Αποχρώσεις του λευκού στο εσωτερικό σχέδιο

Αποχρώσεις του λευκού στο εσωτερικό σχέδιο

Σε οποιουσδήποτε τόνους επιλέγεται η κύρια γκάμα στο σχέδιο, θα υπάρχει ένα λευκό χρώμα στο εσωτερικό του σπιτιού. Στα αστικά διαμερίσματα, απαιτούνται λευκές αποχρώσεις για την οπτική επέκταση του χώρου. Στο μεγάλο δωμάτιο ενός ξύλινου σπιτιού με πανοραμικό τζάμι, τα λευκά και λευκά μπορεί να είναι κουρτίνες, αν οι τοίχοι του καθιστικού είναι καφέ με μια μπεζ σκιά ξύλου.

Διακόσμηση ξύλινου εσωτερικού με απλές λευκές κουρτίνες - σε αυτό το στυλ τα δωμάτια χωρίζονται σε ζώνες με τη βοήθεια επίπλων χωρίς τη χρήση κωφών διαμερισμάτων.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Λευκό-καφέ γκάμα

Μπράουν μπορεί να είναι διαφορετική: δροσερό και ζεστό, με υπεροχή του κόκκινου ή λευκού αποχρώσεις, πλούσια - σχεδόν μαύρο και ουδέτερο - στα πρόθυρα του μπεζ. Το λευκό χρώμα στο εσωτερικό του σπιτιού, που εκτελείται σε οποιουσδήποτε καφέ τόνους, θα είναι ένα από τα βασικά χρώματα της διακόσμησης. Λευκό χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου, καθιστικό, μπάνιο θα διαφέρουν ανάλογα με το χρώμα των τοίχων, την επιλογή των επίπλων, και τον προορισμό του δωματίου.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

  • Το υπνοδωμάτιο θα φαίνεται καλύτερα με μπεζ σκιά.
  • στην αίθουσα του σπιτιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίθεση ενός φόντου σοκολάτας με ένα μεγάλο floral στολίδι λευκό χρώμα.
  • ελαφρά καφετί μπορεί να είναι οι τοίχοι του μπάνιου. Ο Λευκός δεν είναι πρακτικός και ο σκοτεινός δεν χρησιμοποιείται λόγω των μικρών λήψεων του δωματίου.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Λίγο για το λευκό χρώμα

Είναι σπάνιο να βρεθούν λευκοί τοίχοι στο εσωτερικό του σπιτιού. Η ψυχολογία μιλάει για το λευκό ως σύμβολο της μητρικής φροντίδας, αλλά και ως σύμβολο της αιώνιας ειρήνης στη μετάβαση σε έναν άλλο κόσμο. Η επιρροή του λευκού στη διάθεση ενός ατόμου είναι ευνοϊκή, η παρουσία του στο σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου είναι απαραίτητη. Το λευκό συνδυάζει όλα τα χρώματα του φάσματος.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Λευκοί τοίχοι στο εσωτερικό του καθιστικού σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζονται. Η φωτεινή ταπετσαρία είναι συχνά μπλε ή μπεζ, έτσι είναι καλύτερα σε αρμονία με την επίπλωση. Το πιο ενδιαφέρον για την ταπετσαρία του καθιστικού είναι αυτά που είναι διακοσμημένα σε ένα μεγάλο μαύρο λουλούδι. Ανεξάρτητοι λευκοί και μαύροι τόνοι όπως το γιν και το γιανγκ. Οι ασπρόμαυρες κλίμακες θα μειώσουν την επίδραση της ακτινοβολίας στην αντίληψη του δωματίου ως συνόλου.

