Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε μπεζ χρώμα – κομψότητα και ευελιξία (39 φωτογραφίες)

Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε μπεζ χρώμα – κομψότητα και ευελιξία (39 φωτογραφίες)

Το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σε μπεζ τόνους σημαίνει πολλές παραλλαγές του συνδυασμού αποχρώσεων αυτού του χρώματος. Επιπλέον, το μπεζ χρώμα και όλα τα παράγωγά του δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα, αφού θεωρούνται καθολικά. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο λευκό ή ζοφερό μαύρο, τότε η καλύτερη λύση θα είναι το μπεζ χρώμα. Θα φέρει την αρμονία και την ηρεμία, που είναι τόσο απαραίτητη για μια αίθουσα ανάπαυσης.

Πειράματα με μπεζ χρώμα

Επί του παρόντος, στα περιοδικά μόδας που ασχολούνται με το εσωτερικό των χώρων, μπορείτε να βρείτε πολλές φωτογραφίες, όπου τα υπνοδωμάτια είναι διακοσμημένα με ένα μπεζ σύνορο λουλουδιών. Και παρόλο που φαίνεται ότι αυτή η παλέτα με την πρώτη ματιά είναι πολύ πενιχρή, έχει περίπου χιλιάδες αποχρώσεις. Αλλά για να γίνει η εικόνα πιο ζωντανή και ξεκάθαρη, είναι απαραίτητο να τα συνδυάσετε επιδέξια.

Η κρεβατοκάμαρα σε μπεζ χρώματα παρέχει όχι μόνο ένα παιχνίδι χρωμάτων σε ένα συγκεκριμένο φάσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά στοιχεία ή έπιπλα με φωτεινότερα χρώματα. Ευτυχώς, το μπεζ είναι σε αρμονία με οποιοδήποτε χρώμα και σκιά. Σε αυτό το τέχνασμα οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές συχνά προσφύγουν, καθώς η μονοτονία μπορεί να κάνει το εσωτερικό πεντανόστιμο και μη ενδιαφέροντα.

Για να κάνετε τις σωστές τόνους, διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρα σε καφέ-μπεζ χρώμα. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ ωφέλιμος αν υπάρχουν δυσκολίες με τον συνδυασμό χρωμάτων, όταν ο σχεδιασμός του δωματίου πραγματοποιείται μόνος του. Σχετικά με τον τρόπο σωστής συνδυασμού των χρωμάτων, διαβάστε στο άρθρο: "Ορισμός χρωμάτων για τοίχους: ο συνδυασμός και τα χαρακτηριστικά επιλογής".

Η ανάμειξη χρωμάτων μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική βάση, ορίζοντας τον κύριο τόνο για το δωμάτιο - οι υπόλοιπες προφορές θα είναι πιο ζωντανές και εκφραστικές.

Συνεργάτες χρώματα

Παρόλο που το μπεζ είναι παγκόσμιο, υπάρχουν ανεπιτυχείς συνδυασμοί με άλλα χρώματα, ειδικά όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που θα διατεθεί υπερβολικά στο μπεζ φόντο του δωματίου διακόσμηση. Οι κόκκινες, όξινες και σκούρες αποχρώσεις μπορούν να εξαιρεθούν από τον κατάλογο των συνεργατών. Φυσικά, το μπεζ από πολλές απόψεις εξομαλύνει τη δραστηριότητα οποιασδήποτε λύσης χρώματος, αλλά πρέπει να πειραματιστείτε με προσοχή.

Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τέτοιες αποχρώσεις:

  • Η λειτουργικότητα του κάθε χρώματος που θα εισέλθει στην παλέτα για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου.
  • Η σημασία της απόχρωσης στη συνολική εικόνα του σχεδιασμού του χρώματος.
  • Η ορθότητα της επιλογής της υφής και της υφής για οποιοδήποτε στοιχείο διακόσμησης και διακόσμησης.

Εάν δεν σκέφτεστε πάρα πολύ, το μπεζ χρώμα είναι απολύτως αρμονικό με γκρίζα, μεταλλικά και καφέ χρώματα. Πολλά μοντέρνα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε τέτοια χρώματα. Στη φωτογραφία, ένα τέτοιο εσωτερικό φαίνεται να είναι χωρίς μια αύξηση στη σύγχρονη και ηρεμιστική. Είναι ακριβώς όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να αποκτήσετε νέα δύναμη, χωρίς επιπλέον υπερφόρτωση για την ψυχή.

