Sådan dekorerer du balkonen med dine egne hænder (+30 billeder)

Balkonen er en del af lejligheden, det kan siges at dette er ejerens visitkort. Alle er fri til at bortskaffe yderligere målere, som han ønsker, men det er meget mere behageligt at indse, at området bruges rationelt, og det ser anstændigt ud. Det er ikke svært at forklare det med egne hænder, det vigtigste er at dele med unødvendige ting, der er lagret der i årevis.

Arrangering af balkonen med egne hænder giver dig mulighed for at realisere dine egne ideer og få et grønt område uden for lejligheden og bruge det til enhver tid.

udstyre balkonen med sine hænder

Reparation af et balkon gulv

Rydning af rummet er det ofte muligt at finde en beskadiget betonplade og forstærkningen der stikker ud af den. Efter at have fjernet alle områder af smuldrende beton, skal du bringe gulvet i orden.

I betragtning af at balkonen altid har en lille tilbøjelighed til gaden, er det nødvendigt at købe en cement-sandblanding lidt mere end til primeringen.

udstyre balkonen med sine hænder

Før du reparerer gulvet, skal du omdanne balkens ydre vægge og dække dem med et profileret ark. Et ark er bedst at vælge en neutral farve. Først efter dette er det nødvendigt at skabe en skovl fra brædderne, således at cement ikke strømmer til forbipassens hoveder eller til naboer der lever under.

udstyre balkonen med sine hænder

Hvordan fortynder blandingen kan læses på hver pakke, der gives alle proportioner. For hver cementkvalitet er forholdet mellem vand til tørblanding forskelligt. Der er en nuance, balkonen, selvom en del af lejligheden, men manglen på varme gør det og en del af gaden. Hvis man vælger en cement-sand blanding, er det bedre, at det var frostbestandigt cement. For at fylde et lag cement i fordybningen er det nødvendigt at give det mindst en dag til tørring.

udstyre balkonen med sine hænder

Visir til balkon

Efter at have lavet gulvet tæt ved vægge, skal du passe på, at vandet nu ikke kommer ind. Det er ikke svært at gøre det - bare lukk balkonens sider med det samme profilerede ark og lav en baldakin fra det smalle stykke polycarbonat.

Det er ikke nødvendigt for at bore en betonplade, der forstyrrer naboer ovenfra. Du kan lave en baldakin på træblokke.

udstyre balkonen med sine hænder

Højden af ​​søjlerne skal svare til højden på balkonen. Afsnittet kan være 4x4 eller 5x5 - dette er ikke et princip. For at skabe den nødvendige hældning for vanddrænet skal stangets top skæres i en vinkel på 30 °. Du kan gøre dette med dine egne hænder ved hjælp af en hacksaw eller jigsaw. Ved at fastgøre en stang med en hældning mellem stængerne svarende til afkanten af ​​deres øvre kant, er der skabt en ekstra understøtning for visiret. Polycarbonat kan fastgøres til stænger og rake skruer med store hatte - det er sikrere og smukkere end at lægge det på negle.

balkon i en højhus

Det er kun at bruge en tykk ledning til at fastgøre stængerne til hjørnet metalelementerne på balkonen. Beskyt træet mod regn og skjul leddene med det profilerede ark ved at dekorere de hvide hjørner, der anvendes til plettering med PVC-paneler.

Hvis huset er gammelt og murværk ikke ser den bedste vej, kan PVC paneler blive et smukt indretning.

balkon i en højhus

At afslutte balkonen med paneler

Det vigtigste er ikke at vælge lyse farver af paneler og specifikke tegninger. For et værelse med udsigt over gaden er det mere hensigtsmæssigt at tage neutrale toner. Selv dem, der aldrig har lavet paneler med paneler eller foring, er det helt muligt at lave arbejde fra start til slut med egne hænder. For at gøre dette skal du have tynde træplader til lathing, en boremaskine (bedre perforator), paneler, dowels skruer, en konstruktion hæftemaskine med hæfteklammer.

balkon i en højhus

Når de dækker rummet med paneler, anvendes deres lodrette arrangement hyppigere, så lamellerne skal placeres vandret på væggen. I hjørnerne af væggene bliver nødt til at rette stængerne af samme størrelse som dem, som baldakinen holder. Paneler er lette, der er ingen mening i at lave en hyppig lak. Det er nok til 3 stativer pr. Væg og mellem visorens stænger. Til væggen er træpartierne fastgjort med skruer ind i dybden. Det er nemmere og lettere at gennemføre denne fase af arbejdet med en skruetrækker.

udstyre balkonen med sine hænder

Paneler til lamellerne kan fastgøres af en hæftemaskine, der anvendes til opholstring af møbler. Hæfteklammer holder panelerne perfekt og skaber en monolitisk væg. Dekorer hjørnens hjørner vil hjælpe de samme hjørner, de vil skjule skiver og små fejl i "walking" væggene.