Η αρμονία των ασπρόμαυρων χρωμάτων θα σας εξοικονομήσει από την αίσθηση της κλίσης ή της επέκτασης του χώρου, ξεπερνώντας τα γραφεία και την αστραφτερή λευχαιμία. Η μαύρη και λευκή σειρά είναι ιδανική για ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Το λευκό χρώμα στο εσωτερικό πρέπει να είναι ισορροπημένο με έντονες ή αντίθετες λεπτομέρειες. Η ψυχολογία δείχνει ότι η ταπετσαρία λευκή στο σχεδιασμό, όπου ένας άνδρας ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του, δεν μπορεί να κάνει. Εκτός από εσωτερικό θα ταιριάζει με το πράσινο-μπλε κλίμακα. Είναι εγγενές στο κύμα της θάλασσας και συχνά ορίζεται ως τυρκουάζ. Ιδιαίτερα καλά είναι οι συνδυασμοί σε διαμέρισμα ενός δωματίου ή στο εσωτερικό του υπνοδωματίου.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Η ψυχολογία του ανθρώπου είναι τέτοια ώστε η παρατήρηση των φυσικών φαινομένων να ηρεμεί και να φέρνει ειρήνη, αλλά ούτε ο ουρανός ούτε η θάλασσα έχουν ομοιόμορφο χρώμα. Είναι πιο αποδεκτό όταν διακοσμούν το εσωτερικό σε πράσινο-μπλε αποχρώσεις για να προσθέσετε airiness σε ένα λευκό αφρό σχεδιασμό παράθυρα. Το δωμάτιο θα αποδειχθεί υπέροχο, γεμάτο με φως και αέρα.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Συμπληρώνουν το εσωτερικό του δωματίου σε πράσινο και κίτρινο και πράσινο και μπλε? Χρώματα σκόπιμο μπεζ χρώμα όροφο έπιπλα φως του υπουργικού συμβουλίου, με έμφαση στα μαλακά κουρτίνες ακουστικά και κουρτίνες. Λευκό φύλλο στο εσωτερικό δεν είναι η πιο πρακτική λύση, αλλά όταν χρησιμοποιείται ως στοιχείο θωράκιση για καφέ ή μπεζ χαλί, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε το επίκεντρο συμφιλιώνει λευκό πάτωμα με έπιπλα και το σχεδιασμό των τοίχων komnaty.Bely βάθρο δεν είναι η καλύτερη λύση στο τελείωμα της επιφανείας.

Για το μπάνιο, δεν απαιτείται καμιά δικαιολογία για το λευκό πάτωμα. Ειδικά αν οι τοίχοι και η οροφή είναι κατασκευασμένοι σε τόνους τυρκουάζ, κρέμας, παστέλ και melange.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Μωβ υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο σε μωβ τόνους είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να αναλογιστείτε ήρεμα τις δύσκολες καταστάσεις. Όπως λέει η επιστήμη της ψυχολογίας, το μωβ δεν είναι ικανό να προκαλέσει έντονα συναισθήματα, είναι μια σειρά από ήρεμη και μετρημένη ροή σκέψεων που ολισθαίνουν στην επιφάνεια της συνείδησης. Το άτομο θα αισθανθεί το μεγαλύτερο βαθμό προστασίας εάν στο εσωτερικό ακόμη και μιας κρύου κορεσμένης ιώδους κλίμακας υπάρχει καθαρό λευκό χρώμα, για παράδειγμα, κουρτίνες στο παράθυρο. Μια κατάλληλη προσθήκη μπορεί να είναι λευκές κουρτίνες στο εσωτερικό στους σκούρους τόνους των τοίχων, αν ο τούλι με τοίχους. Μια τέτοια αντίθεση θα βοηθήσει στην απομόνωση του παραθύρου, ώστε να γίνει πιο οπτικά.

Για μια πλούσια μοβ κουζίνα χρησιμοποιούνται μόνο λευκές κουρτίνες, σε αρμονία με τις θήκες επίπλων και όχι με τις προσόψεις.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Γκρι-βιολετί

Η ουδέτερη-γκρίζα λάμψη της εικόνας συνδυάζεται τέλεια με τον σκούρο ιώδη τόνο της ταπετσαρίας. Σε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ γκρι τούλι για να διακοσμήσετε το παράθυρο του υπνοδωματίου. Οι ελαφριές πινελιές του εσωτερικού θα πρέπει να χρησιμεύουν ως καλύμματα για τα επικαλυμμένα έπιπλα, τα καλύμματα και τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Στον τόνο θα πρέπει να είναι κουρτίνες, και όταν χρησιμοποιούν λευκό τούλι, οι κουρτίνες μπορούν να είναι μονοφωνικές με ένα σχέδιο με υφή που γίνεται με την προσθήκη lurex. Τέτοιες κουρτίνες θα είναι ένα στολίδι για την αίθουσα, παιδικό δωμάτιο, ιδανικά να ταιριάζει στο σχεδιασμό ενός διαμερίσματος ενός δωματίου.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Γκρίζες κουρτίνες με μπροστινή λάμψη θα παίζουν υπό τεχνητό και φυσικό φως με διάφορους τρόπους. Μπεζ ή λευκό λινέλαιο με στοιχεία του σχεδίου, τα οποία έχουν ένα γκρι χρώμα, θα κάνουν το εσωτερικό πιο μαλακό, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε φωτισμό πολλαπλών επιπέδων. Το πλέξιμο στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να κρύψει τη βάση των φωτιστικών δαπέδου, και όχι κοντά στο τείχος.

