Izvirni okvirji fotografij sami (+50 pik)

Izvirni okvirji fotografij sami (+50 pik)

Fotografski okvir z lastnimi rokami vam bo zagotovo dal veliko dragocenih trenutkov ustvarjalnosti, če ga boste začeli izdelovati. Poleg tega bo vsaka fotografija, ki ima vanj, bolj dragocena - ne le okvir, je življenjska epizoda pomembna, ampak vaš odnos do nje.

foto okvir sam

Fotografija vam omogoča, da shranite najbolj dragocene trenutke življenja osebe. In shranite sliko sami? Foto okvir z lastno roko uporabite z razpoložljivimi materiali.

Torej, opredelimo okvir:

  • papir;
  • karton;
  • les - vezane plošče, vlaknene plošče, palice.

foto okvir sam

Skromni obrtniki uspevajo, da kot podlago uporabijo foto okvirje:

  • škatle za tekmo;
  • stari okenski okvirji;
  • vinilne plošče;
  • poliuretanski stropni plašči;
  • lesene palice, suhe veje;
  • palčke sladoleda;
  • primeri za CD-ROM.

foto okvir sam

Raznolikost improviziranih materialov omogoča ne samo okrasne okvire. Tako lahko ustvarite foto album sami.

foto okvir sam

Najpogostejše možnosti so kartonska ali lesena podlaga. V tem članku bomo dekoracijo foto okvirja z lastnimi rokami razmišljali z lesenimi materiali in kartonom.

foto okvir sam

Papir

Ostanki ostankov neuporabljene ozadje? Tako improviziran material omogoča izdelavo tridimenzionalnega fotookvirja iz papirja. Zelo lepi okvirji, ki jih je mogoče narediti iz navadnega barvnega papirja ali poslikane v pravo barvo.

Z uporabo tehnike origami se naredijo očarljive meje za fotografijo.

foto okvir sam

Modularni origami vam omogoča izdelavo bolj zapletenih različic foto okvirjev, sestavljenih iz več med seboj povezanih delov. Z otroki je izjemno prijetno čuditi.

foto okvir sam

Novinarski papir je primeren tudi za delo. S pomočjo igel za pletenje se pločevina zvije v cev in je od njih tkana, nastane okvir. Barva cevi ni primerna? Okrasite jih v pravo barvo!

foto okvir sam

Iz kartona

V primerjavi s papirjem je karton bolj trdna podlaga za izdelavo okvirjev za fotografije. Izdelujemo osnove iz lepenke. Za to izdelamo podrobnosti o prihodnjem foto okvirju. Želite obesiti na steno, nato pa pritrdite zanko na hrbtni strani kartona. Če želite svojo delovno postajo dekorirati s fotookvirjem, izrežite korak s kartonom.

Samo barvite tak izdelek - preveč dolgočasen! Za razliko od foto okvirja, izdelanega iz papirja, okrasite tak vzorec z vsemi materiali pri roki. Tukaj fantazirate v kateri koli smeri.

foto okvir sam

Iz barvnega papirja smo izrezali posamezne elemente dekorja: cvetje, srca, metulje, liste in jih pritrdili na karton. Uporabili se bodo tudi ovojni papir za zavijanje ali ozadje. Če je papir lep vzorec, potem poleg tega, da jo okrasite s katerim koli elementom, ni vredno. Lahko izgleda brez okusa. Dovolj je, da s tem materialom zavijete kartonsko podlago in uživate v rezultatu.

Če vam ni všeč barva in tekstura za obrt, potem lahko papir barvamo z drugimi barvami.

foto okvir sam

Ko je stara nepotrebna razglednica ležala doma, ga ne bi smela streljati. Vedno je uporabna v oblikovanju. Ali veste, kako deluje tehnika za zapiranje? To znanje lahko uporabite. Izjemno svetla okvira se dobijo, če so okrašeni z večbarvnimi plenicami, ki so razrezane na majhne kvadratke, rahlo zakrivane v kocke in pritrjene z lepilom na podlago. Takšno lepoto lahko storijo vsi.

