Wenge fargedører i interiøret i moderne leiligheter: funksjoner og råd om valg | +48 bilde

Wenge fargedører i interiøret i moderne leiligheter: funksjoner og råd om valg | +48 bilde

Dører wenge i interiøret i leiligheten vil gi den zest, som er så mangelfulle. Det handler om farger - det er en mørk nyanse med et klart lys mønster av naturlig tre. Wenge er utførelsen av stil og det er verdt å bruke nøye.

Funksjoner og typer dører wenge

Treet som disse innerdørene er laget av, eksisterer faktisk i naturen. Trær kan nå 20 meter i høyden, og maksimal tykkelse på stammen er 1 m.

Wenge tree

Wenge kan ha andre navn:

 • Kongolesisk palisander;
 • Avong;
 • Bokong;
 • Afrikansk palisander;
 • Dickel.

Under påvirkning av sollys, og også takket være jordens energi, kjøper dette treet fra Afrika nyanser av sjokolade og gull. Tekstur og tone bestemmer det spesifikke stedet der dette kongolesiske palisander vokste.

Ifølge sine fysiske egenskaper er wenge i likhet med egenskapene til eik. Tre har nesten samme anti-slagegenskaper og ekstraordinær styrke.

Wenge wood
Wenge tree cut

Materialet inneholder en stor mengde forskjellige essensielle oljer som hindrer sopp, mugg og reproduksjon av insekter. Wenge er et verdifullt og dyrt tre. Dette er verdt å vurdere. Faktum er at dette treet er veldig vanskelig å behandle. Men å snakke om funksjonene er det nødvendig å si om fargen, fordi dette er høydepunktet av ungarske produkter.

Wenge tekstur og farge

Denne fargen er en av de mørkeste nyanser av brun. Noen ganger kan tonen bli svart i det hele tatt. Ofte kan du finne rød-røde toner - og dette vil også være wenge. Likheten med valnøtt spores, selv om fargeområdet av mutteren er mye bredere og fanger mer lysfarger. Det er også nødvendig å markere tekstur - et stort og lettere mønster skiller seg klart ut mot en mørk bakgrunn. Derfor er wenge et vanlig navn.

Fargen på wenge er ganske praktisk på alle sider - det er ingen merkbar forurensning på denne overflaten.

Mørk farge wenge

Det er ingen ekte wenge i vårt land, og hvis det er, er prisen helt utilstrekkelig. Ofte bruker produsentene eik og etterligner teksturen og fargen på wengen. Eiken har en klar tekstur, som skiftes mot mørkere nyanser. Også produsenter maling eller lakk nøtter. Dører av lavere prisklasser med imitasjon wenge er laget av finering.

Dører av farge wenge

Nå er fargen på wenge materiale som har en rik mørk farge med en sterkt synlig tekstur av naturlig tre. I moderne design brukes en valnøtt av mørke farger, eik, og også en sjokolademutter. Ofte kan du finne et gulv av farge wenge, sokkel. Interiørdører er laget av alle slags tre, og nyanser oppnås ved lakkering.

Innvendige dører Wenge

På markedet i dag er alle tre dører og paneler. Ved åpningsmetoden er de delt inn i følgende typer:

 • Enkelt- og dobbeltvinget.

Innvendige dører av wenge farge
Dobbelt vinget wenge dør med en klar tekstur

 • Swinging og glidende.

Skyve interroom dører wenge
Wenge dører med glidende åpningsmekanisme

Lerret kan være som med innsatser fra glass eller de fleste forskjellige materialer, og uten dem. Døren kan males eller ikke males, overflaten er blank eller matt.

Dører fra array er svært sjeldne på grunn av høye kostnader. Dette er en ekte luksus. I modeller fra lavere prisklasse brukes følgende materialer:

 • naturlig tonet og umalet finér;
 • kunstige belegg fra ekoshpona, fainlin, hud-hud;
 • en PVC wenge film.

I utgangspunktet brukes tre som et materiale for barrtrer - en ramme er laget av den. Deretter limes limen på toppen.

Finér finérfinér
Finér wenge farget

På videoen: farge wenge i design av møbler og interiør.

Kombinasjonen av wenge farge med andre farger i interiøret

Dørene til Wenge-fargen i interiøret ser veldig stilig og harmonisk ut. Designere anbefaler å velge en lettere veggfinish, for eksempel pastellfarger - nyanser av rosa, fersken og beige - er perfekte.

Dører av farge wenge i interiøret

For å se gode møbler med wenge dører, velg sett med dekorative elementer av lys tre - for eksempel bleket eik.

Wenge og bleket eik

Wenge fargepalett er representert mye - den inneholder sammen med mørk brun sjokolade, samt mørke lilla notater. Hvis interiøret i rommet har beige toner, så fargen er elegant kombinert og ingenting mer å gjøre i dekorasjonen av leiligheten.

Dører av farge wenge i interiøret

Ved å bruke dekorative glassmalerier eller innsatser fra frostet glass vil det bli en vri - moderne interiør ser ikke ut uten disse materialene.

Dører wenge med frostet glass

Wenge er kompatibel med rødt - denne sammensetningen er mulig med noen av nyanser. De mørkebrune innerdørene til Wenge i interiøret i huset eller leiligheten vil skygge overdreven metning av skarlagen. Den nyanser av rødt kan enkelt takle en litt jordisk mørk farge på dørene, noe som gir lerretet en dynamikk.

