, στο σαλόνι μπορείτε να διαθέσετε χώρο για χαλάρωση, γραφείο και παιδική χαρά. Η διαίρεση ενός χώρου σε ζώνες διαδραματίζεται από ένα διαφορετικό επίπεδο οροφής και από τη διαφορά στο χρώμα του, τον χρωματισμό των τοίχων σε διαφορετικούς τόνους και τις διαφορές στο ύψος του δαπέδου.

Οροφή τέντωσης οπίσθιου φωτισμού

Το κύριο πράγμα είναι ότι το δωμάτιο στο τέλος έχει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση και θα μπορούσε να εξυπηρετήσει πλήρως τους ιδιοκτήτες του σπιτιού ακριβώς όπως είχε αρχικά προβλεφθεί.

Εγκατάσταση λευκού ματ οροφής (2 βίντεο)

Μια ποικιλία σχεδίων οροφής stretch (30 φωτογραφίες)