Hvordan man laver indretningen af ​​et lille toilet

Hvordan man laver indretningen af ​​et lille toilet

Hvis størrelsen af ​​badeværelset er lille, så før de som "til tin" med indretningen og udsmykningen er værd at overveje de vigtigste punkter. Indretningsdesign Toilettet af en lille størrelse bør udarbejdes i detaljer i lyset af rummets funktionelle formål. Det rigtige valg vil øge rummet visuelt.

Fremstilling af

I forståelsen af ​​mennesker er badeværelset og toilettet en enkelt helhed, selvom de adskilles af en mur. Derfor bruges de samme materialer, farver, former, teksturer og elementer af riserindretningen som i det nærliggende badeværelse på badeværelset. Designet af begge værelser skal være det samme.

turkis flise

Før du udfører reparationer i badeværelset, bør du:

  • udskift gamle rør med nye PVC;
  • skjul kloakrør og vandrør under gipspladestrukturer (de kan let demonteres om nødvendigt);
  • installer en ny VVS-armatur (det hængende toilet kan fastgøres før væggene er færdige, og gulvtoilet - efter at badeværelset er udført);
  • fliser fliserne og væggene;
  • at installere små lamper (lysekronen i badeværelset vil kun reducere størrelsen på rummet).

materialer

Designet af badeværelset er bedre at skabe ved hjælp af keramiske fliser, paneler og flerfarvet mosaik. De er nemme at rengøre, tolererer godt rengøringsprodukter med klor og absorberer ikke lugt. Selvfølgelig præsenterer markedet i dag et stort antal forskellige materialer, der kan bruges på badeværelset. Men keramiske fliser er en win-win mulighed. Med sin hjælp kan du ikke kun opretholde den ideelle renlighed, men også fordoble rummet i rummet. Hvordan? Det er nok til at dække væggene med fliser med en ikke-kontrastimitation af materialet: stof, sand, sten mv.

sorte vægge

I et lille værelse kombineret med et toilet er det bedre at bruge en rektangulær flise på væggene og en mosaik på gulvet. Men materialer af polygonal form bør ikke anvendes. Designet, der er skabt med deres hjælp, vil kun reducere rummet.

For at lægge fliserne har du brug for en ledd i rumpen, men ikke nødvendigvis fra gulv til loft. Det er muligt at udlægge 2/3 af væggen med fliser, og resten af ​​den skal males eller paneler. Rummets størrelse kan falde efter brug af dekorative materialer. Derfor kan vandbaseret maling være et godt alternativ.

En anden mulighed er vandtæt tapet. Dette design af toiletrummet kombineret med et brusebad er længe blevet brugt i England. Et alternativ til beklædningen af ​​toilets vægge ved hjælp af keramiske eller stenfliser kan klistres med tekstilbaggrund, der tåler fugt godt og er let at rengøre. Desuden er overfladerne udsat for den største vandindtræng - over vasken, foret med natursten. Det lyse kunstværk blev en succesfuld akkord i slutningen af ​​det ekstraordinære design af badeværelset.

Farve design

For visuelt at øge størrelsen af ​​rummet skal være på forhånd for at tænke over rummets farve design.

spejl og bord

Dybe og intense mørke farver i et lille badeværelse kan ikke bruges. Du bør tænke over design af rummet i blide, pastelfarver. Lette farve tilbehør som ultramarine, mynte, lilla og turkis vil hjælpe med at fortynde farven. Du kan bruge de samme nuancer til at fremhæve en bestemt accent, for eksempel at oprette et grafikpanel eller en dekorativ lampe.

Anbefaling: at designe et lille toilet ikke billigt, brug ikke en firkantet flise, men maling i pastellfarverne på væggen.

flise med et mønster

Opdater det indre af det lille badeværelse kan være flerfarvede fliser. På det, jo mindre pladsen, jo mere dristigt skal der være en kombination af farver. Du kan polere hele overfladen med en flise af pastelfarve og dekorere væggen bag toilettet med en lysere farve.

Til situationen i værelset lignede ikke et sterilt operationsrum, du skulle fortynde det med lyse accenter på en lille del af væggen. Sammen med hvidt VVS, vil lamperne af pastelltoner og dekorative elementer af varm farve blive vundet.