Μιλώντας για άλλα παστέλ ή κρύα χρώματα, εναρμονίζονται επίσης με το μπεζ. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι αυτός ο συνδυασμός έχει κάποια ιδιαιτερότητα - για κάθε σκιά θα πρέπει να υπάρχει υφή ή υφή. Διαφορετικά, όλα τα στοιχεία του εσωτερικού θα συγχωνευθούν σε ένα και θα πάρουν μια αρκετά θολή εικόνα.

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς λύσεις με έντονο χρώμα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιορισμένες ποσότητες: ένα φωτεινό αγγείο, μια αντίθεση εικόνα, ένα πρωτότυπο λαμπτήρα ή ένα διακοσμητικό μαξιλάρι.

Στο βίντεο: ένας συνδυασμός μπεζ στο εσωτερικό.

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε μπεζ κρεβατοκάμαρα

Το εσωτερικό του υπνοδωματίου σε μπεζ τόνους μπορεί να αραιωθεί και να γίνει πιο φωτεινό με κλωστοϋφαντουργικό σχεδιασμό. Είναι χάρη στη βάση ύφασμα που μπορείτε να δημιουργήσετε τα όρια μεταξύ όλων των αποχρώσεων του μπεζ. Δεδομένου ότι το υπνοδωμάτιο είναι ένα δωμάτιο όπου χρησιμοποιούνται πολλά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για να προσφέρουν άνεση και άνεση στην αίθουσα, πρέπει να επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Εξετάστε τις πιο σημαντικές επιλογές κλωστοϋφαντουργίας:

  • Κουρτίνες. Αυτό το κλωστοϋφαντουργικό σχέδιο έχει τεράστιο αντίκτυπο στο σχεδιασμό του εσωτερικού σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Είναι σημαντικό ότι, μεταξύ άλλων, ταιριάζουν στο μπεζ περιβάλλον. Για να μην κόψετε το χώρο του δωματίου, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα ελαφρύ ύφασμα με ζεστές αποχρώσεις για αυτό το προϊόν. Εάν το δωμάτιο έχει μεγάλες διαστάσεις, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο σκοτεινές επιλογές. (Συμβουλές για την επιλογή κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο)

  • Επένδυση δαπέδου. Έτσι, αυτό το δωμάτιο προορίζεται για αναψυχή, είναι προτιμότερο να επιλέξετε χαλιά με μακρύ μαλακό σωρό. Αλλά η λύση χρώματος θα εξαρτηθεί από το είδος του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένο το δάπεδο. Εάν το πάτωμα είναι σκοτεινό, τότε το χαλί πρέπει να είναι ελαφρύ και αντίστροφα. Πρέπει να υπάρχει σαφής αντίθεση, αλλά το κύριο χρώμα του προϊόντος πρέπει να ταιριάζει με τη μπεζ απόχρωση.

  • Μαξιλαροθήκες και διακοσμητικά μαξιλάρια. Το τελευταίο στοιχείο της διακόσμησης μπορεί να βρίσκεται όχι μόνο στο ίδιο το κρεβάτι, αλλά και καρέκλες, ένα περβάζι παραθύρου, καρέκλες. Και είναι καλύτερα αν είναι όλα το ίδιο χρώμα, και αυτό ακριβώς είναι στο χέρι τους ιδιοκτήτες (διαβάστε: πώς να ράβουν αρχική τσάντες για εγγραφή), καθώς αυτά τα προϊόντα μπορούν να κάνουν αυτές τις φωτεινές πινελιές στο εσωτερικό, αραίωση και να γίνει πιο εκφραστική. Το κάλυμμα με τη σειρά του πρέπει να αντιστοιχεί στη γενική σύνθεση της διακόσμησης του δωματίου.

Αυτές είναι οι κύριες επιλογές για το σχεδιασμό των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, αλλά μπορούν να είναι διαφορετικές - πιο τυποποιημένες και πρωτότυπες. Παραδείγματα φωτογραφιών μπορούν να προβληθούν στο τέλος του άρθρου.

