Διακοσμητικά τούβλα στο εσωτερικό σπίτι (30 φωτογραφίες)

Διακοσμητικά τούβλα στο εσωτερικό σπίτι (30 φωτογραφίες)

Οι ιδέες για την εφαρμογή διακοσμητικών τούβλων στο εσωτερικό γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Και δεν είναι περίεργο, επειδή αυτό το υλικό φινιρίσματος σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε κομψές φαντασιώσεις, δημιουργώντας μια ζεστή και πρωτότυπη ατμόσφαιρα στο διαμέρισμά σας. Για να αποκαταστήσετε τα αποτελέσματα της επισκευής μόνο έφερε χαρά, είναι σημαντικό να σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς θα φανεί το τούβλο στο εσωτερικό, σε ποιους τομείς είναι καλύτερο να εφαρμόσετε και ποιες μορφές να δώσετε προτίμηση. Όλα αυτά θα μάθετε από τα υλικά του άρθρου, που υποστηρίζονται με επεξηγηματικά παραδείγματα στη φωτογραφία.

Καθιστικό με διακοσμητικό τούβλο

Τι είναι ένα διακοσμητικό τούβλο;

Διακοσμητικά τούβλα - αυτό είναι ένα ιδιαίτερο είδος εσωτερικών πλακιδίων. Κατά συνέπεια, έχει ένα μικρό πάχος (περίπου 2 cm), το οποίο καθιστά δυνατή τη διακόσμηση των τοίχων χωρίς πολύ μεγάλη απώλεια χρήσιμου χώρου. Υπάρχει ένα τούβλο για εσωτερικό διαφορετικά χρώματα, μεγέθη, υφές. Χάρη σε αυτή την ποικιλία, μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβώς το σχέδιο στο διαμέρισμα, το οποίο ονειρεύεστε.

τελειώνοντας την κουζίνα με τούβλα

Το πιο κομψό και αξιοσέβαστο είναι το φυσικό παλιό τούβλο στο εσωτερικό.

Αλλά δεν υπάρχει πάντα η ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε. Η κατάλληλη επιλογή ποιοτικών διακοσμητικών τούβλων για το εσωτερικό σας επιτρέπει να έχετε μια αξιόλογη αντικατάσταση.

τούβλο τζάκι επένδυση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί ένας τοίχος από τούβλα αντί για ένα κεραμίδι από τούβλα. Είναι ευκολότερο να λειτουργούν, φθηνότερα, να βοηθούν στη εξοικονόμηση χώρου. Αλλά να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε. Συχνά η ταπετσαρία δεν σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

καθιστικό με διακοσμητικά τούβλα

Γενικοί κανόνες για τη χρήση τούβλων

Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση των τοίχων με τα χέρια τους απαιτούν την παρουσία ορισμένων γνώσεων και αίσθησης στυλ. Η πρώτη αρχή που πρέπει να μάθετε είναι:

Το τούβλο στο εσωτερικό θα φαίνεται κομψό και θα τονίζει την άνεση μόνο αν χρησιμοποιείται σε λογικές ποσότητες.

Τούβλα τοίχους στο διαμέρισμα

Η παραίτηση από αυτόν τον κανόνα θα οδηγήσει στο αποτέλεσμα ότι θα πάρετε μια κρύα, άβολα ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Για να κατανοήσετε καλύτερα τους τρόπους διακόσμησης δωματίων με τούβλο για το εσωτερικό, ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία.

τούβλο στο σαλόνι

Παραλλαγές διακόσμησης τούβλων:

  • τονίζοντας τον τοίχο προφοράς (η ρεσεψιόν είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε δωμάτιο του διαμερίσματος).
  • τοποθέτηση ζώνης τζάκι στο σαλόνι.
  • διακόσμηση καμάρες, κόγχες στους τοίχους, χωρίσματα, κολώνες και άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Τούβλα διακόσμηση σε διαφορετικά δωμάτια

Αίθουσα εισόδου

Πολύ δημοφιλής είναι η τοιχοποιία στο εσωτερικό του διαδρόμου. Είναι καλύτερα να επιλέξετε τα σκούρα χρώματα για τα οποία η βρωμιά θα είναι λιγότερο αισθητή. Αντιμετωπίστε καλά αυτό το παλιό είδος πλακιδίων, με scuffs και ρωγμές. Μερικές φορές μπορείτε να τούβλο όλων των τειχών του διαδρόμου και δεν θα φαίνεται υπερβολή. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι κατάλληλο να ολοκληρώσετε έναν τοίχο, επιλέξτε ένα τόξο, μια θέση για έναν καθρέφτη ή άλλο στοιχείο (παραδείγματα στην παρακάτω φωτογραφία).

Είσοδος με διακόσμηση διακοσμητικών τούβλων

Στο σχεδιασμό του μικρού διαδρόμου, η διακόσμηση από τούβλα είναι συχνά ακατάλληλη. Το κεραμίδι κρύβει πάρα πολύ χώρο, και οι σκοτεινές του αποχρώσεις κάνουν το δωμάτιο σφιχτά και ζοφερά. Είναι καταλληλότερο να χρησιμοποιείτε λευκό τούβλο στο εσωτερικό ενός μικρού διαδρόμου. Κατάλληλη και φωτεινή υφή ταπετσαρία όπως στην επόμενη φωτογραφία.

Τοιχοποιία στο εσωτερικό του διαδρόμου

Σαλόνι

Οι δυνατότητες χρήσης διακοσμητικών τούβλων για το εσωτερικό του καθιστικού είναι πολύ ευρείες. Τα σύγχρονα στυλ σχεδίασης συχνά υποδεικνύουν τη λήψη ενός μόνο τοίχου. Γίνεται το κύριο "highlight" του δωματίου, και είναι όπου βρίσκεται η κύρια διακόσμηση, κατά μήκος της είναι η κύρια περιοχή αναψυχής (φωτογραφία).

