Perne pentru decorare: cum sa te faci (+40 fotografii)

Perne pentru decorare: cum sa te faci (+40 fotografii)

Doriți să vă reîmprospătați interiorul fără deșeuri observabile? Ajutorul va veni perne originale făcute de mâini! Ei vor introduce ceva nou în interiorul apartamentului, fără costuri semnificative.

Designer perne va deveni un accent luminos al interiorului, schimbarea pernei, puteți specifica specificul întregului interior și de a obține diferite efecte.

pernele originale cu mâinile tale

În acest articol vom lua în considerare idei interesante de perne pentru interiorul performanței voastre și vă vom spune cum să le coaseți și ce materiale să folosiți. De asemenea, veti gasi sfaturi utile, necesare pentru bebelusii de inceput in crearea de confort.
Este important să se decidă în ce stil vom face produsul cu propriile mâini și pentru care cameră este destinată.

pernele originale cu mâinile tale

Pernele decorative vor evidenția următoarele stiluri:

  • romantic Provence;
  • retro;
  • rafinat chic chic;
  • orice stil în pepinieră.

pernele originale cu mâinile tale
Nu sunt toate posibilitățile, pernele decorative pentru interior sunt potrivite în aproape fiecare stil, principalul lucru fiind că performanța era într-un ton similar și părea armonioasă. După ce v-ați hotărât alegerea camerei pentru care veți face astfel de accesorii, căutăm idei creative, determinăm dimensiunile și începem coaserea.

pernele originale cu mâinile tale

Model pentru perna standard

Puteți să faceți imediat mai multe cadouri standard, apoi să creați pernele originale și să le schimbați în starea de spirit.

Coaserea unei perne clasice pentru un interior de dimensiuni medii este foarte simpla. Pentru aceasta aveti nevoie de un model, tesatura, masina de cusut (puteti face fara ea), fermoare, fire si ace.

pernele originale cu mâinile tale

Nu vă faceți griji! Pentru a coase perne decorative de propriile mâini nu este deloc necesar să aveți o educație de croitorie, aveți nevoie doar de timp, dorință și capacitatea de a păstra un fir cu un ac.

pernele originale cu mâinile tale
Modelul pentru o pernă clasică pătrată cu o încuietoare este simplu. Ar trebui să aibă o formă dreptunghiulară, de aproximativ 120 + 8 cm latime și 60 + 3 în înălțime. Este important să nu uitați să adăugați centimetrele necesare, apoi să faceți o îndoire. Este necesar să se utilizeze o țesătură densă, care va servi ca o acoperire internă. Cumpărați un fermoar potrivit pentru dimensiune și coaseți-l într-o singură linie. Trecem la umplutură, aici este sintepon, holofayber sau pene obișnuite.

pernele originale cu mâinile tale
Când baza pentru perne este deja disponibilă, există o croitorie a pernei și căutarea ideii de decorare a acesteia. Efectuarea de perne pentru perne este simplă: modelul este același ca și pentru bază, este important să se potrivească în mărime.

pernele originale cu mâinile tale

Idei pentru înregistrare

În timpul designului pernelor, imaginația ta poate face agitație.

Perne decora:
• panglici strălucitoare;
• Fire;
• pailete;
• dantele;
• diverse tehnici de cusut: aplicații, broderii, pliuri, tampoane și multe altele.

pernele originale cu mâinile tale
Totul depinde de ideile și posibilitățile dvs. Luați în considerare tehnici interesante pentru designul lor.