Τοποθετούμε τις σωστές προειδοποιήσεις

Εάν η κρεβατοκάμαρα θα παρουσιαστεί σε μπεζ τόνους, θα πρέπει να τοποθετήσετε σωστά τους τόνους, οι οποίοι εκφράζονται στην ίδια διακόσμηση τοίχων, δαπέδου, οροφής. Το κύριο είναι ότι αυτές οι τρεις βασικές παράμετροι διαφέρουν το ένα από το άλλο, δημιουργώντας τουλάχιστον ελάχιστα ορατά όρια.

Είναι σημαντικό να εξεταστεί:

  • Οι αποχρώσεις και των τριών συνόρων θα πρέπει να είναι διαφορετικές, ακόμη και αν όλες αυτές παρατηρούνται με έναν τόνο.
  • Η υφή πρέπει να διαφέρει ευνοϊκά μεταξύ τους.
  • Η μέθοδος διακόσμησης πρέπει να είναι διαφορετική.

Συχνά χρησιμοποιήστε ένα τέχνασμα βαθμιαίας σκίασης ή μετάβασης. Για παράδειγμα, η οροφή είναι βαμμένη στην ελαφρύτερη απόχρωση του μπεζ, η ίδια η επιφάνεια φωτίζεται προσεκτικά με προβολείς και ένα κοινό σύστημα φωτισμού. Οι τοίχοι έχουν ήδη τελειώσει με ένα πιο σκούρο υλικό, αλλά το δάπεδο είναι σκοτεινότερο. Αυτή η ακολουθία είναι πιο κατάλληλη από ό, τι αν το φινίρισμα γίνει στην αντίθετη κατεύθυνση.

Τα έπιπλα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με το χρώμα των τοίχων και του δαπέδου. Θα είναι πιο σκούρο ή ελαφρύτερο - εξαρτάται από τις προτιμήσεις των ενοικιαστών. Το κυριότερο είναι ότι θα πρέπει να είναι απλό σε μορφή και σχεδιασμό, χωρίς αιχμηρές γωνίες και πολύπλοκες μεταβάσεις, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια επιθετικότητα στο εσωτερικό του ίδιου του υπνοδωματίου. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα φυσικό υλικό, χρησιμοποιήστε ένα ελάχιστο πλαστικό, μέταλλο και γυαλί.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές επιφάνειες με καθρέφτες. Αυτή η λύση θα επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα όρια του χώρου της κρεβατοκάμαρας.

Ευελιξία του μπεζ χρώματος

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το μπεζ είναι σε μεγάλο βαθμό οικουμενικό, αλλά όχι βαρετό χρώμα μεταξύ άλλων αναλόγων αυτής της κατεύθυνσης. Ιδιαίτερα είναι κατάλληλο για την κρεβατοκάμαρα, επειδή έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχή, χαλαρώνει και επιβραδύνει όλες τις διαδικασίες του εγκεφάλου. Αλλά επιπλέον, το μπεζ επιλέγεται επειδή θα γίνει μια εξαιρετική βάση για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Μπορείτε να βρείτε πολλές φωτογραφίες για αυτήν την επιβεβαίωση.

Αυτή η λύση χρησιμοποιείται ενεργά για τη δημιουργία ενός κλασικού εσωτερικού χώρου υπνοδωματίου. Ο μινιμαλισμός χρησιμοποιεί επίσης μπεζ διακυμάνσεις των χώρων διακόσμησης με αυτή τη λειτουργικότητα. Εκτός από αυτά τα πρότυπα και τα πιο κοινά στυλ χρησιμοποιούν έναν τέτοιο χρωματιστή - μοντέρνα, υψηλής τεχνολογίας και άλλα.

Είναι σημαντικό να συνδυάσετε επιδέξια τις υφές, τις υφές και το χρώμα. Συνδυάστε τα φωτεινά και ενδιαφέροντα στοιχεία της διακόσμησης, χωρίς να καταστρέψετε την αρμονία του φωτεινού τόνου του δωματίου. Δημιουργήστε σύνορα χρησιμοποιώντας μόνο το παιχνίδι χρωμάτων. Εάν όλα αυτά ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία μιας μπεζ κρεβατοκάμαρας, μπορεί να αποδειχθεί ένα πραγματικό αριστούργημα της φανταστικής πτήσης.

Μπεζ στο εσωτερικό (2 βίντεο)

Ιδέες σχεδίασης (39 φωτογραφίες)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

1 + 4 =