Dizajner trikovi za uređenje zida preko sofe u dnevnoj sobi

Dizajner trikovi za uređenje zida preko sofe u dnevnoj sobi

Bez obzira na stil u kojem je dnevna soba bila riješena, ona mora imati kauča, a iznad njega prostor koji zahtijeva dodatne napore. Ukras zida iznad kauča u dnevnoj sobi je prioritet za davanje prostora naglasak koji pokazuje okus, trud, vrijeme provedeno.

u kineskom stilu

Kada nakit nije potreban

Sofa u dnevnoj sobi igra prvu violinu u percepciji atmosfere doma. U malim prostorijama nalazi se uz zid, u združenom prostoru dijeli svoje dijelove. Ako je kauč na sredini sobe, odvajajući jedno područje od drugog, onda zidovi iznad njega jednostavno ne.

Zid s faktom bez registracije

Drugi slučaj, kada nije potrebno razmišljati o uređenju zida, je kauč smješten uz prozor. Sliku iza prozora i prekrasan dizajn otvora prozora su prilično samodostatni elementi.

Sofa na prozoru ukrašena je prozorima

Brzo rješenje - plakati, slike, triptihi

Post na zidu pozdravljaju se interijeri, koji nisu vezani za određeni stil. Tematska plakat će ukrasiti zid u vrtić, to će biti prikladno u sobi tinejdžera i u dnevnom boravku, gdje kreativnost prevladava nad stilom. Plakati organski gledaju preko sofe u dnevnoj sobi u skandinavskom stilu, pop art. Potkrovlje također podržava ovu umjetnost. Jedini uvjet je umjetnička vrijednost ili održavanje teme životnog prostora na zemljištu.

Plakati organski gledaju preko sofe u dnevnoj sobi u skandinavskom stilu, pop art!

Uređenje zida iznad kauča

Slike su prikladne za sobu u klasičnom stilu, gdje se slike napisane uljem, akvarelom, pastelom neće nagomilati prostor i neće se izvući iz konteksta. Za slike pogodne za velike prostore i odgovarajući namještaj, dodatnu rasvjetu i priliku da se divite remek-djelu. Za male apartmane potrebno je kupiti akvarele malih dimenzija, brušenja ili gravura - u malom stanu teško je obnoviti stil palače s pozlaćenim okvirima. No, jedan ili drugi način za ukrašavanje zida umjetničkim djelima uvijek je čast.

Slika iznad kauča u dnevnoj sobi

Trtip je glavna struja trenutnog vremena. Podijeljena priča, kolaž boja ili nešto drugo koje dijeli zajedničke značajke može se nazvati triptihom, diktivom i tako dalje u stupnjevima. Tiskana je na platnu, papiru, filmu i ispružena na tri ili više zateznih elemenata. Zid se nalazi na nekoj udaljenosti jedan od drugog, stvarajući iluziju nepotpunosti i želju za ponovnim ujedinjenjem. Možete kupiti u trgovinama ili se naručiti u radionicama. Najčešće, triptihi nisu uokvireni.

Triptih je rascjepkana priča, kolaž boja ili nešto drugo koje ima zajedničke značajke!

Modularna slika u dnevnoj sobi iznad kauča

Fotografija na zidovima

Za fotografije na zidovima dnevne sobe, uključujući preko sofe, ima dovoljno prostora. Ali ovdje je vrijedno razmišljati dvaput i prvo napraviti profesionalnu fotografsku sesiju s fotografom, tako da slike vlasnika kuće izgledaju pristojne. Predmeti koji dolaze s mjesta odmora, druženja s prijateljima, djeca fotografije naći će mjesto pored visokokvalitetnih portreta, spajajući se zajedno u jednom sastavu. Ukras zida s obiteljskim fotografijama govori o vrijednostima vlasnika kuće.

