8 декор опција за кућу

8 декор опција за кућу

Фантазијски дизајнери често изгледају без граница. Да бисте креирали декоративне елементе у току су све сигурности: вештачки каменчићи, шкољке, бочице и чак гране дрвета. Уз њихову помоћ можете направити Ускршњи венац за кућу, панел, вештачке букете, оквир, гнездо итд. Размотримо детаљније процес декорисања декора од грана.

Апликација

Декоративни елементи од сувих грана погодни су за унутрашњост сваке собе: дневни боравак, спаваћа соба, купатило, ходник, кухиња. Такав декор даје простор индивидуалности, ексклузивности, анимира собу и игра у природном стилу. Направите украсне предмете, било да је то рам, плоча, букет, гнездо, сакура грана или васкрсни вијенац направљен од гране сакупљених у шуми. Можете, наравно, исећи свеже гране, одсећи листове планинског пепела од њих, а затим их осушити, али зашто још једном мучити природу?

тхе

Припрема

Пре него што направите било какве вештачке елементе, без обзира да ли панела, гнездо, трешње гране, букет сувог цвећа, украсног оквира или лустер за кућу, морате да изврше припремне радове. Потребно је очистити радне материјале од прљавштине, лишћа, третирати их посебним заштитним средством, а затим лакирати лаком, бојом или мрљу.

црвени софа

Свака од следећих опција за украшавање ентеријера са огранцима може се користити за украшавање стана или приватне куће. Размотримо детаљније како се може направити панела и ручни рад од грана од стране себе.

Вијенац

Оригинални Ускршњи венац за кућу изгледа оригиналан.

Да бисте направили такав декоративни елемент, биће вам потребно:

  • жицу било које дебљине или влажних грана, на којима нема лишћа;
  • браон теип-трака;
  • фоамиран;
  • жуте стамене;
  • пастел.

Ускрсни венац, који се може користити за унутрашњу декорацију, направљен је у овом низу.

украшен венац

14 жица су умотане у комаде браон теипле траке. У зависности од пречника Ускршњег вијенца, једна (двије или три) жице су прво увијене заједно, а онда се креира један круг. Све касније жице се окрећу око круга, формирајући жељену ширину. Крајеви су повезани траком или су скривени у "гранама". Након што је Ускршњи венац спреман, мора бити украшен. У ту сврху се користе украсно цвијеће или лишће.

венац на вратима

Панел

Од грана планинског пепела можете створити не само букет, већ и одличан панел за кућу. У ту сврху се користе дрвене шипке различите дужине и дебљине, на којима су причвршћене сухе листе и цвијеће. Створена композиција фиксирана је термо-пиштољем. Овај панел ће савршено декорирати дневну собу, кухињу или спаваћу собу.

гредице за панеле

Фраминг

Од грана планинског пепела такође је направљен оквир фотографија и огледала.  Алгоритам је следећи. Уметак пластике или огледало покривен је филмом или папиром. Затим је оквир покривен гранама планинског пепела или сакуре. Ови елементи се причвршћују заједно са лепком или жицом. Осим декора гране, можете користити камење, шкољке и перле. Ово ствара оквир шипки од јасмина или сакуре.

безел

Ваза

Одлично на прозору куће изгледате као ваза са вашим омиљеним цвећем, омотаним у гране. Такав састав се спаја са природом. Спригови, од којих су претходно уклоњене прљавштине и лишће, морају се причврстити на посуду лепком или траком. Најважније је да не заборавите везене вјештачке материјале лаком.

декор огранака

Савет! Преплетене гранчице са ружама и сјајним стабљима изгледају оригинално.

Пар огранака планинског пепела може се убацити директно у вазу. Такав вештачки букет ће бити одличан додатак било ком ентеријеру.

Нест

Да би ткали гнездо, требали су нам гранулације добра стабла савијања. На пример, бирхе. Огранци треба да буду влажни и не би требало да се раскидају када су савијени. Пре него што започнете, морате од њих уклонити стару прљавштину.

Да направите гнездо за птицу, морате узети једну шипку и савити га у круг. Следећи скејн ће се већ формирати око центра. У средини треба да буде и краткоспојник, на који ће се причврстити ребра у утичници.

гнездо грана

Не би требали бити парни број. Тада ће бити могуће ткати грану један на врху друге. Да би се обезбедило да се шипке не пробију, морају се причврстити заједно са жицом. Ако се приликом првог покушаја утврди да је утичница ухваћена, онда можете исправити грешку тако што ћете извући гранчице у ове рупе.

Сцреен

Из гранчица можете креирати не само букет, већ и унутрашње преграде. Екран ће поделити простор у зоне и сакрити недостатке у унутрашњости куће. Да бисте то учинили, потребан вам је секетар да направите све гране једнаке дужине и коноп који ће служити као везивни елемент. Дрвена подлога треба да служи као под за екран. То ће бити причвршћено шипкама, а затим причвршћено заједно са ужетом или жицом.

стол и столице

Свецњак

Разнобојне гране дрвећа које су део вештачког буке, такође краси белу свијећу. Све елементе можете ставити у чашу или потопити у воду и допунити их плутајућим свећама.

свећњак од гране

Лампа

Шипке дрвета су украшене расветом и лустером. Такав ентеријер ће изгледати оригинално у спаваћој соби. Шипке представљају лампе у кревету, подну лампу или лустере. Процес декорације је стандардан. Твигс су причвршћене на подну лампу и користе лепак или жицу.

лампе грана

Јесен вијенац и декор боца вештица (2 видеа)

Галерија уређења соба из филијала (41 фотографије)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

5 + = 11