Успешне идеје за завршетак и уређење стана од 50 квадратних метара. м.

Не можете назвати малим таквим квадратом, погодно је да живите у пуној породици са свим садржајима. Међутим, како је пријатан и удобан њихов живот зависи од добро одабране решења која дизајн стана од 50 квадратних метара. Да ли ће обрадовати породицу својом лепотом и практичност, сваки дан. Он игра важну улогу способност да правилно располаже простора: да опише функционалне области када је у питању студио, геометријски правилно организовати намештај и не плашите се да спроведе нестандардне идеје, на основу субјективних ставова целу породицу.

Како започети регистрацију становања

Сваки пројекат захтева озбиљан и темељан приступ, у којем све идеје заснивају на практичној платформи. Да би одабрали најповољнији начин регистрације, потребно је обратити пажњу на карактеристике стана. Нише, ивице, специфичност изгледа, локација зидова и отвора прозора увек се могу користити на позитиван начин.

слике на зиду

Очување слободног простора такође игра важну улогу. Дакле, за дизајн стана од 50 квадратних метара савршено одговара класичним стиловима, јер укључују много светлих боја. Као и модерних стилова, као што су високе технологије, минималистички поткровље, еко, са својим геометријским облицима, необичних светлосних решења и сами боје површине.

ТВ на зиду

Сваки пројекат ће бити успешан ако обратите пажњу на следеће тачке:

  • грађевински буџет, у коме се финансирају средства за непредвиђене трошкове;
  • индивидуалне карактеристике апартмана, као и њихову исправну употребу;
  • обрачунавање захтева свих чланова породице, да се просторије што је могуће више функционишу;
  • компетентна дистрибуција неопходних елемената унутрашњи и обавезујући атрибути;
  • оптималан одабир стила.

стол и столице

Поправка коридора

Када је ријеч о двособном стану, гдје ће ходник бити распоређен у посебну собу, онда се требате ослонити на двије главне ствари. За декорацију зидова, боље је изабрати било коју светлосну нијансу која вам највише одговара. Потребно је да превладају боје које ће се користити у остатку стана.

огледало на зиду

На пример, популаран минималистички дизајн је повољнији за извођење у топлим нијансама сиве или браон боје, и намештај је боље купити више тамних тонова. У том случају, зидови ходника могу бити завршени декоративним малтером светло браон боје.

бели коридор

Друго, ако растојање до плафона није велико, онда је у дизајну ентеријера корисно укључити скривену инсталацију осветљења, који је монтиран у незаштићеним плафонима. Ово ће испунити ходник магичним сјајем, а такође ће створити ефекат тродимензионалног простора, који је толико потребан за стан површине 50 квадратних метара.

широког коридора

Такве технике ће бити релевантна за студију, где намештај је често преузима функцију, што помаже да се опише неопходан простор и распоред омогућава да подесите вишеслојне плафона.

Завршетак кухиње

Пројекат ће бити занимљив када ће површина различитих предмета кухињског сета, заједно са трпезаријом, имати сјајну или огледалну структуру. Такође не ометајте елементе од стакла. Овај дизајн студио ће помоћи да направите мање видљиве кућне апарате велике величине. Тулле провидна завјеса ће омогућити више приступа дневном светлу, што ће побољшати визуелну експанзију кухиње.

кревет и јастуке

Добра опција ће бити сјајна бела фасада висећих кухињских ормара и стол за кување хране. Осветљена врата могу учинити фрижидер практично невидљивим. У пројекту за студио можете укључити прозирне стаклене преграде, које ће имати необичан облик.

трпезаријски сто

Још неколико техника које ће помоћи да кухиња постане привлачна и функционална:

  • локално осветљење радних површина;

жута кухиња

  • уграђени у плафонске инсталације;

фрижидер и кухињски ормар

  • минимална количина декора;

екстрактор и фрижидер

  • могућност брзе трансформације трпезарије.

полице на зиду

Оригинални дизајн за студио површине 50 квадратних метара, који ће донети динамичност и једноставност перцепције кухиње у великој мери зависи од правилног осветљења, као и способност да се не преоптерети са непотребним декоративним особинама које не носе никакву значење. Извори светлости треба регулисати интензитетом и степеном расипања зрака.

кауч и стол

Запамти. Главни захтев је хармонична сличност свих појединих зона међу собом, онда ће соба од 50 квадратних метара изгледати уједначено и комплетно.

Дневна соба и спаваћа соба

Изоловане собе, када је у питању двособни стан површине 50 квадратних метара, обично постају спаваћа соба и дневни боравак. Њихова главна предност је присуство одвојених прозорских отвора, које се успјешно налазе у односу на улазна врата. Ова просторија изгледа пространија, посебно када је у комбинацији са кухињом, у случају дневне собе. Овај пројекат се сматра рационалним, јер отвара више могућности за корисну употребу приступачног животног простора.

дрвена гардероба

Стварање потпуно дизајнираног студијског дизајна, у којем је неопходно постићи хармонију општег стила, неопходно је изабрати праву шему боја. На просечној површини од 50 квадратних метара М детерминише перцепцију читавог простора и такође ствара психолошки повољну атмосферу. Можете направити занимљив пројекат који ће комбинирати различите стилове. Нарочито ако су плафони значајне висине и налазе се у близини ознаке од 3 метра. Ово вам омогућава да мењате границе висине подова и правите вишеслојне спуштене плафоне.

Комбиновањем осветљења, играња на контрастима нијанси, прелази на више нивоа помоћи ће вам да избјегнете непријатна осећања и осећај тишине.

Изглед апартмана 50 м2 М (2 видео снимка)

Најуспешније дизајнерске идеје (44 фотографије)