Så, trin for trin, langsomt, tænker over hvert trin i reparation i en uge med dine egne hænder, kan du forvandle balkonen.

udstyre balkonen med sine hænder

dekoration

For en åben balkon om sommeren er det bedste ornament prydplanter. Det er ikke nødvendigt at købe kimplanter og dyrke blomster i kasser. De fleste husmødre i huset har uhøjtidelige blomster, såsom pelargoner. Denne blomst er så glad med den friluft, der blomstrer hele sommeren. Og blomsterplanterne af denne planteart har mange farver og nuancer - hvid, rød, pink, orange.

Det er nok at placere flere holdere til blomsterpotter som f.eks. "Birk" på husets ydervæg eller luk den lodrette stativ, og balkonen bliver øjeblikkelig en blomstrende arbor.

udstyre balkonen med sine hænder

Her er det umagen værd at placere en bænk til hvile eller et par sammenfoldelige stole. Du kan lave en bænk og stå for blomster med dine egne hænder. At skabe fra en balkon vil en arbor dækket med vedbend klatre planter hjælpe. Det er ikke nødvendigt at bruge dekorative druer, agurk eller haveplanter. Som de bliver vant - det er et åbent spørgsmål. En remontant sorter af jordbær varierer i det, som alle krøllede, med antennene klamrer sig på reb, knuder og andre fremspring. Deres grønne er tætte, og de bærer frugt fra slutningen af ​​juni til slutningen af ​​oktober. Dette er hjemmet haven kan arrangeres med egne hænder i byforhold.

udstyre balkonen med sine hænder

Hvor skal man tørre tøj?

Resonansspørgsmålet om hver værtinde, hvor man tørrer tøj, hvis balkonen er skabt til hvile. Se dårlige vinduer, hængt med rækker af fladrende linned, men ikke alle byboere har en anden mulighed. Der er en udgang, at tørre tøj på balkonen, ikke udsætte det for show. Til dette er det nødvendigt at trække tovene ikke under loftet, men under rækværket.

Fjern rebet efter hver tørring, også vil det ikke. En fremragende løsning til placering af vasketøj er en foldetørrer. Som de siger, er begge ulve fulde, og fårene er intakte.

udstyre balkonen med sine hænder

Glaseret balkon

En glaseret balkon gør det mere bekvemt at slappe af med dine egne hænder endnu nemmere. Hvis ruderne er panoramiske, kan du bruge rullegardiner eller persienner på siderne af balkonen - dette vil beskytte det lille rum mod unødvendig opvarmning. Men den bedste beskyttelse mod den brændende sol vil være en athermisk film.

Egenskaberne af athermalfilmen er sådan, at det ikke reducerer lysets lethed i rummet, det afviser solens stråler, som holder køling på balkonen på en varm dag.

udstyre balkonen med sine hænder

Den glaserede balkon giver en god mulighed for indretning. Væggene kan være foret med naturligt træ, som i vinter vil hjælpe med at beskytte rummet mod frost. Til balkonen serveres der stadig som et ekstra pantry, kan du lave et skab fra samme vognbræt. Dette er imidlertid ikke særlig kompatibelt med panoramavægning, og hvis sidevæggene sys, så vil skabet meget organisk passe ind.

udstyre balkonen med sine hænder

Locker på altanen

Det er ikke svært at lave et skab med egne hænder, det er nok at købe materialet på ydervæggen, hylder og lave døre af finer eller krydsfiner. En væg af kabinettet vil tjene som en mur af huset, til hesteryg - loftet på balkonen. Indsamling af kabinets væg fra brædderne kan du bruge den gennemsnitlige tykkelse på skinnen og skrue dem indvendigt med skruer. Disse stativer tjener som grundlag for hylderne. Den anden række af skinner er skruet på væggen.

udstyre balkonen med sine hænder

For at fastgøre kabinets døre har du brug for klaver eller konventionelle løkker - det er som du vil. Hvis dette skab skulle have 2 døre, så er det på væggen nødvendigt at fastsætte den lodrette stang, så bredden af ​​ydervæggen og kanten af ​​stangen er i samme afstand fra balkens ende, hvis dette ikke er en forsætlig asymmetri.

Video Galleri

Fotogalleri