Kombinasjon wenge med rødt

Interiør med rødt tapet vil ikke være kjedelig, spesielt hvis den melkefulle skyggen hersker. Med wenge kombinerer den perfekt.

Wenge dører og bakgrunnsfarge

Den beste kombinasjonen er hvit og wenge, dette er grunnlaget for alle mulige alternativer. Dermed kan du designe interiøret i alle rom i leiligheten - fra soverommet til stuen, badet og andre rom. Hvit sammen med wenge vil ikke bare gi deg harmoni, men gir deg også gode muligheter til å manifestere din fantasi. Det er nok å velge lyse tilbehør for innredning, og rommet for øyeblikket skal forvandles uten anerkjennelse.

Wenge dører og hvite vegger

Grå wenge vil gjøre mer restrained, solid. Så ordne funksjonelle og moderne leiligheter. Dette alternativet er populært for høyteknologi og minimalisme. Hvis du tar hensyn til egenskapene til Wenge, kan du få maksimalt tre klassiske farger - hvitt, grått og wenge. Dette er mye brukt av designere. Her kan du litt bryte reglene og velge tilbehør av andre farger.

Wenge dører i grått interiør

Velg en wenge fargedør

Døren er valgt, avhengig av hvilken farge gulvet eller laminatet er, og hvilke møbler rommet er utstyrt med. Beregningen her skal være i kontrast, og dette er en vinnende ide. Hvite glassinnsatser i lerretet av mørk finér vil perfekt blande inn med lyse interiører.

Wenge dører med lyse innlegg

Dørens design er valgt ut fra kapasiteten til rommet. Et eller annet sted vil være behagelige glidestrukturer - dør-coupes eller brettmodeller etter type trekkspill. I romslige rom brukes en tradisjonell svingkonstruksjon.

Skyve interroom dører wenge

Dørflaten på alle populære merkene er nesten alltid malt. Å produsere naturlig finér fra naturlig afrikansk tre er ikke lønnsomt fra det økonomiske synspunktet. Men selv en malt dør med en finert overflate vil gjøre interiøret mer raffinert. Dører ser presentabel og tiltrekker seg oppmerksomhet.

Ikke vær redd for farget finer. Det er ikke annerledes enn det naturlige. Det samme kan sies om laminert eller filmlimt PVC-produkter.

Dør laget av finert finér

Hvorfor skal du velge slike dører?

For å skape et utsøkt interiør er det nok å kjøpe slike dører, og halvparten av arbeidet er gjort. Produktene er veldig ryddige - de nøyaktige linjene understreker noen ideer. Fargen passer perfekt til de grunnleggende stilløsninger. Du trenger ikke å ha en designfantasi, fordi dørene vil gjøre alt selv - de er ideelle.

Wenge dører er kombinert med nøytrale og kontrasterende farger, dekorative elementer vil legge til romantikk eller strenghet. De kan bli den delen av interiøret, som er så mangelfull.

Fordeler med Wenge dører

Velge riktig modell

De fleste produktene er finér- eller panelløsninger. Disse er billige design som passer alle som har et stort ønske om å endre sin leilighet eller hus på enkle måter. Å velge, må du nærme seg ansvarlig - ikke bare farge er viktig, men også tilbehør, kvalitet på etterbehandling og mye mer.

Vi kan skille hovedserien:

 • Dørene i ligaen - Dette er et produkt av den riflete fillinjespineren. Kluten er rektangulær, den har internt glass.

Dør Wenge League

 • Dører fra Orbit-serien - Et lerret av tre, limt med PVC-film. Det er et glass.

Dører wenge Orbit

 • Breeze Series - disse er også tilgjengelige dører laget av MDF. Belegget er PVC-film. Rammen er laget av furu. Dekorative elementer gjør denne modellen populær.

Dører Wenge Breeze

 • omega - Dette er en annen økonomiklasse. Klutene er laget av MDF, ferdig laget med PVC-film. Det er modeller med dekorative innsatser.

Dører wenge Omega

Hva slags tapet passer til dørene til Wenge?

Bare lette bakgrunnsbilder er nødvendig for disse dørene. Med kontrast effekten, vil interiøret skaffe seg eleganse og selvbeherskelse. Veggene må ikke gjøres hvite: med wenge kombinert turkis, rosa, lyseblå, tapet. Alle bestemmer riktig plassert aksenter.

Wenge dører og lys bakgrunnsbilde

Wenge dører og lys bakgrunnsbilde

Dører wenge

Den mest klassiske kombinasjonen: Wenge dører og grå, beige vegger, tapet av kalde pastell nyanser.

Wenge dører og grått tapet

Hvordan velge et laminat under dørene til en wenge?

Laminat kan være den samme nyansen med døren. Ferdige dører kan kombineres perfekt med mørk valnøtt og mørk eik. Gulvbelegget må ha en trestruktur.

Wenge dører og mørkt gulv

Lyse gulv kan etterlignes med kirsebær, alder, bleket eller gylden eik. Ta en titt på bildet.

Wenge dører og lys gulv

Color wenge kan vesentlig endre interiøret. Og hvis denne oppgaven ikke er verdt det, bør slike dører i alle fall kjøpes. Skriv i kommentarene, hvordan kan du ellers legge inn dørene til wengen i interiøret, legge ut bildene.

Valg av farge, tekstur av dører og kombinasjon med gulvet, sokkel (2 videoer)

Ulike modeller av wenge dører (48 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 6