Prav tako je čudovito okrasiti okvir s pomočjo barv, bleščic, kroglic, gumbov in kroglic, brošur in figuric, pazzlov, kovancev, pokrovov za pivsko steklenico in drugih nepotrebnih nakit.

foto okvir sam

V prisotnosti je bilo nekaj zalog tkanine lepe barve in račun? Nato jo drzno uporabite za okrasitev kartonskega okvirja. Stare obrabljene kavbojke, krpe za pečenke bodo pomagale poudariti naravnost in naravnost. Za dekoracijo je mogoče uporabljati modre pletene izdelke.

Za okrasitev kartonskega okvirja uporabite različne materiale: ostanke, kosi ali tkanine iz čipk, rogljiči, poli, klobučevina, navoj, valovit papir.

foto okvir sam

Okrasite okvir za fotografijo, lahko izdelate tudi iz obrti iz slanega testa. Stare oprane s flomastri, slamice za pitje, svinčniki, stekleni delci in nepotrebni CD-ji. Ta seznam se lahko dopolni za nedoločen čas.

foto okvir sam

Omeniti je treba naravne materiale, ki bodo v asortimanu vsakih šolsko posušenih listov in vejic, stožcev, želodov, kavnih očal, lesne žagovine.

foto okvir sam

Nedvomno ste na morju imeli radi zbiranje gladkih in gladkih kamenčkov, različnih kamenčkov, lupin ali morskih zvezd. Zdaj vam lahko pomaga.

Enotna barva kamenčkov ne more vedno okrasiti vašega plovila. Zato ga je mogoče barvati z navadnimi akrilnimi barvami in lakirati izdelek.

foto okvir sam

Vsaka gospodinja ima vedno živalsko garnituro: proso, riž, ajde, zdrob, grah, fižol, biserni ječmen. V kompozicijo dodajte koruzo, proso, pšenico, sončnična semena ali bučo. Ti materiali vam bodo pomagali ustvariti nenavaden izdelek, ki bo okrasil kuhinjo. Za delo uporabite testenine v različnih oblikah. In če bodo poslikane, bo okvir videti bolj svetlejši.

foto okvir sam

Od lesa

Najlažji način za hiter leseni okvir za fotografije doma je dvigovanje lesenih palic in vejic. V tem primeru je treba glede na velikost slike izbrati širino in dolžino tega materiala. Če želite pritrditi tanke palice in veje, boste pomagali organzi ali navadni vrvi. Takšen okvir je hiter in enostaven, sam proces pa bo prinesel veliko zadovoljstva.

Za trdnost takšnih izdelkov lahko uporabimo lepilno pištolo. Brezbarvni lak bo pripomogel k ohranjanju naravne barve foto okvirja.

foto okvir sam

Če poznate tehniko tkanja iz vej, bodo vaši pomočniki vrvice, vrbe, trsja ali vinske trte. Zbiranje palčk iz sladoleda? To je odličen material za ustvarjanje edinstvenega fotookvirja. Takšne okvirje lahko naredimo barvite, barvamo jih v barvi, ki jo želite.

Stenski večbarvni svinčniki bodo okrasili okvir, zaradi česar bo poskrbljeno pisano. Pri lepljenju svinčnikov na podlago uporabite lepilno pištolo.

foto okvir sam

Kaj pa, če imate po izdelavi vezane plošče ali majhne koščke lesa? Takšen material bo ustvaril trdno podlago za okvir za vaše fotografije. Pri določanju velikosti okvira je treba nekaj truda.

foto okvir sam

Tukaj je že mogoče delati brez majhnih žebljev, žage ali električnih sestavljank in je lepljivo pištolo nemogoče. Za obdelavo morate uporabiti mletje papirja. Brezbarvni lak pomaga popraviti učinek.

foto okvir sam

Kot si lahko ogledate različne materiale pri roki, daje veliko prednosti: lahko izdelate take izdelke iz papirja in lepenke ali uporabite leseno podlago. Poleg tega je katerikoli od teh materialov enostaven za barvanje. Vaša domišljija, vaše ideje in vam bo uspelo!

Videogalerija

Fotogalerija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

75 + = 76