? Vergelijking van fabrikanten van binnendeuren [Kies de beste?]

? Vergelijking van fabrikanten van binnendeuren [Kies de beste?]

Tegenwoordig presenteren de winkels producten van elite- en budgetprijscategorieën. Natuurlijk wil de koper altijd deuren zo goedkoop mogelijk kopen, maar van goede kwaliteit, de vraag is hoe deze twee concepten te combineren? In dit artikel zullen we de beste binnendeuren van buitenlandse en binnenlandse productie onderzoeken, met de nadruk op feedback van consumenten en de reputatie van een bepaald bedrijf.

Soorten binnendeuren

De binnendeur speelt een leidende rol bij het vormgeven van het uiterlijk van het huis, omdat het in staat is om elke kamer te versieren. Afhankelijk van de gekozen stijl, kan het deurblad in neutraal worden gemaakt of omgekeerd met contrasterende tinten met glazen inzetstukken of originele decoratieve elementen. De belangrijkste criteria voor het kiezen van dit type product zijn echter nog steeds kwaliteit, lange levensduur en eenvoudige installatie.

Kwaliteit en deuren

Nu zijn hout- en MDF-constructies erg populair, ze verschillen niet alleen qua betrouwbaarheid en lange levensduur, maar ook in een universeel ontwerp dat past bij elk stilistisch ontwerp van een woonkamer of slaapkamer. Wat het type coating betreft, het is niet alleen verantwoordelijk voor de esthetiek van de deur, maar ook voor de prestatiekenmerken. De kwaliteit van de binnendeur hangt rechtstreeks af van de gebruikte materialen en de goede trouw van de fabrikant.

De meeste Russische fabrieken produceren de volgende productvarianten:

 1. gelaagd;
 2. gefineerd;
 3. Modellen van massief eiken, grenen, beuken.

Gelamineerde platen, evenals deuren gemaakt van fineer, hebben een soortgelijk ontwerp. Het bestaat uit verschillende basiselementen:

 1. montuur. Voor de vervaardiging ervan, de meest resistente houtvervormende houtsoorten, wordt de voorkeur gegeven aan naaldvariëteiten met een minimaal vochtgehalte en harsresten. Doeken op voorhand ondergaan een grondige technische behandeling, waarna ze worden verzonden voor verven of bedekt met een laag vernis.
 2. MDF-platen, bedekt met natuurlijk of bewerkt fineer, speciale film of PVC. Zoals u kunt zien, is het belangrijkste verschil tussen gelamineerde en gefineerde modellen de afwerklaag.
 3. De structuur vullen. Voordelige binnendeuren hebben geen interne vulling of zijn gevuld met laagwaardig honingraatkarton. Dure producten zijn uitgerust met dunne rails, ontworpen om geluidsisolatie te bieden. Dergelijke modellen zijn zeer goed bestand tegen mechanische stress en omgevingsfactoren.

Gelamineerde deuren

Deuren van massief hout hebben een uniforme (integrale) structuur, die de sterkte en duurzaamheid van de constructie bepaalt. Verschillende bedrijven produceren hele collecties van dergelijke producten, verenigd door één thema. De productiekosten laten echter veel te wensen over. Volgens de classificatie van binnendeuren van 2017 bekleden houten modellen een leidende positie in het midden en de premiumklasse.

Deuren van premiumklasse

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een fabriek?

Specialisten op dit gebied identificeren verschillende belangrijke criteria voor het kiezen van een deurfabrikant. De jaarlijkse beoordeling van de beste binnendeuren is precies gebaseerd op deze parameters:

 • Ervaring met het bestaan ​​van het bedrijf. Reparatie van het appartement is beter toe te vertrouwen aan professionals, hetzelfde betreft de keuze van de fabrikant. Zoals de praktijk aantoont, zorgen bedrijven met een lange staat van dienst voor de kwaliteit van de producten en laten ze zich leiden door de normen van GOST.
 • Positieve en negatieve feedback. Bij het kopen van een deurblad, vertrouw niet alleen op het uiterlijk en de reputatie van het bedrijf. Daarom is het noodzakelijk vooraf kennis te nemen van de meningen van consumenten die uit eigen ervaring overtuigd waren van de kwaliteit van de producten van deze fabrikant. Je kunt dit doen op allerlei fora die zijn toegewijd aan dit onderwerp of op speciale sites zoals Otzovik. U kunt ook uw opmerkingen achterlaten, uw eigen meningen delen en toekomstige kopers een keuze bieden.
 • garantie (uitgifte van een garantiecoupon en andere documenten voor producten). Als u een goede binnendeur van een Russisch bedrijf wilt kopen, raden wij u aan op de garanties te letten. Hoe langer de garantieperiode van het product, hoe hoger de technische en operationele eigenschappen. Als er externe schade aan het deurblad is, kunt u altijd rekenen op gratis reparaties onder garantie.

