5 hemmeligheder til selvmaleri badeværelset (+40 billeder)

5 hemmeligheder til selvmaleri badeværelset (+40 billeder)

Ved at starte renoveringen af ​​badeværelset skal du tage højde for omkostningerne ved materialer, der går til alle de nødvendige materialer fra familiebudgettet. Mange smukke fliser og panel muligheder tilbydes af producenterne.

Kun en billigere dekorative belægning end malingen kan ikke findes, uanset hvor dyr det var.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Så opstår spørgsmålet, hvordan man maler badeværelset med egne hænder for at opnå maksimale besparelser. At vide, hvor meget mesterens tjenester koster, det er bedre at beslutte at lave reparationer selv. De siger, at begyndere altid bliver bedre.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Køb af nødvendige materialer og værktøjer

Hvert materiale har instruktioner om, hvordan du bruger det. Dette tillader en person, der aldrig reparerer sig selv for hurtigt at orientere sig i funktionerne i en bestemt maling, gips, kitt. Til badeværelset, som tilhører værelser med høj luftfugtighed, er det nødvendigt at vælge materialer mærket "fugtighedsbestandige". På andet sted i valget af maling vil være dens farve, på den første - materialets egenskaber.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

"Damp-bevis" - efter at have set et sådant mærke, skal dette materiale efterlades på butikken i butikken. Det er mere egnet til udvendigt arbejde, og i badeværelset vil det skabe drivhuseffekt - kondensatet akkumuleres på væggens overflade. På en gang er det muligt at foretage en reservation, at denne type finishmaterialer omfatter olie maling. På trods af det faktum, at bygherrer stadig bruger dem til at dekorere badeværelserne i nye bygninger, er det bedre at vælge en latex-, akryl- eller vandemulsion.

Farven på moderne maling er lysere, og nuancer er meget større. Badeværelse design fra dette vil kun gavne. Valget af olie maling i de fleste tilfælde er baseret på en lavere pris foran latex og akryl.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Der er intet utvetydigt svar på spørgsmålet om hvilken maling der skal bruges i badeværelset. Det vigtigste er, at belægningen skal være glat og lang. Alle materialer har styrker og svagheder. Ved design af et design med efterfølgende tegning er det bedre at vælge akryl. For at få en tynd, klar belægning er latex mere egnet. I reparationen, der produceres af egne hænder, er begge typer maling gode.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Hvor meget maling der skal tages for at reparere badeværelset kan bestemmes af bankens anvisninger. Kendskab til rummet i rummet og multiplicere det ved farvningens højde får du resultatet - hvor mange meter skal du male. Sammenligning med dataene på pakken vil det være muligt at afgøre, om en kapacitet er tilstrækkelig eller flere. Det er kun for at vælge farven på malingen.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Funktioner af vandfaste maling

Akryl vandtæt er præsenteret i et stort sortiment, som giver mulighed for at skabe et helt originalt design med en ren, mættet farve. Det er dog muligt at arbejde med denne slags maling kun på ideelt justeret vægklæde. Det er ikke meget dyrt, men sammenlignet med keramiske fliser, så prisen er generelt latterligt.

Hvis batteriet i badeværelset udskiftes med en skinnende håndklædevarmer, forsvinder et problem af sig selv.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Hvis der stadig er et metalbatteri i badeværelset, er det nødvendigt at vælge en kontrast eller matchende farve i overensstemmelse med den skygge, der anvendes til væggene, ellers kan designet lide. Akrylmaling kan ikke male batterier, samt andre metaloverflader.                                                            

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Til vægge er dette materiale ideelt, især når man opretter et faktura mønster eller farveovergange oprettet af en næsten tør børste. Du kan som baggrund bruge den hvide farve på væggene, som opnås ved brug af en dekorativ primer. Og du kan kombinere to kontrasterende eller skygger hinanden med akrylmaling med samme mærkning. Det første lag påføres af rullen, hvilket skaber en flad overflade over den tørrede overflade ved anvendelse af en børste, hvorpå malingen er meget lille, for at anvende vilkårlige slagtilfælde.     

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Når du arbejder med akrylmaling, kan du give udluftning til fantasi. Textured bump kan fås ved at anvende materialet på rullen væggen med en lang blød vorsom.Chto meget simpelt at lave dine egne hænder, behøver du kun at styre malingen har været på en rulle i tilstrækkelig mængde, men ikke flød i kontakt med valsen væg. Forbruget af materiale vil være stort, men resultatet er det værd.

 Akryl tørrer hurtigt, hvilket gør det muligt for en dag ikke kun at påføre et lag maling på væggen, men også at dekorere det med et stencileret mønster.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Lav en stencil dig selv kan ikke alle, men bruger en gummi rulle til at anvende billede på væggen alt under kraft. En rulle med et passende mønster kan købes i samme afdeling som en konventionel maleri.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Latexovertræk

Latex-maling skaber perfekt en beskyttende belægning af vægge, der forhindrer dannelsen af ​​svampe samt enhver fugtbestandig maling. I modsætning til den vandtætte har den den fordel at lade damppas passere, hvilket reducerer dannelsen af ​​dråber. Med en lille forskel i temperaturerne på vand og luft, med en lille dampdannelse, dannes der ikke kondensdannelse, idet vaskning af væggene gør det sjældnere i betragtning af manglen på vandudslip.

I direkte interaktion med vand mister latexbelægningen ikke udseende og falder ikke sammen. Små revner i væggen bliver ikke en hindring for farvning, uden forpakkning på grund af tætheden og viskositeten af ​​malingen.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Vandemulsion

Vandbaseret maling - Fremragende vandtæt materiale. Ofte på hylderne i butikker finder du en vandemulsion, som har en ren hvid farve eller med en skygge af elfenben. For at dække væggene i badeværelset kan den bruges med undtagelse af de områder, der er direkte bag vasken, bad, bad. Skum, tandpasta og andre ikke-farlige vaskemidler kan beskadige malingen.

Om at vaske af fra en overflade af vægge sæbe skilsmisse ved hjælp af slibemidler, og taler kan ikke være. Denne maling er billigere end resten, men kompleksiteten af ​​plejen gør dens brug ikke praktisk.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

Badeværelse design funktioner

Det malede loft passer bedst til malet vægge. Dette er ikke en hyldest til mode eller tradition, korrekt udvalgte hygroskopiske materialer kan reducere fugtigheden i badeværelset. Mel absorberer perfekt overskydende fugt, hvilket forhindrer overdreven kondensdannelse.

Cretaceous loftbelægning er bedre end vandbaseret belægning. Jo større området er dækket med kridt, jo mindre vand på gulvet og væggen. Dette forklarer traditionen om at male malerierne på badeværelset med kun maling op til halvdelen, og den øverste del af væggene bliver hvid.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

På dette stadium er navnet "whitewash" ikke helt relevant, for hvilken farve at male loftet, alle beslutter sig selv, og vælger ikke kun designet, men farveområdet. Opret en tone eller skygge af farver vil hjælpe. Farverne er billige, tilføjet til kridt og maling let. Det refererer til den type vandopløselige, som udvider brugen af ​​anvendelsesområdet.

hvordan man maler badeværelset med egne hænder

I praksis kan de få den ønskede skygge til enhver maling, det vigtigste er ikke at forveksle med mængden af ​​farve på farvestoffets kapacitet. Hvis der kun er hvid maling i huset, kan du skabe den nødvendige farve med dine egne hænder og tilføje farve til den. Udformningen af ​​væggene fra dette vil kun være til gavn, og for at tilføje mere eller mindre farvning - dette skal afgøres af den indenlandske mester selv.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 81 = 89