Senzualna vrećica boja za luksuzni život

Senzualna vrećica boja za luksuzni život

Luksuzne i zrele - to su prikladne epitete za unutrašnjost, ukrašene tamnosmjernom bojom. Zadatak utjelovljenja unutrašnjosti ove boje nije jednostavna i istodobno zanimljiva. Može se koristiti za dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu ili studiju. Uopće nije nimalo suvišno proučiti uspješne kombinacije i pravila korištenja vage u različitim sobama. Dekoracija u burgundnoj boji dat će zapreke iz čuđenja iz uspješnih nalaza kombinacija boja.

ukras u burgundskim bojama

Bordeaux u unutrašnjosti - izbor jake osobnosti

Bordeauxova sudbina boja jake volje i promišljene ljude koji znaju vrijednost riječi i uzimaju iz njihovih života. Nije iznenađujuće da boja vina u unutrašnjosti izgleda stabilna i duboka - želi se dugo razmotriti.

ukras u burgundskim bojama

Bordeaux se dobiva iz mješavine plave i crvene, a za topliju sjenu morate dodati žutu. Dakle, burgundska paleta ima mnoge kvalitete crvene ljestvice, ali je mirnija i manje izaziva. Idealna je za zrele i stabilne ljude, poboljšava ton i koncentraciju, a ne proizvodi učinak prekomjerne primjene. Ovaj raspon je mnogo mekši i nježniji od ljubičice, koji je također mješavina crvene i plave, ali u različitom omjeru.

To nije prava boja za ultramoderne stilove moderne i avangarde, ali idealna za klasike i baroka. Elementi boja clareta mogu biti prisutni u stilovima zemlje za kuhinju, kao iu dnevnoj sobi, ukrašeni minimalizmom ili hi-techom.

ukras u burgundskim bojama

Ako je vaš izbor pao na ovu jedinstvenu boju, dobit ćete luksuzni i ugledni interijer. Vi samo trebate odabrati pravu boju borovnice, kombinirati ga s odgovarajućim bojama i odabrati pribor. Iz široke palete grimiznog do tamnog vina možete stvoriti zanimljiv dizajn za dnevni boravak, kuhinju i spavaću sobu.

ukras u burgundskim bojama

Kombinacija s drugim nijansama

Tamnocrvena boja u interijeru uz moderiranje zahtijeva osnovno razumijevanje o tome što je boja najbolje u kombinaciji s rasponom tamnocrvena. Sve je malo izvan okvira - standardni pristupi možda neće funkcionirati.

Svijetla i bogata, boja vina je sama po sebi zanimljiva i zbog toga bi trebala biti u prvom planu. U pozadini:

  • Bijela - klasična i svestrana suradnica u boji čini ovu vrstu interijera pretjerano elegantnom. Soba u tamno-bijele boje izgledat će formalno i svečano, što nije prikladno za spavaću sobu i kuhinju.
  • Lagani tonovi bež, krem ​​i blijedo sive, za razliku od tvrtki s bijelim, kombinacija tih boja stvara ugodnu i toplu atmosferu. Maroon pribor s tapeciranog namještaja grudi izgledaju slatko i opušteno.
  • Crno savršeno stavlja naglaske, ali mora se dozirati, inače ne možete izbjeći teška i tmurna raspoloženja u sobi.

ukras u burgundskim bojama

Zlato je jedinstveni djeluje na unutrašnjosti tamnocrvena, što je kraljevski bogat, gdje god je to bio prisutan - na pozadinu, namještaj ili zavjese. Imajte na umu da takvi interijeri zahtijevaju velike prostrane sobe.

ukras u burgundskim bojama

Interijer sobe

Za registraciju uz pomoć bogatih tonova vina morate znati mjeru, posebno za spavaću sobu. Ne želite se osjećati u vašoj spavaćoj sobi, kao na recepciji s premijerom? Zatim ostavite pozadinu obrve za dnevnu sobu, a za spavaću sobu odaberite pribor ove ljestvice. Možete priuštiti sočne zavjese u burgundiji u unutrašnjosti spavaće sobe, ukrašene mliječnim kremastim bojama. Vrlo elegantan izgled takvih zavjesa, zajedno s osjetljivim snježnim bijelim zavjesama najfinijih materijala.