Dit zijn niet alle parameters voor het kiezen van de beste binnendeuren. Bijkomende criteria omvatten een verscheidenheid aan modellen in het assortiment van de fabriek, het materiaal van de fabricage, de waarde van de goederen, de houding tegenover klanten, de beschikbaarheid van een online winkel en zelfs het ontwerp ervan.

Over de video: hoe u een kwaliteitsdeur kiest.

Beoordeling van producenten

De meeste deskundigen zijn het erover eens dat goederen uit Spanje, Italië en Finland het beste op de Russische markt van deurproducten zijn. De Italiaanse modellen onderscheiden zich door hun unieke ontwerp, uitstekende kwaliteit en ruime keuze aan glas of metalen fittingen. De nadelen zijn een hogere prijs in vergelijking met soortgelijke producten uit andere landen. Rusland heeft ook zijn leiders in deuren voor productiekwaliteit. De eerste plaats is het merk "Volhovets" waard. Al meer dan twintig jaar verraste het fans met een verscheidenheid aan designontwerpen, kleuroplossingen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

? Vergelijking van fabrikanten van binnendeuren [Kies de beste?]

De vraag van de consument naar een bepaald model van de binnendeur wordt gevormd op basis van parameters als de kwaliteit van het product, de grootte, de kosten en het ontwerp. Zoals u weet, wordt de kwaliteit van de goederen rechtstreeks beïnvloed door het productiemateriaal. Houten producten kunnen sterk verschillen in hun prestatie-eigenschappen, omdat verschillende houtsoorten individuele fysieke en mechanische eigenschappen hebben.

Laten we een voorbeeld nemen: modellen uit een den van een den zeer "fragiel" - ze zijn niet geschikt voor de indeling van een badkamer, omdat de verhoogde luchtvochtigheid kan leiden tot deformatie van een deurdoek.

Massief grenen deur

Bovendien hangt de sterkte van de binnendeur af van de juist geselecteerde technologie om hout te drogen. Met betrekking tot het uiterlijk van het product, is het de moeite waard om zich te concentreren op persoonlijke voorkeuren en smaken van klanten. Meestal kiezen ze echter voor een bepaald model, kopers proberen zich aan te passen aan het algehele kleurenschema van het interieur.

Harmonische combinatie van een deur met een interieur
Hieronder vindt u een tabel met alle voor- en nadelen van verschillende ontwerpen. Hieruit voortgaande is het mogelijk om deuren op te nemen die voldoen aan de gestelde eisen voor de meest betaalbare optimale prijs:

? Vergelijking van fabrikanten van binnendeuren [Kies de beste?]

De meest optimale keuze voor een prijs-kwaliteitverhouding zijn deuren van natuurlijk hout en eco-wol. Op hun beurt presteren deuren uit de array (vooral eiken) beter dan fineermodellen, maar de prijs zal ook veel hoger zijn.

In de meeste gevallen is het beslissende criterium bij het kiezen van een kwalitatieve binnendeur de breedte van het project in een appartement, in een kantoor of in een privéwoning (ze kunnen standaard of breed zijn). Bij het verkrijgen van het deurblad moet rekening worden gehouden met de financiële mogelijkheden - niet altijd dure producten komen overeen met de aangegeven kwaliteit. Maar besparen op dit onderwerp van het interieur is het niet waard, omdat alleen een betrouwbare deur van hoge kwaliteit zo lang mogelijk meegaat en zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

Interieur fineer deuren

fineerhout - een dunne laag hout, gekenmerkt door een unieke structuur en niet minder verrassende aflaklaag. Het is bevestigd aan een frame van kunsthout of MDF. Moderne technologieën maken het mogelijk om het materiaal te beschermen tegen hoge luchtvochtigheid, demping en andere negatieve gevolgen - hiervoor wordt het behandeld met een speciale vochtbestendige samenstelling. Kopers, die niet de eerste keer zijn om de voorkeur te geven aan gefineerde doeken, nemen nota van de milieuvriendelijkheid, de rijke textuur van het hout en het aantrekkelijke uiterlijk van de array.