Tampoane - acesta este un finisaj interesant pentru perdele și perne. Buf-urile sunt asamblate într-o formă geometrică rigidă și sunt obținute din mai multe rânduri realizate în mod egal.

pernele originale cu mâinile tale

Tampoanele au multe soiuri, perne brodate cu bufe arata foarte elegant, luminos si original. Toată lumea poate să facă bufete pentru perne decorative, pentru asta trebuie să dezvolți o schemă și să ai destulă răbdare, deoarece pentru a coasa tampoanele este o sarcină lungă și dureroasă.

pernele originale cu mâinile tale
Broderie cu panglici. Perne decorative pentru interior, brodate cu panglici, arata elegant si drăguț. Puteți coase flori, modele, arcuri cu panglici. Panglica de finisare este destul de simplă și nu necesită abilități speciale. Finisarea pernei cu panglici cu mainile proprii este potrivita pentru bebelusi incepatori.

pernele originale cu mâinile tale
Crearea de perne originale cu ajutorul aplicațiilor: puteți face propriile dvs. mâini rotunde emoticoane cu emoții diferite, perne sub formă de litere. Puteți combina și combina mai multe tehnici, utilizați simultan tricotarea și broderia cu panglici sau combinați tehnica aplicațiilor și tampoanelor.

pernele originale cu mâinile tale

Shebbie chic - creăm poveste de dragoste

Shebbie chic a venit la noi din Anglia (principiile de bază ale stilului shebbie chic: nuanțe de design), stilul luciului tăiat este acum popular și relevant în multe case. Este blând și dulce și potrivit pentru natura romantică. În crearea stilului interior al obrazului, pernele chic brodate cu diverse modele sunt necesare mai mult ca niciodată și în cantități mari. Poate fi mici, minunate tampoane și produse mari, curbate sub formă de inimi.

 Cumpărarea de produse de designer în stilul chic chic este costisitoare și nu este recomandată, pentru a obține perne decorative noi într-o dispoziție romantică, e suficient să vă armonizați cu materialele necesare și imaginația proprie.

pernele originale cu mâinile tale
Dumbledoes în stilul chic cheby crea un confort unic, ușurință și căldură în cameră. Aceasta este o idee minunată pentru camera de copii a unei mici prințese sau o frumusețe tânără. Acest interior este foarte asemănător fetelor. Dantela de vintage, ruches, pompoms și trandafiri pot fi făcute de mână.

pernele originale cu mâinile tale

Pentru pernele în stilul obrajii șic, este potrivită o țesătură ușoară, ușoară, de pastel. Idei în stilul shebbie chic încă stocate în inimile tremurândă ale doamnelor moderne, trebuie doar să vă conectați la un val romantic și să căutați inspirația adânc în jos.

pernele originale cu mâinile tale

Perne - jucării pentru copii

Efectuând camera copilului copilului dvs., puteți adăuga o picătură de căldură și de îngrijire, cusind pentru copii accesoriile originale sub forma unei jucării.

Pentru a coase jucăriile pentru copii, modelul obișnuit pentru găluște standard nu mai este potrivit. Dar ideile pentru crearea jucăriilor sunt în jurul nostru, ele pot fi personajele preferate de desene animate sau animalele drăguțe.

pernele originale cu mâinile tale

Puteți desena un model, dar există suficiente versiuni dovedite în rețea. Perna - o jucărie va înlocui cumpăratul în magazin obișnuit și va deveni favoritul copilului.

Adu-ți copilul la procesul creativ, te poți apropia de el și înțelegi mai bine dorințele lui. Broderia dezvoltă abilitățile motrice și fantezia pentru copii.

pernele originale cu mâinile tale
Jucăriile coase mai greu decât cele obișnuite, dar acest lucru inspiră o stăpânire a noilor oportunități. Jucăriile cusute, cum ar fi copiii mai mult și sunt vrednice de decorarea camerei pentru copii, ideea creării lor ar trebui să fie căutată în hobby-urile copiilor lor.

pernele originale cu mâinile tale
Nu vă temeți că ceva nu va funcționa pentru dvs., în orice activitate creativă, principalul lucru este să începeți. Creați o atmosferă confortabilă în casa dvs. cu ajutorul unor accesorii luminoase pe care le puteți face cu ușurință, fără a cheltui bani și pentru a vă surprinde pe cei dragi cu daruri plăcute de casă.

Galerie video

T

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 1 = 9