Za ravnotežu sobi koristite nekoliko tamnih akcenta, na primjer, mahagonij u detalje namještaja. Ako dodate nekoliko zlatnih akcija, atmosfera spavaće sobe odmah će dobiti uzvišenost i plemenitost.

ukras u burgundskim bojama

Interijer dnevne sobe

Dnevni boravak je soba koja može biti ukrašena s malo više "parada" drugih soba. Boja Bordeauxa u unutrašnjosti dnevne sobe će se nositi s tim što je moguće, što je sjena koju ne biste voljeli. Za teške bogate dnevne sobe u stilu baroknih i venecijanskih stilova, možete se usuditi koristiti pozadinskim bojama Bordeauxa sa zlatnim uzorcima. Ove pozadinske slike izgledaju kraljevske, elegantne i profinjene - uspjeh takvog dnevnog boravka je zajamčen.

ukras u burgundskim bojama

Zapamtite o kombinaciji drugih boja, odaberite opcije:

  • Svečana salona - klesarska pozadina s zlatnim uzorcima, bijeli strop i namještaj, kristalni luster.
  • Isključen luksuz - oslikavanje zidova u Burgundiji ton, strop i zavjese u boji „šampanjac”.

No, kesten prugasta pozadina izgleda previše oštro, međutim, oni su dobri za ured ili hodniku. Burgundska boja u unutrašnjosti zahtijeva blistave bijele posude i kolica, srebrne aparate i druge luksuzne predmete.

ukras u burgundskim bojama

Interijer kuhinje

Boja Bordeauxa u kuhinji će vam pomoći da pobijedi trendovski trend u novije vrijeme u dizajnu - zemlji ili provenziji. U takvim interijerima tamnocrvena sjena dobro je kombinirana s obiljem namještaja od prirodne boje drva.

Ovaj dizajn se može primijeniti i fasade u nijansama tamnocrvena, platnene zavjese i sve vrste pribora. Upotrijebite žutu boju kao dekor zida, a kuhinja zemlje bit će vrlo topla i ugodna.

ukras u burgundskim bojama

Za kuhinju u stilu Provence koristite prirodne materijale poput lana i pamuka koji pretvaraju ponosni burgundi u skromnu i ugodnu hladovinu. Ova nevjerojatna preobrazba od kraljevskog do zapadnog seoskog domaćinstva savršena je za prostranu kuhinju u stilu zemlje.

ukras u burgundskim bojama

Prijava Kabineta

Maroonna pozadina s prugama ili redovitim uzorkom idealna je za ured u engleskom stilu. To će omogućiti dizajn impresivnog ormarića koji promiče mentalnu aktivnost.

ukras u burgundskim bojama

Kupaonica a la Bordeaux

Boja Bordovija u interijeru kupaonice je privilegija iznimno elegantnog stana. Ova boja ne može biti umanjena zbog lošeg vodoopskrbe. Izvrsna kombinacija: isključen tamnocrvena pločica, lijepa list sudoper i konzola s bijelim drvenim nogama, ogromnim ogledalom i tepih masline. Maslinovo hlad razrijediti gustoću boje, ali ako želite nešto posebno, a zatim koristite kontrastne crno-bijeli duo.

Za dječju sobu, te nijanse su previše teške i stoga se ne koriste za ukrašavanje.

ukras u burgundskim bojama

Viničasta boja je zanimljiva, duboka, poput okusa starog vina, baš kao i njihovo poprsje dovesti do glavobolje. Umjereno korištenje Bordeauxa uz lagane neutralne tonove stvorit će lijep i moderan dizajn svake sobe. Za ljubitelje luksuznih soba u baroknom stilu, prikladni su kraljevski wallpaperi u burgundskoj ljestvici. Dekoracija u boji Bordeauxa će dobro raditi s odabirom uspješnih kombinacija, ali rezultat će biti lijep.

Bordeaux pozadina i kombinacija boja u unutrašnjosti (3 videa)

Kako izgleda Bordeaux u unutrašnjosti (42 slike)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

84 − = 74