Gefineerde deuren

Als we gefineerde kleding vergelijken met modellen uit natuurlijk hout, is het eenvoudig om hun belangrijkste voordelen te onderscheiden - lage prijs, kleine afmetingen, evenals de mogelijkheid van gedeeltelijke restauratie van de coating. Het grootste nadeel van dit soort structuur is de verandering in de schaduw van hout onder invloed van zonlicht en de naleving van de regels voor speciale zorg (dit is typisch voor Alvero-producten).

deuren

Volgens de beoordeling van vorig jaar zijn de beste fabrikanten van gefineerde deuren:

 • Bedrijfsprofiel Dors. Het merk houdt zich bezig met de productie van verschillende modellen binnendeuren en componenten. Alle producten onderscheiden zich door hun individuele ontwerp, hoge milieuvriendelijkheid, veiligheid en, belangrijk, betaalbare prijs. Vooral populair onder Russische kopers is een verzameling genaamd "X", met deurbladen in klassieke en moderne stijl. Het is ook vermeldenswaard dat dit product uitstekende geluidsisolatie en telescopische constructie (montage en glijden) heeft, waarmee u de platband kunt vastmaken zonder gebruik te maken van spijkers.

Deuren van het merk Profil Doors

 • Het bedrijf "Barausse". Het bedrijf werd in 1967 opgericht door de gebroeders Baruss, de eerste workshop was gevestigd in een klein stadje in het zuiden van Italië. Dankzij de hoogste kwaliteit van de geproduceerde goederen kwam het merk al snel op de wereldmarkt. Het assortiment omvat binnendeuren voor woningen en industriële gebouwen, gefineerde en gelakte modellen. Klassiekers van prestaties, laconieke ontwerp, duidelijke lijnen en innovatieve Europese technologieën zijn de sleutel tot het succes van de producten van het merk.

deuren

 • Onix Factory. De binnendeuren van dit Russische bedrijf zijn op geen enkele wijze inferieur aan buitenlandse analogen. Alle modellen worden geproduceerd in volledige overeenstemming met de Europese normen. Vandaag - dit is de grootste binnenlandse productie, de vestigingen bevinden zich zelfs in kleine Russische steden. Het belangrijkste kenmerk is dat het bedrijf deuren voor uw individuele bestellingen kan produceren. Klanten merken ook een groot aantal variaties op in texturen, tinten en aanpassingen, evenals een snelle levering van afgewerkte producten.

deuren

Binnendeuren van ekoshpon

Ekoshpon Is een soort polymeer (polypropyleen) met een uitwendige textuur "onder de boom". Het materiaal is een economisch en kwalitatief analoog van natuurlijk fineer, omdat het er bijna uitziet en aanvoelt als een natuurlijke boom. Een belangrijk voordeel van eco-wol is dat het materiaal veel milieuvriendelijker is dan polyvinylchloridefolie, omdat er geen toxische verbindingen zijn die chloor in het polymeer bevatten. Dergelijke binnendeuren kunnen een uitstekende aanvulling zijn op een slaapkamer of een kinderkamer.

Deuren gemaakt van eco-tapijt

Dit type producten wordt gekenmerkt door voldoende slijtvastheid, een ruime keuze aan kleuren, evenals weerstand tegen vocht en temperatuurveranderingen. Ongetwijfeld plus, als aanvulling op de opgesomde kenmerken, dit is een betaalbare prijs. Sommige kopers worden echter afgestoten door de vooringenomenheid over de lage kwaliteit van deuren gemaakt van polymeermaterialen.

Polymeer deuren

Beste fabrikanten (resultaat van vergelijking)

De beste fabrikanten van binnendeuren op de binnenlandse markt zijn de fabrieken van Sofia en Volhovets. Hun producten voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en de merken onderscheiden zich door een uitgebreid netwerk van winkels. Laten we de kenmerken van elk van deze bedrijven nader bekijken.

