Uporaba barvnega papirja z vzorčno ribjo

Uporaba barvnega papirja z vzorčno ribjo

Otroci začnejo preučevati vodne populacije iz preprostih in preprostih rib. Najboljši način, da si zapomnijo, kako izgledajo, je pripraviti ali narediti. Seveda mladi ustvarjalci dobijo, da ni vedno točno, ampak zato, ker je predlog rib - odlična rešitev za ustvarjalnost in raziskovanje morskega življenja.

Ribji vzorec

Če želite otroku ustvariti čudovito in natančno uporabo, je najbolje uporabiti predloge za ribe za obvoznico. Takšne šablone se lahko uporabljajo tudi kot deli. Otroci radi barve končanih slik, bodo a priori z urejenimi konturji, in naloga otrok je, da podarijo sliko barve.

Kako narediti ribji vzorec?

Najprej je vredno govoriti o tem, kje dobiti predlogo za rezanje v obliki ribe. Če imate najpreprostejše spretnosti umetnosti ali pa lahko dobro narišete, je lažje pripraviti predlogo sami. Na redni list papirja, skica. Bolj preprostejša je slika, bolje je, ker se mora otrok postopoma naučiti najmanjših podrobnosti.

Najbolje je, da se nabereš s kartonom in iz njega izrežete šablone rib, saj je gosto snov močnejša in bolj priročna.

Uporaba rib

Če ne veste kako pripraviti, potem lahko greste po drugi poti. Hitri in preprosti načini - prenesite pripravljene predloge za ribje šablone iz interneta in natisnite tiskalnik. Slika je treba izrezati po konturi, po želji pa je lahko okrašena z barvnim papirjem ali barvana s svinčniki in otrokom. Če nimate tiskalnika, lahko prek računalnika spreminjate sliko, ki jo najdete na internetu. Če želite to narediti preprosto: na platno pritrdite tanko list papirja in obrisirajte s svinčnikom.

Na videu: kako narediti ribji vzorec z lastnimi rokami

Aplikacija z uporabo predloge "Goldfish" (Master razred)

Uporaba - to je zelo koristna lekcija za otroke. Naučijo se uporabljati lepilo in škarje, učijo urejenost, fantazirajo, združujejo barve na sliki, razvijajo motorična znanja in abstraktno razmišljanje. Delo s svetlimi barvami, ustvarjanje slik iz majhnih podrobnosti je tudi dobra zabava za otroke od 4 let.

Če želite ustvariti aplikacijo, boste potrebovali:

  • karton;
  • barvni papir;
  • škarje;
  • lepilo.

Kako narediti ribo iz papirja

Ustvarjanje aplikacije z uporabo predloge vključuje več korakov:

1. Vzemite eno od preprostih šablon za ribe in si oglejte podrobnosti, pripravite vzorce kartonov za otroka.

Detajli ribjega vzorca
Detajli ribjega vzorca

2. Poiščite gosto karto za ozadje in več listov barvnega papirja. Najprej obkrožite trup rib, ga razrežite in prilepite na karton. Rep in plavuti so eno barvo, nežno jih lepimo drug ob drugem.

Fish Master Predloga
Lepite prtljažnik in rep

3. Naredite kosmiči - to je najbolj zanimiva stvar v procesu oblikovanja zlate ribice. Krožite pripravljeno predlogo, na njej pa s preprostim svinčnikom narišite nekaj lestvic, ki jih enakomerno postavite čez del.

Fish Master Predloga
Nariši lise za izrez

4. Izrežite lestvice, jih upognite pod pravimi koti. Razširite lepilo na delu in ga lepite nad ribami. Lestvica bo obseg prihodnjih obrti in izvirnost. Nenavadna obrt - zaveza, da bo otrok zanimal za delo z vami.

Fish Master Predloga
Glave in detajle z luskami lepimo

5. Ribe seveda potrebujejo oko. Izrežite krog belega papirja, sorazmerno uredite na junakini aplikacije. Podobno naredite učenca črnega papirja. Potem je to vprašanje okusa in letenja domišljije.

Fish Master Predloga
Lepilo za oko

6. Okrasite ozadje. Alge ali kamne lahko izrežete tudi iz barvnega papirja.

Fish Master Predloga
Lepimo dele v obliki alg in kamnov

Goldfish je pripravljen. Torej, samo majhno morsko bitje iz barvnega papirja, bo otrok rad s svetlimi listi papirja, predlogi zlate ljubice morja pa bodo poenostavili njegovo delo.

Uporaba rib z lastnimi rokami (2 videa)

Predloge rib in ideje za uporabo (42 fotografij)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

85 − 76 =