Komfortabelt soveværelse med vedhæftet balkon

Komfortabelt soveværelse med vedhæftet balkon

I standardlejligheder er et soveværelse normalt et lille værelse på op til 13 m². Der er plads nok til en seng og et linnedskab. Det er meget heldigt, hvis en balkon eller loggia støder op til dette lille rum. Et soveværelse med balkon, hvis design passer helt til værterne, er en vellykket tilføjelse til hjemmet.

Ved at fastgøre en smal strimmel af nyttig plads modtager rummet yderligere kvadratmeter, hvor de designbeslutninger, der er nødvendige i et bestemt tilfælde, realiseres.

soveværelse med balkon design

Mest af alt er ideen om at kombinere de to rum relevant for en lille lejlighed, hvor mange mennesker bor. Her hver firkant. måleren skal bruges på basis af praktiske egenskaber. Og selv et smalt område af balkonen kan findes nyttigt.

soveværelse med balkon design

Fordele ved at kombinere mellemrum

For et lille rum på op til 13 kvm er stigningen i parametre på grund af tilføjelsen af ​​et smalt altanområde meget vigtigt.

Endnu nogle få meter vil finde deres rette anvendelse, og rummet bliver større og mere praktisk til at leve:

  • leve i et rum bliver mere komfortable og rummelige;
  •  naturlig belysning vil hjælpe rummet til at være lyst;
  •  hele rummet vil blive forvandlet, dets geometri og opfattelse af hele rummet vil ændre sig.
  • Før arbejdet påbegyndes, skal ombygningen koordineres med ledelsesorganisationen.

soveværelse med balkon design

Opvarmning af altan eller loggia

For at vedhæfte en balkon eller loggia til et værelse på 13 kvm eller andre størrelser og at gøre deres arrangement er det først og fremmest nødvendigt at tage vare på opvarmning af det smalle område i det vedhæftede rum.
Moderne byggematerialer giver dig mulighed for at vælge det mest egnede til ejendomme og pris.

Til isolering af vægge kan du anvende:

  • mineraluld;
  • polystyrenskum;
  • udvidet polystyren.

soveværelse med balkon design

Hvert af disse materialer kræver yderligere beklædning ved anvendelse af hydra og dampisolering.
Derudover skal du passe på pålidelige ruder, det kan være to eller tre kammer termoruder. Om deres installation skal du passe på, før væggene opvarmes.

 På balkonen kan du lave et varmt gulv, hvilket vil give rummet ekstra komfort.

soveværelse med balkon design

Efter opvarmning af det smalle område på balkonen, kan du begynde at afmontere balkonblokken. Tidligere skal du beslutte at fjerne blokken helt eller lade den stå med en separat udgang. Dette afhænger i vid udstrækning af rummets videre design.

soveværelse med balkon design

Soveværelse design med balkon

Et værelse med balkon er et fantastisk felt for fantasi og forskellige interiørløsninger. Fra et lille soveværelse kan du lave et funktionelt og smukt værelse.

Efter at have kombineret de to rum er der stadig to måder at vælge design på:

  • zoneinddeling af et kombineret rum, det vil sige en vedhæftet balkon, i stil kan afvige fra selve rummet;
  • lav en enkelt stil til hele rummet.

soveværelse med balkon design

Først skal du forstå, hvad du vil se i det endelige resultat. Nogen har behov for et stort omklædningsrum, og det kan arrangeres på et annulleret område. Nogen drømmer om en undersøgelse, hvor du kan gå på pension. Andre vil arrangere et bibliotek eller et sted at hvile ved massen af ​​den tidligere balkon. Tænker på design, skal du stort set starte fra størrelsen af ​​rummet. I et lille soveværelse op til 13 kvm. Selv med en balkon der er knyttet til det, anbefales det ikke at mørkere for meget for ikke at skjule kvadratmeter.

Glem ikke, at soveværelset er et sted for hvile og afslapning, for lyse indvendige farver til rummet er ikke særlig ønskelige, men at bruge flere farver accenter, er det tilladt.

soveværelse med balkon design

Classic soveværelse

Klassikere er en yndlingsstil, det er ret simpelt, men det har sin egen smag. Designet af et soveværelse med en loggia lavet i stil med en klassiker er valget af selvsikker personer, der værdsætter pålidelighed og tradition. Møblerne i den klassiske stil er lavet af træ, tekstiler og andre indvendige genstande lavet i farver, der ekko det. Det er også muligt at bruge forskellige dekorative elementer: malerier, vaser, figurer, gardiner. Også ved hjælp af gardiner kan du dekorere sengens baldakin, det er helt i overensstemmelse med denne stil.

Den vedhæftede smalle platform af balkonen kan bruges som kontor, eller ved hjælp af gardiner gøres et påklædningsværelse. Eller sæt her et dameredskab med et spejl i klassisk stil.

soveværelse med balkon design

Soveværelse med balkon i minimalistisk stil

Minimalisme i stil indebærer en temmelig beskeden atmosfære, der ikke er blottet for smag. Et minimum af møbler, den eneste nødvendige hovedforskel i denne stil. I soveværelset er hovedstedet tildelt senge, hvilket i dette tilfælde kan have ganske imponerende dimensioner. Det er vigtigt at tænke over opbevaringsstederne, det kan være et skabsskab i hele væggen, det bør ikke være visuelt synligt at udføre dets grundlæggende funktion

soveværelse med balkon design
På stedet på den vedhæftede smalle balkonplatform kan du arrangere et kontor eller et bibliotek eller arrangere et hjemmebiograf med en stor skærm, der udfolder sig i væggen. Du kan dekorere rummet ved hjælp af gardiner, som samtidig kan skjule rummet og være dets højdepunkt. Ved hjælp af gardiner kan du draperer ikke kun vinduerne, men også soveværelsens vægge, hvilket giver det ekstra komfort.

Farveopløsningen til dette interiør afhænger af indretningen af ​​rummets ejere, det kan være rolige farver, der kan være et monokromt interiør eller noget lyst. Ved hjælp af gardiner og tekstiler kan du sprede indretningen af ​​selv et lille soveværelse op til 13 kvm. i stil med minimalisme

soveværelse med balkon design

Soveværelse i eklektisk stil

Eclecticism er en blanding af forskellige stilarter, designet i denne stil til et soveværelse har råd til folk dristige, ikke bange for eksperimenter. Soveværelset kan kombinere møbler, og indretning, gardiner og andre detaljer af sådanne stilarter som klassisk og art deco, eller minimalisme og high-tech.

Den vigtigste betingelse for et soveværelse er komforten af ​​sine ejere. Herfra er det nødvendigt at afvise, at vælge indretningen.

soveværelse med balkon design

I enhver stil er der mange interessante detaljer. Og fra et lille soveværelse på 13 kvm. Hvis det ønskes, kan du skabe et hyggeligt og interessant rum.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

80 − = 75