En anden mulighed - kombinationen af ​​hvide fliser og tapet med et diskret mønster. Designet af rummet kombineret med et brusebad lavet i marmorfliser ser meget luksuriøst ud. Kunstig analog ødelægger ikke udseendet, men materialets styrke, holdbarhed og fremstillbarhed vil blive meget værre.

spejl og håndvask

På baggrund af mørke fliser ser den hvide VVS mere mousserende ud. Men du skal kun lægge den på gulvet. For at forbedre effekten af ​​det udvidede rum kan du bruge spejl, glas og glatte overflader. Men du skal bruge dem meget omhyggeligt.

For ikke at skabe en deprimerende atmosfære i rummet, bør du kombinere materialer og deres farver.

mørke fliser på gulvet

Bright toilet

Dem, der ikke ønsker at lave hvide badeværelser og afstå fra mørke toner, bør bruge en blok af designprojekter. For eksempel bør overfladen af ​​badeværelset være lys eller bruge mættede farver i fliser eller tapet.

Tøj med et lyst print giver dig mulighed for at skabe en festlig, men ikke praktisk dekoration. Det er bedre at bruge lyse tilbehør på baggrund af hvide vægge.

grønt toilet

Mosaic fliser, der er lagt i blokke, giver dig ikke kun mulighed for at skabe lyse skær og paneler. Med sin hjælp kan du stå over for ujævne overflader, afrunding og buede nicher. Og hvis designet af rummet, kombineret med brusebadet, fortyndet med et småt mønster på en af ​​væggene, får du ikke en triviel baggrund for snehvid VVS.

For at slippe af med følelsen af ​​sterilitet i rummet, kan du og uden lyse pletter. Det er nok at anvende tre neutrale pastelfarver til at dekorere væggene for at give rummet et nyt udseende.

hylder og et håndklæde

Stilvalg

Interiøret på toilettet i lejligheden kan indrettes i næsten enhver stil: fra feng shui til renæssance. Men ikke alle vil lide et værelse af lille størrelse i guldfarve.

For at designe rummet for at matche feng shui, skal du vælge VVS og tilbehør af bløde, blå, grønne nuancer, der passer godt med vandets elementer.

Det mest risikable design af badeværelset er i sort / hvid. For et værelse med lille størrelse skal mængden af ​​hvid overstige. Den bedste mulighed er den sorte rude af den nederste del af væggene på baggrund af det hvide design på alle andre overflader.

blå toilet

Hvis væggene på badeværelset er malet med vaskbar maling, kan man dekorere dem med et usædvanligt mønster, fotografi, maleri eller klistermærke.

For design af badeværelset er bedst at bruge stilen af ​​minimalisme. Det lukkede rum af små størrelser er præget af beskedenhed og strenge af situationen. Derudover overvåge rensningen af ​​rummet, hvor der ikke er overflødige indretningsprodukter meget nemmere.

Træ og sten er altid perfekt kombineret i udsmykningen af ​​lokaler, selv utilitaristisk. Naturmaterialer med det modsatte - kølig og varm energi, bringe en fredelig atmosfære til ethvert interiør. For minimalisme er brugen af ​​naturlige efterbehandlingsmaterialer karakteristisk. Med hensyn til badeværelset kan det være sten og træ. Kombinationen af ​​snehvid udsmykning af vægge og mørkt træ i gulvet giver mulighed for at skabe et værelse fyldt med lys og renlighed.

foto på væggen

anbefalinger

Lyset i toilettet bør ikke være for lyst. Det er bedre at bruge diffus belysning. En interessant effekt kan også opnås med vandtætte punkt og halogenlamper.

I de fleste tilfælde er VVS gemt under gipspladerne. Men hvis du opretter et rum i retrostil, så er kommunikationen specielt udstillet som en del af indretningen.

malerier på væggen

Hvordan vælger man en toiletskål?

  • Suspended version sparer plads i badeværelset og gør rengøring lettere.
  • Embedded muligheder ser elegant ud og sparer meget plads.
  • Du kan installere et klassisk gulvtoilet.
  • Det sidste hit i design er et lukket økosystem. På toilettet er der installeret en vask, vandet hvorfra det kommer ind i afløbstanken.

Optimer rummet i toilettet, du kan lægge et badeværelse skab på de højt ben. Det kan gemme ting af en intim natur.

Video Galleri


Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

41 − = 37