Fordeler ved hjørnebadet: egenskaper ved valg og overnattingsmuligheter (+38 pics)

Fordeler ved hjørnebadet: egenskaper ved valg og overnattingsmuligheter (+38 pics)

Å skape et koselig bad er en vanskelig oppgave. For at alle elementene skal kombineres og praktisk, må du bare velge kvalitetselementer. Så, hjørnebadet i interiøret kan bli et reelt høydepunkt på rommet. Imidlertid, før du overfører alle ideer til livet, er det verdt å gjøre deg kjent med alle funksjonene i dette hygieneproduktet. Så mange feil kan unngås.

Fordelene ved et hjørnebad

Interiøret på et bad med et hjørnebad er ikke uvanlig i moderne leiligheter og hus. Slike popularitet er forklart av et stort antall positive aspekter ved denne typen skrift, blant dem kan man utelukke de viktigste:

 • enkelt kombinert med andre designelementer;
 • installasjon krever ikke spesiell kunnskap, slik at du kan gjøre installasjonen selv;
 • sparer plass
 • Til tross for at fonten tar liten plass, er den stor i volum;
 • har et moderne utseende.

Et slikt bad er et alternativ til utdaterte kolleger. Sammen med plassbesparelsen har slike designelementer en rekke stilige og funksjonelle modeller. Du kan kjøpe et flerfarget bad, med hydromassasje og til og med med automatisk styring av drenering og fylling.

Til fordelene kan tilskrives og mangfoldet av design. Hjørnebadene er trekantede, rhomboidale og rektangulære (med skjev side).

På videoen: Baderomsdekorasjon med hjørnebad.

Hvordan velge et hjørnebad?

Til badet med et hjørnebad var behagelig, praktisk og samtidig koselig, du trenger å vite flere funksjoner ved valg av dette produktet. For å fylle fonten raskt må du bruke en kaskade innebygd mikser. Egnet og anheng. Det vanligste materialet for å lage slike bad er akryl.

Markedet tilbyr et bredt spekter av produkter med forskjellige prislapper. Men det er bedre å velge et produkt med en verdi over gjennomsnittet. Fordi billige produkter raskt blir utsatt for splittelser. I tillegg er dyre badefarger mer varierte.

Badekar av støpejern og stål er minst populære. Dette skjer av flere grunner:

 • stål er en god leder av varme - slik at det raskt oppvarmer og raskt avkjøles;
 • Stålbad kan være i drift ikke mer enn 10 år;
 • Støpejern er oppvarmet i lang tid, men det holder også temperaturen i lang tid;
 • Støpejernbad er av stor vekt og kostnad.

I markedet finner du plastprodukter. Men de adskiller seg ikke i styrke og holdbarhet på grunn av konstant eksponering for varmt vann. Når du velger et hjørne skrifttype, bør du tenke på den generelle stilen på rommet. Dette vil avgjøre formen og utformingen av produktet. På badet, innredet i en klassisk stil, vil bad av streng og triangulær form gjøre. Men for utformingen av høyteknologiske er rhomboid-fonter oftest brukt.

Hjørnebad i interiøret

Hjørnebad kan deles inn i flere kategorier avhengig av størrelsen:

 • liten - 140x140, i en slik skrifttype er en person plassert;
 • mellomstørrelse - 160x160, plass er nok for to;
 • store størrelser av disse produktene begynner med 170x170, avviker i deres luksus og har ikke lenger funksjonen til å spare plass.

Overnatting alternativer

Når du velger størrelsen på badekaret, er det verdt å vurdere området av rommet selv. For typiske bad er det flere alternativer for plassering av skrifter:

 • I det indre av et stort rom. Opprett et baddesign med et hjørnebad i stor mengde plass er veldig enkelt. Her kan du ikke engang tenke på ergonomi og fokusere på raffinement. Det vanligste alternativet er å installere et gulv på flere plan i midten av rommet. For å fullføre denne løsningen kan du bruke forskjellige typer fliser: mosaikk, stein, glanset flis. Et annet alternativ for plassering er i hjørnet. Legg til uvanlig med dette alternativet, panoramavinduer. Vanligvis er dette hjørnebadet brukt til innredning av feriestedhoteller.

Hjørnebad i interiøret

 • I et lite rom. Den beskjedne størrelsen på badet tillater ikke designere å vise all skjønnhet i denne typen skrift. Det var imidlertid for små rom og hjørnebad ble opprettet. De er installert strengt i hjørnet av rommet. Dette er den eneste måten å oppnå plassbesparelser på. For visuell ekspansjon av rommet brukes sluttmaterialer av lyssignaler med speilflater. Møbler og generelle innredning er bedre å gjøre også lys, og legger til lyse detaljer. Hyller og skap kan velges anheng.

Hjørnebad i interiøret

 • Uvanlige romformer. De vil bidra til å forstå hvordan hjørnebadene ser ut i det indre av fotoutførelser med disse skriftene. Slike alternativer tiltrekker designere til kompleksiteten ved å kombinere alle komponenter i interiøret og samtidig et meget attraktivt resultat.

For å kunne designe et bad med et hjørnebad, følg disse tipsene:

 • For å utstyre slike bad, må du kjøpe møbler på forespørsel. Dette vil kombinere det med et bad av forskjellige former.
 • For uvanlige romformater er det bedre å velge små eller mellomstore skrifter. Store modeller vil se latterlig ut og ødelegge hele designen.
 • Når det gjelder fargeløsninger, kan det være mange ideer. I slike rom kan du ikke bare være begrenset til lysetoner.
 • Det anbefales å bruke små detaljer - malerier, lys, vaser med blomster og smaker.
 • Uvanlige former kan vektlegges ved hjelp av dekorasjon - mønstre og ornamenter på vegger, tak og gulv.
 • En god idé er å skape et unikt høydepunkt. Det er viktig å vurdere ulike romformer. I markedet er hjørnefonter med belysning representert, som også kan brukes til å dekorere interiøret.

Hjørnebad i interiøret

For at badet med hjørnetvannsbeholder skal være attraktivt og enkelt å bruke, må du huske disse anbefalingene. De fleste av dem handler om dimensjonene til selve produktet. Etter riktig valg av badet kan du gjøre det ved å installere, dekorere og legge til ved hjelp av andre dekorative elementer.

Det er viktig å huske at alle komponenter i rommet må samsvare med hverandre og arbeide mot det samme målet. Først da vil det være mulig å skape et unikt og vakkert interiør der badekaret ikke vil være en stor upraktisk ting, men en praktisk designløsning.

Design ideer (2 videoer)

Design rom med hjørnebad (38 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

59 − 49 =