Καφέ ή μπεζ λινέλαιο θα συμπληρώσει το σχέδιο του δωματίου. Το διακοσμητικό στοιχείο του χρώματος της ταπετσαρίας και του δαπέδου θα είναι η χρήση ενός ξύλινου πλίνθου σε εμφάνιση.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Μια γκρίζα πλαστική σανίδα πλακιδίων είναι επίσης κατάλληλη, αν στην εικόνα το λινέλαιο έχει μια τέτοια σκιά. Αν η πλίνθος συνδυάζεται με την ταπετσαρία - είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι απαραίτητη. Το καφέ λινέλαιο δεν μπορεί να πλαισιωθεί από γκρι πλίνθο. Η σανίδα σχεδίασης πρέπει να είναι καφέ ματ ή μπεζ, ένα μοτίβο παρόμοιο με το φυσικό ξύλο.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Διαμέρισμα ενός δωματίου

Το διαμέρισμα ενός δωματίου απαιτεί φως, αλλά όχι λευκές κουρτίνες. Λευκό, μπεζ θα πρέπει να είναι ταπετσαρία, να βελτιωθεί το δωμάτιο θα είναι γκρι ταπετσαρίες ζεστά χρώματα. Όταν επιλέγετε παστέλ για τους τοίχους ενός διαμερίσματος ενός δωματίου, είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε προσεκτικά τον αριθμό των αποχρώσεων στην εικόνα και το μέγεθος των στοιχείων του.

Η ψυχολογία συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείται κόκκινη ταπετσαρία - μπορεί να είναι ενοχλητική, πράγμα που οδηγεί σε παράλογες, ανεξήγητες εκρήξεις οργής.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Το ροζ είναι ουδέτερο, αλλά εξακολουθεί να είναι παράγωγο του κόκκινου. Για ένα διαμέρισμα όπου το μόνο δωμάτιο χρησιμεύει ως σαλόνι και κρεβατοκάμαρα, είναι προτιμότερο να αρνηθεί ένα τέτοιο χρώμα στους τοίχους. Ο σχεδιασμός του δωματίου πρέπει να είναι φωτεινά χρώματα του παρόντος σε θέση να εργαστούν, δημιουργώντας μια χαρούμενη διάθεση στην κρεβατοκάμαρα αντίθετα το χρώμα τους τοίχους του δωματίου πρέπει να είναι ήρεμοι και να ρυθμίσετε για να ξεκουραστούν.

Υπάρχουν wallpapers που συνδέουν στο σχεδιασμό τους και τις δύο ιδιότητες:

  • μια ζεστή μωβ-ροζ σειρά με εικόνες χρωμάτων λίγο πιο κορεσμένο χρώμα από το ίδιο το φόντο. Τέλεια με αυτή τη σειρά συνδυάζεται μπλε και ροζ τούλι?
  • σε μπεζ ταπετσαρία είναι κατάλληλη καφέ τούλι, πλαισιωμένο από λευκές κουρτίνες?
  • ανοιχτό πράσινο χρώμα με λευκό σχέδιο για το σχεδιασμό της αίθουσας, σαν να μιλάμε γι 'αυτό, αλλά για να πάρει κουρτίνες και τα επικαλυμμένα έπιπλα για να μαντέψει με το χρώμα του αμαξώματος είναι αρκετά δύσκολο. Χρησιμοποιήστε ένα πρασινωπό τόλο τόνο στο παράθυρο δεν συνιστάται, πιο κατάλληλο θα είναι μια λευκή μουσελίνα.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Κουζίνα

Για κουζίνες, ένα απαλό πράσινο σχέδιο είναι αρκετά κατάλληλο. Για την κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πράσινο και δαντέλες κουρτίνες, αν συμβατικά κουρτίνες αντικατασταθεί με λευκό μισό-κουρτίνα η οποία εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για να σχεδιάσει ένα μικρού μεγέθους πιάτα - το είδος της μνήμης του ρουστίκ στυλ. Όπως και στο μπάνιο, η κουζίνα χρειάζεται ένα αξιόπιστο, εύκολο στην καθαρισμό, ανθεκτικό σε βρεγμένο δάπεδο.

Linoleum δεν είναι το πιο ιδανικό υλικό για την κουζίνα, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κεραμικά πλακίδια.

λευκό χρώμα στο εσωτερικό σχεδιασμό

Linoleum είναι κατάλληλο για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, ακόμη και αν υπάρχει ένα ξύλινο πάτωμα. Αρκεί να ισιώσει το πάτωμα του EAF ή OSB και το διάδρομο, και το υπνοδωμάτιο θα βρει ένα νέο όμορφο πάτωμα.

Videogallery

Φωτογραφική συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 5 = 4