4 muligheder for at kombinere værelser med balkon

4 muligheder for at kombinere værelser med balkon

Stilfuldt design har mange muligheder, og i mange tilfælde kan du ikke gøre uden at omplanlægge lokalerne. For at forstå selv hvilke af mulighederne der er tættere, overvej designen af ​​rummet med en balkon i forskellige versioner.

Fremstilling af

Når du planlægger en ombygning i en lejlighed, skal du vende dig til en professionel arkitekt for at få hjælp. Det vil medvirke til at bestemme grænserne korrekt, for ikke at berøre de bærende vægge. Så snart problemet med ombygning er løst, er det nødvendigt at fortsætte med opvarmning af balkonen, som kombineres med et rektangulært rum.

Tv på væggen

Mulighed en: pephonol

Varmeapparat til den nye "generation", lavet af aluminiumsfolie og skummet polyethylen. Penofol er ikke kun et glimrende middel til termisk isolering, men også en fremragende hydro- og lydisolering. Penofol fremstilles i ruller, tykkelse - 3-10 mm. Den største fordel er pladsbesparelse. Aluminium scotch bruges til limning sammen stykker.

balkon isolering

Mulighed to: polystyrenskum

Denne type isolering bruges i konstruktion i meget lang tid. Det er stadig populært, primært på grund af den lave pris. Polyfoam fremstilles i ark 2-9 cm tykke. Arbejdsprincippet er som følger: Skumstykkerne er anbragt mellem lagene, slidserne er matte, og efterbehandlingsklædet påføres.

balkon isolering

Mulighed tre: penoplex

Skummet polystyrenskum har varmeisoleringsegenskaber. Blandt dens vigtigste fordele er lav dampgennemtrængelighed, kemisk inertitet, brugervenlighed og bekvemmelighed. Det er værd at dette materiale er dyrere end alle andre og produceres i ark 2-5 cm tykt.

balkon isolering

Mulighed fire: mineraluld

Dette porøse materiale er fremstillet af glasfiber, efter dets smeltning, tegning, afkøling og knusning. Mineral bomuld uld er ikke bange for fugt og holder varmen godt. Den væsentligste ulempe ved materialet manifesteres under installationen - wattingen er vokset. Men i modsætning til andre varmelegemer er det i stand til at trænge igennem et hul.

bord og sofa

Omplanlægning af et værelse med lukket loggia

Kombinationen af ​​et rektangulært rum med lukket loggia er den optimale løsning til en stor familie. Yderligere målere kan bruges til et studierum, studie eller mini-studie. Lageret eller pantryet på balkonen er ikke længere relevant. Designere tilbyder mere funktionelle løsninger. For eksempel placere en ekstra vinterhave eller et lille motionscenter. Rummets stil kan være alt.

malerier på væggen

Hvordan man kan kombinere værelser i et panelhus:

  • demontering kun balkonen ramme;
  • demontering af rammen og væggen.

Oftest i panelhuset er kun rammen demonteret, og bygherrerne dekorerer den resterende murstensliste under stangtælleren, skillevæggen med hylderne eller udstyre akvariet på skarmen. Han deler ikke kun lokalerne til funktionelle områder, men også værter værter og gæster.

rød lænestol

Hvis rummet i huset er meget lille, så kan du øge sit område ved helt at afmontere den tilstødende væg. På partitionens side er det muligt at lave design af gipsplader, for eksempel dekorative hylder. I de forsænkede nicher kan du placere et spejl og baggrundslys for visuelt at flytte væggene.

nuancer

Når man kombinerer et soveværelse med en loggia, er det nødvendigt at tage højde for det:

  • Dobbeltruder skal være mindst 3 kammer (højkvalitetsvinduer giver god varmebestandighed, støjisolering);
  • demontering af vægge udføres først efter analysen af ​​konstruktionen;
  • Det er ønskeligt at isolere væggene udefra med skumplader.

