6 ideeën voor het inrichten van uw telefoon – hoe u opvalt tussen de menigte (42 foto’s)

6 ideeën voor het inrichten van uw telefoon – hoe u opvalt tussen de menigte (42 foto’s)

Bij het kopen van een nieuwe telefoon hebben velen nog steeds medelijden met hun eerste gadget. Hoewel de oude mobiele telefoon zijn oorspronkelijke uiterlijk heeft verloren, kan deze nog steeds als een extra worden gebruikt. Daarom zijn velen geïnteresseerd in de vraag hoe de telefoon moet worden versierd om hem een ​​twist te geven en tegelijkertijd de krassen en krassen te maskeren.

Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Voor nieuwe multifunctionele modellen is het beter om een ​​witte deksel of transparante silicone te kopen, dan is het mogelijk om er creatieve experimenten mee uit te voeren. Voor oud, maar gebruikelijk, dat u jarenlang bediende, is het beter om de lederen hoes te naaien en te versieren. Een mooie gebreide omslag, versierd met kralen, zal ook een leuke toevoeging worden.

Hoe versier je een telefoon

We versieren de telefoon met nagellak

Natuurlijk lopen vrouwen voorop wat betreft mobiele telefoons. Ze maken een maximum aan verbeeldingskracht, met behulp van lang bekende middelen. Bijvoorbeeld nagellak.

Er zijn twee opties voor deze transformatie van de oude telefoon:

  • In een bak met water worden enkele druppels vernis van verschillende kleuren gemengd met een stok. Er vormt zich een gekleurde film op het oppervlak. In deze film doopte je voorzichtig het deksel van de telefoon, haal het eraf en laat het vernis drogen. Op het deksel wordt een interessant abstract patroon gevormd, dat vervolgens wordt bevestigd met acryllak.

Hoe versier je een telefoon

  • Het oppervlak is ontvet, het patroon is ongeveer hetzelfde aangebracht als op de nagels. Na het drogen is de telefoon bedekt met acryllak, die een waterbestendige film vormt.

Hoe versier je een telefoon

Decor met kralen

Weinig mensen weten dat de kast van de oude telefoon kan worden versierd met kralen. Een dergelijk ontwerp kan het uiterlijk van het product radicaal veranderen.

De techniek van decoratie is ook heel eenvoudig:

1. Ten eerste wordt het oppervlak ontvet met alcohol.

2. De contouren van de toekomstige tekening worden getekend met een potlood.

3. Voorbereiding van de lijm op epoxybasis, het wordt een dunne laag aangebracht op het oppervlak.

4. Plaats de kralen voorzichtig volgens het patroon met een pincet.

5. Wanneer de lijm opdroogt, kunt u deze afdekken met een laag blanke lak om te bevestigen.

Hoe versier je een telefoon

Het is gebruikelijk om telefoons en verschillende belangrijke fobs te decoreren - dit is een echte hit van de laatste seizoenen. Sleutelhangers van Fendi en andere fabrikanten worden nu op tassen gedragen. Maak een set: een sleutelhanger aan de telefoon en een handtas of een rugzak. U kunt de body van de sleutelhanger ofwel van epoxyhars of van klei uitwerpen. Verfraai op het einde de telefoon met kleurrijke kralen en voeg kleine veren toe.

Hoe versier je een telefoon

Telefoon met kristallen

Vrouwen houden van heldere accessoires, versierd met glimmende stenen. Assortiment van covers met kristallen is vrij groot. Maar ik wil dat het product origineel en origineel is. Hiervoor kunt u zelf de inrichting van uw telefoon bedenken. Je moet gewoon een beetje leren en begrijpen hoe je de telefoon kunt decoreren met strass steentjes.

Hoe versier je een telefoon

Voor decor is het beter om steentjes te kiezen met een plat oppervlak of kleine steentjes. Als een accent is het mogelijk om meerdere strasses van grotere omvang aan te brengen. De technologie is hetzelfde als bij het versieren met kralen. We maken een contour, brengen lijm aan, lijm steentjes, bedekken met vernis. Het origineel ziet eruit als een hanger aan de hals, een trinket op de tas en strass-steentjes aan de telefoon, op dezelfde manier gemaakt met soortgelijke stenen.

Hoe versier je een telefoon

Over de video: decoratie van de transparante kast met strass steentjes.

Spot schilderen als decoratie

Met het verschijnen van aanhoudende vloeibare contouren voor het tekenen op glas, komt ook de dot-painting in zwang. Dergelijke verven worden verkocht in kleine buizen met een dunne tuit, worden aangebracht door extrusie, waardoor driedimensionale stippen worden gevormd die op kralen lijken.

Het voordeel van contouren is dat ze perfect hechten aan een glad oppervlak en bestand zijn tegen water.

Hoe versier je een telefoon

We plaatsen de toekomstige tekening op het oppervlak en stippelen dan de kleine druppeltjes uit die samenkomen in de decorfoto. De tekening is iets volumineus, het ziet er mooi en origineel uit. Voor betrouwbaarheid kunt u het met lak repareren. U kunt dus zowel uw telefoon versieren als de mobiele telefoons van familie en vrienden transformeren.

We gebruiken kleurenfilms

Dit is waarschijnlijk de meest betaalbare, maar toch effectieve manier om de telefoon met je eigen handen te versieren. Zelfklevende films, die worden gebruikt door adverteerders, kunt u kopen op bijna elke kantoorafdeling. Verkoop kant-en-klare stickers, maar je kunt zelf dromen en zelf een tekening bedenken.

Hoe versier je een telefoon

Om de foto nieuw leven in te blazen, combineert u verschillende decoratietechnieken. U kunt bijvoorbeeld ogen toevoegen aan de steentjes, de kralen als een haar lijmen. Tieners hebben creatieve energie nodig, dus voor hen is deze manier van versieren niet alleen een favoriete hobby, maar ook een bedrijf. Maak je eigen collectie covers en aanbieding om ze te kopen bij vrienden.

Steampunk decoratie

Je kunt de mannen niet omzeilen, ze zullen ook geïnteresseerd zijn in het versieren van de telefoonhoes. Voor de inrichting van de mobiele telefoon is geschikt modieuze steampunk-stijl. Dit is een retro-stijl met het gebruik van kleine details van de mechanismen of computerborden.

De decoratietechniek omvat de volgende stappen:

1. Eerst moet je het oppervlak een enigszins verouderd uiterlijk geven. We doen dit met metallic acrylverf, ze worden in eerste instantie toegepast op een vetarme ondergrond.

2. Nadat de laag is opgedroogd, maken we kunstmatige slijtplekken met geïmproviseerde materialen (een oude tandenborstel of fijn schuurpapier).

3. Vanaf de bovenste gelijmde vlakke delen, bijvoorbeeld tandwielen, draad of kleine dioden.

4. We openen en repareren met vernis. Ontvang een moderne gadget in een stijlvol pakket.

Hoe versier je een telefoon

Als je een beetje op internet zit, is het gemakkelijk om een ​​idee te vinden hoe je hoezen voor telefoons met je eigen handen versiert. Haast je niet om afscheid te nemen van de oude mobiele telefoon, want na een beetje fantasie kun je het niet nieuw, maar "cool" maken. Het belangrijkste is dat je de vreugde van creativiteit zult ervaren en dat de telefoon er niet zal uitzien als anderen.

De meest populaire manieren om de telefoon te decoreren (2 video's)

Interessante ideeën (42 foto's)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

78 + = 86