Καθιστικό με διακοσμητικό τούβλο

Όταν επιλέγετε ένα διακοσμητικό τούβλο για το εσωτερικό του καθιστικού, δώστε προσοχή στο χρώμα.

Σε ένα μεγάλο δωμάτιο με ψηλά ταβάνια, το κόκκινο είναι το πιο κατάλληλο, και για τα μικρά δωμάτια είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το λευκό (μπορείτε να αντικαταστήσετε τα τούβλα με ταπετσαρία).

Τοιχοποιία στο σαλόνι

Με ένα διακοσμητικό τούβλο είναι καλό να ορίσετε μια ζώνη τζάκι σε ένα σαλόνι. Είναι δυνατό να τελειώσετε με τούβλο το ίδιο το τζάκι ή να πλαισιώσετε τα στοιχεία του, το βάθρο, τμήματα των τειχών. Για να γίνει ακόμα πιο άνετη η ατμόσφαιρα του καθιστικού, καλό είναι να χρησιμοποιείτε φρέσκα λουλούδια και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ρουστίκ στυλ σε αυτήν την περιοχή αναψυχής. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε τη μέγιστη αρμονία, αν πάρετε την αντίκα εμφάνιση των πλακιδίων τούβλο.

Τούβλα στο σαλόνι

Κομψή και μοντέρνα εμφάνιση λευκό τούβλο στο εσωτερικό. Ιδιαίτερα αρμονική είναι η σχεδίαση του καθιστικού, αν συμπληρώνετε τον τοίχο με μινιμαλιστικά έπιπλα και λακωνική διακόσμηση, όπως στη φωτογραφία.

Διακόσμηση του καθιστικού με ανοιχτόχρωμο πλινθοδομή

Κουζίνα

Η χρήση τούβλων για το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων κουζίνας μπορεί επίσης να είναι πολύ διαφορετική. Μια παραλλαγή που δηλώνει την τραπεζαρία είναι κοινή. Στην περίπτωση αυτή, ολόκληρο το τείχος είναι κομμένο στην κουζίνα ή μέρος της. Εάν η τραπεζαρία βρίσκεται στο βάθρο ή χωρίζεται από ένα τόξο, τότε αυτά τα αρχιτεκτονικά στοιχεία μπορούν επιπροσθέτως να επισημανθούν με ένα τούβλο για το εσωτερικό.

Τοιχοποιία στη διακόσμηση της κουζίνας

Συχνά χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση ενός πορτάκι κουζίνας πορσελάνης. Αυτό σας επιτρέπει να φέρετε χρώμα στο μοντέρνο σχεδιασμό της κουζίνας, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τη σύγχρονη τεχνολογία. Ιδιαίτερα πρωτότυπο θα μοιάζει με κεραμίδι, κατασκευασμένο για μια αντίκες τοιχοποιία. Καλό βλέμμα στα εσωτερικά τούβλα κουζίνας μικρών μεγεθών, τοποθετημένα στην ποδιά.

Ποδιά κουζίνας που τελειώνει με τούβλα

Σχεδόν μια επιλογή win-win θα είναι τα ζωντανά λουλούδια στην κουζίνα. Σε συνδυασμό με αυτά, τα πλακάκια από τούβλα είναι εξίσου κατάλληλα για οποιοδήποτε στυλ στο σχεδιασμό.

διακοσμητικά τούβλα στην κουζίνα

Εάν κάνετε επισκευές στο διαμέρισμα με τα χέρια σας και αποφασίσετε να επιλέξετε μια ταπετσαρία με υφή τούβλο, δώστε προσοχή σε εκείνους που ανέχονται εύκολα τον υγρό καθαρισμό (αυτός ο κανόνας ισχύει για το διάδρομο).

Τελειώνοντας την κουζίνα με κόκκινα τούβλα

Το υπνοδωμάτιο

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά τούβλα για εσωτερικό υπνοδωμάτιο - ως διακόσμηση τοίχου προφορά. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές - παλιά τοιχοποιία, λευκό ή κόκκινο τούβλο, υφή ταπετσαρία (θα είναι η καλύτερη επιλογή όταν η επισκευή γίνεται από τον εαυτό του).

τούβλο στο υπνοδωμάτιο

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει πόσο άνετη γίνεται σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Brutal πλακάκια τούβλου στη διακόσμηση των τοίχων υπογραμμίζουν τη ζεστασιά και απαλότητα των μαξιλαριών και των υφασμάτων. Ανάλογα με το επιλεγμένο στυλ σχεδιασμού, η γενική εικόνα συμπληρώνεται καλά από λουλούδια, μεγάλες λακωνικές ζωγραφιές, κουρτίνες ή τέντες.

Διακοσμητικό τούβλο στην κρεβατοκάμαρα

Η διακόσμηση των τειχών του διαμερίσματος και τα μεμονωμένα στοιχεία με τούβλα είναι μακράν ένα πολύ δημοφιλές θέμα. Εάν κάνετε τα πάντα μόνοι σας, τότε τα διακοσμητικά κεραμίδια θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε διαφορετικές υφές για ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την τεχνολογία της τοποθέτησης, διαφορετικά είναι εύκολο να χαλάσετε τα πάντα. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία, είναι καλύτερο να επιλέξετε υψηλής ποιότητας υφή ταπετσαρία. Ανάμεσά τους υπάρχει ισχυρή, ανθεκτική στην υγρασία, η οποία θα γίνει εξαιρετική διακόσμηση των τοίχων, ακόμη και στην κουζίνα και στο διάδρομο.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 3