sofa og stole

registrering

Det er ikke nok blot at forene de to rum, du skal stadig tænke over design af stuen med loggia i panelhuset. Rektangulær form af rummet er ikke helt praktisk til matchning. Når bredden ikke er mere end 2,5 meter, og længden er mere end 5, overlapper balkonen med alvorlige arkitektoniske fejl. På et langt men smalt rum vil en person ikke føle sig godt tilpas. Spejlhøjde i væggen hjælper med at rette op på situationen. Det er nødvendigt at fastgøre to lærred på parallelle vægge, men ikke mod hinanden. Jo bredere spejlet er, desto længere tid kommer rummet. Og at gæsterne ikke ved et uheld beskadiger det, du skal installere en udendørs vase af blomster eller møbler.

sofa og pude

Andre varianter af omplanlægning

Kombinationen af ​​en balkon med to værelser, for eksempel med stue og køkken, er en interessant løsning. I dette tilfælde vil der være et sted for spisestuen. Kombinationen af ​​en balkon med andre værelser er funktionel og bekvem, da det bliver muligt at flytte fra et værelse til et andet.

Du kan oprette en fransk altan. Det hjælper ikke kun med at øge rummet i soveværelset, stuen, men tilføjer også mere naturligt lys. Vinduesrammer fra gulv til loft øger visuelt loftet, så denne metode virker i en lejlighed med lave lofter.

malerier på væggen

For at øge effekten af ​​højden er det nødvendigt at strække en blank film af lys eller mørk skygge, så vinduet er helt reflekteret i det. Ethvert element, der kan reflektere, når det er korrekt placeret, vil skabe komfort og komfort i en lille lejlighed.

Ombygningen er ikke den eneste måde, hvorpå du kan ændre det generelle billede af et rektangulært rum med en balkon. Korrekt udvalgte tilbehør og kombination af efterbehandling materialer (tapet, dekorative gips) kan også omdanne rummet.

Efterbehandling materialer

For at dekorere et rektangulært rum forbundet med en loggia, kan du bruge forskellige materialer.

  • På det tidligere isolerede gulv på balkonen kan du lægge en flise. Det vil tjene som en forsikring i den kolde vinter og for perioden med opvarmning af afbrydelsen. I rummet kan gulvbelægningen være et laminat eller linoleum. Men du kan også bruge gulvfliser. For det første er det muligt at samle et varmt gulv, og for det andet er en sådan belægning egnet til værelser med stor langrendstrafik.

curbstone og lænestol

  • Foto baggrunde af den nye generation vil hjælpe med at klare opgaven med at ændre opfattelsen af ​​en rektangulær stue i et panelhus. Vælg et lærred med et billede af tredimensionale figurer, panoramabilleder eller perspektiv. Korrekt udvalgte baggrundsbilleder vil ikke kun visuelt opdele væggene, men vil også være højdepunktet for hele lejligheden. Gæsterne vil sætte pris på den ikke-standardiserede tilgang i designen af ​​rummet.

hvid sofa

  • Flydende tapet. De kan bruges i ethvert rum. De er lette at påføre, ikke-giftige, må ikke forårsage allergier, i tilfælde af gennemblødning må der ikke drænes af væggen. De har god luftgennemtrængelighed, samtidig med at man holder varm luft indendørs. Derfor kan de sikkert bruges i loggierne.

seng og lampe

Farve design

For visuelt at forøge rummet skal du bruge varme farver i designet interiør. Passage fra rummet til loggien bør ikke være blokeret eller rod. Det korrekte arrangement af indvendige genstande vil hjælpe med at løse problemet. Et omfangsrig kabinet og polstrede møbler skal være placeret længere fra gangen. Når du udvikler designet, skal du oprette et kompositionscenter med et tv. I et rektangulært rum skal alle møbler placeres i nærheden af ​​en af ​​væggene.

sofa og klædeskab

konklusion

Det er muligt at tegne værelser i huset smukt og komfortabelt for ethvert beløb. Hovedprincippet for enhver reparation er behovet for at overholde en enkelt stil, så hele rummet vil se harmonisk ud. Modern reparation vil ikke være så svært, hvis dens gennemførelse vil blive involveret i byggeri fagfolk.

Hvordan man smukt kombinerer et værelse og en loggia (3 videoer)

Hvordan ser det kombinerede værelse ud som en balkon (41 billeder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 33 = 38