Sfaturi pentru a crea un apartament confortabil – moduri originale

Sfaturi pentru a crea un apartament confortabil – moduri originale

Destul de des, mulți se confruntă cu problema lipsei de confort în apartament. Într-adevăr, nu este atât de ușor să organizezi o locuință confortabilă. Pentru a vă oferi confortul apartamentului dvs., trebuie să ridicați interiorul perfect și să îl umpleți cu diverse lucruri. Cum de a face un spațiu de locuit chiar și o cameră confortabilă, vom lua în considerare în detaliu în acest articol.

confortul în apartament

Cozy Hrușciov

De multe ori, proprietarii de apartamente cu o cameră au probleme cu amenajarea spațiilor. Cel mai adesea acest lucru se datorează faptului că spațiul de locuit cu o cameră este mic și într-o cameră trebuie să combinați un loc de dormit, de a primi oaspeți și de a lucra. Cu toate acestea, chiar și într-un apartament cu o cameră mică este posibil să se creeze un confort, folosind o divizare elementară în zone. Trecerea diferitelor zone trebuie să fie minimă.

cum sa faci un apartament confortabil

Pentru ca apartamentul dvs. să devină un studio, trebuie să urmați următoarele sfaturi:

 • este necesar să se evite ornamentele masive în jurul perimetrului. Cea mai bună opțiune este gruparea ornamentelor în mai multe zone;
 • fereastra trebuie să fie cât mai deschisă;
 • decorați studioul va ajuta la lucrurile originale mici făcute de dvs.;
 • Zonele care separă studioul nu trebuie să se suprapună.

cum sa faci un apartament confortabilÎn plus, pentru un apartament cu un dormitor mic un rol important îl are o combinație de culori. Cea mai bună opțiune pentru ao face frumoasă este folosirea nuanțelor culorii luminii. Ele vor ajuta la creșterea spațiului.

Principalul accent ar trebui pus pe elementele mici. Cea mai bună opțiune este să le faci cu mâinile tale sau să ridici mici detalii în stilul interior.

cum sa faci un apartament confortabil

Spațiul din astfel de apartamente ar trebui optimizat la maximum. În apartamentul studio merită să cumpărați mobilier multifuncțional, care va elibera apartamentul de elementele inutile. Dacă există o dorință, atunci puteți crea singur mobila. Un mobilier elegant, fără cheltuieli speciale, va ajuta la realizarea filmului autoadeziv.

cum sa faci un apartament confortabil

Cum să organizezi o grădină confortabilă

În primul rând, atunci când proiectăm o cameră pentru copii, merită considerat un astfel de parametru important ca spațiu. Copiii trebuie neapărat să fie ușori și spațioși, deci cea mai bună opțiune de a renunța la mobilier mare. Pentru organizarea unei grădinițe confortabile, doar câteva bucăți de mobilier sunt suficiente.

cum sa faci un apartament confortabil

De obicei, acesta este:

 • pat;
 • dulap;
 • piept de sertare;
 • un birou de scris;
 • noptiera;
 • raft;
 • loc pentru jucării.

cum sa faci un apartament confortabil

Aceste elemente sunt destul de suficiente pentru a umple spațiul. În plus, mobilierul nu trebuie să fie nou.

Vechiul mobilier de cameră, dacă nu există bani, poate fi folosit ca bază pentru crearea de noi lucruri. Puteți restabili lucrurile vechi cu propriile mâini în stilul camerei pentru copii.

cum sa faci un apartament confortabil

Detaliile mici vă vor ajuta să creați o atmosferă plăcută în această cameră. Este suficient să cumpărați un covor drăguț sau să faceți suporturi pentru perdele sub formă de jucării. Pereții pot fi opțional furați fabulos ilustrații. O atenție deosebită trebuie acordată schemei de culori a acestei încăperi. Trebuie să fie neapărat tonuri ușoare.

Opțiunea optimă de a utiliza pentru proiectarea unor astfel de culori:

 • verde;
 • albastru;
 • roz;
 • galben;
 • piersic.

cum sa faci un apartament confortabil

Camera de zi pentru toată lumea

Una dintre principalele prevederi de confort în sufragerie este spațiul deschis. Toate cele mai importante elemente ar trebui aranjate și amplasate în apropiere.

cum sa faci un apartament confortabil

Un plus de confort va adăuga un astfel de element ca un covor cu o grămadă lungă. Pentru a da o canapea o atmosfera acasa va ajuta perne decorative. De asemenea, ar trebui să se acorde atenție diferitelor vase, picturi și alte elemente mici ale interiorului.

Un element excelent care va ajuta la crearea unui confortabil - un șemineu decorativ.

cum sa faci un apartament confortabil

Acesta va fi asociat cu casa. Poți să-l cumperi în formă gata, și dacă nu ai bani în plus, o poți face singur.

Acesta va ajuta la crearea unei atmosfere liniștite a unei lampi de podea pe un stand înalt.

cum sa faci un apartament confortabil

spectru de culoare Această cameră trebuie păstrată în culori deschise. Acest lucru vă va ajuta să faceți lumina interioară.

Cea mai bună opțiune este utilizarea acestor culori:

 • alb;
 • bej.

cum sa faci un apartament confortabil

Confort în hol? Este ușor!

Problema cum să faci un apartament confortabil este foarte dificilă. Este deosebit de important în astfel de apartamente să acorde o atenție la hol. Pentru a organiza o cameră ca un coridor, este important să alegeți mobilierul potrivit. De regulă, coridorul este întotdeauna caracterizat de un număr destul de mare de lucruri care nu au unde să se ascundă.

