Ispravna izvedba 1 sobe 30 m2

Ispravna izvedba 1 sobe 30 m2

Apartman s ukupnom površinom od samo 30 četvornih metara može se činiti poput jednostavnog ismijavanja, ali nije tako zastrašujuće. Što je još gore, vlasnici stanova nemaju mašte kako bi ispravno ukrasili svoj dom. Razmislite o dizajnu jednosobnog stana od 30 četvornih metara kako bi postali cozier i prostraniji, vrlo jednostavan. Samo trebate ispravno staviti naglaske, a male snimke više neće biti problem. Možete eksperimentirati s igranjem nijansi boja i uređivanjem namještaja prilikom uređenja jednosobnog stana.

Dizajn apartmana 30 trgova

Nažalost, svatko ne može doći do dizajna malog jednosobnog stana. Često morate potražiti stručnu pomoć. Posebno se tiče razvoja dizajna u fazi projekta. Uostalom, nije tako lako staviti sve što je potrebno u ograničenom prostoru. Na 30 četvornih metara morate kombinirati mjesto za posao, odmor, hranu, djecu. Sve je to raspoređeno tako da postoji slobodan prostor.

u boji kuhinje

Apartman s malom snimkom može se nalaziti iu staroj i novoj kući. Opremanje stana u novoj zgradi je lakše. Glavni uvjet za sobu od 30 četvornih metara je funkcionalnost. A ako stanari ne trebaju puno za život, postoje unutarnji predmeti, bez kojih neće funkcionirati.

kauč na razvlačenje

U jednosobnom apartmanu nemoguće je bez:

  • blagovaonica;
  • dnevni boravak;
  • sobe;
  • radno područje.

kauč i stol

Dizajn u novoj zgradi

Stan u novoj zgradi je mnogo pristupačniji. Izgrađen je u skladu s potrebama suvremenog života. Budući da se bavi projektiranjem novog jednosobnog ili dvosobnog stana površine do 30 kvadratnih metara, moguće je realizirati različite vrste ideja.

TV na zidu

U blagovaonici možete skladno ući u bar. Pomoći će vizualno podijeliti jednu sobu u nekoliko dijelova. Tablica je bolje koristiti preklapanje. Ako je potrebno, može se lako i brzo razgraditi, hraniti veliku tvrtku. U ostatku vremena neće zauzeti veliki prostor.

bar brojač

U gostinjskom području Jednosobni stanovi obično su povezani s malim udobnim tepihom, umjesto stolaca položeni su nekoliko mekih poufova. TV je bolje pričvrstiti na zid, poželjno je da se može rotirati ako je potrebno. Tada možete gledati TV sa svih točaka stana, uključujući i kuhinju.

slike na zidu

U spavaćoj sobi je bolje staviti kauč-transformator. Mjesto za spavanje odvoji se zaslonom.

kaučni transformator

Posebno za radno područje Novo prilagođeni prozori. Stari prozori moraju biti zamijenjeni novima. Mogu imati prikladne ladice, u kojima dodaju potrebne za rad. Prilikom planiranja radnog mjesta uvijek morate uzeti u obzir da su za rad potrebno više utičnica.

stol i računalo

Praktično u svim dvosobnim, jednosobnim stanovima u novim zgradama nalaze se loggie oni mogu biti pravilno raspoređeni, s obzirom na cjelokupni dizajn. Najprije morate zagrijati, zagrijati i glazirati. Apartman će imati još 6 četvornih metara, gdje možete smjestiti radno mjesto ili premjestiti blagovaonicu.

crvene naslonjače

Dizajn u starim kućama

U kućama stare gradnje, ima manje mogućnosti. Većina načela dizajna prostora je ista kao u novoj zgradi, ali s malim ograničenjima. Balkon se ne pretvara u blagovaonicu ili studiju. Ali mali balkon može biti izoliran i doveden u normalan izgled. Tamo možete spremiti sve što vam treba. Istinska odjeća ne može se pohraniti, u zimskim mjesecima će se vlažiti. Ali različite kutije, banke i stvari, možete ga držati tamo.

kauč i jastuci

No, praktički u svakom stanu s jednosobnim stanom nalazi se spremište. Ovo je dodatnih 4 četvornih metara. U njoj možete urediti prilično udoban ormar, gdje ćete pohraniti cipele, odjeću i možda će biti mjesta za pletiva za zimu.

Minimalizam - najbolji stil za mali stan

Većina vodećih svjetskih dizajnera slaže se da pri projektiranju soba s malom površinom najbolje je staviti minimalizam. Ali to ne znači da će sav namještaj biti samo kauč i stol. Zapravo, minimalizam ne znači ovo. Istina, s minimalizmom, ne postoji mnogo namještaja, ali to ne utječe na udobnost jer svaki predmet kombinira nekoliko zasebnih funkcija.

zidni ogrtač

Odabir namještaja za mali jednosobni stan vrijedi pogledati preobući namještaj. Stol koji se noću pretvara u krevet ili kauč s pločom na stolu umjesto zasebnog stola za kavu. Ako postoji prilika, bolje je napraviti namještaj prema narudžbi prema pripremljenim idejama. To može znatno uštedjeti prostor, a namještaj će zauzeti samo potrebni prostor.

kauč i prijenosno računalo

Iz jednog trosobnog stana s površinom od 30 četvornih metara možete napraviti studio. Kombiniranjem kuhinje i prostorije, možete osvojiti dodatni prostor. Potrebno je ukloniti razdjelni zid.

Savjet! Umjesto zida između prostorije i kuhinje ili dnevnog boravka, možete postaviti klizna staklena vrata ili šank.

zidna polica

Vizualno povećavajte prostor

Zbog upotrebe svijetlih boja u dizajnu interijera, vizualno možete napraviti sobu više.

Preporučljivo je koristiti boje kao što su:

  • drvo;
  • bijela;
  • pastelne nijanse;
  • boja bjelokosti;
  • oker.

kamin u sobi

Dizajneri preporučuju pri izradi jednosobnog stana od 30 četvornih metara kako bi se usredotočili na skandinavski stil. Dominantnost bijelog, namještaja svjetlosnih boja, puno čvora će vas zaboraviti na ograničeni prostor.

Mali stan bi trebao biti što je moguće svjetliji. I rasvjeta bi trebala biti jako puno. Učinit će prostor jednosobnog stana vizualno šire i cozier.

stol za blagovanje

Nemojte stati na jednom izvoru svjetla. Bolje je kupiti nekoliko dodatnih svjetiljki. I uredite ih ravnomjerno po stanu. Svjetiljke se mogu koristiti za podjelu prostorije u zone ili se fokusiraju na određene detalje. Sve to treba razmotriti u fazi projektiranja.

Savjet! Dodatno svjetlo ne smije biti jako svijetlo. Brzo će se umoriti.

Interijer "odnushki" 30 trgu (3 video)

Opcije dizajna apartmana 30 trga (43 fotografije)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

81 − = 72