Fotografija u dnevnoj sobi na zidu

Druga mogućnost za fotografiju na zidu dnevne sobe iznad kauča je apstraktna fotografija slavnog majstora ili osobne priče koju vam se svidjelo, okvir. Moderan izgled slike u crnoj i bijeloj shemi boja smještenih u tanak okvir. Mnoge su mogućnosti postavljanja fotografija različitih veličina. Oni bi trebali kombinirati jednu stvar: boja, oblik, širina okvira.

Zid od opeke i fotografija iznad kauča

Zidne papire na zidu iznad kauča, odabrane s ukusom i stilom sobe, nositi se s zadacima dekora. U izboru fotografskih pozadina važno je da se ne nose: slika ne smije biti previše svijetla. Dajte prednost subjektima napravljenima uz pomoć makro fotografije: leteći voštani maslačak, pera ptica, stablo.

Prilikom odabira fotografija pozadine, pobrinite se da slika nije previše svijetla!

Zidne papire iznad kauča u salonu

Tekstura na zidu, police, boja

Ponekad se zid iznad kauča ne mora ukrašavati. Ako tijekom razdoblja popravka planirate gdje će biti središte dnevne sobe, naglasci na sofu mogu se postaviti teksturama na zidu. Pogodan je za opeke, umjetničku žbuku, keramičke ploče, svjetiljke, police i još mnogo toga što će potaknuti udobnost, stil i maštu. Dizajn zida u procesu popravka pomoći će dizajn - projekt, koji uzima u obzir raspored namještaja.

Zidno ukrašavanje teksture i boje

Bijeli čak i zid, također račun, koji se može naglasiti samo jednostavnim dodirom boje ili točno crta kontrasta. Slikano u mekanim pastelnim bojama, zid iznad sofe može se mijenjati uzorkom matrice ili naljepnicom.

Naljepnice ili zidni papir za zid iznad kauča

Police na zidu iznad kauča olakšat će dnevnu sobu cozier i pružiti površine za zbirke, nekoliko slika, knjiga, nakit, male skulpture, cvijeće. Promijenite punjenje police često, stalno ažuriranje raspoloženja u sobi. Police s osvjetljenjem - dodatni bonus za vlasnika. Meka nježna večernja svjetlost u prostoru sofe opušta, prilagođava se odmoru, stvara intimnu atmosferu.

Police pružaju dnevnu sobu cozier i pružaju površine za zbirke knjiga ili nakit!

Police za uređenje zidova u dnevnoj sobi

Osvjetljenje zida iznad kauča, kreativno je odlučeno, pretvara cijelu dnevnu sobu, čineći kauč divni prostor. Stavljajući svjetleću ploču iza kauča, svjetiljku neobičnog oblika, tako da ukrasite avion i pretvorite prostor.

Svjetlosni dizajn zida iznad kauča

Ogledala na sofu

Za bilo koji prostor ogledalo je pobjednički dekor, važno je pravilno organizirati. Uska dugi dnevni boravak, zrcalna krpa koja se vodoravno proteže, vizualno će se povećati, a prozorčić nasuprotno će dodati svjetlost. Često su moderna zrcala ukrašena u prekrasnom fantazijskom okviru, koji igra više solo, stvara svoj stil i dolazi u dnevnu sobu s odgovarajućim dizajn. Takav umjetnički objekt ne prihvaća tvrtku i zamjenjuje sve druge trikove dekora.

Zrcala na sofi otkrivaju zrcala

Stari zrcalo, naslijeđeno, sasvim tvrdi da je ponosni naslov antikviteta i stoga ga stavlja na zid iznad sofe je prikladno. Dodajte mu jedan stariji okvir, nekoliko antiknih predmeta i vintage ornament će biti spremni. Obiteljski portreti prijašnjih generacija također se uklapaju u tvrtku u zrcalo.

Vintage nakit u obliku ogledala ili slike će biti vrlo zgodan!

Ogledalo u okviru za uređenje zida u dnevnoj sobi iznad kauča

galerija Video


Fotogalerije (40)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

48 − 38 =