Această caracteristică poate fi destul de bună pentru a bate, dacă instalați rafturi de perete, umerase și alte accesorii, care în plus față de funcționalitate umple camera cu decor.

cum sa faci un apartament confortabil

O altă modalitate de a elibera coridorul și de a scăpa de lucrurile inutile - mobilierul potrivit. De regulă, coridorul este destul de lung, dar îngust. De aceea setul cu cască ideal va fi cu mai multe nișe. Merită menționat faptul că lucrurile de top ar trebui să fie stocate într-o nișă închisă separată. Pentru a crea o atmosferă de căldură la domiciliu, coridorul poate fi suplimentar echipat cu rafturi cu diverse dulciuri.

cum sa faci un apartament confortabil

Dacă culoarul tău este lung și îngust, atunci merită să crești spațiul în el cu ajutorul culorii. Ideal este o combinație de tonuri de lumină și întuneric. Lumina ar trebui să fie pereți lungi, formând un coridor.

Cel mai bine este să utilizați astfel de combinații pentru înregistrare:

 • alb-negru;
 • bej - maro.

cum sa faci un apartament confortabil

Dormitor pentru odihnă și relaxare

Dormitorul este un adevărat templu, care este creat pentru odihnă. De aceea, crearea unei camere confortabile în această cameră este deosebit de importantă. În primul rând, trebuie să țineți cont de faptul că dormitorul ar trebui să fie destul de spațios. Opțiunea optimă pentru dormitor este achiziționarea de mobilier multifuncțional.

cum sa faci un apartament confortabil

În plus, merită să cumpărați mobilier din materiale naturale. Trebuie remarcat faptul că în dormitor ar trebui să existe o cantitate minimă de diferite tipuri de piese mici. Achiziționarea optimă a mai multor ornamente de dimensiuni medii. De asemenea, în dormitor merită lăsat loc pentru flori de interior.

Pentru cazare în dormitor este cel mai bine să utilizați flori fără aromă.

cum sa faci un apartament confortabil

O zonă separată în dormitor ar trebui alocată pentru garderobă. Nu trebuie să intre în contact cu zona de odihnă. Confortul în dormitor vă va ajuta să creați iluminarea și culorile corecte. Iluminatul trebuie să fie împrăștiat. Opțiunea optimă va fi iluminată din mai multe surse. Acest lucru va rezolva simultan ambele probleme: crește cantitatea de lumină din cameră și adaugă un decor elegant. Schema de culori a acestei încăperi ar trebui susținută în culori pastelate.

Utilizare optimă pentru proiectarea acestor culori ale camerei:

 • maro;
 • violet;
 • albastru;
 • roz.

 
cum sa faci un apartament confortabil

Balcon pentru frumusețe

Dacă aveți un balcon spațios, atunci este destul de ușor să-i dați un confort. Această zonă poate fi transformată într-o cameră de odihnă separată. Pentru a face acest lucru, doar câteva elemente: o masă, scaune, plante de apartament.

Datorită acestor elemente, balconul se va transforma într-o zonă reală de agrement.

cum sa faci un apartament confortabil

În cazul în care este necesar să se păstreze conservarea sau uneltele pe balcon, este suficient doar să construiți cu mâinile tale un mic raft de-a lungul unuia dintre pereții balconului. Puteți decora acest element cu filme autoadezive sau pur și simplu plasați cutii cu conservare.

Plantele de interior pentru balcon ar trebui să fie luminos. De asemenea, merită să închideți podeaua cu un covor mediu.

cum sa faci un apartament confortabil

Baie cu farmec

Detalii minunate - garanția principală a confortului în baie.

Trebuie să existe elemente cum ar fi:

 • perdea;
 • covor;
 • cârlige.

cum sa faci un apartament confortabil

Decorarea băii nu poate fi doar detalii mici. Elementele de mobilier alese corect vor da, de asemenea, un aspect deosebit. Schema de culoare ideală pentru baie este de culori reci.

Pentru înregistrare sunt potrivite:

 • albastru;
 • verde;
 • violet.

cum sa faci un apartament confortabil

Acasă în bucătărie

Una dintre cele mai ușoare opțiuni pentru a face bucătăria confortabilă - folosiți atributele drăguțe. De regulă, astfel de detalii vor contribui la realizarea luminii interioare. Asigurați-vă că luați în considerare faptul că bucătăria aglomerată nu va fi confortabilă. Prin urmare, merită să renunțe la o mulțime de aparate de uz casnic diferite.

cum sa faci un apartament confortabil

Pentru a vă decora bucătăria merită să cumpărați elemente de decor precum:

 • panouri pictate;
 • manechine de fructe;
 • magneți pentru frigider;
 • fotografii cu o imagine a hranei;
 • dantelă șervețele.

Dacă nu aveți bani în plus pentru a cumpăra, puteți face elementele singure. La decorarea bucătăriei, cea mai bună opțiune este folosirea culorilor saturate.

cum sa faci un apartament confortabil

Ideal pentru:

 • galben;
 • verde deschis;
 • violet;
 • roz;
 • portocaliu.

cum sa faci un apartament confortabil

Fiecare cameră din casă are nevoie de o mână de îngrijire și de o manifestare de iubire pentru casa ta. Prin urmare, să decorați cu sârguință, să coaseți, să creați capodopere sau să obțineți lucruri gata făcute. Casa ta, aceasta este una dintre manifestările de caracter, gust și atitudine față de cei dragi.

Galerie video

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 7 = 11