Merk Sophia

Met recht kan het worden beschouwd als het enige Russische bedrijf van het wereldniveau, het is in zijn collecties dat de nieuwste versies van voldoende sterke deurkleden en accessoires (sloten, handgrepen, decorelementen) worden gepresenteerd. De belangrijkste kenmerken van de producten - het is een uitstekende functionaliteit en een brede selectie van extern ontwerp. De binnendeuren van Sofya passen perfect in elk interieur, hun veelzijdige ontwerp opent brede mogelijkheden voor de belichaming van het meest onconventionele zadumok.

Moderne deuren van Sofia

Kopers onderscheiden de volgende voordelen van de deuren van Sofia:

 • Kwaliteitsdeuren van verschillende tinten, texturen - een enorm scala aan producten, voortdurend aangevuld met nieuwe en nieuwe producten;
 • Korte doorlooptijden voor individuele bestellingen voor ontwerptekeningen (dit is vooral belangrijk bij het werken met deuropeningen met afwijkende maten);
 • Garandeert een garantie voor zowel de deurvleugel als de deurbeslag (de firma biedt ook gratis reparatie als externe schade wordt gedetecteerd);
 • Veel dealercentra en filialen door het hele land;
 • Uitstekende reputatie op de internationale markt.

Deuren van Sophia

Zoals elk product hebben de binnendeuren van dit bedrijf een aantal nadelen: hoge kosten door het gebruik van hoogwaardige materialen en het gebruik van accessoires van derden bij het uitvoeren van individuele bestellingen.

Fabriek "Volhovets"

Het produceert zijn deuren sinds 1993. Sinds het begin is het bedrijf constant bezig met het verbeteren van de productie van deurbladen en componenten voor hen. Volgens de gids is de populariteit van producten te wijten aan twee factoren die ten grondslag liggen aan het beleid van het merk:

 • De producten worden vervaardigd onder toezicht van professionele meesters, die jaarlijks op kosten van het bedrijf een opleiding in grote buitenlandse centra volgen;
 • Gebruikte moderne apparatuur, milieuvriendelijke materialen. Dit zorgt voor een veilige productie van alle componenten. Je kunt ook toevoegen dat het merk de wereldtrends in de deurmarkt nauwgezet volgt.

Deuren van Volkhovets

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen zonder onzuiverheden van schadelijke stoffen, waardoor de fabrieken van het bedrijf technisch en veiligste worden beschouwd. Het is vermeldenswaard dat de werkplaats niet alleen binnendeuren omvat, maar ook verschillende boogovergangen, wandpanelen en andere structuren met dezelfde oriëntatie.

De voordelen van de deuren van Volkhovets omvatten:

 • Gebruik alleen milieuvriendelijke grondstoffen - hierdoor kunnen de deuren van het bedrijf worden geïnstalleerd in verschillende sociale instellingen (in kleuterscholen, scholen, ziekenhuizen);
 • Drie jaar garantie op alle soorten producten;
 • De ideale prijs-kwaliteitverhouding;
 • Een breed scala aan modellen, die voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe producten in overeenstemming met moderne trends;
 • De verscheidenheid aan producten wordt bereikt door samenwerking met vele eminente binnen- en buitenlandse ontwerpers.

Het nadeel van dit product is de opzettelijke uitsluiting van kunststof en polymeren uit de lijst met materialen voor de vervaardiging van binnendeuren en fittingen. Dit is echter een zeer subjectief criterium en de milieuvriendelijkheid is recentelijk op de voorgrond getreden bij de productie van een grote verscheidenheid aan goederen.

Deuren van milieuvriendelijke grondstoffen
Samenvattend al het bovenstaande wil ik opmerken dat naast het uiterlijk van de deur, de directe functionele kenmerken (aan welke kant de deur zal openen) belangrijk zijn. Dit heeft direct te maken met de swing-modellen. Vaak wordt dit criterium niet in aanmerking genomen, en in de toekomst leidt dit tot een bepaald probleem. Een onjuist geïnstalleerde deur kan het moeilijk maken om te passeren en er is ook geen rationele plaatsing van meubilair toegestaan. Als u de binnendeuren kiest, laat u zich leiden door de vermelde criteria, dan bereikt u een verbluffend resultaat!

Hoe de juiste deur te kiezen (2 video)

Soorten binnendeuren (23 foto's)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

3 + 6 =